2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Sáska
    Hello!
    Be tudnátok szúrni néhány képet a játékról?
    Ati 9800XT 256mb videokarim és 1 giga ramom van. AMD 3.2. Ezzel a konfiggal milyen minőségben megy el a game?
    Thx
  • Cassell
    Híhó!Állat a gém mostanság vannak is jópáran hasonló szintűek persze van aki seg..yuk és nem igazán érzi miről is van szó de rengeteg jó arc van (ingyen armor nem kell a loootból stb:))
  • Since
    De ezt külön nem kell fizetni ugye? VAgyis ha pl. veszek GC-t abba már benne van ez az adó nem kell neki kártyaszám meg hasonlók
  • Since
    Hmm nekem 2 giga ramom lesz 1 gigásak fejenként és 533 mhzesek ;-) az igaz hogy csak egy 6600 gt kártyám van mellette de talán elég lesz leaglábbis bízom benne :-) Egyébként hogy megy nálad a játék? Minden maxon van?
  • MrStokes
    altalanos forgalmi ado ha jol emlexem, de ne kerdezd h miert kell nekunk, EU tagoknak fizetni.
  • MrStokes
    helyesbitek: 2 lemez... :D
  • MrStokes
    En HcGamer-nel vettem anno, es nekem sem volt doboz, csak 1 DVD-tok, meg a 1 lemez, es 1 magyarositott kezikonyv, ami miatt kesett tobb napot a jatek megjelenese...
  • MrStokes
    sajna csak 400... nem gyart szinte 1ik gyarto sem gigas modulokbol 400 felettit.
  • MrStokes
    lol
  • Since
    Kicsit elvagyok maradva srácok...VAT? :-)
  • Curze
    A VAT minden EU tagnak kötelező az EUn kívüli cuccokra, így itthon is a csatlakozás óta. Nem tudom te hogy nem fizetted korábban... Tény, hogy mostanában forintban kifejezve többe kerül, az erősebb $ miatt.
  • Laza
    bahh, tenyleg?! :D

de en a VAT-rol beszelek. en mar December ota EQ2 reg vagyok, csak Februarban pihenore tettem, es akkor meg nem volt..
  • Since
    Van azt hiszem egy 7 napos trial amivel kitudod próbálni a játékot, de a kezdőszigetről nemtudsz elutazni sehová :-) Nemakarok reklámozni, de a gamersloot oldalról meglehet rendelni, igaz csak cd keyt kapsz meg letöltés linket dobozt nem postáznak ki. Előnye hogy 12 óra alatt küldik a cd keyt, hátránya nincs doboz hozzá meg ilyesmik. :)
  • tibor16
    amúgy meg köszi a válaszokat
  • tibor16
    bocs - félreérthető voltam, pláne ha csak netes játék... Úgy értettem a neten keresztűl lehet megvenni, vagy dobozos, vagy esetleg csak béta, ami teszt alatt van mint pl anno a WW2 és le lehet szedni próbajátékra
  • Since
    AMD?...No comment...:-) 2GB kingmax hanyas memória (mhz)?
  • Dant0r
    Sztem 800x600 mediumnál feljebb ne próbáld.
  • MrStokes
    Akkor en nyero leszek az uj konfiggal, remelem.
    Ilyen konfiggal fogom nemsokara, remelhetoleg mar a jovo heten valamikor nyustolni a jatekot:

AMD Athlon 64 3500+
    ATI X850 XT Turbo
    2 Gb Kingmax
  • MrStokes
    Akkor lehet veszek uj vinyot is
  • Dant0r
    Hát igen... Ennek a gamenak:
    1.RAM
    2.RAM
    3.vidkari
    4.proci
    :)
  • Fritz Von...
    Használja. :) De sokkal gyorsabb lesz több RAMmal. :)
  • MrStokes
    jajj, mar nagyon varom h osszealljon az uj gepkonfigom, kivancsi leszek mennyit fog dobni a jatek grafikajan, ill. mennyivel tudom majd nagyobbra venni a dolgokat. mondjuk mire az ember belovi abbol a sok dologbol, h mit milyen reszletessegel hasznaljon, az 1 nap :DD

Meg az erdekelne, h 2 G RAM mellett is hasznalja nagyon a vinyot, jatek kozben ( nem a zonak toltesekor termeszetesen, hanem miutan mar a zona betoltodott) ?
  • Curze
    Játékon belül: options: full screen, aztán accept. Jobb ötletem nincs... :-)
  • Curze
    Meg kell venned a játékot egyszer. Ezzel kapsz egy ingyen hónap játéklehetőséget. Ezután minden hónapban fizetni kell, ha tovább akarsz játszani.
  • Cassell
    Egy technikai jellegű kérdésem van:tegnap a tűzfal progim fagyott 1 et és azóta csak ablak módban fut a játék.Hiába nyomom rá hogy fullablak csak ott marad alul a tálca aztán az nem néz ki olyan jól...ötlet hogy lehetőleg ne kelljen már le föl telepítenem?
  • musha
    szerintem minden hónapban...
  • Laza
    de ezt most minden honapban levonja, vagy csak 1x?
    Mert akkor Irak lesz :D
  • musha
    kis infó 1
    kis infó 2
    kis infó 3
    kis infó 4
  • Since
    loool....no comment...na mégiscsak... Ez egy MMORPG játék ami csak neten keresztül lehet játszani, havidíjas, mivel hivatalos serveren lehet vele játszani, és természetesen meg kell venni a játékot :-)
  • tibor16
    sziasztok, -ezt a játékot csak neten lehet játszani? -ha igen, akkor le lehet tölteni, vagy meg kelle venni? - kis infot adna vki? - egyáltalán megjelent már,
  • Cassell
    Hali!
    Aki freeportban keni tehát effektíve a rossz oldalon és level 10 körül van és lenne kedve partyzni az szóljon bátran.Jó a játék csak akkora nagy a terület hogy ahhoz képest kevés a játékos.
  • musha
    hm...élelmes
  • Dant0r
    Ezért kell Irak-ot megadni számlázási címnek:)
    Vonja rendesen a pénzt, csak az adót nem rakja rá... Most nem tudom hogy van, régen működött.
  • Dansky
    Inorganic a kövek meg ilyesmik? Amúgy kösz az infót!
  • Curze
    Sót is lehet bányászni. Tier1-es inorganic-ból jön (mininggal), ezek vannak a kezdőszigeten, és a két kezdő várost körülvevő területeken. Antonicán és Commonlandson már Tier2-es dolgokat tudsz harvestelni, de oda kell min 20 az adott skillből.
  • Dansky
    "Inorganic / Other" ez van a sóval kapcsolatban az eq2-artisan.com-on
    Hűha, egyből vágom. :D

Malachite/Lead pl. "Inorganic / Metal"
    Szóval ez alapján még az sem tuti, hogy lehet-e egyáltalán találni ilyet.
  • Fritz Von...
    Nemtom, kétféle kő van. Egyikből Tin Cluster jön, másikból meg Lead Cluster és Rough Malachite. Só nem. :)
  • Cassell
    Én nekem nagyon úgy rémlik hogy kőből miningoltam a kezdő szigeten salt-ot de lehet csak máshonnan kerűlt az inventorymba.
  • Dansky
    Tényleg, azon filózok, hogy a mage-em szakács legyen-e, vagy szabó. :)
  • Dansky
    1x láttam olyat, hogy "Salts" és úgy emlékszem, hogy 20 ezüst volt, persze tudom, hogy ez nem stimmelhet, annyiból egy életre való kaját tudnék venni. :)

Majd utánajárok jobban.