EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy én megcsináltam ugye lvl 9 ig a kraftolást, el is mentema Harborba beszéltem a hajóépítõvel, megmondtam hogy craftsman irányban szeretnék fejlõdni, tehát elvileg minden megvan de hoygan tovább?
senki nem moondott semmit hogy hova menjek az Ironforge csaj ( a nagy épület elõtt) pedig azt mondja hog ynincs elég skillem hogy bevegyenek...
most lehet hogy megválaszolom a saját kérdésemet, de annyi lenne hogy fejlõdjek még kicsit és utána (lvl 10-nél) már bevesznek ?
A craftban jelenleg úgy áll a helyzet, hogy minden egyes mester elõ tudja magának állítani a szükséges holmikat. Amennyiben te szakács akarsz lenni, még könnyebb a helyzeted, mert mindössze annyit kell tenned, hogy a létezõ összes kajásbokrot ki kell harvestelned. Jó sokat. És ha van mindenbõl elég, akkor neki is állhatsz a receptek elkészítésének.
Van minden negyedben (ahol kezdesz) egy olyan hely, ahol a craft lvl9-ig elmehetsz. Utána el kell menned az adott város kereskedelmi szövetségéhez, ahol ki kell választanod, hogy melyik irányba akarsz fejlõdni. Ha szakács akarsz lenni, akkor a craftsman-t kell kiválasztanod. Ezután pedig el kell menned egy másik helyre, ahol lvl 50ig elleszel. :)
Nagyon egyszerû lesz kiválasztani, hiszen mindenhol 4 zóna van. Az elején csak egy helyre fognak beengedni. Ha megvan a lvl9 utûáni szakosodás, akkor pedig a másik helyre mehetsz be egyedül. :)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
BTW eppen most vadaszom ossze a gepem uj alakatreszeit egy kis eq2 visual tunning erdekeben. <#vigyor2>#vigyor2>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
én megrendeltem, 1 hét után semmi , írok mailt -azt mondja postázzák holnap (1 hét után) még eg yhét eltelik és amikor betelefonálok azt mondja a csaj hogy a rendelés nem lett feldolgozva...
kicsit voltam idegroncs amikor bementem érte..
na mindeg ya lényeg hog ymostmár megvan és kuvajó
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A keg az a device ami a recepthez kell.
Az izé pontos neve meg walnut kidling. Minden kezdõ recepthez kell, de gõzöm nincs mi ez. :)
Milyen keget?
Milyen kétszavas izé?
Pontosítani kéne :D
sage vagy mifene szakmája lett a karakteremnek, és két dolgot nem tudok:
hol tudok keget vagy mit venni?
mifene az a kétszavas izé ami minden kezdõ receptbe kell?
Elõre is kösz a válaszokat! :)
LORE NO TRADE: általában quest reward.
HANDCRAFTED: mesterek által készített.
LEGENDARY: legendás, általában questekbõl, vagy chestekbõl. A rare cuccokból a mesterek is ilyen tudnak készíteni.
FABLED: ezeket csak master chestben (fémláda) találhatod. Drágák, táposak. :)
Ezeken kívül már van olyan, hogy az egyes mesterek tudnak "imbued" cuccokat csinálni. Ez tulajdonképp egy enchant a legjobb minõségû dolgokra, különféle extra tulajdonságokkal.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mas. Ugyanitt lattam olyat, h glymph. Ezeket fegyverekre lehet ratetetni vki olyannal, akinek megvan hozza a megfelelo mestersege? Ne adj Isten Sage az illeto? Szoval ezek vmifele enchantok? Magas szinten lv 40+ lattam pl fenylo fegyvereket. Van a fegyveren levo fenyeffekt es a glymph kozott barmifele kapcsolat?
Minden szakmában lehet keresni, talán kivétel a weaponsmith és a carpenter (bár bankdobozokat õ gyárt egyedül).
Ami biztos pénzforrás, de sok kicsi sokra megy elmélet van, az a provisioner (szakács). Mindenki vesz italokat-ételeket.
Egyik, hogy ha carpentert akarsz indítani, akkor egy csomó pénzt kell beleölnöd. Sajnos nem hoz túl sokat, inkább viszi a manit. Ha csak a fun miatt akarod, az ok. De inkább valami hasznosabb pénztermelõ mesterséget kéne választanod, és amikor már tele vagy, akkor carpenter. Nekem is a második crafterem carpenter. :)
Ha a city merchantra gondolsz (bár én FPi vagyok), akkor ott lehet megvenni olyan dolgokat, amit a guild szintje miatt kaphatsz meg. A Sidhe most lvl 20as, tehát egy csomó mást is megvehetsz.
a crafttal meg nem fogok szarakodni szerintem refugee-on, majd "otthon" felfejlesztem elsõdleges célom ezzel úgyis csak az lenne hogy bútorokat meg ilyen cuccosokat tudjak majd csinálni a házamba!
tényleg! north queynosban az a butórbolt mi? mert szép és jó meg jó cuccok vannak de ugyanazt lehet kapni mint a városban bárhol, 3 hordót meg egy gyertyatartót
Atom! :)
Ezt csak azert batorkodtam megosztani, mert tegnap en is szivtam vele kb fel orat, mire rajottem a turpissagra.
Nem bantam meg hogy atjottem.
Van lehetõség karakter transferre is, de egy 11-es karira kár lenne 50-60 dollárt kifizetni. :)
A Sidhe továbbra is vár mindenkit, aki tolni akarja az EQ2-t.
És ne feledjétek, hogy szeptemberben KIEGÉSZÍTÕ!!! Új földrész, lvl 60, stb-stb. A SOE mostani hozzáállását nézve személy szerint én NAGYON ÜBER dologra számítok! :)
Tehát keresheted a Sidhe guildban:
-Kampfi/Ofiux
-Szaffi
-Diaber
-Vierrna
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
az a rengeteg mászkálás meg a craft 8/ (tudom azse sok de mégis felszenvedtem 9-es re)
az a baj hog yamikor elkezdtem a trialt illetve már biztos voltam benne hogy megveszem a játékot , direkt OGGOK ra csináltam a karit mert úgy emlékeztem, hogy
azon vannak a magyarok... hülye vagyok elõtte kellett volna utánaolvasni..
elég szemét a gépigénye.. 2.9, 1g DDR, 9800pro és balanced beállítással is szint e játszhatatlan 1-2 helyszínen.. és a mem-leak rõl ne is beszéljünk..
mindezek mellett nagyon nagyon tetszik... jó hogy lehet szólózni, úgy sem unatkozik az emböör fia muhá
na elgondolkodom egy újrakezdésen, majd meglátjuk
az káár... jó lenne egyzser kétzser összejönni magyarokkal vagy gildhez csatlakozni de nagyon nincs kedvem elõröl elkezdeni, igaz hog ymég csak lvl 11 de már nagyon hozzám nõtt ez a karakter....
talán majd egy másikkal
Akkor viszlat ma este! :D
Kampfit vagy Ofiuxot keresd, es veluk siman be tudlak venni.
Azt se tudtam, kopjek v nyeljek! Eletemben eloszor kellemesen csalodtam a SOE-ban. Bar mar epp inditottam volna a female halfling scout-omat... <#vigyor2>#vigyor2>
Jatszani mar nem volt idom, csak epp h belogoltam, igy semmi szembeszoko valtozasra nem lettem figyelmes, de az dicseretere legyen mondva a jateknak, hogy meg hajnali 2kor is lattam jopar koricalo emberket Qeynos-ban egy hetkoznapi ejjelen.
Mondjuk azt nem tudom, h miert kelett ujra kivalasztanom az osszes racial/class trait-et a woodelf druidamnal, de sebaj. Lehet, h ezek mar a karakter meg egyenibbe telete cimszo alatt mentek, ki tudja.
Mas. Tudja vki h 3/4 evnyi kihagyas utan mennyi rested XP halmozodhatott fel? gondolom 1-2 hetben maximalva van az ilyen jellegu XP mennyisege.
Qeynosi oldalon melyik Sidhe-s officernek kell h irjak ha a felvetelemet szeretnem a klanba??