2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#1819 Kinek mi a velemenye az uj patch-el kapcsolatban, ki milyen ujdonsagokat fedezett fel? Tudom van patch notes, de ha mar elolvassa az ember, mar nem ugyanaz a feling! :D -
#1818 Az elozo hsz-om utan kb 10-15 perccel mar en is be tudtam menni, mondjuk utana 2x is kodobott, de harmadszori login utan mar okes volt a dolog.
Nekem is kicsit kinyilt a csipam, amikor meglattam a sok ujdonsagot. Nekem is volt par uj skill es a regiek is uj ikonokat kaptak. Valtozott a persona ablak tartalma is.
En duellezo emberkeket nem nagyon lattam, de tobbiektol hallottam h sokan duelleznek. Ejfel korul engem is kihivott egy csoka, de epp el voltam foglalva a felturbozott mobok elleni harccal. De most tenyleg, nekem elso benyomasom az volt, h a mobok mintha erosebbek lettek volna, en meg gyengebb mint eddig annak ellenere hogy ugy vettem eszre, h a meglevo skillek sebzese is mintha nott volna. na meg a valaszthato master 2-es dd skil sebzese sem volt elhanyagolhato, es megis ugy ereztem h gyengebb vagyok mint eddig. valamint eroteljesen megfogyatkoztak a szurke mobok, es helyettuk szamtalan 2 es 3 nyilas zold es kek mob jelent meg Commonlands-en es mint hallottam mashol is pl TS-en is. SOE bekemenyitett, nem vitas :D
Az SK subclass kuldiben meg is haltam 2x, mire rajottem h a 7 mob kozul eleg 3at is kinyirni es ezt ugy is megtehetem, hogy az a masik 4 ne jojjon ram. :D -
#1817 Valaki tudna adni egy linket ahonnan a teljes Prima Quide-ot le lehetne szedni?
Előre is köszi! -
#1816 Ja igen még néhány kérdés!
9. van-e KS (ellopni más szörnyét csata közben), vagy zárt instance szerű a Pve harc?
10. Vannak-e nagy RAID bossok, azokat hogyan lehet megölni? lsd. 2. és 9. kérdés!
11. kraftolás milyen? csak maxos cuccokat érdemes kraftolni, vagy azt is lehet boltban kapni? Egyáltalán érdemes kraftolni? Milyen nehéz, recpetet külön kell farmolni, vagy elég a skill, esetleg boltban lehet alapanyagokat venni?
12. Melyik szerveren érdemes elkezdenem? hol vannak legionkább a magyarok? Van közös klán?
.... -
#1815 Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy én is kipróbálom a gamet de szeretnék kérdezni néhány dolgot a rendszerrel kapcsolatban. Mivel eddig Lineage2-vel játszottam leginkább (igaz kipróbáltam néhány másik bétát is) ezért az itt szerzett tapasztalataim szerint kérdeznék:
1. Mennyi a max karakter szint, mennyi grindelés alatt lehet elérni?
2. Mennyire party alapú a játék, van e olyan kaszt amelyikkel akár solózva is fel lehet gyorsan fejlődni? A különböző kasztok egymásra utaltsága mennyire jelentős --> értssd magas szinten csak jól összerakott partyval lehet haladni (1 Tank, 2 Buffer, 2 Healer, a többi damage dealer)
3. Érdemes-e küldetésekkel bajlódni, vagy csak irány a vadon és hentelni kell?
4. Régen azt olvastam játszhatatlan volt a folytonos régió töltögetés miatt, ez megváltozott már?
5. Pvp milyen? Hol lehet egymást ütni? Vannak nagy ostromok, tömeges csaták? Klán vs Klán hentelések?
6. Halálnak milyen negatívumai vannak, el lehet vesziteni tárgyakat, szinteket?
7. Van-e valamilyen megkötés, hogy kezdő karkater milyen felszerelést használhat? Vagy megveszi az ember a piacon a legdrágább fegyót, és azzal kurva gyorsan felzárkózik? Illetve van-e jó piac?
8. Vannak-e makrók, esetleg olyan bot progi, amivel AFK lehet árulni, kraftolni, ölni stb...
Nagyhirtelen ennyi... -
#1814 nekem sikerült 2x is beloggolnom.
Sok változás történt,20 percig csak álltam egyhelyben és az uj ikonokat,varázslatokat nézegettem amiket kaptam..
Kicsit átalakult a világ,mindenki bunyozik mindenkivel az utcán ahogy mentem,mindenfelé...antonicában is duelezett mindenki.
Persze nyilván ez megváltozik idővel majd,csak most próbálgatják. -
#1813 Mar kozel az ej es meg mindig nem megy hon szeretett szerverunk... -
#1812 Na remek már login server sincs.
Na mind1 úgyis kezdődik mindjárt a BL... :) -
#1811 közben olvasgattam update noteot lesz pár jó változtatás . pl ami mindíg idegesített : vízből utánad tudott jönni az összes dög a szárazföldre , no ez megszűnik . pvp csak cityben , házban vagy dungeonban lesz. ez is jó így legalább nem tudnak állandóan zaklatni . meg a többi csak menjen má a server. -
#1810 Hát ez a Runnyeye nem sieti el...... -
#1809 pecs már nekem lejött . elméletileg 7kor kéne indulnia de runny még nem megy. -
#1808 hát jócskán elmúlt 6, de a Runnyeye még nem megy...nem baj, nem szabad telhetetlennek lenni, éjszaka már csak jó lesz ^^ -
#1807 nekem egy szűk másfél óra lesz összesen, de közel nem jön max sebességgel (végülis egy óra alatt 500 megának le kéne jönnie amúgy). -
#1806 Na ez igen ertelmesre sikerult.. ma mar nem jon ossze a mai jatek, lol !!! -
#1805 Akkor lehet h ma mar nem jon ossze a mai jatek. Este hazaerek 3 ora update es alvas :D -
#1804 ja és ahogy így elsőre nézem több, mint 200 megát le fog ez szedni... -
#1803 na gyerekek, lehet update-elni :)) -
#1802 Fritz gyakoroltad a szep magyar beszedet, h buntetopontot kaptal? :D -
#1801 Ma estétől annyit logolsz és tesztelsz amennyit akarsz :) -
#1800 Jah Nuun-al most olvastuk át a változtatásokat. Érdekes bár nem tűnik olyan rossznak de pont ezért írtam , hogy jó lenne belogolni és letesztelni. -
#1799 Heppe azt mondta, hogy az első benyomása mindenkinek az lesz, hogy ezért kifizetni ennyi manit...
Szóval tuti, hogy gyökeresen megváltozik minden. -
#1798 Azért én szeretném még ma kipróbálni. Nagyon kíváncsi vagyok , hogy konkrétan mi/hogy változott. -
#1797 Természetesen itt a 6 óra alatt plusz 2-3 órát is lehet számolni. :) Szóval jó, ha ma be tudunk logolni. Főleg, ha tartósan. :) -
#1796 igen de ha néznéd eq2-es magyar fórumot - eq2.budo.hu - akkor erről is tudnál már :D -
#1795 Ok megnezem neha... :D
De lattatok mit irnak a kovetkezo tervezett update idopontjara es idotartamara?
Ezt kapjatok ki:
"Next scheduled update for EU-English servers: Tuesday, September 13, 2005 at 11AM GMT"
"The estimated downtime for this update is 6 hours, as it includes both Live Update #13 and Desert of Flames."
Ez keremszepen a hivatalos forum-oldal tetejen talalhato. Ha jol ertem akkor 11-tol 6 oran keresztul lenn lesznek a serverek? Na mind1, ugyis csak este erek haza. :D -
#1794 néha nézd meg a hivatalos siteot , ott ki van írva ;) -
#1793 Xp bonusz? Hogyhogy? -
#1792 Bizony akkor , sőt xp bónusz is jár majd. -
#1791 Szoval 3 nap mulva jelenik meg a kieg? Es a harcrendszert adolgozo patch is ekkor jon? -
Cassell #1790 Én veszettűl nem craftolok így 29-esen is level 8-as artisan vagyok fele gyűjtögető skillem 50 körül van kivéve a gatheringet ami majdnem max mert mindenfelé white tea leafet kerestem mire megvettem végűl brókernál ahol előszőr hiába néztem nem volt.Épp ma néztem az official page-et is a status pont mitől függ?
-
Marcus_ #1789 Hali!
Everquest 2 account eladó:Runnyeye serveren lvl 20-as Wizard,lvl 20-as
Shadowknight, lvl 16 Predator 25 arany készpénz,12 db 12 slotos zsákkal,fable és legendary cuccokkal az 1 hónapos inyenhónap lejárt.
Ár: 5000 HUF
Telo:20/423-90-21 -
#1788 No igen aki szeret craftolni annak egyértelműen EQ2 a nyerő. WoWban a craft...hmm eléggé eccerűcske :D -
#1787 A wow másban erős. Az egy olyan game, amivel eltökörészhetsz, ha egy órád van, akkor annyit játszol. PvP, meg minden ilyesmi van. Nekem a wow nagyon unalmas volt. Persze ez nézőpont kérdése.
Ez komolyabb, sokkal részletesebb világ. -
#1786 Válaszok: :)
1. Igen most már lassan egy éves a játék, így sok az olyan ember, akinek megvan a nagykarija és altokkal játszik. De vannak újak is. Ezt leginkább akkor lehet látni, amikor kimész commonlands-re, vagy antonicára. És sokan kérdezgetnek, hogy mi merre van.
2. Sokan tényleg nem szeretnek craftolni. :)
3. Kereslet van az alacsonyabb cuccokra is.
4. Ládákat és bútorokat carpenter csinálja, bútorokat nem tudom, hogy veszik.
5. Totemeket woodworker készíti.
Egyébként Qeynosban több kari játszik, ezért több a kis szintű cucc is. Érdemes elnézni a black marketre. Ez FP-ban: East FP, be kell úszni a dokkról a vízen át az épülethez és annak a hátuljában van az arc. Ott lehet Q-ból is vásárolni, persze a haszonkulcs nem 20, hanem 40%.
:) -
#1785 Nézőpont kérdése .Szerintem megéri megvenni de azért kicsit más mint WoW. Itt pl még nincs pvp csak a mostani kiegészítővel fog bejönni és teljesen más lesz. Arénákba lehet majd megküzdeni egymással /akár csoportok is/ tehát nem úgy mint WoW pvp serveren ahol szinte úton-útfélen leverhetnek. Grafika is más mert míg WoW inkább meseszerű addig EQ2 kicsit realisztikusabb bár nekem pont így tetszik, szerintem csodadszép csak erős gépezet kell hozzá. Egyébként a 2 játék alapjainban megegyezik. De itt pl lehet saját lakásog - nem házad - amit szépen berendezhestsz. -
kampfi #1784 Ennek az elso reszebol loptak ossze a wow ot.... . A tobbit dontsd el magad.
Havidij 3000Ft kb -
#1783 Hello!
Lenne két kérdésem: A játéknak mennyi a havidíja?
És szerintetek megéri megvenni? Van olyan jó, mint mondjuk a wow? vagy unalmasabb?
Márk
-
Cassell #1782 Sajnos így jártál szerintem zsír főleg most lett új armorom az eddigi 199es mitigrationshoz képest ez most 299es még nem tudtam letesztelni de csak alig volt több mint 1 gold a brokernél szóval jó áron sikerült beszereznem-kisebb mitigrations-ös cucc volt ott 11goldért ami alig adott többet a statokhoz mint ez na mondom ezzel nem fogsz átverni csávókám...most kivételesen nem linkelek be képet semmiről:D
-
#1781 eladnam vagy wow accra cserelnem a jatekomat, nemreg vettem meg a trial se jart le ,de egyaltalan nem tetszik a jatek -
#1780 Szerintem csak olyan típusu fegyver tudsz használni amilyen skilled is van. Ez kaszttól függ leginkább.