EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltam a WoWot, nekem nem tetszett. Ronda, rendkívül egyszerû, 10-15 éveseknek való bonyolultsággal. Hangulata van az igaz. Ott lvl 60 a max szint és van PvP. Ami nélkül valljuk meg, nem lenne ennyi elõfizetõje. Én két hétig bírtam. A WoW alkalmas arra, hogy ha van egy fél órád, akkor bemenj, öldöss egy kicsit szólóban, és utána kilépj. A világ óriási, azonban sok unalmas idõ megy el a "senkiföldjén" való átutazásokkal, hiszen alig van ellenfél.
Az Eq2 egy rendkívül összetett rendszer. Külön harcrendszer (24 különféle karaktertípus) jellemzi, ahol a 24-féle classnak megvan az elõnye-hátránya a másikkal szemben. Csak úgy lehetsz ütõképes, ha ismered ezeket és olyan csapatot hozol össze, vagy mész be, ahol mindenki ismeri a saját okosságait.
Ez jellemzõen nem szóló játék, elsõsorban csapatorientált, fõleg magasabb szinten. A világ kisebb, de cserébe gyönyörûen, 2005-ös színvonalon. A maximum szint jelenleg 50-es a kalandozó és a mesterség ágon is. A szeptemberi kiegészítõben lvl 60 lesz.
Eq2-ben több dologra kell figyelned: saját xp, craft xp (ha akarsz craftolni), és guild xp. Egy guild maximum szintje lvl 30 most. Ezt többféleképpen lehet feltornászni és csak akkro megy, ha mindenki tudja mit kell tennie a guildben.
A craft elképesztõen részletes rendszer. Mindent magadnak kell megcsinálni, nem abban merül ki (mint a wowban), hogy megszerezd x idõ alatt azt az EGY cuccot amibõl megcsinálsz valamit. A tárgyakat és összetevõket CSINÁLNI kell. Ezt majd ingame meglátod.
Max szint elérése (lvl 50) szerencsés esetben (ha ismered a játékot és van jó csapat MINDIG), akkor olyan 4 hónap. De ha még nem játszottál vele, akkor 5-6 hónap is lehet. Az elsõ 20 szint még gyors, de utána kezd belassulni. Szerintem ha kijön a kieg, akkor lvl 50-rõl lvl 60-ra olyan 2 hónap fog kelleni.
Az egész eq2-ben sokkal inkább a magadénak érzed a karakteredet, hiszen saját szobád van, amit akár fullosra berendezhetsz, külön bútorkészítõ szakma is van. Ha kiismered a világot, akkor itt tényleg életszagú minden. Az átlag életkor 28-30 körül van, tehát nagy többségben értelmes, felnõtt emberek vanna a világban. A piacnak itt is törvényei vannak, amiket okosságokkal lehet befolyásolni.
http://www.trialoftheisle.com/
Ez egy ingyenes trial verzió, amiben az alap, kiképzõ sziget van. Itt megismerheted az alapokat, láthatod a grafikát. Ha jól tudom, ugyanúgy lvl6-ig lehet benne felmenni, mint a full eq2 kiképzõszigetén.
Töltsd le, nézd meg. 😊
Még valami. Az eq2 rendkívül szélesen skálázható grafikailag. Azonban erõs gép kell ahhoz, hogy igazán szép legyen, de akkor viszont üt. Mindent.
Lényeg, hogy legyen sok RAM a gépedben, minimum 1GB ajánlott. 2-vel meg már gyengébb VGA is elég.
Uff. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
a Lineage 2 inkább egy harcorientált, gyönyörû, de elég egyszerû felépításû játék (persze ez sem baj szerintem - épp most vettem elõ újra^^). az everquest 2-ben is van csata nem kevés, de amúgy sokkal összetettebb. alapban kétféle tapasztalati pontot kapsz: az egyiket harcért a másikat a `kraftolásért` (tárgyak készítéséért). szép nagy a világ, milliónyi kisebb-nagyobb küldetés, lovagolhatsz, saját lakásod (lakásaid) lehetnek, amiket te rendezhetsz be, stb...
wow-ról nem tudok nyilatkozni, amit láttam belõle az nekem egyáltalán nem tetszett, de ezzel a véleményemmel nem a nagy átlagot képviselem.
És lvl 50en már mást figyelsz 😄
Igy visszagondolva az EQ2-os idokre, mig egy WoW-ban az lebeg a szemed elott egy kuldi v. egy insta kozben, hogy mit dobhatnak a mobok, bossok, addig EQ2-ben azt figyeled mennyit mozdul az XP csik...
az XP hajtast viszont mar megutaltam Lineage2-ben 😊))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A trialban ez a sziget van benne. Ha tetszik, egy bazi nagy világ nyílik meg a játék teljes verziójában. 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Musha: a TS2 beépített keresõvel rendelkezik, azzal országra lebontva meg tudod nézni a publikus, jelszó nélküli szarvereket. Ha viszont kifejezetten EQ2 TS szerver kéne, akkor asszem zsákutca, mert a magyarok asszem ventrilóznak.
ha valakinek van eladó everquest2-je lehetõleg 3-5000 ft-ig az írjon mailt
a ([email protected])
vagy a ([email protected]
vagy hívjpn fel a mobilomon:06204343888
köszi csá
Entrery meg amúgy is a leglassabban zónázó player az egész Runnyeye szerveren. 😄
Msn címem: [email protected]
Azonban el kell mondanom, hogy egyelõre NASA gép kell hozzá. Nekem 3 Ghz P4, 1 GB 500 Mhz RAM, X800XT van a gépemben és bizony ha csata van, akkor high performance-ra kell tennem... 😊
(2.4 P4, 1 giga ram, 9600 Radeon)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az EQ2 havidíja 15 dollár + némi adó, olyan 17,2 dollárra jön ki. Ez havonta kb. 3200 Ft.
A gamecardot nem ajánlom, mert az Automex épp most szart be, és õk hozták, ha hozták. Tehát nem jó, mert ha épp nincs az országban, akkor nem tudsz játszani vele.
ja és köszönöm a segítséget!
Kartyaszamodat valszeg akkor ugyanugy 1 het vagy mikor kapod meg. Akkor kezdesnel adj meg fake szamot, ugyanis itt kartyaszam kell. Ez asszem 16 jegyu, es talan mukodik az 1234-1234-1234-1234.
Probald mar ki. Aztan, ha megvan a valodi szamod, akkor modositod arra es kesz. Az elso honap alatt nem fog megprobalni levonni a SOE, ugyhogy jo a hamis szam is, de a regisztraciohoz meg persze kotelezo.
lehet, hogy az elején lévõ 117-es számot nem kell odaírni? illetve van a két hosszú szám közt egy kötõjel, ami már ki sem fér.
De ha mar megvan a webkartya szamod, akkor nem erdemes szorakozni vele, regisztralj, ird be, a tipusa MASTER CARD legyen, szamlazasi cimet kerdeznek meg, asszem, nincs jelentosege, de add meg ugyanazon cimed, amit a bankban, a folyoszamadhoz.
Te meg most fogsz regisztralni, vagy mar lejatszottad az ingyen 30 napot?
Amúgy az ingyen 30 napot aktiválják ha látják hogy pár napig nem lépsz be...