EverQuest 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felhivtam automexet... azt mondtak hogy hetfon lehet megvasarolni...
Birk@
Jó lenne ha jönnétek, mert itt -bétával ellentétban- 6 ember kell a guild-hoz 😊 GL <#integet2><#vigyor><#idiota><#vigyor3>

Birkus Maximus

Néhány érdekes hozzászólás a hcgamer fórumán(remélem igazuk van):

2004. november 18. csütörtök - 17:09
10perce mondták az Automex boltban: "Everquest 2 holnap reggel lesz, a magyar csomagolás, stb kész van már csak az Ubisoft jóváhagyása kell és lehet menni érte".. oO

2004. november 18. csütörtök - 17:35
En is most jottem az Automextol: a magyar kezikonyvet vegre jovahagyta az Ubisoft, a magyar boritot viszont meg nem. Remelik, hogy reggel meglesz az a jovahagyas is, es akkor egy kis szerencsevel (ha a nyomda gyorsan kinyomja) holnap delutanra osszeall par peldany a jatekbol. Ez most mar nem az Automexen mulik, ok is mindent megtesznek azert, hogy mielobb kikeruljon a jatek!
Hát remélem hogy holnap nem hiába fogok 3-4 fele bemenni, de ha csak az a bajuk hogy nincs magyar kézikönyv, akkor biztos elviszem, már ha odaadják 😊
ez valami elnyomo rendszer a jatekos generacionk ellen
aszongya a kiccsaj automexnel holnap telefonaljak oda olyan 2 korul, mert meg nem erkezett meg a varva vart aru... de majd akkor kiderul hogy az e az amit varnak vagy meg varju8nk amig tehetjuk... 😊
egy hettel ezelott is azt irtak hogy a magyar nyelvu kezikunyv miatt csusznak egy picit... most akkor mi van tenyleg?
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
MrStokes
Meg jo h mindenkinek mast mondanak! De sztem akkor is az Automex a meghatarozo, mert megis csak o a hazai kizarolagos disztributor!!! Szal ha naluk nincs, akkor senki masnal sincs! Mondhat barki barmit! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nekünk Péntek vagy Hétföt mondtak HCGamernél,mer tálitolag a Magyar nyelvu kézikönyvre kell várni 😞

Sáska
Az jó, mert nekem meg azt mondták, hogy ma délután lesz, el lehet vinni, viszont kézikönyv csak holnap lesz. ( az meg ugye kit érdekel)

Birk@
Ezek szerint holnaptól lehet bemenni, és rlenni jól erõszakkal <#nyes><#banplz>

Birkus Maximus

MrStokes
Ezt en is meg tudom erositeni! Felhivtam oket es azt mondtak, h holnapra verjak es majd legyek szives jovo heten hetfon ujra erdeklodni!! Hat elmannek a jo edes anyjukba mar!!! <#violent><#violent><#violent>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kicsit kezd nevetségessé válni amit az Automex KFT csinál

Na már megint csúszik a határidõ. Az automexnél azt mondták hogy csak hétfõtõl árulhatják <#schmoll2><#zavart2><#falbav>
HCGameres megrendelésekröl még mindig nincs hir ????

Jockey
noh, úgydöntöttem megvárom a hcgameres rendelést, szal legkorábban max hétfõn leszek ahogy nézem, vagy nemtom mikor jön ki postán a dolog

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Birk@
nem sajnos, mert szét vannak választva két külön városra, és az átjárás nem megoldható, illetve csak késõbb

Birkus Maximus

MrStokes
Penteken elvileg ugy is vege a WOW open betanak, kell helyette vmi mert meghulyulok! 😄

MrStokes
Remelem igaza lesz az Automexnek es holnap mar telleg lehet majd erte menni!

Jockey
én próbltam mind2 oldalt, de már írtam jobban bejön ez a darkos stylis számomra😊
no meg a jó oldalon nem leht behajtóskodni questbe😊

de ha te jo vagy en meg rossz attol meg lehetunk egy partyban?
Birk@
Mind1, ami teccik, gonoszak sztem most kivételesen tbben lesznek, bár Queynos könyebb szebb és átláthatóbb 😊

Birkus Maximus

enis holnaptol enis enis. jok vagy rosszak leszunk?
Birk@
Sis3 & all aki jön, az jöjjön Oggok-ta, vagy Runny-ra. Reonel néven megtaláltok, én freeporetból indultam

Birkus Maximus

Jockey
Automex címét betudja írni valaki?
mert megyek pestre pénteken, ha addig nem jön ki a hcgameres megrendelésem megvenném szombaton

Sáska
holnaptól jövök én is<#wave>

Most beszéltem az Automexel és holnap már lehet menni a játékért.
Jockey
mesterem, elvileg a napokba kéne jönni a cuccnak, milyen karival vagy?
mert erõsen filózom egy shaman indításán, és annak kéne állandó partner
shaman és brawler érdekel jelenleg

Én valószínüleg hallgatok Birkre és az Oggokra megyek.
Akkor most az uj belépök melyik serverre menjenek ha esetleg együtt akarna játszani a Magyar játékosokkal ??????

Az nemrossz...
De akkor minek adják ki boltba is....

Birk@
Van itt demokrácia <#mf2><#eplus2><#eljen><#wave><#vigyor3><#beka2><#hawaii><#nyes>

Birkus Maximus

Birk@
De sztem ezt már 1x lezártuk, akinek jó runny, akinek nem, oggok, mindkettõn lesz sok magyar

Birkus Maximus

Birk@
Lehet hogy nincs lag, de este 6-tól fullon van, szal rohadtul leterhelt, szal azt ne mondd hogy az európaiak miatt van tele 😊 Azért van tele, mert az elsõ szerverek között olt, és mindenki oda ment, ez természetes. Amúgy nézd meg a pingeket, runny messze nem a legjobb nekünk...

Birkus Maximus

a runnyeye srver keleti partra raktak hogy jobb legyen a hozzaférés , csak olvass utana, ittt nincs lag etc europaiknak nem veletlenul van kitalava ez . Es ha akkor akarsz jatszani mint masok akkor ide josz mivel amiraki szerveren alszanak mikkor te jatszol..... Egyebken mismore server lett elsore full amikor akrtam csianlni a karakterem ott irta nem jalnal mert mar tele van ..
Olvastam valhol egy osszegzest hogy az ossz eq 2 sok hogy oszlanak meg a szervereken mm 15 % volt runy 6 % on .. gondod el milyen lehet eu bol egy tomot delamerikai szervren jastzani . egy kozelebbi nem tele server miatt
Egyébbként miért pont a Runnyeyera akar menni mindenki?
Attól még hogy elvileg európai UK server, Dél-Amerikában van, tehát semmivel sem gyorsabb mint más amerikai szerverek. Én inkább a Mistmoora szavaznék, az legalább jobban hangzik 😊
Most hívtam az automexet és elvileg holnap vagy holnapután már érte lehet menni. Remélem hogy már holnap ott lessz, különben hiába fogom a boltban tölteni a napom az egyetem helyett 😊
Jacek
nade kerem😊 a nemet verzio is hazai nyomas puritan muanyag tok meg hasonlok es az is 10k nalunk meg 8????? 25% afa-al tobb mint erdekes😊

Timber
en leginkabb a 90$ - 13KHUF konverziot nem ertettem ... ennyire azert nem eros a forint.

Hogy lett az EQ2 olyan olcso? Egyszeru ... a sima verziot MOn gyartjak -> ergo nem u.a. a minoseg mint a US nyomas.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Nekem még nem jött meg a HCGAmertöl,bár e-mailt már kaptam mult héten,hogy kis csuszás van a kedves Automex miatt

Sáska
nyilván kisebb haszonkulcs, na meg ott volt a felirat: Ákcijóó

Birk@
én is ezen gondolkodtam, és nem értem hogy lesz itt 8k, de õk tudják... 😊

Birkus Maximus

a legfrisseb hir az hogy kussoljunk be, szerda elott biztosan nem jon a game.

kivancsi lennek automexnel mit takar ez pontosan? lehet csak jovohet? 😄
Sáska
Szerintem szerda elõtt erre ne is gondolj....

LSC
SWG-bõl ítélve én sose fizetek SOE játékra a büdös életbe mégegyszer

Jockey
hcgameres megrendelés jött már valakinek?

Jacek
mi dragan mert usa verziot vettunk de ott a honositott 39 euro volt.
en mar ezt sem ertem az automexnel hogy 8k a collectors meg 12990 na mert ez kinn csunyan 29000 forint😊

Jacek
nem azert csuszott😊)) hanem mert loser az automex ugyan ezt csinaltak a jtl-el is.

Mert azert az tobb mint furcsa hogy kimegyek becsbe es a megjelenes napjan a Saturnban raklapszamra van eq2..... ugye a kedves automex nem gondolja hogy en valamit is fogok tole rendelni tobbet😊)

Sáska
S amúgy Bécsben mennyiért szereztétek be?