2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#1539 Hello!
Be tudnátok szúrni néhány képet a játékról?
Ati 9800XT 256mb videokarim és 1 giga ramom van. AMD 3.2. Ezzel a konfiggal milyen minőségben megy el a game?
Thx -
Cassell #1538 Híhó!Állat a gém mostanság vannak is jópáran hasonló szintűek persze van aki seg..yuk és nem igazán érzi miről is van szó de rengeteg jó arc van (ingyen armor nem kell a loootból stb:)) -
Since #1537 De ezt külön nem kell fizetni ugye? VAgyis ha pl. veszek GC-t abba már benne van ez az adó nem kell neki kártyaszám meg hasonlók -
Since #1536 Hmm nekem 2 giga ramom lesz 1 gigásak fejenként és 533 mhzesek ;-) az igaz hogy csak egy 6600 gt kártyám van mellette de talán elég lesz leaglábbis bízom benne :-) Egyébként hogy megy nálad a játék? Minden maxon van? -
#1535 altalanos forgalmi ado ha jol emlexem, de ne kerdezd h miert kell nekunk, EU tagoknak fizetni. -
#1534 helyesbitek: 2 lemez... :D -
#1533 En HcGamer-nel vettem anno, es nekem sem volt doboz, csak 1 DVD-tok, meg a 1 lemez, es 1 magyarositott kezikonyv, ami miatt kesett tobb napot a jatek megjelenese... -
#1532 sajna csak 400... nem gyart szinte 1ik gyarto sem gigas modulokbol 400 felettit. -
#1531 lol -
Since #1530 Kicsit elvagyok maradva srácok...VAT? :-) -
#1529 A VAT minden EU tagnak kötelező az EUn kívüli cuccokra, így itthon is a csatlakozás óta. Nem tudom te hogy nem fizetted korábban... Tény, hogy mostanában forintban kifejezve többe kerül, az erősebb $ miatt. -
#1528 bahh, tenyleg?! :D
de en a VAT-rol beszelek. en mar December ota EQ2 reg vagyok, csak Februarban pihenore tettem, es akkor meg nem volt.. -
Since #1527 Van azt hiszem egy 7 napos trial amivel kitudod próbálni a játékot, de a kezdőszigetről nemtudsz elutazni sehová :-) Nemakarok reklámozni, de a gamersloot oldalról meglehet rendelni, igaz csak cd keyt kapsz meg letöltés linket dobozt nem postáznak ki. Előnye hogy 12 óra alatt küldik a cd keyt, hátránya nincs doboz hozzá meg ilyesmik. :) -
#1526 amúgy meg köszi a válaszokat -
#1525 bocs - félreérthető voltam, pláne ha csak netes játék... Úgy értettem a neten keresztűl lehet megvenni, vagy dobozos, vagy esetleg csak béta, ami teszt alatt van mint pl anno a WW2 és le lehet szedni próbajátékra -
Since #1524 AMD?...No comment...:-) 2GB kingmax hanyas memória (mhz)? -
Dant0r #1523 Sztem 800x600 mediumnál feljebb ne próbáld.
-
#1522 Akkor en nyero leszek az uj konfiggal, remelem.
Ilyen konfiggal fogom nemsokara, remelhetoleg mar a jovo heten valamikor nyustolni a jatekot:
AMD Athlon 64 3500+
ATI X850 XT Turbo
2 Gb Kingmax
-
#1521 Akkor lehet veszek uj vinyot is -
Dant0r #1520 Hát igen... Ennek a gamenak:
1.RAM
2.RAM
3.vidkari
4.proci
:) -
#1519 Használja. :) De sokkal gyorsabb lesz több RAMmal. :) -
#1518 jajj, mar nagyon varom h osszealljon az uj gepkonfigom, kivancsi leszek mennyit fog dobni a jatek grafikajan, ill. mennyivel tudom majd nagyobbra venni a dolgokat. mondjuk mire az ember belovi abbol a sok dologbol, h mit milyen reszletessegel hasznaljon, az 1 nap :DD
Meg az erdekelne, h 2 G RAM mellett is hasznalja nagyon a vinyot, jatek kozben ( nem a zonak toltesekor termeszetesen, hanem miutan mar a zona betoltodott) ? -
#1517 Játékon belül: options: full screen, aztán accept. Jobb ötletem nincs... :-) -
#1516 Meg kell venned a játékot egyszer. Ezzel kapsz egy ingyen hónap játéklehetőséget. Ezután minden hónapban fizetni kell, ha tovább akarsz játszani. -
Cassell #1515 Egy technikai jellegű kérdésem van:tegnap a tűzfal progim fagyott 1 et és azóta csak ablak módban fut a játék.Hiába nyomom rá hogy fullablak csak ott marad alul a tálca aztán az nem néz ki olyan jól...ötlet hogy lehetőleg ne kelljen már le föl telepítenem?
-
#1514 szerintem minden hónapban... -
#1513 de ezt most minden honapban levonja, vagy csak 1x?
Mert akkor Irak lesz :D -
#1512 kis infó 1
kis infó 2
kis infó 3
kis infó 4 -
Since #1511 loool....no comment...na mégiscsak... Ez egy MMORPG játék ami csak neten keresztül lehet játszani, havidíjas, mivel hivatalos serveren lehet vele játszani, és természetesen meg kell venni a játékot :-) -
#1510 sziasztok, -ezt a játékot csak neten lehet játszani? -ha igen, akkor le lehet tölteni, vagy meg kelle venni? - kis infot adna vki? - egyáltalán megjelent már,
-
Cassell #1509 Hali!
Aki freeportban keni tehát effektíve a rossz oldalon és level 10 körül van és lenne kedve partyzni az szóljon bátran.Jó a játék csak akkora nagy a terület hogy ahhoz képest kevés a játékos. -
#1508 hm...élelmes -
Dant0r #1507 Ezért kell Irak-ot megadni számlázási címnek:)
Vonja rendesen a pénzt, csak az adót nem rakja rá... Most nem tudom hogy van, régen működött. -
Dansky #1506 Inorganic a kövek meg ilyesmik? Amúgy kösz az infót! -
#1505 Sót is lehet bányászni. Tier1-es inorganic-ból jön (mininggal), ezek vannak a kezdőszigeten, és a két kezdő várost körülvevő területeken. Antonicán és Commonlandson már Tier2-es dolgokat tudsz harvestelni, de oda kell min 20 az adott skillből. -
Dansky #1504 "Inorganic / Other" ez van a sóval kapcsolatban az eq2-artisan.com-on
Hűha, egyből vágom. :D
Malachite/Lead pl. "Inorganic / Metal"
Szóval ez alapján még az sem tuti, hogy lehet-e egyáltalán találni ilyet. -
#1503 Nemtom, kétféle kő van. Egyikből Tin Cluster jön, másikból meg Lead Cluster és Rough Malachite. Só nem. :) -
Cassell #1502 Én nekem nagyon úgy rémlik hogy kőből miningoltam a kezdő szigeten salt-ot de lehet csak máshonnan kerűlt az inventorymba. -
Dansky #1501 Tényleg, azon filózok, hogy a mage-em szakács legyen-e, vagy szabó. :)
-
Dansky #1500 1x láttam olyat, hogy "Salts" és úgy emlékszem, hogy 20 ezüst volt, persze tudom, hogy ez nem stimmelhet, annyiból egy életre való kaját tudnék venni. :)
Majd utánajárok jobban.