EverQuest 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
This sucks!

Akkor marad a kulfoldi rendeles.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

support 2006-12-28 15:31 | válasz erre | #98

Idézet: rozsinorbert 2006-12-26 08:57
Tisztelt Support!

Ez nem tartozik szorosan a Gamecardhoz, de az uj kiegészitö megjelenik egyáltalán valamikor?
------------------

Nem tudom mikor jelenik meg, az biztos, hogy nem a mi gondozásunkban !

gamecard commentek

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

MrStokes
Az Automex-nel (EQ2 magyarorszagi forgalmazo) megprobalhatod beszerezni, ill. megerdeklodni. Par honapja naluk sikerult az elozo ket kiegeszito lemezt is beszereznem Bp.-en. Ott van az irodajuk a Lurdy kozvetlen kozeleben.

A honlapjukon fenn van az elerhetoseguk, cim, telefon, stb.
Ugy hiszem Édes Gábort kell keresni naluk ez ugyben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

juteszembe: a sidhe guild honlapja és fóruma elköltözött, az új cím:

holnap
fórum

ezt biza meg kell rendelni valamelyik alien cégtõl. ha jól emlékszem, a soe oldalán felsorolnak néhányat, végig kell kattintgatni, melyikek vállalnak kiszállitást kis hazánkba is.

Na! Rossz vicc:D

Vagy ha nem lehet.. akkor mit tehetek?<#nemtudom>
Torzonborz
miért , lehet egyáltalán itthon kapni ? :D

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hali,
az új kieg (Echoes of Faydwer) dobozos változatát kishazánkban merre lehet kapni?

Digital download-dal az a bajom, hogy az "csak" a kiegészítõt tartalmazza
(míg a dobozos változatban benne van az alap, a Desert of Flames és a Kingdom of Sky is).
Bogyee
http://everquest2.station.sony.com/promotions/playthefae/

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

Ha valaki kedvet érez klánalapításhoz Splitpaw szerveren kérem keressen meg. elérhetöség: [email protected]
Torzonborz
abszolut nem vészes a ping. sõt én semmilyen különbséget nem éreztem. mondom ha igazi pvp fílinget akartok akkor gyertek oda. ha uncsizni akkor meg daratharra :D mondjuk hozzá kell tennem , hogy nálunk most lvl28on xp stop van. szépen megállunk ezen a szinten , megszerezzük a legjobb cuccokat , masztákat meg pvp titulust aztán esetleg megyünk tovább. itt van most a legnagyobb élet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ha esetleg megunnátok a pvp-t, vagy valami miatt lemenne tõle a kedvetek, sok szeretettel várunk minden érdeklõdõt a jó öreg runnyeye szerveren a sidhe guildben.

Sugam
hmm, koszonom a valaszt, de az amcsi serveren nem lesz rohadt nagy pingem?

Torzonborz
Nos mi eddig a Daratharon játszottunk ami az EU pvp server de oda már annyira nem érdemes menni mert eléggé kihalt (sõt nagyon ). Ott van a 70es karink de azokkal már "csak" raidre járunk. Ha igazi pezsgést akartok és jó pvp-t akkor gyertek a Nagafenre ez az amcsi (US) pvp server. Na itt aztán van nyüzsi rendesen :D Itt csináltunk magyar guildet Asylum a neve :D

Sugam
sziasztok!egy par haverommal szamszerint 4 en vagyunk, elkezdenenk eq2ozni. a kovi lenne a kerdesem, melyik szerverre erdemes menni . mi szemelyszerint pvp partiak vagyunk, elolre is koszi az infot

Klánalapításhoz keresek társakat a Splitpaw szerverre. Elérhetõségeim: email: [email protected] msn: [email protected] Mindenkit szerettel várok!
Torzonborz
szerintem akkor Nálad nem stimm vmi ...vagy nem szereti a gépedet :(

DonnieBrasco
Egészen lent vannak ezek, átlag közelében. Egyszerûen nem értem. Az Oblivion 20-50 FPS-en fut ennél sokkal-sokkal több effektel...
Végülis mindegy a játékélmény nem a grafikától függ, egyszer meg úgyis lesz brutál gépem :)

DB

A ti kung-futok nem erõs!

MrStokes
Sztem is "ugymond tul magasra" vannak nalad allitva a grafika bizonyos elemei, mert hasonlo gepkonfigunk van, es nalam tokeletesen fut, nem szokott szaggatni.

Torzonborz
render distance-ot vedd lejjebb (shadert is ) vmint a particle effect is nyugodtan mehet avarger-ra és húzd le a csúszkákat.

DonnieBrasco
Szerintem mindkettõ kell :(
A Cave-ben amikor "befelé" nézek a barlang közepe felé, baromira belassul, ha sokan vannak bent.. szerintem ez proci-igényes dolog, mert ilyenkor geometriát (is) számol, meg még ezer dolgot.
A lényeg, hogy mindenbõl a legjobb kell ennek a dögnek, pedig azért... na mindegy :(

DB

Torzonborz
inkább ramot vegyél . sok zónázás után az 1 giga bazi kevés meg elég sokat képes swapelni a gép ha sok mindent kell megjeleníteni.

én mondjuk nem panaszkodok mert egész tûrhetõ gépem van így nálam jól néz ki a játék és pöpecük fut.

DonnieBrasco
Ja, árnyékokat kinyomtam, specular light sincs, és emellett minden csak közepes szinten megy... felbontás 1280x1024 (19'' LCD, 1024x768 minden olyan mintha szétázott volna...), és borzasztó idegesítõ, hogy minden egyes indítás elõtt kézzel kell betennem az RAA blit 1 parancsot az .ini file-ba, ha nem fûrészfog-világban akarok játszani... elég gáz hogy ezt nem tudja opcióból!

Amúgy mindenkinek köszi a segítséget, ahogy elnéztem, a grafikai optimalizálásba nem sok idõt öltek Sony-ék, mert ennél ezerszer szebb játékok futnak ezerszer gyorsabban ugyanazokon a gépeken, és ezt még a "processzor-érzékenység" és memóriaigény varázsszavakkal sem lehet kimagyarázni, ekkora irgalmatlan belassulásoknak (amit pl, az árnyékok okoznak....)

DB

DonnieBrasco
Hát, az én gépem majdnem ugyanez, csak 1 Gb RAM viszont AMD64 3000+ proci...
Azt írják a hivatalos fórumon nekem, hogy nagyon processzorérzékeny a játék. Hát most akkor bajban vagyok, procit vegyek vagy memóriát? :(
Nincs 50e Ft-om egyikre sem :((

DB

Torzonborz
jaja shadow ki , render distance is mehet lejebb esetleg

musha
hát elsõként a tereptárgyak árnyékainak kikapcsolását javallanám, ha ez nem elég, akkor esetleg a specular light-ot...bár már sajna elég rég nem játszottam vele, nem tudom most épp milyen grafikai beállítások vannak...

MrStokes
Nalam eleg jol megy, bar eleg jonak mondhato a konfigom (AMD64 2500, 2GB RAM, X850XT 256 MB) es fogalmam nincs, hogy most milyen beallitasokat hasznalok. :D

De van itt 2 forumos anyag, ahol leirnak dolgokat a beallitasokkal kapcsolatban, miket es hogyan erdemes atallitani. Ranezesre amugy a 2 ugyanannak tunik, de hatha megsem az. Ime:
SOE tech support - video settings
tenTonHammer eq2 video settings guide

DonnieBrasco
Másnak nem elképesztõen lassú a játék? 1280x1024-ben nyomom, alig average beállításokon, és döcög borzalmasan... 1024x768-ban sem jobb egy kicsit sem. Pedig azért a gépem nem olyan csirke :(

DB

DonnieBrasco
Ja csak most olvastam a privátot, bocs... amúgy is good karakterem van.. :/

DB

DonnieBrasco
Ne is törõdj vele :) én úgysem lettem volna jó partner, mert nagyon random játszom, és jobban szeretek craftingolni, mint kalandozni. Úgy meg nem lehet partizni igazán :)
Mellesleg eddig teljesen jól lehet szólózni...

DB

MrStokes
En is elkezdtem egy uj karit. Aztan lvl 10-en vettem eszre, hogy rossz szerveren, amikor meglattam egy Queynosit a Ruins-ban voros felirattal.

Nah akkor vegre leesett, hogy PvP szerveren vagyok. Magam sem tudom hogyan, de elneztem a szervert, Runny helyett Darathar lett, bah! >_<
Folymatos jatekkal elertem lvl10-et, utana valahogy nem volt kedvem elorol elkezdeni most mar a megfelelo szerveren. -_-;

DonnieBrasco
Ah, isten ez a játék :)
Tiszta szerencse, hogy mostanában hetente 5 napon át napi 4-6 órát lesz idõm játszani (életem párja esti mûszakos pár hónapig), úgyhogy beleáshatom magam a hideg téli estéken :) máris 10. szintû vagyok, van vagy 40 küldetésem és 17. szintû Craftsmanként tevékenykedem... teljesen berendeztem a gagyi fogadószobámat a saját magam által gyártott bútorokkal :)
Hát tényleg nem egy Wow. Ha a WOW az óvoda, akkor ez középsuli... :P

DB

MrStokes
Konkretan miben akadtal meg?

nem tudok játszani a triallal! vmi útmutatót nem tud vki leírni?
MrStokes
Azert remelem egy 2 fos partiban benne vagy?! :D

Sztem 1 oran belul meglesz az update, remelem nem fogok majd 1-2 FPS-sel akadozni, mint ahogyan sokan, akik a tech-support forumra irtak ez ugyben.

Majd jelentkezem privat uzenet formajaban, ha utra kesz vagyok. ;D

En mar eldontottem nagyjabol hogy milyen karit inditok, hat te? :)

DonnieBrasco
Partizni sem szeretek :) csak ha muszáj.
Nekem sosem unalmas a solo, és a crafting miatt is nagyon érdekel EQ2, csupa jót olvasok róla!

DB

MrStokes
Hat en most a WoW es az EQ2 hanykolodok, mikor ezzel, mikor azzal jatszom, WoW-ot mar kicsit unom, EQ2-ben meg dogunalom solozni es alacsony szinten nehez csapatot talalni. Ezert is gondoltam, ha lesz mas is aki ujrakezdi, akkor nekivagok, de egyedul nem sok kedvem van. Igaz, hogy Runnyeye-on van magyar kozosseg, (meg mindig kb 3-4 karim benn van a Sidhe klanban), de annak a tagjai magas szintuek es veluk mar nem lehet partizni (tudom lehet mentorolni, de nem nagyon van ra pelda :( )

DonnieBrasco
Runnyeyes (vagy mi) amin indítottam, ezt a nevet láttam itt a fórumban :)
Mivel nem szoktam PVP-zni, ez tûnt logikusnak :)
Már alig várom hogy tûnjek haza, remélem ez a lag-dolog megoldódik. Majd írd meg, hogy nálad is van-e!

DB

MrStokes
Majd ird meg melyik szerveren es melyik oldalon inditasz karit, lehet en is benevezek egy ujra. :)

MrStokes
Huu, ezt nem gondoltam volna. Ez nem kicsit gaz.

DonnieBrasco
Úgy tûnik, hogy mégsem az én gépem gyenge, hanem valamit elcsesztek de csúnyán, pont a legutolsó (tegnapelõtti) update-ben:
EQ2 Sony fórum

Jellemzõ, nekem is mikor kell elkezdenem :/

DB

DonnieBrasco
Az tény, hogy gyönyörû volt úgy 3/4-ed maxon is :)
Na mindegy, este visszarakom defaultra, és egyenként próbálgatom, mit bír és mit nem. Egy kevés árnyék és full AA általában egész széppé varázsolja a legtöbb játékot, ezeket meg bírja az én lassan öregedõ, de még azért izmos kártyám :))

DB

MrStokes
Az a helyzet, hogy a keszitok elmondasa szerint, ugy keszult a jatek, hogy meg evek mulva is grafikailag megallja a helyet. Ezert cserebe maximalis grafikai beallitasokon csak a Nasa szuperszamitogepein lehetne jatszani...

Szoval az teljesen normalis, hogy nem tudod a maximumra beallitani a grafikat. De ez ne szegje kedvedet, mert velemenyem szerint igy is nagyon szep a vilag.

DonnieBrasco
Már megvan a full is.
Kissé (????) gépigényes... X850XT-m van de kb 4-5 FPS, igaz jól feltoltam mindent úgy 3/4-re és high-ra :) na most rakhatom majd vissza :((

Mi kell ennek, X1900XT crossfire??? A procimat is lefikázta (A64 3000+)

Mellesleg a PVP egyáltalán nem érdekel :)

DB

Torzonborz
na az a baj , hogy a trial semmit sem mutat meg a játékból. csak egy kezdõ szigeten mászkálhatsz ami nem túl nagy és még pvp sincs ott :(

DonnieBrasco
Hmm elolvastam egy oldal hozzászólást, és úgy döntöttem, teszek egy próbát. Ugrom haza és már töltöm is a trialt :)

DB

Torzonborz

Timber
de megis miben? csak cimszavakban ^.^
Mennyi High End Content van benne? Milyen a PvP? Stb.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Torzonborz
szerinted ? elég sokat . :D de most nem kezdem el sorolni :) engem jobban leköt mint a wow ( azt kb 1.5 hónapig bírtam tolni aztán elegem lett belõle :DD ).

Timber
en anno megvettem a Collector's Editiont (nem a Special-t ... az igazi femdobozos Collector's-t) es jatszottam vele 2 honapot ... volt egy tejeszacsko csocsu troll paladinam :D Aztan kijott a WoW.

Amugy mennyit valtozott az EQ2 azota (2005 marcius)?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~