EverQuest 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Használja. 😊 De sokkal gyorsabb lesz több RAMmal. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

MrStokes
jajj, mar nagyon varom h osszealljon az uj gepkonfigom, kivancsi leszek mennyit fog dobni a jatek grafikajan, ill. mennyivel tudom majd nagyobbra venni a dolgokat. mondjuk mire az ember belovi abbol a sok dologbol, h mit milyen reszletessegel hasznaljon, az 1 nap 😄D

Meg az erdekelne, h 2 G RAM mellett is hasznalja nagyon a vinyot, jatek kozben ( nem a zonak toltesekor termeszetesen, hanem miutan mar a zona betoltodott) ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Curze
Játékon belül: options: full screen, aztán accept. Jobb ötletem nincs... :-)

Curze
Meg kell venned a játékot egyszer. Ezzel kapsz egy ingyen hónap játéklehetõséget. Ezután minden hónapban fizetni kell, ha tovább akarsz játszani.

Egy technikai jellegû kérdésem van:tegnap a tûzfal progim fagyott 1 et és azóta csak ablak módban fut a játék.Hiába nyomom rá hogy fullablak csak ott marad alul a tálca aztán az nem néz ki olyan jól...ötlet hogy lehetõleg ne kelljen már le föl telepítenem?
musha
szerintem minden hónapban...

Laza
de ezt most minden honapban levonja, vagy csak 1x?
Mert akkor Irak lesz 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

loool....no comment...na mégiscsak... Ez egy MMORPG játék ami csak neten keresztül lehet játszani, havidíjas, mivel hivatalos serveren lehet vele játszani, és természetesen meg kell venni a játékot :-)

tibor16
sziasztok, -ezt a játékot csak neten lehet játszani? -ha igen, akkor le lehet tölteni, vagy meg kelle venni? - kis infot adna vki? - egyáltalán megjelent már,

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hali!
Aki freeportban keni tehát effektíve a rossz oldalon<#vigyor2> és level 10 körül van és lenne kedve partyzni az szóljon bátran.Jó a játék csak akkora nagy a terület hogy ahhoz képest kevés a játékos.
musha
hm...élelmes <#worship>

Ezért kell Irak-ot megadni számlázási címnek😊
Vonja rendesen a pénzt, csak az adót nem rakja rá... Most nem tudom hogy van, régen mûködött.

Inorganic a kövek meg ilyesmik? Amúgy kösz az infót!
Curze
Sót is lehet bányászni. Tier1-es inorganic-ból jön (mininggal), ezek vannak a kezdõszigeten, és a két kezdõ várost körülvevõ területeken. Antonicán és Commonlandson már Tier2-es dolgokat tudsz harvestelni, de oda kell min 20 az adott skillbõl.

"Inorganic / Other" ez van a sóval kapcsolatban az eq2-artisan.com-on
Hûha, egybõl vágom. 😄

Malachite/Lead pl. "Inorganic / Metal"
Szóval ez alapján még az sem tuti, hogy lehet-e egyáltalán találni ilyet.
Fritz Von...
Nemtom, kétféle kõ van. Egyikbõl Tin Cluster jön, másikból meg Lead Cluster és Rough Malachite. Só nem. 😊

Én nekem nagyon úgy rémlik hogy kõbõl miningoltam a kezdõ szigeten salt-ot de lehet csak máshonnan kerûlt az inventorymba.
Tényleg, azon filózok, hogy a mage-em szakács legyen-e, vagy szabó. 😊
1x láttam olyat, hogy "Salts" és úgy emlékszem, hogy 20 ezüst volt, persze tudom, hogy ez nem stimmelhet, annyiból egy életre való kaját tudnék venni. 😊

Majd utánajárok jobban.
Kösz! Reméltem, hogy így van, csak amikor (igaz keveset) próbálkoztam kövekkel, nem volt szerencsém.
Fritz Von...
Örömmel látom, hogy beindult az élet. 😊

A sót tuti, hogy nem 20s ért árulja a vendor. Utána kéne nézni jobban. Harvestelni tuti nem lehet, azonban a mostani craft rendszerben úgy van, hogy szintekre van osztv a minden (Tier). T1-ben 14c egy hozzávaló, T2-ben 58c, T3-ban 1s14c, T4ben 2s36, T5ben pedig 9svmennyi. Vagy ehhez hasonló összegek... 😊
Ezek a hozzávalók a szükséges cuccok, általában a készítés "üzemanyagai", mint pl a szén a kovácsoláshoz, a gyertya az alkimista kotyvasztáshoz, stb...

Helló!Mondjuk tegnap kezdtem csak el de úgy rémlik volt sóm méghozzá a kõbõl tudtam kiminingolni.
A kérdésem óta rájöttem, hogy kihagytam a crafting okítást a kezdõ szigeten. 😊
Bepótoltam, de lenne még egy kérdés: Sót (mármint saltot) lehet gatheringelni valahonnan? Megnéztem brokernél, kemény 20 ezüstért adná, azért annyit nem adok, hogy csinálhassak egy adag fûszert. 😊
Curze
17,5% VAT. Minden EU állampolgárnak ki kell fizetnie a nem uniós termékekre. A SOE oldalán az áraknál ez külön fel van tüntetve.

musha
ahogy lentebb is írtam, nem mindent fogad el, én úgy figyeltem meg, hogy ha 2-es számmal kezded, akkor elfogadja, de 5-össel is el kell szerintem. lehet, hogy hülyeség, de elõbb-utóbb tuti jó lesz, én sem szaroztam vele azért annyira sokat.
és otp-s webkártyám van (azóta bánom, hogy ilyet vettem, mert most hónapok óta fizetek 1300 pénzt a nagy büdös semmiért).

Elkezdtem a játékot elég normálisan fel lehetett inhalálni volt 2 órás update de utánna pörög a buli ezerrel épp most lettem cityzen Freeportban a kezdõ szigeten egy kalóz ghost megfektetett pedig 3an voltunk de mindõnknek kanyec lett<#boxer>
Zsír a játék a házam az még elég putri na megyek is questelgetni kérdésem egyelõre nincsen ja amúgy -ki hitte volna- Cassell nevû barbárral adom elõ.
Laza
az milyen, hogy lehuztak + 2-3$-al fizetesnel... vmi %-os +...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

milyen kártyád van?

És tök mindegy milyen kártyaszámot adok meg? vagy van valami meghatározott szintaktikája? és ha vezsek gc-t akkor azt simán hozzátudom adni az accountomhoz? köszi a válaszokat

musha
nekem az otp-nél b@szkódtak a kártyámmal egy hónapig megrendelés után, így azalatt kamu számmal tudtam csak nyomni, aztán ahogy meglett persze beírtam a rendes adatokat.

musha
MÛKÖDIK!<#wave>

Most mûködik vagy nem mûködik? 😊

Laza
ujra csatlakoztam...
mit modjak, igen furrcsa volt a jatek igy ennyi kihagyas nelkul... vissza kell szokni... az biztos, nem lattam annyi embert meg a varosokban sem, mint elotte...
bar mig en bent voltam + 2 magyar jott vissza tobb honapos szamuzes utan 😊

Hmmm akkor be kell ruházni egy gc-re is....😊

musha
mûködik, én is úgy nyomtam az elsõ hónapot, de nem fogad el bármit...asszem az elsõ szám kettessel kellett hogy kezdõdjön vagy ilyesmi...

PTW
nem mûködik sajna úg ymint anno SWG ben, érvényes bankszámlaszám kell, vagy gamecard

Cassell:

én is gamecarrddal tolom és ha jól vettem ki akkor leszámolja a harminc napot és ha az lejárt akkor lép érvénybe a gamecard

SWGnél nem kellett megadni kártyaszámot, beírtál egy kamut és mûködött. Itt nem mükszik? Engem is érdekelne a dolog mert két hét múlva ujítom a gépem és jövök játszani 😊 Szóval gamecardot is rendeljek be?

És tráráráráááám megvan a póló!Illetve a játék csak a mai meccs miatt nem tudok nekiesni de egy kérdést azonnal felteszek:olvastam ,hogy az ingyenes 30 napot is csak úgy lehet elérni ,hogy megadnuk bankszámlaszámot vagy gamecard számot.Namost szereztem gamecardot is és akkor ha azt megadom honnan fogja érzékelni hogy megvan a free 30 napom is szóval hogy 60 napig játszhassak vele?Remélem érthetõ voltam sacc/kb holnap telepítem aztán megjelenek a Runnyeye-on<#vigyor2>
Fritz Von...
Mindenkinek a figyelmébe ajánlom, hogy szeptember 12.-én érkezik az elsõ eq2 kiegészítõ, Desert Of Flames címmel.

www.desertofflames.com

Elõrendelni a shop.ubi.com oldalon lehet. Ki tudja, hogy a nyomi Automex mikor hozza be ide, ha egyáltalán behozza... 😄

Fritz Von...
A magyarok Runnyeye szerveren vannak továbbra is. Az, hogy te átkerültél a Splitpawra fura. Valszeg automatikusan áttett a SOE. Három eset van.
1. Írsz nekik a játékban, vagy emailen, hogy tegyenek vissza, hiszen te nem kérted a movelogot.
2. Ha köcsögök, fizetsz az átmozgatásért
3. Új karit indítasz Runnyn. 😊

Fritz Von...
Van. 😊 És egész jó a gárda, végre elhullottak a nem odavalók, az antiközösségi emberek (akiknek soha nem volt jó semmi). Itt a Nexus Lordjaira gondolok.
Ha jó bandát akartok, akkor Sidhe. 😊

Fritz Von...
Nem ismerem Qeynost, hogy mi merre van. 😊 FP-i vagyok, tehát gonosz (itt reagálnék Kerekperecre, hogy én a két hét wowozás alatt HORDÁS voltam!). 😄

Egy a lényeg. Ha kiválasztod a mesterséget (Craftsman), akkor az adott negyed egyik zónájába tutira beengednek. Nem aszerint kell választani, hogy melyik név a szimpatikus, hanem ez úgy mûködik, hogy a három fõ classnak (craftsman, scholar, outfitter) megvan a saját helye. Nézd meg a többit is. .)

Fritz Von...
A Runnyeye akkoriban esett át a nagy elmozgásokon. Tényleg nagyon kevesen voltak, akkor borzalom volt bármit csinálni, alig volt grp.
Most egy teljesen normális létszám van. Csapatot mindig lehet találni, az emberek használják a különféle chateket.
Ennek ellenére nincs az, hogy egy adott quest mobot 4-5 csapat kempeljen. Tehát lehet játszani! 😊
Gyere vissza... 😊

Shoots
hmm most nezem a karakterem atkerult a spitpaw vagy milyen szerverre, valami lehetoseg hogy visszakeruljon?

Shoots
sziasztok, most rakom ujra az eq2ot, van egy 25+os inquisitorom runeye szerveren, az a kerdessem hogy a magyarok ezen a szerveren vannak e, vagy atmentek e masik szerverre? es hogy valaki tud e segiteni ilyen alap dolgokban, van ventrillo stb.

Hát igen én is azt kérdezném hogy van értelme EQ2-ni? Ne értsetek félre a játék nekem nagyon tetszik a trial alapján, de a játékosok létsázma is számottevõ. Az ember azért játszik mmorpg-vel, mert sok barátot találhat, együtt mehetnek játszani, együtt dumcsizhatnak stb. Kérdés : van mozgolódás? <#vigyor3>

Jaj megérkezhetne már mondjuk ha holnap jön meg akkor sokat nem érek vele lévén este a nagy meccs de szerdán ajánlom érkezzen mert különben ...várok tovább<#vigyor2>
MrStokes
Mellesleg eljen a szep magyar anyanyelv es a szoismetles egymast koveto ket mondatomban! <#nyes><#crazya>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Mar Fritz mintha korabban irta volna h marc-maj kornyeken alig voltak emberkek, de azota teljesen jo a populacio, ezt en is megerosithetem. Mellesleg ha belepsz az 1ik magyar klanba sztem meg nagyobb eselyed lesz h megfelelo csapatot talalj magadnak.
Mellesleg nem tudom, te hogy vagy vele, de en nem szeretem sehol a tomegnyomort, vagyis nincsenek a zonak tele emberekkel, de azert sztem lehet normalisan csapatot talalni.