2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#2019 This sucks!
Akkor marad a kulfoldi rendeles. -
cain #2018 support 2006-12-28 15:31 | válasz erre | #98
Idézet: rozsinorbert 2006-12-26 08:57
Tisztelt Support!
Ez nem tartozik szorosan a Gamecardhoz, de az uj kiegészitö megjelenik egyáltalán valamikor?
------------------
Nem tudom mikor jelenik meg, az biztos, hogy nem a mi gondozásunkban !
gamecard commentek -
#2017 Az Automex-nel (EQ2 magyarorszagi forgalmazo) megprobalhatod beszerezni, ill. megerdeklodni. Par honapja naluk sikerult az elozo ket kiegeszito lemezt is beszereznem Bp.-en. Ott van az irodajuk a Lurdy kozvetlen kozeleben.
A honlapjukon fenn van az elerhetoseguk, cim, telefon, stb.
Ugy hiszem Édes Gábort kell keresni naluk ez ugyben. -
cain #2016 juteszembe: a sidhe guild honlapja és fóruma elköltözött, az új cím:
holnap
fórum -
cain #2015 ezt biza meg kell rendelni valamelyik alien cégtől. ha jól emlékszem, a soe oldalán felsorolnak néhányat, végig kell kattintgatni, melyikek vállalnak kiszállitást kis hazánkba is. -
KisKolok #2014 Na! Rossz vicc:D
Vagy ha nem lehet.. akkor mit tehetek? -
#2013 miért , lehet egyáltalán itthon kapni ? :D -
KisKolok #2012 Hali,
az új kieg (Echoes of Faydwer) dobozos változatát kishazánkban merre lehet kapni?
Digital download-dal az a bajom, hogy az "csak" a kiegészítőt tartalmazza
(míg a dobozos változatban benne van az alap, a Desert of Flames és a Kingdom of Sky is). -
#2011 http://everquest2.station.sony.com/promotions/playthefae/ -
Drachoo #2010 Ha valaki kedvet érez klánalapításhoz Splitpaw szerveren kérem keressen meg. elérhetöség: [email protected] -
#2009 abszolut nem vészes a ping. sőt én semmilyen különbséget nem éreztem. mondom ha igazi pvp fílinget akartok akkor gyertek oda. ha uncsizni akkor meg daratharra :D mondjuk hozzá kell tennem , hogy nálunk most lvl28on xp stop van. szépen megállunk ezen a szinten , megszerezzük a legjobb cuccokat , masztákat meg pvp titulust aztán esetleg megyünk tovább. itt van most a legnagyobb élet. -
cain #2008 ha esetleg megunnátok a pvp-t, vagy valami miatt lemenne tőle a kedvetek, sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a jó öreg runnyeye szerveren a sidhe guildben. -
#2007 hmm, koszonom a valaszt, de az amcsi serveren nem lesz rohadt nagy pingem? -
#2006 Nos mi eddig a Daratharon játszottunk ami az EU pvp server de oda már annyira nem érdemes menni mert eléggé kihalt (sőt nagyon ). Ott van a 70es karink de azokkal már "csak" raidre járunk. Ha igazi pezsgést akartok és jó pvp-t akkor gyertek a Nagafenre ez az amcsi (US) pvp server. Na itt aztán van nyüzsi rendesen :D Itt csináltunk magyar guildet Asylum a neve :D -
#2005 sziasztok!egy par haverommal szamszerint 4 en vagyunk, elkezdenenk eq2ozni. a kovi lenne a kerdesem, melyik szerverre erdemes menni . mi szemelyszerint pvp partiak vagyunk, elolre is koszi az infot -
Drachoo #2004 Klánalapításhoz keresek társakat a Splitpaw szerverre. Elérhetőségeim: email: [email protected] msn: [email protected] Mindenkit szerettel várok! -
#2003 szerintem akkor Nálad nem stimm vmi ...vagy nem szereti a gépedet :( -
#2002 Egészen lent vannak ezek, átlag közelében. Egyszerűen nem értem. Az Oblivion 20-50 FPS-en fut ennél sokkal-sokkal több effektel...
Végülis mindegy a játékélmény nem a grafikától függ, egyszer meg úgyis lesz brutál gépem :)
DB -
#2001 Sztem is "ugymond tul magasra" vannak nalad allitva a grafika bizonyos elemei, mert hasonlo gepkonfigunk van, es nalam tokeletesen fut, nem szokott szaggatni. -
#2000 render distance-ot vedd lejjebb (shadert is ) vmint a particle effect is nyugodtan mehet avarger-ra és húzd le a csúszkákat. -
#1999 Szerintem mindkettő kell :(
A Cave-ben amikor "befelé" nézek a barlang közepe felé, baromira belassul, ha sokan vannak bent.. szerintem ez proci-igényes dolog, mert ilyenkor geometriát (is) számol, meg még ezer dolgot.
A lényeg, hogy mindenből a legjobb kell ennek a dögnek, pedig azért... na mindegy :(
DB -
#1998 inkább ramot vegyél . sok zónázás után az 1 giga bazi kevés meg elég sokat képes swapelni a gép ha sok mindent kell megjeleníteni.
én mondjuk nem panaszkodok mert egész tűrhető gépem van így nálam jól néz ki a játék és pöpecük fut. -
#1997 Ja, árnyékokat kinyomtam, specular light sincs, és emellett minden csak közepes szinten megy... felbontás 1280x1024 (19'' LCD, 1024x768 minden olyan mintha szétázott volna...), és borzasztó idegesítő, hogy minden egyes indítás előtt kézzel kell betennem az RAA blit 1 parancsot az .ini file-ba, ha nem fűrészfog-világban akarok játszani... elég gáz hogy ezt nem tudja opcióból!
Amúgy mindenkinek köszi a segítséget, ahogy elnéztem, a grafikai optimalizálásba nem sok időt öltek Sony-ék, mert ennél ezerszer szebb játékok futnak ezerszer gyorsabban ugyanazokon a gépeken, és ezt még a "processzor-érzékenység" és memóriaigény varázsszavakkal sem lehet kimagyarázni, ekkora irgalmatlan belassulásoknak (amit pl, az árnyékok okoznak....)
DB -
#1996 Hát, az én gépem majdnem ugyanez, csak 1 Gb RAM viszont AMD64 3000+ proci...
Azt írják a hivatalos fórumon nekem, hogy nagyon processzorérzékeny a játék. Hát most akkor bajban vagyok, procit vegyek vagy memóriát? :(
Nincs 50e Ft-om egyikre sem :((
DB -
#1995 jaja shadow ki , render distance is mehet lejebb esetleg -
#1994 hát elsőként a tereptárgyak árnyékainak kikapcsolását javallanám, ha ez nem elég, akkor esetleg a specular light-ot...bár már sajna elég rég nem játszottam vele, nem tudom most épp milyen grafikai beállítások vannak... -
#1993 Nalam eleg jol megy, bar eleg jonak mondhato a konfigom (AMD64 2500, 2GB RAM, X850XT 256 MB) es fogalmam nincs, hogy most milyen beallitasokat hasznalok. :D
De van itt 2 forumos anyag, ahol leirnak dolgokat a beallitasokkal kapcsolatban, miket es hogyan erdemes atallitani. Ranezesre amugy a 2 ugyanannak tunik, de hatha megsem az. Ime:
SOE tech support - video settings
tenTonHammer eq2 video settings guide -
#1992 Másnak nem elképesztően lassú a játék? 1280x1024-ben nyomom, alig average beállításokon, és döcög borzalmasan... 1024x768-ban sem jobb egy kicsit sem. Pedig azért a gépem nem olyan csirke :(
DB -
#1991 Ja csak most olvastam a privátot, bocs... amúgy is good karakterem van.. :/
DB -
#1990 Ne is törődj vele :) én úgysem lettem volna jó partner, mert nagyon random játszom, és jobban szeretek craftingolni, mint kalandozni. Úgy meg nem lehet partizni igazán :)
Mellesleg eddig teljesen jól lehet szólózni...
DB -
#1989 En is elkezdtem egy uj karit. Aztan lvl 10-en vettem eszre, hogy rossz szerveren, amikor meglattam egy Queynosit a Ruins-ban voros felirattal.
Nah akkor vegre leesett, hogy PvP szerveren vagyok. Magam sem tudom hogyan, de elneztem a szervert, Runny helyett Darathar lett, bah! >_<
Folymatos jatekkal elertem lvl10-et, utana valahogy nem volt kedvem elorol elkezdeni most mar a megfelelo szerveren. -_-;
-
#1988 Ah, isten ez a játék :)
Tiszta szerencse, hogy mostanában hetente 5 napon át napi 4-6 órát lesz időm játszani (életem párja esti műszakos pár hónapig), úgyhogy beleáshatom magam a hideg téli estéken :) máris 10. szintű vagyok, van vagy 40 küldetésem és 17. szintű Craftsmanként tevékenykedem... teljesen berendeztem a gagyi fogadószobámat a saját magam által gyártott bútorokkal :)
Hát tényleg nem egy Wow. Ha a WOW az óvoda, akkor ez középsuli... :P
DB -
#1987 Konkretan miben akadtal meg? -
csgj #1986 nem tudok játszani a triallal! vmi útmutatót nem tud vki leírni? -
#1985 Azert remelem egy 2 fos partiban benne vagy?! :D
Sztem 1 oran belul meglesz az update, remelem nem fogok majd 1-2 FPS-sel akadozni, mint ahogyan sokan, akik a tech-support forumra irtak ez ugyben.
Majd jelentkezem privat uzenet formajaban, ha utra kesz vagyok. ;D
En mar eldontottem nagyjabol hogy milyen karit inditok, hat te? :) -
#1984 Partizni sem szeretek :) csak ha muszáj.
Nekem sosem unalmas a solo, és a crafting miatt is nagyon érdekel EQ2, csupa jót olvasok róla!
DB -
#1983 Hat en most a WoW es az EQ2 hanykolodok, mikor ezzel, mikor azzal jatszom, WoW-ot mar kicsit unom, EQ2-ben meg dogunalom solozni es alacsony szinten nehez csapatot talalni. Ezert is gondoltam, ha lesz mas is aki ujrakezdi, akkor nekivagok, de egyedul nem sok kedvem van. Igaz, hogy Runnyeye-on van magyar kozosseg, (meg mindig kb 3-4 karim benn van a Sidhe klanban), de annak a tagjai magas szintuek es veluk mar nem lehet partizni (tudom lehet mentorolni, de nem nagyon van ra pelda :( ) -
#1982 Runnyeyes (vagy mi) amin indítottam, ezt a nevet láttam itt a fórumban :)
Mivel nem szoktam PVP-zni, ez tűnt logikusnak :)
Már alig várom hogy tűnjek haza, remélem ez a lag-dolog megoldódik. Majd írd meg, hogy nálad is van-e!
DB -
#1981 Majd ird meg melyik szerveren es melyik oldalon inditasz karit, lehet en is benevezek egy ujra. :) -
#1980 Huu, ezt nem gondoltam volna. Ez nem kicsit gaz.