XP gond! H E L P!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom lenne, hogy a már meglévõ XP-s rendszeremet szeretném atrakni egy másik winchesterrre. Próbáltam mar partitionmagiccal, de nem bootol be. Tudnátok valamilyen ötlettel szolgálni.
Köszi!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Neked kellett be állítani vmit?
google: auto végrehajtó
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
És ha megkérlek, elkûldenéd a progit, mert nem találtam a Google-n sem!
Jöhet a bat is! 😊 plíz
[email protected]
Köszi elõre is!

Egy .bat segítségével megcsináltam, hogy 24:00-kor felmegy a ntre és elkezdi letölteni a cuccokat és aztán 6:59-kor pedig lekonnektol és leállítja a gépet. 😉
Én már nem is kellek. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
???
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
köszi
1. találatban szerepel:
for older x86 DOS games, use DOSbox, it's a sweet DOS emulator.
http://dosbox.sourceforge.net/
Ezt az üzenetet hosszabb ideig tartott megírni, mint a programot megkeresni..
menete:
- kiveszed a cdlemezt a tokból, beteszed a gépbe
- elindítod/újraindítod a gépet
- a gép elindul a CD-rõl (feltéve ha a bios-ban a cd-rõl boot-olás van beállítva), majd elindul a telepítõ.
vinyó:
ha egy particiót nem akarsz formatálni, hát ne tedd, de úgy nem fogod tudni használni. (szal nem sok értelme lenne)
XP alatt, hogyan lehet megváltoztatni a CD-Romoknak a betûjelét?
Win ME és Win 98 alatt, volt rá lehetõség, hogy a tulajdonságba, egyszerûen kiválasztottam a meghajtó betûjelét, egy gyors restart után, az úgy is maradt! De XP ben nics ilyen lehetõség rá! Vki tud erre egy megoldást?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
stylexp megold minden ilyesmit
A terminálon volt fönn,hogy letölthetó a béta!
A másik hogy nem szoktam ész nélkül telepítgetni mert nem vagyok láma!
Létezik ilyen?
Ha külön prg-k vannak ezekhez, azok is jöhetnek!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Én sajna nem vagyok ekkora guru. De megoldottam.
Mindent kimásoltam és leformáztam. 😊))
Az XP-s jogosultságok kezelése még új a számomra. Van még mit tanulnom.
http://www.winguides.com/registry/display.php/907/
Note that this isn't a solution to your problem, it's just a way to stop the chkdsk
from running EVERY time so that you can fix the problem."
Szóval ez nem a végsõ megoldás, de addig is megteszi míg megleled.
Vedd saját használatúba a mappát úgy hogy a gyerekobjektumokt is bepipálod. (mappa-tulajodonságok-biztonság) Utána fogod tudni törölni.
Egyszer hibásan lett leállítva azt Xp-m, azóta pedig minden egyes reboot után elindul a checkdisk, hogy ellenõrizze a lemezt... annak ellenére, hogy mindig szabályosan volt leállítva a rendszer, csak egyszer nem. Hagytam lefutni 1000x de meguntam.
Elõre is kösz a segítséget!