2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#538 amúyg ez a varazsló igenscak becsapós
magasabb szinten ugyanúgy életképtelenlesz az is, mint minden más klassz szvsz
minden mmo-ba avarázslók übertápak lw lvl-n:) -
#537 oh te is nyomod?
hol találom meg a magyarokat_?
priest lfg:) -
#536 És különben is, hol a beta 1 szerver ;) -
#535 Azért ez így kicsit dulva nem? Varázslóként kb 2x olyan gyorsan fejlődök, mint harcosként.... pheh. És hiába kapcsolják vissza a heroics-ot, az nem csak nekik táp. Hát ha ezen nem változtatnak, franc se fog tank-al lenni [#violent -
#534 én kaptam egyet kölcsönbe, ha sikerált szerezned üznej rám valahogy, úgyis tesztelem a karikat, megyke veled állandó partnernek szívesen.
Amúgy már lvl9es a priestem. Ezzel akapcsolatosan pár kérdés akik már vágják mi hogy:
szal elkezdtem lvl9en valami prist taskot, ha végére érek fogok tudni választani a 3 lehetséges priste irány közül ugye? -
#533 Ha vkinek van felesleges ACC-ja, pls dobjon egy privit, szeretném én is kipróbálni -
silbor #532 ha bent vagy használd a hu csatit. ott vagyunk -
radical #531 Na én is kaptam accot, Gyulnak köszönhetően . Már csak a kliens kell. Le lehet ezt valami gyors helyről egyben szedni, vagy szarozzak a sonys letöltővel? Ha lejött a cucc hova menjek? Hol vannak a magyarok? -
#530 hmm nketek csinal olyat hgy belogolok aztan kidob eltunne akarijaim aztan kilepek visszalogolok és megint megvannak aztán megint megszakad stb?
-
Thangar #529 skill rengeteg van, abilitasok vannak amiket szintenkent, kapsz, a kezdo szigetrol ugy tudsz elmenni hogy van egy harang az egyik molon ott ahol a szigetre erkeztel + kuldi is van hozza, lvl 10nel es lvl 20nal van kaszt valto kuldi, de ezeket mindig megtalalod a kuldetes naplodban
amugy itt egy forum -
#528 bahh
és alentenbbi kérdésekre semmi válasz?:)
ilyen egy segítőkész eq2 funt banyek:)
leírom még1 mi kéne:
Hol tok utánanézn milyen skilleket kapnak az egyes kasztok?
Milyne szinteken lehet specializálódni? Azaz mekkor a minimum szint, hogy mondjuk az törpe priestem inquesitorra váljon? Kiknél kell ezt megtenni?
HOgy tudok kijutni a kezdőszigetröl?
lvl7es a priestem átmentem másikra de ugyanúgy néz ki:)
van még egy rakat kérdésem, de egyenlőre ennyi:) -
Thangar #527 probalkozz a beallitasoknal:) -
#526 Hey, senki nem játszik ezzel?
kéne help mint lentebb látható.. -
#525 lenne pár kérdésem:
vaami miat minding windowba van a gamma, látszik alul a winfos quickbarom, hogy kell teljes kepernyore állítani?
-
#524 valaki tud olyan linket, ahol le vannak irva nagyjabol a skillek? lassan lejon abeta, es szeretnek korbenezni koztuk mielott belevagok -
Daoine #523 Csucsesz dobj egy mailt nekem ha esetleg eladnád az accountot!
[email protected]
dao -
Csucsesz #522 Én bekerültem az eq2 betaba és azz accomat odaadom egy wow beta accért!akit érdekel irjon -
#521 még mndig nics senkinek egy feles acca hogy kirpobaljam? -
silbor #520 megint egy kis update. szerencsére most "csak" cirka 2óra -
#519 Ja, nem...most latom, hogy ez egy sima font, amit a neten be lehet szerezni :-) -
#518 Nem hiszitek el mit talaltam! Ez a kep az EQ2 bétateszt mappajaban keszült.
Szerintem magyarok is dolgoznak az everquest2-n:
-
#517 Amúgy meg én is jönnék Eq2-zni, de mivel nincs acc-om, ezért meg kell várjam a full-t.. -
#516 Jólvagy te ott l2-ben, holnap már szétbuffolom a fejed:D -
#515 Gyerekek, a patch a komplett beta kliens.
Atszervezi a fajl rendszert. Az uj fajlokat egy külön mappaba teszi es a regieket le lehet törölni!
Szoval nem kell megtartani a 4GB-t. Ez meg mindig csak 2 GB-s kliens :-))
Csak szolok, ha valaki nem tudna... -
silbor #514 Hahóóó. Van most bent valaki? -
#513 persze hogy jatszok l2-l
mert a tobbi mmo-t már unom
eq-n kívül sztem nics olyan amihez nics accom, de azokat mar unom, és nincskedvem visszamenni sem, mert vagy valami kieggel, vagy massal elbasztak szamomra
l2 legszarabb, de mig ez kijon megis azzal jatszom, esetleg hakijönne űrkieg swg-hez akkor lehet váltanék ideiglenesen..:) -
#512 A végén letörli a nem szükséges file-okat, semmi pánic. Amúgy állítólag a zónaváltás ideje a felére csökkent, és a memóriahasználat is 100+ megával. 10 perc és lenn a játék, majd megyek be. Ki van guild-ba amúgy? -
silbor #511 Valami olyasmit olvastam h. a végleges verzió 10 cd vagy 2 dvd lesz (tervezik) -
Zoidberg #510 wazz..5,45..és még hátra van három és fél óra letöltés.Vajon mekkorára hízik,mire vége lesz a bétának ? -
Thangar #509 4.72 giga nyertem:DDD -
Kraptor #508 Már 4.2G az EQ2 könyvtáram. Nagyon beizgultam erre a játékra, csak az a baj, hogy uj vidkari kell majd hozzá, mert a 9800 Pro nem bitja a balanced felbontást 1280x1024-ben -
Kraptor #507 Én nem szidtam a rendszert, csak megjegyeztem:)
Személy szerint én szeretem a pvp-t noha EQ egyáltalán nem pvpre van kitalálva és nem is lehetne igazán jól beleépíteni a világba. Ez csak vélemény. -
silbor #506 Hát ezzel abszolút egyetértek. Ha belépek akkor megkereslek benneteket. A bogarak helyzetét pedog köszi (a nevük miatt nem találtam őket) -
Zoidberg #505 Aki hülye azt előbb-utóbb úgyis kirugják.
Eddig szerencsére nem volt erre példa.Mindenki örült,hogy partyzhatott és megbecsülte magát.De komolyan...eddig nagy szerencsém lehetett,mert még nem voltak negatív élményeim a többi játékossal kapcsolatban.Mivel nincs PvP,tolvajlás,lootolás ezért a legrondább dolog amit eddig láttam, hogy valaki köszönés nélkül lépett ki a partyból.Még looton sem veszekedett soha a party,hála a lotto-rendszernek.
Ez a rendszer személy szerint nekem tetszik..én mindig is antiPvP voltam.Kikapcsolódni akarok, nem bosszankodni,veszekedni és ellenségeket gyűjtögetni. -
Kraptor #504 Partyban egyedül az a gond, ha valaki sokszor meghal:):) -
Zoidberg #503 A bogarakat a kikötő és a városkapu közötti út mellett találod, a városkapuhoz közelebb.Lesz egy felszántott rész, ahol egy farmer álldogál egy csomó madárijesztő társaságában.Itt vannak, ha jól emlékszem kitchnick mite a nevük. LVL 10 körüliek. -
Zoidberg #502 Hali.
Guild már van,ha benn leszel írj a hun csatin.
Partynak örülnék én is, mostanában csak úgy nyomom.Sajna be kellett látnom, hogy a szólózást nem igazán jutalmazza a játék.Még a legkeményebb csatákért sem kapsz elég tapasztalatot.Partyban sokkal kisebb kockázattal lehet fejlődni,nagyságrendekkel gyorsabban.Pénzt viszont egyedül tud az ember jobban keresni, úgyhogy talán mégis van némi ráció a dologban..
Én most úgy döntöttem feláldozok egy kicsit az időmből, és a Forest Ruinsban partyban ölöm a guardianokat.Meglepően jó az XP.Az így nyert szintekkel könnyebb lesz majd kalandozgatni.
-
Zoidberg #501 Nekem a város zónákra osztásával nincsen bajom.
Az való igaz,hogy várni kell amíg betölti, de talán megfigyelhetted,hogy nincs lag a városban.A L2-ben /a béta vége felé is !!/rémálom volt bemenni egy városba.Amikor csak tehettem elkerültem.
Ha tudod hogyan közlekedj, akkor ritkán kell több zónán átmenned.Ott van a parti csónak, vagy a "csatorna-gondola". -
silbor #500 Mire jó a shared slot a bankban? -
silbor #499 Hahóóó. Na végre leállt a játék és megjelentek itt azok akiknek bejön a játék.
Ha ismét meg a game akkor jól összejöhetnénk party-ba. Naa???
Kicsit jobban fejlődhetnenk és akár egy guildocskát is összehozhatnánk!!?? Vagy van valami csapat amit már választottatok??
Hol vannak a beetle-k Antonica területén (mert azokat nem találom)??
Van valami magyar oldal ami (fórumon kívül) valami magyar leírást, infót is tartalmaz az EQ2-vel kapcsolatban?