EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézz be brokerhez és ott keress vmi jó fegyvert magadnak . Azt , hog quest ad e meg nem mondom. De Neked most jön alosztály választó quest - lvl18-20 között - az lehet ad vmi jó cuccost.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Esetleg valakinek van vmi tippje, h egy lvl 17es crusader-nek valo 2kezes fegyvert milyen kuldivel tudnek szerezni, v mas egyeb modon? Jelenlegi fegyverem mar kek, sebzest fejbol nem tudom, nem mondom, h rossz, de kivancsi lennek, h letezik -e valami jobb.
Na meg 1 kerdes a vegere:
SK-val lehet-e jartassagot szerezni crushing es slashing-on kivuli skill-t igrenylo fegyverekben, pl spear-ben valo jartassagot? Haq igen hogyan es hol tortenik a dolog, szinthez van-e kotve, stb.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Akkor nincs update valakinek, ha az adott csapatban túl magas valaki. Ez arányosan nõ. A maximum differencia 10 szint lehet, de csak nagy karakterek esetén. Lvl 25-28 környékén ha jól emlékszem, akkor maximum 7 szint lehet a különbség.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Chat ablak bal oldalon - jobb klikk - Chat options
Itt kijön egy ablak, ami 3 nagyobb részre van osztva. Bal oldalon lehet beállítani, hogy mit akarsz látni a chat ablakban. Középen vannak az eq2 által megadott külön chatek. Például: FP ( vagy Q) Traders. A lényeg, hogy a harmadik részben van egy olyan, hogy JOIN/CREATE channel. Ide be kell írni, hogy HUN, és JOIN.
Ha ez az elsõ ilyen chat (az alapon kívül), akkor ide úgy lehet írni, hogy: /1 (SZÖVEG).
Aki már ott van a Runny szerveren és még nem SIDHE guild tag, tegye meg, hogy ide bejelentkezik. Amint ez megvan, az éppen online leaderek vagy officerek be fogják venni a guildbe. Meg fogjátok látni, hogy sokkal jobb lesz úgy nyomulni. Tegnap pl Cassell is azonnal kapott egy jó sisakot, cipõt meg egy spellt is, ami épp kéznél volt. 😊 Sokat segít.
Rövid névlista, ha direkt üzenettel akartok megkeresni valakit, hogy vegyen be:
- Diaber
- Szaffi
- Szotyika
- Grol
- Cayen
- Exennia
- Botond
- Khyaness
- Naesto
- Jarlaksle
- Enac
- Vierrna
UFF. 😊
Majd késõbb meglátod, hogy nem is olyan nagy a város, egy ilyen quest 10 perc a séta miatt. 😊
Akartam is mondani,hogy ha kell help, akkor a guild chatben segítenek (általában, ha tudják a választ). Ja és még valami. Mivel zerker vagy, CSAK heavy armort vegyél fel magadra. 😊
Még most is azt a fát keresem ahol el van ásva valami kincs de már kezdek hülyét kapni😄
Valamint természetesen a kezdeti idõkben más tájakon fogsz kalandozni, de késõbb ugyanúgy partyzhatsz más beállítottságú karakterrel is, a küldetéseket sem a fõvárosból fogod kapni.
Freeportban több az fps, qeynos meg olyan buzis-nyálas 😉
Egy darab HO leszedte a fele életét, eszméletlen könnyû volt😊 (vmi 200-at besebzett asszem)
De sgiteni nem tudok, mert en mar nem a kezdo szigeten vagyok.
Es most vagyok lvl 15. 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Na komolyabbra forditva a szot, orulok h vegre pozitiv fordulatot vettek a dolgok. Bar kicsit szomoru is vagyok egyben. Soha nem lesz meg 1x ennyire nepszeru a topic! <#eplus2>#eplus2>
Most aztan akkor nyomas FP-s karit inditani es utolerni minket, mert nagyon keves alacsony szintu emberke van, nincs kivel partizni! <#nyes>#nyes>
DriveCleaner
Olvasgattam az NVidia karis EQ2 forum reszt de nem lattam ra ertelmes megoldasi javaslatot. Lehet vmi regi driver kell neki, de ugy remlik, mintha irtad volna h mar mindet nezted vele.
4x AGP
FastWrites OFF
A gépemmel sokáig küzdöttem ilyesmi problémával, bár nekem nem csak eq2-ben, hanem még sima winben is csinálta ezt az újraindulós dolgot.
Egy véletlen oldotta meg, hülye bátyám szórakozott a feszültségekkel, és az AGP-ét levette. Azóta semmi baja a gépemnek, pörög szépen, és a legfontosabb, hogy nem fagy😊
Amúgymeg lehet jó lenne a biosban is körülnézni, állítgatni ezt-azt, aztán ha minden kötél szakad akkor marad a downclock, vagy lejjebb húzod a vidkarinak meg a procinak az órajelét, hátha. De mondom, "hátha".
Én azért drukkolok😊
milyen a játék? Én SWGben imádtam craftolni itt is hasonló a rendszer?
Házakat, player cityket lehet építeni?
Már húzom a trialt 😊 Melyik szerverre menjek?
ATI téren régi, 4.9-es Catalyst segít, Nvidiánál is valszeg ez lesz a megoldás, keress régebbi drivert.