2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#1739 Hat akkor reszemrol passz, nincs tobb hasznalhato otletem, sajnos. -
Since #1738 4xagp? PCIE van -
Dant0r #1737 Utolsó tipp:
4x AGP
FastWrites OFF -
Since #1736 Igen rammal semmi probléma -
Since #1735 Az alap :-) -
#1734 RAM-jaidat leellenorizted, ahogy tanacsoltam? -
#1733 meg a grafikai/hang beállításoknál sakkozgatnék egy kicsit, hátha ott nem bír valamit... -
#1732 Egy alaplapi driver-csomagot azert en raknek, meg directX-et is :DD -
Since #1731 Cassell semmilyen program nem lehet mert szűz xp-m van, csak videókártya driver és everquest2 van fennt most...Na mindegy még sznevedek vele pár óráig aztán ha nem sikerül akkor kihagyom ezt a játékot... -
Cassell #1730 Sajnos a hardwerhez kb annyit értek mint a craftoláshoz azaz sacc/kb semmit de csak összejön majd valahogy én annyi ötletet mondanék hogy talán valami kémprogram keresőt indíthatnál hátha azért dob ki mert beírta magát ha neten játszol valamivel.Laza neked csak annyit playercityk nincsenek Swg crafthoz nem értek-meg mint említettem az EQ2 crafthoz semés a Runnyeye-ra gyere.
-
Since #1729 De többi játék megy csak eq2 fagyizik, és nem összevissza hanem megszokott időben..Stopperrel mértem és mindig akkor indította újra a gépet...Érdekes... -
Dant0r #1728 Huhh, kicsit érdekes "megoldás", ha az..
A gépemmel sokáig küzdöttem ilyesmi problémával, bár nekem nem csak eq2-ben, hanem még sima winben is csinálta ezt az újraindulós dolgot.
Egy véletlen oldotta meg, hülye bátyám szórakozott a feszültségekkel, és az AGP-ét levette. Azóta semmi baja a gépemnek, pörög szépen, és a legfontosabb, hogy nem fagy:)
Amúgymeg lehet jó lenne a biosban is körülnézni, állítgatni ezt-azt, aztán ha minden kötél szakad akkor marad a downclock, vagy lejjebb húzod a vidkarinak meg a procinak az órajelét, hátha. De mondom, "hátha".
Én azért drukkolok:) -
#1727 Hi!
milyen a játék? Én SWGben imádtam craftolni itt is hasonló a rendszer?
Házakat, player cityket lehet építeni?
Már húzom a trialt :) Melyik szerverre menjek? -
Since #1726 Nem megy...Fasza kidobtam 10-kt. -
Since #1725 Újraraktam a rendszert SP2-vel, remélem nem fog szarakodni ha már megvettem a játékot...Majd írok hogy mi lett. -
pedrohsi #1724 Más nem nagyon, a hivatalos fórumon van egy ragasztott topik (techniq akármi témán belül). Nekem régi ATI meghajtó megoldotta, Nvidia téren nem tudom mit lehetne csinálni. -
Since #1723 Az összes drivert próbáltam (hivatalos drivereket), egészen a 66.xx től a 72-ig és mindegyikkel lefagy a játék, vagyis újraindul a gép....Egyéb tanács? :( -
Since #1722 Igen nem melegszik fel annyira a kártya 5 perc alatt ez fizikai lehetetlenség... -
pedrohsi #1721 Since, emiatt ne aggódj, széles körben ismert probléma, amely játékosok százait kergeti őrületbe. Valamikor 2-3 peccsel ezelőtt kezdődött, és Nvidia/ATI tulajokat egyaránt érint, pláne Athlon 64 chipekkel.
ATI téren régi, 4.9-es Catalyst segít, Nvidiánál is valszeg ez lesz a megoldás, keress régebbi drivert. -
#1720 Meg 1 dolog eszembe jutott. Nem lehet h nagyon felmelegszik a videokartyad es azert tolja le a gepedet nem sokkal indulas utan? Pl Sims2 nem annyira gyotri meg a videokarit, EQ2 viszont igen. Mondjuk en sem hiszem h ez lenne a baj ( sztem 5 perc alatt nem melegszik fel annyira), de ki tudja, az ordog soha nem alszik. :D -
Since #1719 Az alaplap is új azt elfelejtettem mondani :-) A tápom meg 400as... -
#1718 En a helyedben 2 dolgot ellenoriznek.
Az 1ik az, hogy a jelenelegi tapod birja-e a konfigod. Ha jol sejtem 300-350 W-ot megeszik az uj konfigod, szoval ha ennel kisebb tapod van, akokr lehet h az a baja. Probalj meg ismerostol kolcsonkerni egy 350 W vagy annal nagyobb tapot. Nekem is gond volt a regivel es ujat kelett vennem.
A masik tippem a memoriak lennenek. Mem86 tesztprogival nezd meg h nem hibasak-e a memoriak. Mert ha hibasak, vagy hibasnak jelzi oket, mert a lapod nem szereti oket (esetleg bios update kell neki), akkor a lap nem tudja oket rendesen kezelni es amint belepsz a jatekba es nagyobb memoriahasznalat jelentkezik, megfagy v egybol ujraindul a geped. Nalam is volt ilyen, az uj memokat nem szerette a regi lap, de az uj lapban mar teljesen jol mukodnek.
Remelem tudtam segiteni. -
Since #1717 Sziasztok egy nagy problémám lenne...Megjött az új konfigom, viszont a videókártyát lecseréltem mert agp-s volt. Leírom a konfigomat mert problémáim vannak...Penyo 4 3 ghz, 2giga 533 ram, geforce 6600 videokari. Elindítom a játékot, és kb. 5 perc után sleep módba kapcsol a monitor és újraindul a gép...Megjegyezném hogy szűz xp-m van. Az első újraindításnál a winfos bedobott egy olyan ablakot hogy valami probléma van a kártyával, de pl. a sims2nél nem indul újra a gép. Próbáltam az összes videokártya drivert de mindegyikkel ezt csinálja. Valaki tudna nekem segíteni? :( -
#1716 Ime a Sidhe guild taglistaja, en az elejen innen szemezgettem.
http://eq2players.station.sony.com/en/guild_roster.vm?guildId=684204Sidhe klan taglista
Ha keresel vkit a jatekban akkor azt a /who all nev paranccsal teheted meg. Ezzel megnezheted h az illeto online-e.
Masik magyar klan amit ismerek, Nexus lordjai:
Nexus lordjai klan taglistaja -
Laczy #1715 thx -
#1714 ja még valami ami a többieknek is jól jöhet:
tentonhammer
térképek, nagyon fazsa szerintem
eq 2 vault
warcry
én ezeket használom... -
#1713 kezdőszigeten még nincs kapható suspension , csak a "kontinens"en -
Cassell #1712 1-es passz a craftoláshoz teljesen homály vagyol így level 24-esen is
2-es a runnyeye-on elvileg bár én még nem partyztam magyarokkal de elég jó arcok vannak
3-as beírod a keresőbe és lelsz néhányat én sose néztem még egyet sem max a játékon belűl tudakoltam meg a többi kalandortól
És végezetül egy világító láda amivel nem igazán tudtunk mihez kezdeni egyszer csak megjelent a gnollok hentelése közben de a use opcióra nem történt semmi.
-
Laczy #1711 Hi!
Én nemrég elkezdtem játszani a trial verzióval.Nagyon tetszik a játék csak lenne 1 pár kérdésem.
1. Amikor a kasztoknál lehet ilyen"fejlesztő papír"-t csinálni, a harcosnak valo papírhoz kell 1 olyan alapanyag hogy "suspension" nevű alapanyagot nem tudom hol lehet előllítani(melyik asztalnál) stb.
2. ha teljes játékkal akarok játszani hol érdemes melyik szervern
3. kéne 1-2 jó oldal leírásokkal(angol vagy magyar) -
Since #1710 Nickeket tudtok írni kedves játékosok Runneye serverről? Valószínű holnap megyek fel, ugyanis megvan az új gépem, de a vidkártya nem jó mert AGP-s és az alaplapom PCIE-s ugye az újabb alaplapokon már ez van :-) Én voltam a hülye nem foglalkoztam vele :-) Hétfőn kicseréltetem a 6600gt AGP-s kártyámat egy PCIE-re...Egyébként mennyi a különbség AGP és PCIE között? -
Cassell #1709 Óriás?!Hagyjuk már...
-
Varian #1708 Ok, köszi mindenkinek. -
Since #1707 Nem kell megvenned, de csak a kezdő szigetet tudod bejárni -
Varian #1706 Tehát nem kell hozzá megvennem a játékot igaz?
Mondjuk nem sok értelme lenne úgy... -
Dant0r #1705 Ehun egy link
itt a nagy kép, hogy download for free, aztán leszed egy 21 megás filet, ami szépen beupdateli magát, accot csinál ahogy kéred, satöbbi satöbbi:) -
Varian #1704 Sziasztok!
Ma olvastam hogy van ez az akció hogy 1 hétig ingyenesen kipróbálhatom a játékot persze korlátokkal. Pontosan mi is kell ehhez leírná valaki.
Előre is köszönöm. -
Cassell #1703 Na ez már valamivel jobb mint a tegnapi próbálkozásaim a képen a barátommal henteljük a gnollokat illetve itt már a Loot-olás megy épp -
Cassell #1702
-
Marcus_ #1701 Hali!
Everquest 2 account eladó:Runnyeye serveren lvl 20-as Wizard,lvl 20-as
Shadowknight, lvl 16 Predator 25 arany készpénz,12 db 12 slotos zsákkal,fable és legendary cuccokkal az 1 hónapos inyenhónap lejárt.
Ár: 5000 HUF
Telo:20/423-90-21 -
#1700 Megtanátam:D