EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Birkus Maximus
2004. november 18. csütörtök - 17:09
10perce mondták az Automex boltban: "Everquest 2 holnap reggel lesz, a magyar csomagolás, stb kész van már csak az Ubisoft jóváhagyása kell és lehet menni érte".. oO
2004. november 18. csütörtök - 17:35
En is most jottem az Automextol: a magyar kezikonyvet vegre jovahagyta az Ubisoft, a magyar boritot viszont meg nem. Remelik, hogy reggel meglesz az a jovahagyas is, es akkor egy kis szerencsevel (ha a nyomda gyorsan kinyomja) holnap delutanra osszeall par peldany a jatekbol. Ez most mar nem az Automexen mulik, ok is mindent megtesznek azert, hogy mielobb kikeruljon a jatek!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Birkus Maximus
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Birkus Maximus
no meg a jó oldalon nem leht behajtóskodni questbe😊
Birkus Maximus
Birkus Maximus
mert megyek pestre pénteken, ha addig nem jön ki a hcgameres megrendelésem megvenném szombaton
mert erõsen filózom egy shaman indításán, és annak kéne állandó partner
shaman és brawler érdekel jelenleg
De akkor minek adják ki boltba is....
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Olvastam valhol egy osszegzest hogy az ossz eq 2 sok hogy oszlanak meg a szervereken mm 15 % volt runy 6 % on .. gondod el milyen lehet eu bol egy tomot delamerikai szervren jastzani . egy kozelebbi nem tele server miatt
Attól még hogy elvileg európai UK server, Dél-Amerikában van, tehát semmivel sem gyorsabb mint más amerikai szerverek. Én inkább a Mistmoora szavaznék, az legalább jobban hangzik 😊
Hogy lett az EQ2 olyan olcso? Egyszeru ... a sima verziot MOn gyartjak -> ergo nem u.a. a minoseg mint a US nyomas.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
kivancsi lennek automexnel mit takar ez pontosan? lehet csak jovohet? 😄
en mar ezt sem ertem az automexnel hogy 8k a collectors meg 12990 na mert ez kinn csunyan 29000 forint😊
Mert azert az tobb mint furcsa hogy kimegyek becsbe es a megjelenes napjan a Saturnban raklapszamra van eq2..... ugye a kedves automex nem gondolja hogy en valamit is fogok tole rendelni tobbet😊)