XP gond! H E L P!!!
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot elindítom aztán betöltés elõtt kilép és nem ír ki semmit,PLS,help!!!!!!!!!!!!!! Elõször kiírt valami scanning eroor dolgot szóval valami memóriakártyadolgot kell csináln,ikérlek segítsetek,könyörgök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudja valaki, hogyan lehet orvosolni azt a hibát, hogy egy még 98-ra kitalált progi xp alatt, befagy az install betöltése elõtt, pont 99%-nál???
Köszi!
Köszi!
Sziasztok. Tört professional xp, msn messenger kérte, hogy telepítsük a 7.0 verziót, erre helpctrl.exe probléma (bár lehet, hogy nincs összefüggés), folyamatosan megnyitja minden program helpjét amire rákattintok, aztán egy idõ után abbahagyja, de ha ki akarom kapcsolni a helpeket, újra nyitja. Egyszer már volt egy ilyen problémám, de nem emlékszem hogyan oldottam meg. Próbáltam visszaállítani a rendszert elõzõ pontokra, de nem jött be. Rákerestem a helpctrl.exe fájlokra, ezeket lomtárba raktam, de ekkor meg kiírta, hogy ezeket nem találja és még rosszabb lett mint volt, mert így nem tudtam bezárni sem a hibaüzenetet. Ha újraindítom egész addig nincs probléma, míg valamelyik programot el nem indítom. Megoldás?
Szeva!!!
Felraktam a gépre egy olyan XP-t, amely 30 napon belül regisztráltatni akarja magát a Net-en keresztül. A kérdés: nem lehetne ezt a funkciót valahogy 'kikapcsolni'?!
Egyszer olvastam egy olyan parancssorról, amelyet a 'futtatás'-ba lehetett beírni és ez megszüntette a regisztrációs kérelmet.
Aki tud segítsen. köszi
Felraktam a gépre egy olyan XP-t, amely 30 napon belül regisztráltatni akarja magát a Net-en keresztül. A kérdés: nem lehetne ezt a funkciót valahogy 'kikapcsolni'?!
Egyszer olvastam egy olyan parancssorról, amelyet a 'futtatás'-ba lehetett beírni és ez megszüntette a regisztrációs kérelmet.
Aki tud segítsen. köszi
de csak a mozilla + az all seeig eye fejléce 98-as a sajátgépé a régi.van v.kinek v.mi ötlete?
effe lv6 24254
Ashampoo Uninstaller prog. probáld
Ahoj!
nem tudom, hogy ez xp hiba, vagy nehagyisten v.mi hekker kötsög szórakozik velem, de a megjelenésben az ablakok és gombok klasszikus windows stílura van állítva, és én persze nem tudom visszaállítani xp-re!nos ez nem olyan nagy hiba, de engem HIHHETETLENÜL idegsít!!!!ha v.mi hekker tört be(már megint) akkor nagyon ideges leszek, mert van fent nod,zonealarm,ad aware...
nem tudom, hogy ez xp hiba, vagy nehagyisten v.mi hekker kötsög szórakozik velem, de a megjelenésben az ablakok és gombok klasszikus windows stílura van állítva, és én persze nem tudom visszaállítani xp-re!nos ez nem olyan nagy hiba, de engem HIHHETETLENÜL idegsít!!!!ha v.mi hekker tört be(már megint) akkor nagyon ideges leszek, mert van fent nod,zonealarm,ad aware...
effe lv6 24254
van erre valami progi, keresgélj valami letöltõ központban
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hali!!!
Egy olyan problémám van hogy játék telepítés közben jött egy áramszünet és persze a gép újraindult. Namost a játékot nem tudom uninsallálni se újra feltenni mert azt hiszi hogy fönt van. Mit lehet csinálni? Nincs valami amivel leszedhetném a programok telepítése és törlése listából?
Egy olyan problémám van hogy játék telepítés közben jött egy áramszünet és persze a gép újraindult. Namost a játékot nem tudom uninsallálni se újra feltenni mert azt hiszi hogy fönt van. Mit lehet csinálni? Nincs valami amivel leszedhetném a programok telepítése és törlése listából?
Hi all!
Mior ugye meg éne nyoni egy gombot a bootolásnál neke kirja hogy boot from CD_
_
és nyoo a gobot de ne csinál seit. Mi lehet a gond? több ször nyoja meg? csak bizonyos gobokat lehet? Hosszan nyomjam? Entert is utána vagy MI?!!!!!!!
Mior ugye meg éne nyoni egy gombot a bootolásnál neke kirja hogy boot from CD_
_
és nyoo a gobot de ne csinál seit. Mi lehet a gond? több ször nyoja meg? csak bizonyos gobokat lehet? Hosszan nyomjam? Entert is utána vagy MI?!!!!!!!
De gustibus non est disputandum!
hello egy kérdésem lenne mért van az hogy ha xp rakok a gépre bármely virus irtot teszem is fel az auto protectet nem lehet be kapcsolni pl:panda nála sem tudtam többi oprendszernél simán megy 98,2000 ezeknél megy minden gond nélkül nem tudtjátok mi lehet a hiba elöre is kösz??? pedig sp1 is fenne van meg minden frisités netrol amugy nem tudjátok hogy a xp 64bites verzioja mire valo
Szeretnék telepiteni egy progit (win xp van fent ) és folyton ez jelenik meg:
16 bites Windows alrendszer
config.nt.A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és a Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra. BEZÁRÁS KIHAGYÁS
Ha tud valaki segiteni ilyenkor mit lehet csinálni????
Kösz.
16 bites Windows alrendszer
config.nt.A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és a Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra. BEZÁRÁS KIHAGYÁS
Ha tud valaki segiteni ilyenkor mit lehet csinálni????
Kösz.
Segítség ugyan az a bajom mint Jimmyjoint-nak!!!!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Sziasztok sracok, a kovetkezo lenne a kerdesem.
Bizonyos alkalmakkor az XP-m eljatsza a kekhalalt. Altalaban jatek kozben, de van, amikor CD -> HDD masolas (pld. jatek installalasa) kozben is. A hibauzenet mindig ugyanaz: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Probaltam ujratelepiteni az XP-t, fentvannak a legujabb driver-ek, sajnos, eredmenytelenek voltak a kiserleteim. Nagyon orulnek, ha adnatok egy-ket tippet, mikent lehet orvosolni a problemat. A konfig:
- MSI 845 PE MAX-L alaplap
- Intel P4 2.66 Ghz (533 FS😎proci
- 2*256 MD DDR RAM (Samsung)
- 80 G Seagate Barracuda IV.
- Powercolor ATi Radeon 9600 Pro 256 Mb RAM
- LG DVD ROM
- LG CD iro
Elore is koszi a segitseget!
Bizonyos alkalmakkor az XP-m eljatsza a kekhalalt. Altalaban jatek kozben, de van, amikor CD -> HDD masolas (pld. jatek installalasa) kozben is. A hibauzenet mindig ugyanaz: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Probaltam ujratelepiteni az XP-t, fentvannak a legujabb driver-ek, sajnos, eredmenytelenek voltak a kiserleteim. Nagyon orulnek, ha adnatok egy-ket tippet, mikent lehet orvosolni a problemat. A konfig:
- MSI 845 PE MAX-L alaplap
- Intel P4 2.66 Ghz (533 FS😎proci
- 2*256 MD DDR RAM (Samsung)
- 80 G Seagate Barracuda IV.
- Powercolor ATi Radeon 9600 Pro 256 Mb RAM
- LG DVD ROM
- LG CD iro
Elore is koszi a segitseget!
sziasztok
akkor mi van ha a gep kek halallal all le random idokozonkent es lent annyi szerepel h ntfs.sys?!?!?!
a gep kb tok uj!
udv
Keksz
akkor mi van ha a gep kek halallal all le random idokozonkent es lent annyi szerepel h ntfs.sys?!?!?!
a gep kb tok uj!
udv
Keksz
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
Sztem vegyél ki ha lehet RAMot!
Vszínû az!
Vagy esetleg telepítsd újra a WIN-t és nézd meg, hogy más WIN el is ugyan ezt csinálja e? pl 2000 vagy Me!
Van húzva a proc?
Vagy!
A Radeonnal nekem is volt egy kis gondom!
Elõszõr egy másik VGAt tettem be és úgy tudtam a drivert feltenni, aztán vissza ment az ATI és úgy ok volt!
De legközelebb meg simán felment! Ezt nem tudom én sem, hogy miért, de akkor jó volt!
Kellett neki a DIRECTX is, ami a VGA driver CDn volt!
Mást nem tudok mondani!
Próbálkozz! Sok sikert!
Vszínû az!
Vagy esetleg telepítsd újra a WIN-t és nézd meg, hogy más WIN el is ugyan ezt csinálja e? pl 2000 vagy Me!
Van húzva a proc?
Vagy!
A Radeonnal nekem is volt egy kis gondom!
Elõszõr egy másik VGAt tettem be és úgy tudtam a drivert feltenni, aztán vissza ment az ATI és úgy ok volt!
De legközelebb meg simán felment! Ezt nem tudom én sem, hogy miért, de akkor jó volt!
Kellett neki a DIRECTX is, ami a VGA driver CDn volt!
Mást nem tudok mondani!
Próbálkozz! Sok sikert!

erre biztos van valami progi, de nekem még nem kellett szorry, de biztos ha keresel találni fogsz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A következö a problémám: sok gép van hálózatba kötve mindegyiken XP van. Hogyan tudom korlátozni a letöltés mennyiségét minden gépen, hogy aki használja ne töltögethessen világba mert upc elõfizetés van és 15GB a korlát.
szerezz be egy olyan verziót amibõl kioperálták/menj vissza a boltba és kérd el a kódot
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
eltünt a lomtáram mitöl van ez?
Hogy lehet kiiktatni a termékaktiválást?????
SZIASZTOK
Nem muxik a restartom XP alatt (ujrainditas) nincs valami jo tippetek hogy miert?
KOSZI
Nem muxik a restartom XP alatt (ujrainditas) nincs valami jo tippetek hogy miert?
KOSZI
A történet a következõ.
Asus P4C800 lap, P42G, valami gagyi 64 megás radeon vga, 1 giga körüli ram, új vinyó, TFT moncsi.
Xp telepítés, amikor a gép már a vinyóról indulna zöld csíkos a kép és az egér körül van egy kis négyzet szintén zöld csíkokból. Csökkentett módban elindul de nem tudja futtatni az alaplap drivercdrõl a telepítõ file-t.
Valakinek valami ötlete, hogy miért van?
Asus P4C800 lap, P42G, valami gagyi 64 megás radeon vga, 1 giga körüli ram, új vinyó, TFT moncsi.
Xp telepítés, amikor a gép már a vinyóról indulna zöld csíkos a kép és az egér körül van egy kis négyzet szintén zöld csíkokból. Csökkentett módban elindul de nem tudja futtatni az alaplap drivercdrõl a telepítõ file-t.
Valakinek valami ötlete, hogy miért van?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Felejtsd el az ME indítólemezt. Rakd be az XP cd-t a gépbe és a bios-ba állítsd be hogy a cd-rõl bootoljon.
A move maker 2 egy nagy szar majdnem minden xp-t megborít. Használj valami mást.
Hi!
Valaki nem tudja mitõl van az hogy eltûnt a start menüm? se hang semmi eccer csak film nézés után eltûnt, azóta hiába índítom újra nincs is meg, valami elállítódhatott valaki tudna help hol tudom vissza állítani? vezérlõpultnál a tálca + start menü beállításai nem nyílik meg😞 .
Valaki nem tudja mitõl van az hogy eltûnt a start menüm? se hang semmi eccer csak film nézés után eltûnt, azóta hiába índítom újra nincs is meg, valami elállítódhatott valaki tudna help hol tudom vissza állítani? vezérlõpultnál a tálca + start menü beállításai nem nyílik meg😞 .
Féregírtás csináltál már? Én valami Blaster-félére gyanakodnék, a folyamatos újraindulások és hibajelenségek alapján.
Tud valaki nekem segiteni? MicrosoftMovie Maker-t 2-es re updateltem, es amikor ra akarok huzni egy effectet egy kepkockara kilep a programbol. (Ujraraktam a rendszert es megjavult, de sajnos megint ujra kellett telepitenem a windowst es megint ugyanaz a problema jelentkezik) ?!?!?
Mi a francokat muvel ez az XP, nem normalis...
Mi a francokat muvel ez az XP, nem normalis...
Most meg msimn.exe hibát észlelt ezért leállt.
Nem bírom már idegekkel!!!
Mindíg van valami gáz
Megõrülök!!!
Nem bírom már idegekkel!!!
Mindíg van valami gáz
Megõrülök!!!

Hi all! Tudnátok nekem segíteni? Valahányszor elindítok egy filmet, 5-10 percig megy, aztán újraindul a gépem, és mikor bejelentkezik a Windows, ezt írja(és mikor az alábbi képet be akartam illeszteni, akkor megint csinálta), szóval ezt írja:
De már nem csak fimeknél csinálja, hanem bármilyen programot futtatok, akoor is. És az Explorer is mindíg hibát észlel, ezért leáll. Mi a franc csinálja ezt? PLZ HELP!!!
De már nem csak fimeknél csinálja, hanem bármilyen programot futtatok, akoor is. És az Explorer is mindíg hibát észlel, ezért leáll. Mi a franc csinálja ezt? PLZ HELP!!!
Nem tudom, hogy mi okozza de pár perccel miután feláll a rendszer minden file mindegyik merevlemezemen írásvédett lesz és jó pár program nem mûködik rendesen. Nem tudjátok mit tehetnék? Vírus vagy rendszerhiba vagy mi a fene ez?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Törölt felhasználó
Nem maradt le a képbõl semmi, tényleg nincsenek gombok, se semmi.
Törölt felhasználó
Van valakinek tippje mi történt a feladatkezelõmmel (ctrl+alt+del)
Így néz ki, semmit nem tudok csinálni vele hetek óta (Xp magyar SP1)

Így néz ki, semmit nem tudok csinálni vele hetek óta (Xp magyar SP1)
Sziasztok!
Van egy marha nagy problémám!
Beszart a monitorom, amiért még nem írnék nektek, de az a gond, hogy XPm volt fent és csak egy FF monitort tudtam kölcsön kérni! De Ez a szar a 800x600 at, csak úgy jeleníti meg, hogy a monitor közepén, össze van nyomva a kép, de éppen még olvasható! Beállításnál meg nem lehet beállítani 640x480 ra! Akkor mit tudok neki csinálni?
Köszönöm!
Van egy marha nagy problémám!
Beszart a monitorom, amiért még nem írnék nektek, de az a gond, hogy XPm volt fent és csak egy FF monitort tudtam kölcsön kérni! De Ez a szar a 800x600 at, csak úgy jeleníti meg, hogy a monitor közepén, össze van nyomva a kép, de éppen még olvasható! Beállításnál meg nem lehet beállítani 640x480 ra! Akkor mit tudok neki csinálni?
Köszönöm!
"ADSL karbantartás
Ezúton tájékoztatjuk az ADSL elõfizetõinket, hogy 2004. január 22. és február 6. között a Matáv Rt. ADSL hálózatán karbantartási munkákat végez. A munkálatok a Dialcom és Telindus modemmel rendelkezõ ügyfeleinket érintik. A karbantartás maximálisan 5 perc egyszeri leállást okozhat az elõfizetõi modemen, amelyért szíves megértésüket kérjük."
Ennek ellenére (ill. e mellett) többen folyamatos lassulásról és nagy válaszidõkrõl is panaszkodnak az index-en más modemekkel is (fõoldalas cikk is van).
Ezúton tájékoztatjuk az ADSL elõfizetõinket, hogy 2004. január 22. és február 6. között a Matáv Rt. ADSL hálózatán karbantartási munkákat végez. A munkálatok a Dialcom és Telindus modemmel rendelkezõ ügyfeleinket érintik. A karbantartás maximálisan 5 perc egyszeri leállást okozhat az elõfizetõi modemen, amelyért szíves megértésüket kérjük."
Ennek ellenére (ill. e mellett) többen folyamatos lassulásról és nagy válaszidõkrõl is panaszkodnak az index-en más modemekkel is (fõoldalas cikk is van).
"A DNS kiszolgáló címekhez kell vmit írni?"
Amit a szolgáltató megadott.
Amit a szolgáltató megadott.
Azt nem mondtad, hogy ADSL van... Akkor viszont gondolom kell a DHCP, biztos elmondta a szolgáltató, hogy mit kell beállítani.
A DNS kiszolgáló címekhez kell vmit írni?
Nem mondtam,hogy nem használom.ADSL-em van.
Kipróbálom amit írtál.
Kipróbálom amit írtál.
Igen, mint a kollega írta, be kell állítani a fix címet, ott ahol mondtad.
Mondjuk írd be ezeket az adatokat:
IP: 192.168.0.1
Maszk: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
Bár furcsállom, hogy veszel egy hálókártyát, de nem használod semmire.😊
Mondjuk írd be ezeket az adatokat:
IP: 192.168.0.1
Maszk: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
Bár furcsállom, hogy veszel egy hálókártyát, de nem használod semmire.😊
A TCP/IP protokoll beállításoknál kell?Mert ott még kéri az alhálózati maszkot és az alapértelmezett átjárót.
Beraktam a hálókártyámat a gépbe és azóta a win (xp) indulása legalább +1-2perc.Az asztal már bejön de még folyamatosan dolgozik a gép és addig semmit nem lehet csinálni.Friss az op.rendszer.Tegnap telepítettem.Mi lehet
a gond?
a gond?
Ha az XP cd-n "véletlenül" nem mûködik a boot, vagy az alaplapod nem képes rá (de akkor XP-t se tegyél fel...), akkor parancssorból úgy tudod telepíteni, ha a cd-n belépsz az i386 könyvtárba és a "winnt.exe"-t futtatod (vagy a "winnt32.exe", már nem emlékszem pontosan, de úgyis csak az egyik fog elindulni).
Oldal 1 / 6Következő →