2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Cassell
    Bekrepált a gépem!Hiába kapcsolom be meg se moccan az alaplapon ég a led pedig tehát lehet a táp szart be ma megprószálok utánna járni mert 1 nap is sok Eq2 nélkül
  • Torzonborz
    Nem tudok róla , hogy lenne .De ooc szerintem elég. vagy írd be /lfg és látszik majd a nevednél is.
  • MrStokes
    Mert valljuk de, /ooc-re sok egyeb mas is megy, szoval a legertelmesebb dolog egy kulon csati lenne a partit keresok szamara. Aztan ha nem erdekel, akkor nem allitod be h megjelenjenek ennek a csatinak az uzenetei.
  • MrStokes
    Igen, ezt ismerem, de arra gondoltam, h nincs-e esetleg egy olyan csati, ami csak kulon a csapatkeresnek van dedikalva, pl egy LFG csati :D
  • Torzonborz
    /ooc-vel írkálj így az adott zónában látják a szöveget.
  • MrStokes
    Ha megveszem valamelyik Adventure Pack-et, akkor kulon le kell toltenem utana, vagy a kovetkezo login-nal lejon automatikusan?

Ha armor kuldihez keres az ember csapatot, akkor milyen csatin erdemes hirdetni (a klancsatn kivul termeszetesen :D) ?
  • musha
    hmm...én is kaptam már egy `lol` hozzászólásomért 2 (!) büntipontot szpem címen...ez is no comment. a te esetedben én biztos válszoltam volna az illetékes okoskának, hogy a Káosz szava egy könyv (aminek alapján készül a játék is), de `könyv` nem egyenlő `játék`!
  • Cassell
    Na tegnap debütáltam Enchanted Lands-en mit ne mondgyjak egyedűl nem nagyon ment a hentelés bár hamar fullos partyba találtam magam ezek a pókok mi jól néznek ki...
  • Fritz Von...
    Nem, azért kaptam a pontot, mert volt képem indítani egy topicot "A Káosz Szava" címen. Amit magyar könyvből (Skandar Graun) magyar fejlesztők készítenek, magyar nyelven. De a moderátor úgy gondolta, hogy mivel van egy Word of Chaos topic, ezért én nem voltam körültekintő és nem kerestem utána a fórumban. Ezért kaptam a büntit. No comment....

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha egyszer magyar, akkor magyarul írjuk ki a topicot...
  • MrStokes
    Ahhh, de jo volt ez a tegnapi, oooo ize, mai hent. Belogoltam ejfel korul es toltam egy jo kis alkalmi csapattal egeszen kb reggel 7ig, leptem 2 szintet, nagyon elveztem.

Nem is gondoltam volna h a DarkSide klan ennyire normalis es rendes, es hogy a nagyok ennyire segitik a kicsiket.
  • MrStokes
    Yippee! Most mar en is 3 helyen fogok konzultalni! :D

TYVM!
  • Torzonborz
    szerintem ez nem titok : http://sidhe.marec.org/ :)
  • MrStokes
    Esetleg a az uj klanhonlap cimet elprivizned ha szepen megkerlek?! Koszi.
  • Torzonborz
    jah az ottani vendégkönyvbe is irogatunk páran
  • MrStokes
    3 heylre is? Melyik a masik ketto?
    Gondolom eq2.budo.hu az 1ik, melyik a masik?
    Keszul a klan honlap?
  • Torzonborz
    No igen végre el kéne dönteni , hoy hova is irogatunk mert jelenleg 3 helyen is megy a pofázás :D

Cassell na hajrá érj csak utól legalább tudunk együtt nyomulni ;)
  • Cassell
    Persze hogy gyászosabb majd ide linkelek képet az új fegyómról Duudonga menjél irtani mert utolérlekJa a guildhonlapot még nem sasoltam meg de ma már nem is lesz időm célpont a kocsma...
  • MrStokes
    Kampfi szokta mondogatni h azert kihaltak az eq2 forumok, mert itt az emberek a jatekkal jatszanak, es nem ide jonnek sirni-rini! :D De meg ez az 1ik legforgalmasabb magyar eq2 forum sztem. Van masik is, pl: http:\\eq2.budo.hu ,de sztem ez meg gyaszosabb, mint az itteni!
  • Torzonborz
    hááát azért olyan nagyon rengetegen nem vagyunk meg a több guild is csak kettőt jelent :D
  • deep
    Lehet, csak a fullban kell szervert választani.
  • azirafael
    Oda hogyan tudok fellépni? Mert most még a 7 nap free próba játékot tolom, és ott nem lehetett szervert választani... vagy a full verzión más a tészta? Egyébként nagyon tetszik a game, csak már előre látom szomrú sorsomat, hogy időm az nem lesz grindelni lvl 60-ig....
  • deep
    Rengeteg a magyar, több guild is van.A Runnyeye szerveren keress minket.
  • azirafael
    Köszönöm a segítséget este megcsekkolom... egyébként hány magyar tolja a gamét? Van magyar klán, vagy van másik forum is ahova írnak, mert itt eléggé hullaszag van...
  • Torzonborz
    Cimborámnak van hasonló gondja az 5.7-es driverral , ha Neked is az van tedd vissza 5.6ost.
  • deep
    Vidkártyadriver gond.Ha a legújabb van próbálj egy régebbit, ha régebbi, próbálj egy legújabbat:D
  • azirafael
    Miért van az, hogy néha simán kivág a game, kiírva, hogy pixel shader probléma van... radeon 9800 XT kártyám van 128 kb rammal... ennek birnia kéne mindent... olyan felbontásban játszok, hogy egyáltalán nem szaggat, szóval még igazábol nem is erőlködik a lártya... ez így kurva idegesítő, főleg úgy hogy rohadt lassan lép be ez a szar... (lineage2-vel kb 15 másodperc a klikk után és már nyomom... ez meg vagy 2 perc mire tudom nyomni...)
  • azirafael
    Nem tud connectolni a login serverhez... áll ez a szar, vagy mi? Esetleg tűzfalon kell valamit állítani (elvileg engedélyeztem...)
  • MrStokes
    Eddig alacsony szintemnel fogva en is altalaban szoloztam, de miutan parszor osszepartiztam 2 magussal, 1ik enchanter, masik sorc talan, na azota nem szeretek szolozni. Ugyanis ilyen 3 tagu partik alkalmaval kb 2 ora alatt megvolt 1 teljes szint, nagyon jott az xp, semmi perc alatt fel lehet fejlodni. Most mar lvl20 vagyok, es allitolag innentol belassul eszrevehetoen a fejlodes, szoval meg egyel tobb indok, h nem szolozzak :D
    arrol mar nem is beszelve, mennyivel kellemesebb ismeros arcokkal eltolteni azt a 2 orat. :D
  • musha
    kösz a választ!
    én szólópárti vagyok (legalábbis így alacsony szinten, aztán úgyis muszáj lesz később partizni / guild-be vonulni...
  • MrStokes
    Hat en eddig csak soloztam a 2 nap alatt, de nem nagyon vettem eszre,h tobb XP-t kapnek. Foleg h nincs mihez viszonyitani, mert az eddigi sima zold v kek csoportos mobok hirtelen mind heroic-ok es/vagy 1-2 nyilasok lettek, azkert meg jar a tobb xp alapban sztem.

Nekem kb 5-6 ora jatek utan kb az a velemenyem, h a solozhatosaga kisse lecsokkent, mert most mar nem az a gond h group-ok nem talalnak megfelelo csoportos mobokat, mint eddig, hanem most pont az ellenkezoje ervenyes, vagyis egyedul nem nagyon talalok solozhato csoportos mob-okat, ill. talalok, csak sokkal kevesebb van most mar. Plussz tenyleg kemenyebbek lettek a mobok ezzel a sok interrupt-tal, no meg hiaba lettek a skillek, spellek nagyobb sebzesuek, valahogy megsem erzodik a megnovelt sebzes hatasa. Ez nem panasz akar lenni, csak eszrevetel. Mellesleg az sem baj, h kecvesebb a solozhato mob, partiznek en szivesen, de ha 1x nincs olyan fp-s klanttag, akivel osszeallhatnek, akkor marad a solo. valamiert nem probaltam meg eddig az idegenekkel valo osszepartizast, magam sem tudom miert.
  • Cassell
    2 citromcsavarással
  • musha
    mennyivel is kapunk most több xp-t?
  • Cassell
    Na az előző kérdéshez szólva dunsztom sincs de a változásokról írok egy kis amgánvéleményt kb 2 óra játék után.Olvasgattam a hivatalos fórumot is elég sok az elégedetlenkedő dehát ki kell tapasztalni az újításokat.Én 29es Berserkerrel kaptam egy kifejezetten jó új skillt minden körülöttem levőt seggreültetek vele vagy 100 dmg kíséretében látványos nagyon:DNa meg új védekezőspeciális skillt amit léptenyomon használnom is kell mert ahogy néztem többet sebzek de többet is kapok.Sajna az Avoidance-m 41%ról 20-ra esett gyakorlatilag mindenki belémüt de a sebzésem nagyobb lett hála skillnek ami 45-tel felviszi a strenghtemet.Duelt még nem néztem de ahogy olvastam nyerni nem lehet vele csak ha fogadtok előtte a kimenetelre viszont ha vesztesz 1 Healthpont-od oda ami meg nem egy népünnepély.Gyakorlatilag mindenhol Heroic szörnyek flangálnak sok skillem ami eddig 5 perc után lejött most until canceled nem kell folyton magamra pakolni ez jó-de az eddigi fő védőskillem amivel alig tudtak megütni 3 percről fél percre levitték a durationját+recast time ez nagyon érzékenyen érintett:(Na az is új hogy ha groupban meghal valaki nem kap debtet az egész csapat csak az aki meghalt.A 9 levellel gyengébb monsták is simán nekemjöttek. Na nem írok regényt meg még nem tudtam teljesen elmélyedni benne de annyi szent:nehezebb lett de az exp is jobb kérdés mi lesz ha vége az exp bonus hétnek...
  • MrStokes
    Multkor lattam vmi /respec parancsot, ez azt csinalja amire gondolok, azaz ujra eloszthatod a skilleket??? Es mibe kerul ez? Egyaltalan mukodik es nem vmi beugratasrol van szo?
  • azirafael
    Az nem gond... különben hogy akarnék a hivatalossal játszani....
  • musha
    azért arra készülj fel, hogy az ingyenes 7 naphoz is fog kérni bankkártya számot...(legalábbis tudomásom szerint)
  • azirafael
    Köszönöm a válaszokat! Ma munka után azthiszem letöltöm az ingyen 7 napos trialt, és ha bejön akkor már hétfön megrendelem a DVD változatot az Atomexen...
  • Torzonborz
    megvan az csak választható. azaz ha akarod akkor close lesz , ha nem hát nem.
  • Torzonborz
    1. Mennyi a max karakter szint, mennyi grindelés alatt lehet elérni?
    most már 60
    2. Mennyire party alapú a játék, van e olyan kaszt amelyikkel akár solózva is fel lehet gyorsan fejlődni? A különböző kasztok egymásra utaltsága mennyire jelentős --> értssd magas szinten csak jól összerakott partyval lehet haladni (1 Tank, 2 Buffer, 2 Healer, a többi damage dealer)
    természetesen lehet szólozni de grouppal sokkal jobban boldogul az ember ráadásul sok olyan hely van ahová egyedűl bemenni öngyilkosság
    3. Érdemes-e küldetésekkel bajlódni, vagy csak irány a vadon és hentelni kell?
    Még szép, hogy érdemes. Ki az aki 1 mmo-ban nem csinál ilyeneket ???
    4. Régen azt olvastam játszhatatlan volt a folytonos régió töltögetés miatt, ez megváltozott már?
    ez hülyeség bár az tény , hogy 512 mbyte rammal nem érdemes nekivágni
    5. Pvp milyen? Hol lehet egymást ütni? Vannak nagy ostromok, tömeges csaták? Klán vs Klán hentelések?
    ez hála istennek nem WoW ! itt csak városban , házban , dungeonokban lehet duelezni. nem vesztesz vagy nyersz xp-t , nem sérül a cuccod, nem vehetsz el az ellenféltől semmit. de lehet tétre harcolni.
    6. Halálnak milyen negatívumai vannak, el lehet vesziteni tárgyakat, szinteket?
    Van, debtet azaz xp büntit kapsz amit utána le kell dolgozni.
    7. Van-e valamilyen megkötés, hogy kezdő karkater milyen felszerelést használhat? Vagy megveszi az ember a piacon a legdrágább fegyót, és azzal kurva gyorsan felzárkózik? Illetve van-e jó piac?
    persze , hogy van. azt hiszem csak a szintednél max 3al nagyobb cuccot használhatsz /vagy 4?? /
    8. Vannak-e makrók, esetleg olyan bot progi, amivel AFK lehet árulni, kraftolni, ölni stb...
    makró van de felejtsd el , hogy afk fogsz akár craftolni akár harcolni
    Nagyhirtelen ennyi...
    9. van-e KS (ellopni más szörnyét csata közben), vagy zárt instance szerű a Pve harc?
    na ezt most hirtelen nemtom
    10. Vannak-e nagy RAID bossok, azokat hogyan lehet megölni? lsd. 2. és 9. kérdés!
    hajaj de még mennyire hogy vannak :D
    11. kraftolás milyen? csak maxos cuccokat érdemes kraftolni, vagy azt is lehet boltban kapni? Egyáltalán érdemes kraftolni? Milyen nehéz, recpetet külön kell farmolni, vagy elég a skill, esetleg boltban lehet alapanyagokat venni?
    craftolás jópofa , jóval bonyásabb mint pl WoW. alap recepteket npctőlk megveheted de aztán már lootolni kell de el is lehet adni tehát brókernél /piac/ megveheted.
    12. Melyik szerveren érdemes elkezdenem? hol vannak legionkább a magyarok? Van közös klán?
    Runnyeye serveren vagynuk a klán neve Sidhe , keress minket bizalommal.
  • MrStokes
    Mintha a closed encounter is megszunt volna... sot biztos vagyok benne h megszunt. Ezentul hogyan fogjak megakadalyozni a killsteal-t? Vagy aze a kill, aki eloszor sebzi?