2219
A képek elég jól néznek ki...
  • MrStokes
    Jah igen, es meg mindig nem tudom, h SK-kent tudok-e uj tipusu sebzesu fegyverekben valo jartassagot tanulni. Pl szeretnek spear-t hasznalni. Forumokban olvastam vmit, h mintha SK hasznalhat spear-t is, holott az ha jol tudom piercing tipusu. Szoval a kerdesem az, meg tudom-e tanulni a piercing skill-t, ill. az ilyen tipusu sebzessel rendelkezo fegyverek hasznalatat?
  • MrStokes
    Nah megneztem brokernel a fegyvereket. Siralmas volt a kinalat, jo ha 1-2 fajta craftolt es treasured 2kezes fegyot ha talatam mind crushing mind slashing tipusokbol. Nem hittem volna h ennyire pang az alacsony szintu gazdasag. Ezek utan mar csak az erdekelne, h ez azert lehet, mert
    1) a magasabb szintu karik joval nagyobb aranyban vannak kepvisletetve,
    2) sokan nem szeretnek craftolni es ezert nem craftolnak,
    vagy 3) nincs ertelme alacsony szintu cuccokat kesziteni, mert nincs ra elegseges kereslet.
    4) egyeb okok miatt.

Mas.
    Azokat a ladakat, amik a bankba es a 2 eladasi slot-ba helyezhetoek, a woodworker kesziti? A totemeket is netan o kesziti? Ezeken kivul miket csinal meg? Butorokat esetleg? Butorokra van 1altalan barmifele kereslet?

• deep
    Hali!
    Nem kell valakinek egy példány a játékból? Nincs 2 hete hogy megvettem, nagyon tetszik, csak nincs időm vele játszani:( Többet kellene vele foglalkozni, nekem meg most hirtelen kevés időm lett. 6000 ftra gondoltam.
  • Cassell
    Én kérlek szépen Berserker vagyok a fegyót meg majd akkor cserélem le ha találok jobbat de nem lesz egyszerű mert ez a fegyver ritka jó!Alapból tudtam használni igen.Duudonga akkor majd a guildcsatin szólok ha Rov-ba megy valamilyen team amiről én is tudok.
  • Torzonborz
    Saját kerületedben biztos van bróker. Nézz le craft zónába ott van.
  • MrStokes
    Akkor megnezem a brokert, de hol is? oO FP-ben merre talalok brokereket? Tudom kerdes, de hat meg nem kelett 1x sem broki. :D
    Es kb lvl 17 2kezes fegyok milyen arban mehetnek a brokernel?
  • MrStokes
    Cassel, milyen class-szal jatszol? Ugye nem crusader v SK veletlenul? Szal te alapban tudod hasznalni a spear-t, nem kellett hozza semmi extra skill tanulasa?
  • Torzonborz
    Cassell azért azt a fegyvert már ideje lenne lecserélni :) RoV-ba meg szívessen megyek Veletek mer' lenne ott dolgom nekem is.
  • Cassell
    Jaj a kép ami megörökíti az alkalmi teamet:
  • Cassell
    Jaja bróker a jelszó.Én dárdával adom elő még valamikor level 16 körül vettem meg és még most 28-on is azzal nyomulok.Tegnap Thundering steppes-en nyomoltunk valami ruinsban repülő könyvek meg nagy melák őröket nyírtunk amikor ránkjött 2 32-es heroic a főtank linkdead lett seperc alatt le lettünk darálva sajnos ilyen helyen nem nagyon van hova futniMég a shardot se kis munka volt visszaszerezni...
  • Torzonborz
    Üdv !

Nézz be brokerhez és ott keress vmi jó fegyvert magadnak . Azt , hog quest ad e meg nem mondom. De Neked most jön alosztály választó quest - lvl18-20 között - az lehet ad vmi jó cuccost.
  • MrStokes
    Van valakinek vmi otlete, h hol tudnek utananezni a jatekban letezo fegyvereknek? Ogaming-en es Allakhazam-on mar rakerestem eleg keves sikerrel.

Esetleg valakinek van vmi tippje, h egy lvl 17es crusader-nek valo 2kezes fegyvert milyen kuldivel tudnek szerezni, v mas egyeb modon? Jelenlegi fegyverem mar kek, sebzest fejbol nem tudom, nem mondom, h rossz, de kivancsi lennek, h letezik -e valami jobb.

Na meg 1 kerdes a vegere:
    SK-val lehet-e jartassagot szerezni crushing es slashing-on kivuli skill-t igrenylo fegyverekben, pl spear-ben valo jartassagot? Haq igen hogyan es hol tortenik a dolog, szinthez van-e kotve, stb.
  • Cassell
    Na tegnap este lementünk páran Globberlock's Hide-ba végig is értünk mondjuk nem teljesen mert a végén a főcsigusz kivéreztetett volna bennünket így evac-lett belőle.Utánna még páran befigyeltünk Nek-ben valami rozoga kastélyba de az nagyon kemény hely volt szóval onnan egy fél party halál-t követően zizzentünk.Globberlock-os gyakás király volt azt leszámítva nem nyertem semmit a lotton
  • Sugam
    kampfi hogy hogy nicns benne?abba hagyta?:)
  • Cassell
    Jaja az volt az de mentorként volt ott Harag meg még Bugi asszem a törpiek ilyen 26-28 as szinten mozogtak.
  • Fritz Von...
    Hehe. Gondolom a GulThex citadella volt, Captain T'sanne miatt. :)
    Akkor nincs update valakinek, ha az adott csapatban túl magas valaki. Ez arányosan nő. A maximum differencia 10 szint lehet, de csak nagy karakterek esetén. Lvl 25-28 környékén ha jól emlékszem, akkor maximum 7 szint lehet a különbség.
  • Tomi13
    Jaja, Sidhe-be lépjetek be, jó társaság.
  • Cassell
    Igen így volt kaptam király cumókat de nem is tétlenkedtem hamar hozzácsapódtam Harag Atyáékhoz Nek forestbe valmi citadellát pucoltunk ki mire negyed 12 körül méltóztatott megjelenni a várvavárt főmufti akit miután levertünk nem volt quest update annak akinek kellett volna.De jó kis hent volt bár amikor egy másik guild is beszállt na akkor már igencsak szaggatta 1 giga ram azért csak nem elég:D
  • Fritz Von...
    Itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy aki ott van a Runnyeye szerveren (akár a kezdőszigeten, akár már a városokban), tegye meg a következőt:

Chat ablak bal oldalon - jobb klikk - Chat options

Itt kijön egy ablak, ami 3 nagyobb részre van osztva. Bal oldalon lehet beállítani, hogy mit akarsz látni a chat ablakban. Középen vannak az eq2 által megadott külön chatek. Például: FP ( vagy Q) Traders. A lényeg, hogy a harmadik részben van egy olyan, hogy JOIN/CREATE channel. Ide be kell írni, hogy HUN, és JOIN.

Ha ez az első ilyen chat (az alapon kívül), akkor ide úgy lehet írni, hogy: /1 (SZÖVEG).

Aki már ott van a Runny szerveren és még nem SIDHE guild tag, tegye meg, hogy ide bejelentkezik. Amint ez megvan, az éppen online leaderek vagy officerek be fogják venni a guildbe. Meg fogjátok látni, hogy sokkal jobb lesz úgy nyomulni. Tegnap pl Cassell is azonnal kapott egy jó sisakot, cipőt meg egy spellt is, ami épp kéznél volt. :) Sokat segít.

Rövid névlista, ha direkt üzenettel akartok megkeresni valakit, hogy vegyen be:

- Diaber
    - Szaffi
    - Szotyika
    - Grol
    - Cayen
    - Exennia
    - Botond
    - Khyaness
    - Naesto
    - Jarlaksle
    - Enac
    - Vierrna

UFF. :)
  • Fritz Von...
    Így így! Queynos a ratyik városa. :D
  • Fritz Von...
    Itt még a jó és a rossz nem különül el annyira. El kell menned a dokkhoz (nem ahol elkezdted, hanem a másikhoz, ahol egy fa ház is van). Kell beszélned az ambassadorral meg a Duke-kal. És ha megvan, akkor vissza a kisdokkhoz és klikk a harangra. :)
  • Fritz Von...
    :) Emlékszem én is annak idején bekerültem a városba és csak bámészkodtam, hogy mekkora. Kb 4-5 óra volt, mire megtaláltam ezeket a helyeket. :)

Majd később meglátod, hogy nem is olyan nagy a város, egy ilyen quest 10 perc a séta miatt. :)
  • Fritz Von...
    Hehe, pont jókor voltál jó helyen. :) Épp az egyik kis karakterünkkel szórakoztunk, namedeket öltünk.
    Akartam is mondani,hogy ha kell help, akkor a guild chatben segítenek (általában, ha tudják a választ). Ja és még valami. Mivel zerker vagy, CSAK heavy armort vegyél fel magadra. :)
  • Since
    Most Freeportban vagyok, és éppen a nevezetességeket kell hogy megnézzem ( quest). És alig találok egy két dolgot...Nem egyszerű...:-(
  • Lazarus
    Beszélnem kéne valakikkel hogy Ki kerüljek a kezdő szigetről (jó oldal). De nemtom kivel... :/ plz help!
  • Cassell
    Azt 2-en is meglehet akkor csinálni de a kalózszellem emlékszem mindhármunkat kinyírt akkor haltam meg előszőr.Ma én sem kerültem el a végzetem beléptem a Sidhe guildbe.Ezt a jeles alkalmat megörökítendő íme egy képecske:

Még most is azt a fát keresem ahol el van ásva valami kincs de már kezdek hülyét kapni:D
  • Dant0r
    Van pár kaszt, amit csak a jó, vagy csak a gonosz városban vehetsz fel (nézz utána, ha felsorolom úgysem tudod melyik mit csinál:D).
    Valamint természetesen a kezdeti időkben más tájakon fogsz kalandozni, de később ugyanúgy partyzhatsz más beállítottságú karakterrel is, a küldetéseket sem a fővárosból fogod kapni.

Freeportban több az fps, qeynos meg olyan buzis-nyálas ;)
  • DarkHorSe
    mit befolyasol az h jo vagy gonosz karit kezdek?
  • Dant0r
    Azt múltkor KETTEN csináltuk- én fighter, meg egy srác scouttal..
    Egy darab HO leszedte a fele életét, eszméletlen könnyű volt:) (vmi 200-at besebzett asszem)
  • Cassell
    Gondolom vannak még ott rajtad kívűl is páran álljatok össze ha 3an összeverődtök akkor már meg lehet csinálni a kalózszellem viszont...
  • Since
    s hogy csináljam meg azt a questet??? :(
  • MrStokes
    Fp = Freeport = evil oldal :D
    De sgiteni nem tudok, mert en mar nem a kezdo szigeten vagyok.
    Es most vagyok lvl 15. :D
  • Since
    Én Evil oldalon vagyok, asszem 6os szintű :-) Te melyik oldalon vagy? Ha evil oldalon vagy udsz nekem segíteni a kezdőszigeten lévő goblin hadvezért legyilkolni vagy kicsodát? :)
  • MrStokes
    Khm, ize #1720 es #1722...

Na komolyabbra forditva a szot, orulok h vegre pozitiv fordulatot vettek a dolgok. Bar kicsit szomoru is vagyok egyben. Soha nem lesz meg 1x ennyire nepszeru a topic!

Most aztan akkor nyomas FP-s karit inditani es utolerni minket, mert nagyon keves alacsony szintu emberke van, nincs kivel partizni!
  • Fritz Von...
    Lehet egész olcsón venni VGA hűtést. Megveszed, felszereled és gogo játszani. :)
  • Since
    Megvan a hiba! Megnéztem a karit hogy mennyire melegszik amikor indul a játék...Hát nagyon meleg volt alig bírtam megfogni és pár perc múlva leállt...Elé raktam egy nagy ventit, 15 percig bírta aztán kiléptem a játékból :-) Most úgy fogom tesztelni hogy félóráig ventizem, utána elveszem a ventit és megnézem hogy lekapcsol e. Ha lekapcsol kell egy venti :-)
  • MrStokes
    Na o az:
    DriveCleaner
  • MrStokes
    Legalabb akkor mar tudod, h nem a jatekkal van a gond, hanem vagy driver v hardwer gond. Tudom ez nem nagyon vigasztal, de megis vmi. 400W-os tapnak elegnek kell lennie sztem. Vhol olvastam vmi olyasmit h van 1 progi amivel a regi driver maradvanyokat le lehet szedni es utana ujrarakva az uj drivert ( v a regit) megjavult egyeseknek. Mindjart megkeresem a progit es belinkelem.
  • MrStokes
    Ez erdekes, mert nekem ugyan a regi karim (is) ATI, de az is szorakozott legutobb es ma olvastam EQ2 forumon h sok embernek szarakszik. Es ott vmi regebbi driver-t ajanlottak. Amugy te voltal az a Robcsy az EQ2 forumon? O neki kajak ugyanez a gondja mint neked, 1bol rad gondoltam.

Olvasgattam az NVidia karis EQ2 forum reszt de nem lattam ra ertelmes megoldasi javaslatot. Lehet vmi regi driver kell neki, de ugy remlik, mintha irtad volna h mar mindet nezted vele.
  • Since
    Próbálgattam játékokat és azok sem mennek...Pl. a Battlefield 8 perc után kifagy, ugyanúgy sleep módba kapcsol a monitor és újraindul a gép. Nemértem. Pedig 400W táp van a házban annak elégnek kell hogy legyen...