XP gond! H E L P!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!

Olyan gondom lenne, hogy a már meglévõ XP-s rendszeremet szeretném atrakni egy másik winchesterrre. Próbáltam mar partitionmagiccal, de nem bootol be. Tudnátok valamilyen ötlettel szolgálni.

Köszi!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Mit kell ahhoz tennem, hogy tök új gépre,a min nincs semmi, felrakjam az XPt? van egy ME -os inditó lemezem, de miután parancssorból instalállnám az XP-t azt írja , hogy dosból nem fut ez a prograam, mi a megoldás?

van vmilyen win oprendszered otthon? cdn?

Dj Révész
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy bizonyos cubase vst plugin effektek, amik WinMe alatt frankón mentek, most meg burítják az xp-t(kék halál meg minden). Ismeri valaki a problémát?

Harder
Nekem nem kellett semmit beállítanom, mivel soha nem használtam ezt a programot 😊

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

GyaxyBoy
Most jutottam odáig, hogy tesztelgessem! De amilyen kicsi, akkora hibái vannak! Nekem pl nem állítja le a gépet. A programot elindítja mást nem próbáltam, de azokra nincs szükségem!
Neked kellett be állítani vmit?
GyaxyBoy
Köszi! Nekem nem találta meg! 😊)
De így már megvan a te segítségeddel! 😊)

Köszi
Hali! Valaki megtudná mondani, hogy ha kicsrélem az asztalon a sajátgép,a háló,dokumentum ikonokat sajátra egy újraindítás után miért vállt vissza az alapra? Mit kell állítani ,hogy megmaradjon?
Harder
Tényleg nehéz megtalálni! 😄
google: auto végrehajtó

GyaxyBoy
Oké, köszi szépen jó lessz úgy is!

Bye
M@TriX
ok, de sajna csak este megy mert most el kell mennem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GyaxyBoy
Helló

És ha megkérlek, elkûldenéd a progit, mert nem találtam a Google-n sem!
Jöhet a bat is! 😊 plíz
[email protected]

Köszi elõre is!
M@TriX
nekem XP Sp1-van és a magyar Autóvégrehajtó 1.1-et használom a Winoff.exe-vel kombinálva.
Egy .bat segítségével megcsináltam, hogy 24:00-kor felmegy a ntre és elkezdi letölteni a cuccokat és aztán 6:59-kor pedig lekonnektol és leállítja a gépet. 😉
Én már nem is kellek. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PetruZ
Ezt nem tudom pontosan. Amivel próbáltam, az eddig többnyire szólt az Audigy2-õn. 😊
Cheky
Képzeld tudok olvasni, de mivel kb 5 perc alatt újraindul a gépem, nem tudok elolvasni 200 hozzászólást. Ezt bocsásd meg nekem!

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

rushman
van, aki erre marhára ki szokott akadni...(nem oktalanul!)

PL: a VÍRUS topic #36-os üzenete

rushman
Cheky
Miért van hogy 1napos xp-vel miután feljöttem a netre cirka 5perc múlva ezt az üzit kapom:

???

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

GyaxyBoy
Be lehet állítani az XP ben, hogy állandóan 10 órakkol kapcsoljon ki? Vagy tudtok egy jó prg-t?
köszi
Na en is epp most toltom le. Szimulal mondjuk SB16-os is?
PetruZ
Igen, az alább már említett DOSBox az. Tesztelgetem már egy ideje és tkp. elég pofás. Pár játékkal nem hajlandó menni, de amivel igen, az többnyire jól megy. Viszont nem árt egy erõsebb vas alá.
azért thx. én ugy kerestem, hogy win98 emulator.

Harder
google -> "winxp dos emulator"
1. találatban szerepel:
for older x86 DOS games, use DOSbox, it's a sweet DOS emulator.
http://dosbox.sourceforge.net/

Ezt az üzenetet hosszabb ideig tartott megírni, mint a programot megkeresni..

hali! egyszer hallottam, hogy van 1 bizonyos progi xp alá, valamilyen win98 emulátor, ami arra szolgál, hogy dosos játékokat is lehessen nyomni. akinek bármi infoja van erröl, az irjon!

Sajátgép / kezelés, lemezkezelés, meghajtó betûjel módosítása.

Harder
Gondolom "bútolós" cd-rõl akarsz winxp-t telepiteni 😊

menete:
- kiveszed a cdlemezt a tokból, beteszed a gépbe
- elindítod/újraindítod a gépet
- a gép elindul a CD-rõl (feltéve ha a bios-ban a cd-rõl boot-olás van beállítva), majd elindul a telepítõ.

vinyó:
ha egy particiót nem akarsz formatálni, hát ne tedd, de úgy nem fogod tudni használni. (szal nem sok értelme lenne)

GyaxyBoy
Egy másik gondom is adódott, de most egészen más jellegû!
XP alatt, hogyan lehet megváltoztatni a CD-Romoknak a betûjelét?
Win ME és Win 98 alatt, volt rá lehetõség, hogy a tulajdonságba, egyszerûen kiválasztottam a meghajtó betûjelét, egy gyors restart után, az úgy is maradt! De XP ben nics ilyen lehetõség rá! Vki tud erre egy megoldást?
GyaxyBoy
Köszi szépen!
seAke
me mé ne

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

PetruZ
Akkor miért akarod leszedni? 😊
seAke
Nem az teljesen jól mûködik a gép azóta egyszer sem fagyott ki,stabil mint a magyar aszfalt!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

geenq
tgtsoft
stylexp megold minden ilyesmit

PetruZ
De ezek szerint csak ész nélkül telepítetted, hiszen minden nem láma tudja, hogy jól mûködõ oprendszerre bétás patch-et soha nem rakunk fel, csak ha már megjelent hivatalosan is és (nem biztonsági patch esetén) legalább két hét eltelt már az elérhetõsége óta...
sumi
hali.lenne 1 kérdésem.nem tom mér,de nem tom újrainditani az xp-met.mondom neki újrainditás,és leáll?!help!!

seAke
Nem kellet bétateszternek lenni!
A terminálon volt fönn,hogy letölthetó a béta!
A másik hogy nem szoktam ész nélkül telepítgetni mert nem vagyok láma!

Elvileg csak a Microsoft által kiválasztott béta-teszterek juthatnak hozzá. Azoknak pedig elvileg megvan a szakértelmük hozzá. Magadra vess, ha megszerezted valahonnan, és ész nélkül telepítgetted.

seAke
De van béta,fent a gépemen..és le akarom szedni!

PetruZ
www.tweakxp.com
Itt le van írva minden.
PetruZ
Sehonnan, nincs még SP2.
seAke
Hogyan lehet leszedni ezt az átkozott SP2-t?

GyaxyBoy
Sziasztok! Érdekelne engem egy olyan prg, amivel lehet változtatni a Boot Screent, Login Screent, Wallpapert, Logout Screent és még ha tud többet az nem lesz gond! 😊
Létezik ilyen?

Ha külön prg-k vannak ezekhez, azok is jöhetnek!
Örm
Valami miatt nem tudom újraindítani és kikapcsolni a rendszert csak a reset és a kikpacsológombbal. Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

lck
THX TomeePaPa!
Én sajna nem vagyok ekkora guru. De megoldottam.
Mindent kimásoltam és leformáztam. 😊))
Az XP-s jogosultságok kezelése még új a számomra. Van még mit tanulnom.
Forrest Tomee
"You can disable the autocheck by changing a value in the registry. Details here.
http://www.winguides.com/registry/display.php/907/

Note that this isn't a solution to your problem, it's just a way to stop the chkdsk
from running EVERY time so that you can fix the problem."

Szóval ez nem a végsõ megoldás, de addig is megteszi míg megleled.

Forrest Tomee
Egyébként abba a mappába a helyreállítás(restore) adatokat teszi a rendszer, ha engedélyezve van, érdemes hetente takarítani, mert nagyon felduzzadhat.

Forrest Tomee
LCK, rájöttél közben a megoldásra?

Vedd saját használatúba a mappát úgy hogy a gyerekobjektumokt is bepipálod. (mappa-tulajodonságok-biztonság) Utána fogod tudni törölni.

Törölt felhasználó
Ezt a fórumot végigolvastam, a másik 4000rest nem merem bevállalni. Nem tudnál valami megoldást?
PetruZ
Nemrég volt már ez vagy ezen, vagy a másik XP-s témában errõl szó, a megoldást nem tudom, de olvass vissza, sztem megtalálod.
Törölt felhasználó
Remélem tud valaki segíteni, én már mindent megpróbáltam. Angol fórumokon is írtak róla, de megoldást senki nem tudott rá.Szóval:

Egyszer hibásan lett leállítva azt Xp-m, azóta pedig minden egyes reboot után elindul a checkdisk, hogy ellenõrizze a lemezt... annak ellenére, hogy mindig szabályosan volt leállítva a rendszer, csak egyszer nem. Hagytam lefutni 1000x de meguntam.
Elõre is kösz a segítséget!
marsu
Xp kékhalál, a memoriát hol kell levenni a biosban.