2219
A képek elég jól néznek ki...
-
flipi #1018 van valaki oggokon rosszaknal? kene kolcson 95 ezust... :) -
Csucsesz #1017 1 honapért megveted a gamet? -
#1016 barmit beirhatsz az elejen es akkor tudod az 1 honapot hasznalni -
vkhunter #1015 Üdv!
Tudnátok nekem segíteni, megvettem a játékot, installáltam, de nincs dombornyomott bankkártyám, játékkártyám. Ezek szerint nem is tudom használni az 1 hónapos ingyen hozzáférést, mert nem enged be az account-ommal. Ha tudtok, akkor légyszi segítsetek. Köszi. -
#1014 350 ezüstért, szopok, nyalok, gombot varrok! -
#1013 Aha Starcest communeban, télleg. 350 ezüst:-) -
#1012 20 felett az összeset összeszedheted EFPban a ijászboltban vmelyik csókánál. -
#1011 Valaki nem tudja, hogy a Berserkernek milyen páncél szerző küldetése van? -
#1010 teves informacio. Nem arra van opcio, hogy ha kimesz a hazadbol akkor is tudsz arulni, hanem arra, hogy ha bezarod az ablakot akkor is folytassa-e az arusitast amig a hazadban vagy.
Elvileg lesz egy patch ami lehetove teszi, hogy ne kelljen otthon maradni. -
#1009 Na ez sztem nem igy van, nem kell a hazadban/szobadban bentmaradnod, mert van ott egy opcio, amivel folytathatod tovabb a cuccaid arulasat, annak ellenere h te magad mar nem vagy a helyisegben. En ezt meg 1ebkent nem probaltam, sza lehet h nem mukodik, de elvileg igy kellene. Az viszont tuti, h ahhoz, h arulhasd a cuccaidat, ahhoz azoknak az inventory-dban kell lenniuk. Na ez egy eleg elcseszett design. -
#1008 Melyik szerveren van a legtöbb magyar? Ma este vagy holnap délután indulok :]] -
#1007 Bentmaradni? Anyám borogass! ...
A legjobb gazdasági rendszere az SWG-nek van. Akkor ezt miért kellett így elcseszni? -
#1006 kell vegyel egy market boardot (75c) amit kirakhatsz a hazadban. Ezekutan arra klikkelve jutsz be a Market-be es rakhatsz ki az inventorydbol barmit. Viszont ahoz, hogy ott is maradjon neked a hazadban kell maradni (ergo bekapcsolva hagyni a gepet, bennmaradni a hazadban a karival es remenykedni, hogy 10 perc mulva nem laggolsz ki)
Ujabb szanalmas es elb@**ott design a SOE-tol.
Ui.: WoWban mindez sokkal jobban mukodik ^.^ Mint ugy atlag minden. -
#1005 Megtudná vki mondani, hogy miként kell a brókerhez beadni a cuccokat? -
Joi #1004 Nem is néztem :)
-
#1003 Ez egy szép 1000. hozzászólás volt!
Így kéne jubilálni minden topicban! :-) -
flipi #1002 jolvan nekem is el kell mennem most. jovok estefele. -
#1001 este leszek csak. sok a meló :( -
Joi #1000 Sziasztok!
Kaptam a Sonytól 7 napos trial kódot. Mivel nekem nincs ismerősöm akit érdekelne, ezért felajállom a köznek :)) Használja bárki egészséggel. Természetesen a progit azt valakitől kölcsön kell kérni egy telepítésre.
Ime a levél és kód:
Our gift to you!
During this time of holiday cheer, why not give someone the gift of EverQuest®II? Just forward this email to a friend and let him or her borrow your game discs to install EverQuest II.
The EverQuest II Buddy Program includes:
7-Day EverQuest II trial subscription
(new EverQuest II accounts only, no credit card required for activation)
• The buddy key printed below activates a 7-Day trial subscription to the EverQuest II world by installing the EverQuest II game from your friend's game CD or game DVD. The Buddy Key must be used before February 7, 2005. The account key provided can only be used once.
• In order to activate an account, the recipient of the 7-day buddy key will need to set up a Sony Online Station account by visiting https://www.station.sony.com or activate the trial subscription using a current Station Account if the recipient already has one.
• EverQuest II requires an Internet connection (which you are responsible for) in order to play.
• After the 7-Day trial period is over the EverQuest II trial account will become inactive. In order to continue playing EverQuest II, the recipient of the 7-day buddy key will need to purchase and install the game software and update their subscription account billing information with a valid credit card or an official SOE Game Card to pay the monthly, recurring subscription fee. If the recipient of the 7-day buddy key wants to then continue their adventures with their trial character or characters, they can register for their account using the same Station Account name they used with the trial offer.
PFC4-XTTF-R98J-VVX7-JGVB
That's not all though! During the 7-day trial, the buddy key recipient will also be granted full access Station Players, the official online service that connects players to the EverQuest II community. This web-based suite offers an array of features that give EverQuest II players incredible access to their characters and guilds by merging the game world with the World Wide Web, including such features as a free guild website, server community portals, class guides, news and forums, dynamic character info page and much more.
Happy Holidays from Sony Online Entertainment!
-
#999 Oks. Én csak este leszek. -
flipi #998 a kari neve Fulop. majd jovok delutan aztan kuldhetjuk neki. -
#997 Ne cicizzetek már. A Kampfi,Huncutka és Robziehun nevezetű karik várnak titeket. Gyors feltápolunk benneteket. A Kampfi most kezdte. TS-t tudjátok most is bent vagyunk 3an. -
#996 10. szinttől lessz summoner a karid. Akkor fogsz tudni idézni 1 bogarat is :). (scarab).
Majd mehetünk 1ütt, én még csak 8-as vagyok ott. Mi az ig neved?
Nekem ua. -
flipi #995 na van egy good karim is oggokon ha valaki osszeallna egy 9es summonerrel. Viszont petet meg nem tudok csinalni ez nem tudom normalis e (ami aggaszto meg hogy mar megkaptam a ruhat is de a karakterem meg csak magenek van feltuntetve)...
-
#994 Aki kérte mindenkinek ott a TS adat! -
#993 hello arcok...
na, milyen lett a game?!
tervezem en is beszerzeset, csak sajnos ugyibar nem jutottam be betaba, igy nem volt alkalmam kiproszalni... -
#992 Persze gyere. TS-t adom priviben ha kell. Keress meg minket. Robziehun és Huncutka. Warrior és Cleric. -
kampfi #991 Szevasztok!
En is oggokon inditottam a karimat(9 priest, name:Kampfi). Szivesen csatlakoznek en is a csapathoz.
Most epp a szintlepessel szivok(clerik) . Ha valaki esetleg tudja a megoldast, akkor nem keves hajszalamat kimelne meg a kitepestol.
-
#990 Ja TS-en Rob és Clay. -
#989 Én kb. 10-től leszek. DC meccsem van, SWE-HuN. UTána jövök. Addig is gyertek be TS-re van külön szoba. 64466946 ez az ICQ-m. 217.27.212.61:8768 -
flipi #988 lol en evil vagyok :) -
flipi #987 oggokon LFG mar 1 hete :) 17 sorc jo lenne felhuzni 20 ra ugyhogy jojjunk mar ossze egy groupba legalabb 1x. -
#986 nem summoner, sorc :) -
#985 Sziasztok!
Bár nekem a runneyen van karim de gondoltam átmegyek oggokra, én summonert indítok, ha beférek akkor mennék én is szivesen! -
Joi #984 Mivel tegnap telepítettem, ezért még csak lvl 5-g jutottam, de ma meló után gyúrom a kis csajt 1000-l :) Paladinnak szánnám majd. Természetesen még csak a szigeten vagyok, de remélem hamarosan átmehetek Queynosba. A TS-t várom priviben :))) -
#983 1ébként mi vagy? -
#982 Mi az oggokon vagyunk, de még nincs guildünk. Gyere majd és csinálunk 2 gold ha jól emléxem. 17-es Warrior aki őrző lesz és egy 16-os Cleric. De ha kérdésed arra irányúl, hogy jöhetsz e? Természetesen várunk. Huncutka ill Robziehun néven toljuk. Queynosban vagyunk ill annak környékén. Van TS-eünk is ahová jöhetsz. Megadom priviben ha kell. -
Joi #981 Sziasztok!
Az Oggok szerveren van magyar Guild good karakternek?
Még friss a kicsike, de lelkesen tápolódik :) -
#980 Nnnna akkor nem is fogok! -
#979 Ok