266
XP gond! H E L P!!!
-
roli613 #266 A játékot elindítom aztán betöltés előtt kilép és nem ír ki semmit,PLS,help!!!!!!!!!!!!!! Először kiírt valami scanning eroor dolgot szóval valami memóriakártyadolgot kell csináln,ikérlek segítsetek,könyörgök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mahdi #265 Nem tudja valaki, hogyan lehet orvosolni azt a hibát, hogy egy még 98-ra kitalált progi xp alatt, befagy az install betöltése előtt, pont 99%-nál???
Köszi! -
exwiller #264 Sziasztok. Tört professional xp, msn messenger kérte, hogy telepítsük a 7.0 verziót, erre helpctrl.exe probléma (bár lehet, hogy nincs összefüggés), folyamatosan megnyitja minden program helpjét amire rákattintok, aztán egy idő után abbahagyja, de ha ki akarom kapcsolni a helpeket, újra nyitja. Egyszer már volt egy ilyen problémám, de nem emlékszem hogyan oldottam meg. Próbáltam visszaállítani a rendszert előző pontokra, de nem jött be. Rákerestem a helpctrl.exe fájlokra, ezeket lomtárba raktam, de ekkor meg kiírta, hogy ezeket nem találja és még rosszabb lett mint volt, mert így nem tudtam bezárni sem a hibaüzenetet. Ha újraindítom egész addig nincs probléma, míg valamelyik programot el nem indítom. Megoldás? -
csá!!
hogyan lehet a win-t ujrainditani dosz módban
köszi
csá!! -
crack-et kell rátenni -
Szabca #261 Szeva!!!
Felraktam a gépre egy olyan XP-t, amely 30 napon belül regisztráltatni akarja magát a Net-en keresztül. A kérdés: nem lehetne ezt a funkciót valahogy 'kikapcsolni'?!
Egyszer olvastam egy olyan parancssorról, amelyet a 'futtatás'-ba lehetett beírni és ez megszüntette a regisztrációs kérelmet.
Aki tud segítsen. köszi -
effe #260 de csak a mozilla + az all seeig eye fejléce 98-as a sajátgépé a régi.van v.kinek v.mi ötlete? -
DAMM #259 Ashampoo Uninstaller prog. probáld -
effe #258 Ahoj!
nem tudom, hogy ez xp hiba, vagy nehagyisten v.mi hekker kötsög szórakozik velem, de a megjelenésben az ablakok és gombok klasszikus windows stílura van állítva, és én persze nem tudom visszaállítani xp-re!nos ez nem olyan nagy hiba, de engem HIHHETETLENÜL idegsít!!!!ha v.mi hekker tört be(már megint) akkor nagyon ideges leszek, mert van fent nod,zonealarm,ad aware...
-
van erre valami progi, keresgélj valami letöltő központban -
Czud #256 Hali!!!
Egy olyan problémám van hogy játék telepítés közben jött egy áramszünet és persze a gép újraindult. Namost a játékot nem tudom uninsallálni se újra feltenni mert azt hiszi hogy fönt van. Mit lehet csinálni? Nincs valami amivel leszedhetném a programok telepítése és törlése listából? -
tanulj meg írni -
RaPad #254 Hi all!
Mior ugye meg éne nyoni egy gombot a bootolásnál neke kirja hogy boot from CD_
_
és nyoo a gobot de ne csinál seit. Mi lehet a gond? több ször nyoja meg? csak bizonyos gobokat lehet? Hosszan nyomjam? Entert is utána vagy MI?!!!!!!!
-
zsoleer #253 hello egy kérdésem lenne mért van az hogy ha xp rakok a gépre bármely virus irtot teszem is fel az auto protectet nem lehet be kapcsolni pl:panda nála sem tudtam többi oprendszernél simán megy 98,2000 ezeknél megy minden gond nélkül nem tudtjátok mi lehet a hiba elöre is kösz??? pedig sp1 is fenne van meg minden frisités netrol amugy nem tudjátok hogy a xp 64bites verzioja mire valo -
Szeretnék telepiteni egy progit (win xp van fent ) és folyton ez jelenik meg:
16 bites Windows alrendszer
config.nt.A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és a Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra. BEZÁRÁS KIHAGYÁS
Ha tud valaki segiteni ilyenkor mit lehet csinálni????
Kösz. -
Segítség ugyan az a bajom mint Jimmyjoint-nak!!!!
-
Lásd a Komesznek adott válaszomat a másik XP-s topikban.
-
Komesz #249 Sziasztok sracok, a kovetkezo lenne a kerdesem.
Bizonyos alkalmakkor az XP-m eljatsza a kekhalalt. Altalaban jatek kozben, de van, amikor CD -> HDD masolas (pld. jatek installalasa) kozben is. A hibauzenet mindig ugyanaz: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Probaltam ujratelepiteni az XP-t, fentvannak a legujabb driver-ek, sajnos, eredmenytelenek voltak a kiserleteim. Nagyon orulnek, ha adnatok egy-ket tippet, mikent lehet orvosolni a problemat. A konfig:
- MSI 845 PE MAX-L alaplap
- Intel P4 2.66 Ghz (533 FSB)proci
- 2*256 MD DDR RAM (Samsung)
- 80 G Seagate Barracuda IV.
- Powercolor ATi Radeon 9600 Pro 256 Mb RAM
- LG DVD ROM
- LG CD iro
Elore is koszi a segitseget! -
KekszNET #248 sziasztok
akkor mi van ha a gep kek halallal all le random idokozonkent es lent annyi szerepel h ntfs.sys?!?!?!
a gep kb tok uj!
udv
Keksz -
Sztem vegyél ki ha lehet RAMot!
Vszínű az!
Vagy esetleg telepítsd újra a WIN-t és nézd meg, hogy más WIN el is ugyan ezt csinálja e? pl 2000 vagy Me!
Van húzva a proc?
Vagy!
A Radeonnal nekem is volt egy kis gondom!
Előszőr egy másik VGAt tettem be és úgy tudtam a drivert feltenni, aztán vissza ment az ATI és úgy ok volt!
De legközelebb meg simán felment! Ezt nem tudom én sem, hogy miért, de akkor jó volt!
Kellett neki a DIRECTX is, ami a VGA driver CDn volt!
Mást nem tudok mondani!
Próbálkozz! Sok sikert! -
az origo szoftverbázisán láttam erre a célra használható progikat -
erre biztos van valami progi, de nekem még nem kellett szorry, de biztos ha keresel találni fogsz. -
rzozo #244 A következö a problémám: sok gép van hálózatba kötve mindegyiken XP van. Hogyan tudom korlátozni a letöltés mennyiségét minden gépen, hogy aki használja ne töltögethessen világba mert upc előfizetés van és 15GB a korlát.
-
szerezz be egy olyan verziót amiből kioperálták/menj vissza a boltba és kérd el a kódot -
PszihoApu #242 eltünt a lomtáram mitöl van ez?
-
Juster #241 Hogy lehet kiiktatni a termékaktiválást?????
-
PCanalfabeta #240 SZIASZTOK
Nem muxik a restartom XP alatt (ujrainditas) nincs valami jo tippetek hogy miert?
KOSZI -
A történet a következő.
Asus P4C800 lap, P42G, valami gagyi 64 megás radeon vga, 1 giga körüli ram, új vinyó, TFT moncsi.
Xp telepítés, amikor a gép már a vinyóról indulna zöld csíkos a kép és az egér körül van egy kis négyzet szintén zöld csíkokból. Csökkentett módban elindul de nem tudja futtatni az alaplap drivercdről a telepítő file-t.
Valakinek valami ötlete, hogy miért van? -
rzozo #238 Felejtsd el az ME indítólemezt. Rakd be az XP cd-t a gépbe és a bios-ba állítsd be hogy a cd-ről bootoljon. -
rzozo #237 A move maker 2 egy nagy szar majdnem minden xp-t megborít. Használj valami mást. -
Hi!
Valaki nem tudja mitől van az hogy eltűnt a start menüm? se hang semmi eccer csak film nézés után eltűnt, azóta hiába índítom újra nincs is meg, valami elállítódhatott valaki tudna help hol tudom vissza állítani? vezérlőpultnál a tálca + start menü beállításai nem nyílik meg:( . -
Féregírtás csináltál már? Én valami Blaster-félére gyanakodnék, a folyamatos újraindulások és hibajelenségek alapján.
-
Tud valaki nekem segiteni? MicrosoftMovie Maker-t 2-es re updateltem, es amikor ra akarok huzni egy effectet egy kepkockara kilep a programbol. (Ujraraktam a rendszert es megjavult, de sajnos megint ujra kellett telepitenem a windowst es megint ugyanaz a problema jelentkezik) ?!?!?
Mi a francokat muvel ez az XP, nem normalis... -
Most meg msimn.exe hibát észlelt ezért leállt.
Nem bírom már idegekkel!!!
Mindíg van valami gáz
Megőrülök!!! -
Hi all! Tudnátok nekem segíteni? Valahányszor elindítok egy filmet, 5-10 percig megy, aztán újraindul a gépem, és mikor bejelentkezik a Windows, ezt írja(és mikor az alábbi képet be akartam illeszteni, akkor megint csinálta), szóval ezt írja:
De már nem csak fimeknél csinálja, hanem bármilyen programot futtatok, akoor is. És az Explorer is mindíg hibát észlel, ezért leáll. Mi a franc csinálja ezt? PLZ HELP!!! -
tuti vírus!
olvastam, hogy némelyik féreg csinál ilyet fertőzött gépen -
Mihail #230 Nem tudom, hogy mi okozza de pár perccel miután feláll a rendszer minden file mindegyik merevlemezemen írásvédett lesz és jó pár program nem működik rendesen. Nem tudjátok mit tehetnék? Vírus vagy rendszerhiba vagy mi a fene ez? -
#229 Nem maradt le a képből semmi, tényleg nincsenek gombok, se semmi. -
#228 Van valakinek tippje mi történt a feladatkezelőmmel (ctrl+alt+del)
Így néz ki, semmit nem tudok csinálni vele hetek óta (Xp magyar SP1)
-
Köszönöm sikerűlt megoldanom!