EverQuest 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Van vkinek tapasztalata necromancer ill. warlock osztalyokkal?
Kedvet kaptam hozajuk, erdekelni ki mit mond ra, melyikkel mennyire lehet szolozni alacsony szinteken (ertsd lvl 25 alatt mondjuk), melyikkel mmennyire elvezetes a jatek.
Es szemely szerint necrorol olvastam azt, h alacsony szinten nem az a tipikus solo class. Hogy kesobb milyen lesz, azt nem tudom.
Van barmelyik osztalynak eletszivasa? Vagy keverem es az csak a Shadowknightnak van? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hm, koszi az infot, ezeket soha nem tudtam.
Adept 2-es nincsen?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fritz Von...
Magyar és német verziós Trial of the Isle DVDim vannak. 😊
Aki még nem eq2zik és érdekli, priviben megdumáljuk. Aki eq2zik, az is írhat, hogy legyen egy ilyenje is. 😄
Természetesen ingyen van, a megbeszélést arra értem, hogy lehet eljutni érte, stb...
Postázni nem fogom. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Heroic dolgokkal kapcsolatban: ezt csata során lehet használni. Minden egyes karakternek van egy olyan skillje, amivel ezt indíthatja. Szólózás esetén ez úgy néz ki, hogy megtámadod akit akarsz, megnyomod, majd elkezd villogni pár kis ikonod. Ezek közül kiválasztod vmelyiket, rányomsz. Megjelenik egy kör a jobb oldalon (alapesetben), ahol egy villogó ikont látsz és egy kék csík fogy, tehát adott idõ alatt kell rányomni. Minden spell (skill) megvizsgálásakor lehet látni egy kis ikont a varázslat ikonja alatt, ez mutatja, hogy melyik típusú HO.
Tehát villog az ikon a körben, rányomsz amire akarsz és ha eltalálod a mobot, akkor "bekattan" a heroic. Ezek nagy része általában extra sebzést visz be.

Ha többen vagytok egy csapatban, akkor általában a harcos vagy a scout indítja, ilyenkor szépen a villogó ikonoknak megfelelõ class nyom rá arra, amivel beindítja a HO-t. Csapatban (ha mindenki ismeri) meg lehet csinálni 3 személyes HOkat is. Ilyenkor már nem csak sebzést, hanem mondjuk gyógyítást, mana regent is lehet csinálni. Elég széles a paletta, idõvel megismered. 😊

A színek a következõk HO esetén (ikonoktól függetlenül:

Piros: mágus (minden mágus, tehát necrotól a wizardig)
Sárga: pap (minden pap, furytól az inquisitorig)
Zöld: scout (minden scout, bárdtól a bérgyilkosig)
Kék: harcos (minden harcos, monktól a guardig)

😊

Fritz Von...
A skillek itt úgy mûködnek, hogy minden egyes szintlépéskor (késõbb 50%-nál is) kapsz egy skillt. Ez apprentice 1-es minõségû, tehát a leggyengébb. Ezt tudod fejleszteni többféle módon (erõsségi és ár sorrendben mondom):

Apprentice 2: a városban levõ scribe-nál lehet venni. Értelme semmi. 😊
Apprentice 3: ezt crafterek tudják, az app3as általában elrontott valami, nincs értelme. 😊
Apprentice 4: crafterek tudják, az olcsóbb fajtákból ez a legjobb. Ha nincs pénzed jobbra, akkro ezt kell szerezni.

Adept 1: ezeket a killek során dobhatják a monsterek, kis könyv formájú. A brókernél is találhatsz, az ár nagyon változó. 40 ezüsttõl 10 aranyig is terjedhet. A nagyon drágát nem érdemes megvenni, az Apprentice 4 majdnem ugyanazt tudja olcsóbban.

Adept3: ezeket crafterek csinálják, ritka kövekbõl. Az elérhetõ legerõsebb verziók, de nagyon drágák.

Master 1: ezek a létezõ legerõsebb spellek (skillek). Rendkívül ritkán jön és általában nagy harcok során eshet. Az ár a csillagos ég. Több platina egy ilyen spell.

Jóhogy, hentelhetünk meg questelgethetünk majd <#eljen>
http://dslreports.org/tweaks

Asszem ha ezt megcsinálod, és a tanácsokat követed akkor talán javulhat valami.

deep
Szívok, nem tudok játszani, folyton kivág😞
De másik játékkal nincs gond.
Mi ez a TMU?
Huh, chello... Hálistennek már megszabadultam tõlük😊
Esetleg próbálkozhatsz ilyen TMU meg mindenféle netes-hülyeség állítgató dolgokkal, pontosan nem tudom hol vannak ilyenek, míg chellos voltam mindig be kellett állítanom a jobb pingek érdekében, most adsl-el semmi plusz cuccot nem kell csinálnom.

deep
Chello-m van amugy, van valaki aki chelloról nyomja?
Bogyee
Nekem is pl szopat mostanában a játék. Fagyogat, néha amikor átmennék másik zóbába egyszerüen kidob a karakterválasztóhoz.

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

deep
nem a progi száll el, csak a szerver😞
Na mindegy, majd kiokoskodok valamit.Marha érdekes, mert ha játszom, akkor fasza.De amint 10 másodpercig nem érek semmihez, kibasz.
musha
esetleg eax támogatás...

musha
sajna tippem nincs a szokásos hülyeségeken kívül (legfrisseb driver, direct-x 9c, esetleg valami grafikai beállítás letiltása (árnyék vagy valami effekt))

deep
Amugy tetszene😄
deep
Na már eljutottam a szigetre.Csinálgattam a dolgokat, aztán 20 mp-re nem nyúltam semmihez, és kilépett a karakterválasztáshoz.Mi a rákért csinálja?Aztán a menüben akartam állítgatni és connection lost....
Hábazeg😞
musha
kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni a Guild Wars után ^^ mert teljesen más, és mindkettõ másért király. ez például a hosszútávú játék miatt is.

deep
Na most kifogtam rajta, csináltam gyorsan egy random karaktert, beléptem, kiválasztottam a szervert és elkezdtem a tutorialt.De egy idõ után innen is kivág a karakterválasztó képernyõre.😞((((
Játszani szeretnék, brühühü.
deep
Kiengedtem az írt portokat, de továbbra is😞
Más ötlet?
Bogyee
deep
Routeren mit kéne hekkelni?Ha ugyan azzal van baj.Mert mint mondottam, minden más megy.Half Life 2, Guild Wars.Csak ez szarakodik velem😞
deep
Tûzfalon kiengedtem.
deep
Háttõ van router, de annyira nem értek hozzá.A Guild Wars simán ment.
Tûzfal, router, satöbbi rendben van?

deep
Még egyikre sem, ez a poén. Még karaktert se csináltam😊Semmit.Az options menüben hekkelek, erre kiléptet.
Bogyee
Melyik szerverre mentél fel?

deep
Na ez már sikerült, köszi.A másik gond, hogy 1 percen belül, ahogy belépek lost connection to servert-ír ki.És az egyetlen lehetõségem az exit gomb😞((
Bármilyen bankkártyaszámot beírhatsz, el fogja fogadni account-kreálásnál.
Ha kezd letelni (vagy ha letelt), és tetszik, akkor késõbb is nyugodtan megváltoztathatod a valósra.
(vagy veszel gamecardot)

Bogyee
Feltelepíted játékot. Megadod a bankártyád számát / személyes adatokat és máris játszhatod az ingyen hónapot😊

deep
Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot és érdekelne, hogyan kell érvényesíteni a free 30 napot.Köszi
Szupi a kézikönyv amit belinkeltél, fõleg a classok tetszenek nagyon ;-)

Bogyee
Igen még nyomulok azzal is😊
Igazából ez a kézikönyv még az elején a karakterválasztáshoz ad segítséget meg a nagyon alap dolgok vannak benne...
De azért érdemes egyszer beleolvasni😊

Köszi a linket!

Tegnap szedtem le egy 300 valahány oldalas prima guidot pdf-ben elég sok minden van benne de nemértem az egészet játszani kéne mellette 😊

OFF Bogyee játszol még mxo-val?

Bogyee
Helló mindenkinek
Akinek véletlenül nem jutott volna magyar kézikönyv vagy nem a dvd tokos változat lenne meg neki a következõ linken megtalálja magyart.

Everquest 2 kézikönyv

Sziasztok itt újra Since 😊 <#wave> Lenne egy kérdésem játékkal kapcsolatban...Sikerült megszereznem a prima guide bookot a játékról, azonban nemnagyon értem a hero opportunities opciót a játékban...Hogy lehet "elõhozni" csata közben illetve milyen skilleket ad szintlépéskor? A trialban rájöttem ha lépek egy szintet akkor autokapok egy skillt, tehát nem kell megvásárolni egyes skilleekt hanem automatiusan adja. Visszaolvastam amit írtam és összezavvarodtam! Hogy is van ez akkor?!<#taps>

MrStokes
A kieggel kapcsolatban a Player Vs Player harcokra kivancsi leszek azert az arenakban.

Akkor még nemfontos :-)

Oo nemgond ugyanis trialban ogreval nyomultam és nagyon tetszett úgyhogy biztos hogy talizunk, sõt játszhatunk is együtt ha van kedved 😊

Fritz Von...
Ebben az a poén, hogy elõször úgy volt, hogy NEM lesz letölthetõ verzió, csak CD (DVD)-s. De lesz mindkettõ. Azonban a kiegészítõ lvl 50-60ig lesz, tehát aki kisebb, annak még nem fontos most megvennie.

Úgy legyen bár ahhoz a sötét oldalt kell választanod mert én freeport környékén hentelem a gonosz ellent<#eljen>
Értem. Várok a játékra meg gépre és jövõhéten talizunk ha az égiek is úgy akarják ;-)

Megérte pedig én elég olcsó jános vagyok<#vigyor2> de nagyon jó a játék.Nos a configom egy 2 gigahertzes proci 1024 Mbyte memória meg egy Geforce 3 titanium 128megás videókártya nem mondom hogy sose szaggat be de tényleg csak ha sokan ütünk sokat.1024*768 full screen simán fut.
Megérte neked a játék? Milyen configgal játszol milyen minõségben?

Remélem nekem is fogják majd postázni nem szeretnék külön telefonálgatni, meg a sok idegeskedés stb...Nemtudod hogy a kiegészítõt meglehet majd vásárolni boltokban? Úgy hallottam hogy csak letölthetõ verzió lesz

Igen ahogy megrendeletem egybõl kaptam egy visszaigazoló emilt és ugyebár a 3. munkanapon meg is érkezett.Azóta pörög a buli ezerrel <#hawaii>
Nekem is rossz tapasztalataim vannak de nincs más megoldás sajna :-)

PTW
pár oldalt olvass vissza,ha érdekel az én automexes tapasztalatom....

hehh

Én péntek este rendeltem meg, gondolom szerdára, csütörtökre küldik...Téged értesítettek emailen vagy telefonon keresztül hogy postázzák?