2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Cassell
    Nos én megrendeltem egyik hét csütörtökén és next kedden már meg is jött a cucc szóval nekem jó tapasztalatom van Automexékkel kapcsolatban.És a runnyeye-on kenjük vágjuk.
  • Since
    Közben érdeklődnék hogy ki melyik serveren játszik, valószínű jövőhéten csatlakozom hozzátok 1es karival ha lehet ;-)
  • Since
    Mindegy végülis megrendeltem tőlük 1 játékot és egy gc-t remélem hamarosan válaszolnak rá valamit, bár nincs jó tapasztalatom automexxel kapcsolatban...
  • Cassell
    Azon kívűl sajna passz majd lassan én is próbálok pár képet belinkelni de majd csak ha már Berserker leszek
  • Since
    Automexen kívül....
  • Since
    Nemtudjátok hol lehet kapni gamecardot a játékhoz?
  • musha
    akkor pár kép, semmi különös, főként azoknak akik még nem látták a játékot...

Kép 01
    Kép 02
    Kép 03
    Kép 04
    Kép 05
    Kép 06
    Kép 07
    Kép 08
    Kép 09 (bocs)
    Kép 10
    Kép 11 (16-os karika)
  • Bogyee
    Őzike a fán:)
  • MrStokes
    K, koszi, majd este megnezem.
  • Fritz Von...
    Majd megnézem, van pár szép fullos képem. :D
  • Fritz Von...
    Most fejből meg nem mondom neked, de asszem:

Options, User Interface és itt name and chat bubble, detailed.

Próbáld meg, valami ilyesmi de melóból nem tudom pontosan.
  • MrStokes
    1 dolog hianyzik ebbol a topicbol, a szep es erdekes ingame kepek. Ha valakinek van barmi olyan screenshot-ja amirol ugy tartja h erdeklodes targya lehet az ne habozzon belinkelni.
    Tovabba otleteket varok, h hova lehetne a belinkelendo kepeket feltolteni. Sajnos nem ismerek ilyen oldalakat.
  • MrStokes
    Vagyis #1599 utolso kerdesere?
  • MrStokes
    Az #1600 masodik felere nem tudja senki a valaszt?
  • MrStokes
    Vegre ma-holnap osszeall az uj konfig es folytathatom tovabb kalandozasaimat. :)
    Addig is a regi konfiggal mar nem akartam jatszani :D
  • Fritz Von...
  • Cassell
    Csak azért írok ide most ,hogy ne a 132. oldalon legyen már a topic
  • easyman
    Hali!
    Everquest 2 account eladó:Runnyeye serveren lvl 20-as Wizard,lvl 20-as
    Shadowknight, lvl 16 Predator 25 arany készpénz,12 db 12 slotos zsákkal,fable és legendary cuccokkal az 1 hónapos inyenhónap lejárt.

Ár: 5000 HUF
    Telo:20/423-90-21

• Fritz Von...
    Hehe.Igazság szerint rendes vagyok. :)

Viccet félretéve: ugyan én az első karakteremet elvittem egy külföldi guildbe, ahol raidelünk minden este, stb stb, de azért a többivel ott vagyok és a Sidhe-t erősítem. Továbbra se tettünk le arról, hogy elérjük az igazi nagyok szintjét, a 30-as guildet. Mindig nézegettem ide, és csodálkoztam, hogy miért nem pörög a topic (jó, itt nincsen unalom, mint a wowban, ahol a játék helyett fórumozzanak, vagy egymás előző esti tevékenységét anyázzák). Örülök, hogy végre egy kis élet van, meg hogy régiek is visszajönnek. Remélem, hogy nem csak a kiegészítő közeledte miatt.
    Tudom, hogy sokan elmentek az eq2-ből, mert unalmasnak találták. De higyjétek el, egy bizonyos szint elérése után kezd nagyon jó lenni a játék.

És hogy a kérdésedre válaszoljak, igyekszem itt is segíteni, hátha többen kapnak kedvet hozzá. :)

Saját (most már) guild fórumunk: eq2.budo.hu

(meg ha melóban vagyok, akkor rá is érek... :DDDDD )
  • MrStokes
    Amugy mar akartam kerdezni toled,h te ennyire raersz, h mindenkinek van idod valaszolni, vagy csak ennyire rendes vagy? :)
  • MrStokes
    Lebutitottak? Huh! Amikor meg tavaly decemberben jatszottam nem tuntek 1altaln butaknak, sot sztem solozni kifejezetten nehez volt, foleg ha 2-3as csoportokat szerettel volna solozni...

Vagy ez a mob-butitas mikor tortent pontosan? oO Lehet, h miutan abbahagytam idolegesen a jatekot (vagyis iden vmikor) ?

Mas. Hogyan tudom visszallitani a regi fajta group kijelzest a moboknal? Meg a nyilakat, ezek az agancsok az agyamra mennek.
  • Fritz Von...
    Sokan félnek. Én nem, ideje volt. A sok hülyegyerek miatt lebutították a mobokat, hogy a 14 évesek is tudjanak játszani. Azok menjenek wowba, azoknak való.
    Most végre nehezítenek. Ideje volt. :)
  • MrStokes
    SOE-t ismerve (bar mostanaban osszekaptak magukat elegge) felek kicsit ettol az uj harcrendszertol...
  • MrStokes
    Hat nem tudom, en tavaly decemberben hagytam abba a jatekot es iden juliusban ujra befizettem 1 honapot es minden karim megvan :D
    De persze azota valtoztak az igenyeim, ezert inditottam 1 ujat. :DD
  • Fritz Von...
    Warrior ügyben nem tudok sokat mondani. Van ugye a Berzerker és a Guardian. Általában a guard a jobb kari. Azonban a szeptember 12-én érkező kieg és patch miatt rengeteg minden megváltozik. Az egész harcrendszert újradolgozták, így nem tudom megmondani, hogy melyikkel milyen lesz a játék.

Már van "offline" eladás is. #1579

:)
  • Fritz Von...
    NAGYON sok bug ki lett javítva, nagyon sok minden megváltozott. Egy hónap alatt egy tapasztalt játékos eljuthat (ha van hozzá csapat) 30-35-ös szintre. Sajnos itt még nem nagyon jön ki az erő, ehhez 40-es szint fölé érdemes érni. :)
  • Fritz Von...
    Elvileg megvan a karid, Lazáé is megmaradt. :)
  • Fritz Von...
    Magyarok a Runnyeye szerveren vannak. Én a jó öreg "Sidhe" guildot javaslom. :))
  • Fritz Von...
    Ezen a konfigon el fog futni. Azonban túl sokat ne várj tőle, a maximum a high performance lesz. Sajnos a RAM is kevés, meg a VGA sem túl atom már. :(
    De fog menni.
  • genRob
    ...még vmi:-P Az aukció még mindíg olyan, hogy bent kell maradni a játékban, hogy működjön?
  • genRob
    Még annyit, hogy melyik Warrior ágat érdemes választani? Akire a legnagyobb szükség van?
  • Sáska
    Nekem megvan a játék, és gondolkozom rajta, hogy újra aktiválom az accountot. Mikor megvettem a játékot, elég szar configom volt, a talaj lila volt, meg ilyesmi. Ezenkívül az nagyon nem tetszett, hogy amikor üldözött egy mob, és a varázslómmal rákasztoltam, akkor simán megállt a magus, és úgy ahogy volt, kasztolt egyet, a tűzgömb (vagy akarmi) meg kijött a hátából, mégcsak nem is nézett a mob felé.. Az ilyen bugok ki lettek már javítva?

Ha befizetek egy hónapot, akkor annyi idő alatt el lehet jutni olyan szintre, ahol már lehet látni, miről is szól a játék?:) (mert ugye EVER quest:D )
  • genRob
    Még annyi, hogy gondolom a karimnak annyi:-) Mert mikor belépek nincs már semmi :-)
  • Cassell
    A runnyey-on van magyar guild bár én még csak olvastam a kiírást a játékosok neve alatt sokmindent nemtudok róla de vannak magyarok meg svájci meg orosz meg mindenféle gnóm troll ogre...szóval megy a hentelés ezerrel.
  • genRob
    Hali!

Megjelent vmi kiegészítő? Mert Februártól WoWozunk. Ha vki leírná, hogy hol van magyar guild melyik szerveren (mert nins kedvem visszakeresni). Lehet, hogy kezdek egy Új karit azon a szerveren. Van egy 29es Berserkerem vhol:-)
    Na előre is köszi srácok!
  • Cassell
    Azon a configon szépen elfut bár nagyobb harcokban biztos beszaggat merthát 2 gigabájt memóriát is szeretné.Én gamecardot csak pesten tudom hogy árulnak az automextől meg is lehet rendelni a játékot is bár azt azért árulják helyben is.A 30 napos gamecard ára 2990 forintocska plusz postaköltség ha úgy renedeled ami kb 300 forint.De ha van dombornyomott bankkártyád akkor azzal is tudsz fizetni.
  • XazaX
    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem.Most akarom beszerezni az EQ 2-t de nemtudom honnan éri meg megvenni.Gondolom havi ilyen fizetőkártyás a cucc és kártyát honnan lehet beszerezni és mennyibe kerül?
    És az utolsó hogy elfutna egy ilyen vason?:
    Pentium 4
    Geforce 4Ti 4200
    1 Giga DDR RAM
    2,4GHz proci
    3,2Mbites netkapcsolat

Választ előre is köszönöm!
  • PTW
    köszönöm így az hogy bankdoboz vag ymás kontáner az tökmindegy nem? csak a helykihasználás miatt jobb egy nagyob...?!
  • Fritz Von...
    Hát. Az adept1 spellek jól fogynak alacsony szinten is. Ezene kívül meg kell nézni a brókert. Az én tapasztalataim alapján sokan keresnek jó fegyvert, armort, ilyesmit is.
    A craftol cuccok ezen a szinten szart se érnek, alig adnak valami pluszt.

• MrStokes
    Vannak olyan dolgok, amiket mar alacsony szinten (lvl 10-20 kozott) is erdemes megtartani jatekosoknak eladasra es nem a vendoroknal eladni?