2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#1579 Már bevezették az "offline selling"-et. Ez úgy néz ki, hogy a szobád ajtajára kattintasz amikor bent vagy, ott alul lesz egy "house vault" fül. Abban van két slotod. Ebbe tegyél be két bankdobozt (minél több slottal, annáél jobb). Utána a tábládra klikkelsz, és ott is lesz egy vault items fül. Beállítod az árat, listázod eladásra és kész.
Egy a lényeg, egyszerre CSAK EGY karaktered árulhat offline és 24 órán át. Utána ismét be kell menni a házadba, és listázni.
-
#1578 Sry a késői válaszért. :) Sajnos nemtom, hogy a Gef 6600 mire képes.
Az én konfigom P4 3 Ghz, 2 GB 500 Mhz RAM, ATI X800XT. Ezzel high detailben fut simán. Raideknél azért le kell venni mediumra. :) -
Cassell #1577 Nem csak akkor lehet tradelni mész találkozol egy másik kalandorral megkérded kell e ez a cucc ennyiért asszondja előbb hadd lám jobbegér a cimbin és trade megjelenik az ablak és simán elacceptáljátok mind2en ha egyetértetek.
-
#1576 újabb kérdés ..
a boltolás hogy meg y a játékban? mintha olvastam voln arégebben , hogy csak úg ylehet árulni ha folyamatosan a szobádban vagy?
tehát amikor brokernél látom, hog yárul valaki akkor ő is folyamatosan a szobájában van? és ahogy kilépek az eladni kívánt tárgyam lekerül a broker listájáról?? -
#1575 Az az erdekes h ezek 1 jo ideig a fenn voltak a hivatalos oldalon, mivel ezeket a SOE adta ki, tehat hivatalos videok, csak nem tudom miert szedtek le oket. -
#1574 Nemtudom te lattad -e azokat a jofajta videokat, mint pl:
Dragon raid at Cazik Thule,
Nightblood battle obelisk ( szemelyes kedvencem :) )
Deathfist citadel combat
Ezek nekem nagyon tetszenek, muszaj latni oket :D -
#1573 engem a hivatalos oldal videói is meggyőztek. bár én is kíváncsi lennék jóféle játékos készítette videókra is. -
#1572 Kb azokban a videokban nyujtott latvany volt az, ami a jatek megvetelere osztonzott. Sztem mindenkinek latnia kell azokat, aki meg nem latta oket. Kivancsi vagyok azokat honnan lehet leszedni. Mondjuk nekem megvannak local-ban, de azokat mindenkeppen ajanlom mindenki figyelmebe. -
#1571 Radasul regebben voltak azok a jo movie-k, mint pl a Dragonraid at Tzazic Tule v vmi ilyesmi, azokat sem tudom hova tettek a SOE-s fiuk. -
#1570 nem, ezek valóban nem játékosok által készített videók... -
#1569 En jatekosok altal keszitett ingame videokat szeretnek latni, nem tudom h a hivatalos oldalon akad-e ilyen. -
#1568 Na meg 1 eszembe jutott:
Hogyan lehet visszaallitani a mobok csoportos es nyilas kijelzeset? Nagyon idegesit a jelenlegi megjelenites, sokszor nem latom h adott leny csoportban van-e vagy sem.
-
#1567 esetleg a hivatalos oldalról? -
#1566 Hm meg mindig nem tettek bele a jatekba az alkimista cuccok leirasat???? -
#1565 Lenne tobb kerdesem is. Ime:
Tud vki olyan oldalt, ahonnan EQ2 videokat tolthetnek? Nagyon szeretek ingame videokat nezegetni.
Van mostansag lvl 10 koruli Qeynosi, akinek mar megvan a citizenship es hozzam hasonloan nem szeret szoloban kuldizni? Ha igen, akkor a jatekban Artany neven vagyok megtalahato, egyenlore meg csak leendo Sidhe klantag. (A Sidhe tagoknak csak mellekesen megjegyeznem, h ez nem nagykepuseg es tultengo onbizalom, csupan arrol van szo, hogy Artany karim Centrius alt-ja :D )
Volt meg mas is, de most nem jut eszembe oO -
#1564 Ezt en nem tudhassam :D En ugyanis WEB-kartyaval fizetek. Gamecard-ot messzire elkerulom, mar csak azert is mert nem nagyon lehet kapni. -
#1563 gondolom p4-gyel tolod es ddr2-vel. Igy mar ertem. Nekem ddr1 kell es abbol nem nagyon lattam 400nal nagyobb sebessegu 1Gb-os modult T_T -
#1562 hm csakhogy nekem TFT monitorm van es annal a nativja 1280x1024 :D -
#1561 Meg a regi konfig van meg, varom a videokartyat, addig meg nem akarok EQ2zni, mig nincs meg az uj konfig. Amugy nem, nem megy max-on, sztem meg ujjal sem fog, de majd meglatjuk. A heten minden kiderul. -
#1560 valaki olyantól kérdezem aki elég jártas a kraftban:
honnan tudom hogy egy poiton-nek milyen a hatása vagy egyáltalán mire jó?.. mert oké hogy az árusoknál megnézem és ott le van írv ade amikor én kraftolnék illetve csinálnék valamit jobb klikkre csak a hozzávalókat mutatja meg, remélem nem az az egyetlen megoldás , hogy mindegyikből csinálni kell és akkor megtudja az ember......
nincs valami könyv vagy valami?
köszi -
#1559 Ezúton is köszönet Kampfinak a könyvért:) -
#1558 Hát ha rászánom magam lehet egyik nap beszkennelem a magyar kézikönyvet:) -
Since #1557 Valaki tud esetleg Everquest II játékhoz valami letölthető guide könyvet? -
#1556 Szerintem érdemesebb 2 v 3 db-ot venni és akkor ha nem is lehet kapni akkor is be vagy biztosítva egy időre. -
Tomi13 #1555 Nem volt,na mindegy majd beszerzem az automex-től. -
#1554 Media Makrtban nem nagyon lesz szerintem. Tegnap vettem meg játékot, egy db volt belőle az is jól eldugva.. gamecardot meg nem is láttam (Bp, Árkád, MM) -
Cassell #1553 Az hótziher hogy itt Debiben nincs a Mediaban sem... sajnos. -
Tomi13 #1552 A média markt-ra én is gondoltam,lehet mindjárt elmegyek megnézni. -
Cassell #1551 Vagy megrendeled Neten pl Automex vagy ha pesti vagy akkor talán személyesen is befáradhatsz hozzájuk.Azt tudom hogy itt Debrecenben sehol sem kapható marad a haver ha úgyis fennt jársz vegyél már egy cardot vagy a netes rendelés utánvéttel. -
#1550 Vasárnap délután szerintem nem sok esélyed van:((
Múltkor láttam tescoban gamecardot de az wow-os volt ha jól emlékszem. -
Tomi13 #1549 Sziasztok
tudtok olyan helyet ahol ma tudnék 30 napos gamecard-ot venni? -
#1548 AMD 3000+,1280mb ram, 9600 Pro
Balanced/High-on játszható gyorsasággal fut
-
Since #1547 Nemtudom...Videókártyám nemolyan jó...Ha tudnám nem kérdezném ;-) -
#1546 na vajon...? -
Since #1545 Szerinted ezzel mennyire fog menni? Penyo 4 3 ghz, 2 giga 533 mhz ram, 6600 gt kártya. Köszi a választ -
#1544 Ezzel a konfiggal High detailben fut minden 1024x768ban. -
#1543 Így így :) És még jobb lesz nemsokára.
www.desertofflames.com :)))
Alig várom :D -
#1542 Ezzela konfiggal mediumon megy, nagyobb csatákban le kell venni belőle. :) -
Marcus_ #1541 Mindenki jöjjön EQ2 be azok is akik már nem tudják hova menjenek ,mert mindent kipróbáltak már - én nem csalódtam.=) -
Since #1540 Szerintem egész szépen elfut rajta, bár még 1 giga ram nem ártana szerintem :-)