226
Szerintetek melyik az eddig megjelent legjobb FPS?
-
sandor4 #226 fear -
#225 Szerintem is a Deus Ex 1 a legjobb![#worship -
mans #224 DEUS EX 1 a legjobb. -
Caponee #223 izé.Most keresném ,de nem jut eszembe semmi.Valaki? -
#222 BF2142, MOH:A, Half-Life széria, Brothers in Arms RTH30/EIB -
#221 battlefield 2 -
#220 a duke nukem 3d még nem volt a sorban. ;)
Amúgy ha a régebbieket nézzük (1985-2000), akkor a legjobb szerintem a Quake első része volt.
A mostaniakból szemezgetve a CoD, és majd a Battlefield - Vietnam lesz királyos! : ) -
#219 CoD, a 2. világháborús játékok közül sztem -
#218 Sof2 -
TTomi #217 doom! duke nukem 3d! quake! stb...
de ami tuti elmegy vele az a c&c renegade.
bár megoszlanak róla a vélemények, szerintem még ma is jó játék, gyengébb konfigokhoz. nekem sajna xp alatt nem megy :( -
galocza #216 cs -
lachun #215 !S a WWIIonline-t ne feledjétek über király gama és egyre jobbak a fejlesztések:)))http://wwiionline.srv.hu/
http://www5.playnet.com/bv/wwiiol/index.jsp -
#214 HELL!
tudnátok mondani egy jó kis FPS gamet?(lehetőleg elmennyen:GEforce 4 Mx 8*-en!)
előre is köszi! -
#213 csé -
#212 :))))))))))) -
#211 :))) hat az egesz:)) -
#210 he?:) -
#209 lol -
#208 khm..
*bajsza alatt mosolyog*
:) -
#207 CS -
#206 Nah akkor írjunk ide is..:)
kinek miért jo egy fps???
nagyon komoly sztoris fps-t aminek nagyon állatul megrendezett átvezetői vannak, és ettől szinte filmbe érzed magad, olyan sajna nemnagyon van...ha valaki arra vágyik hogy olyan legyen a gamez mint az élete legjobb akciofilmje akkor egy gamezttduok ajánlani: MGS2... igaz nem nagyon fps (bár lehet benne lőni, de aki nem csak FPS-re bír ránézni és kiváncsi valami újra akkor MGS!!!! mert ilyet még tuti nem éreztél!!!...
ha nagyon FPS akkor probáljátok ki az INFiltration kiegészítűt a sima UT re...
a célzás hasonló mint a VIETCONG ban ( azaz a vietcong hasonlt az INF re de ez részletkérdés:)
nem teljesen olyan, sokkal jobb, élethűbb...akinek valami új kell akkor INF.. CS féle netes gamez,, de a legjobb, legélethűbb (és legnehezebb) -
csuvi #204 Jó,hogy a Medal of Honor a legjobb!!!!!!!!!!
De a NOLF 1-2 se kutya!!! -
#203 goldeneye -
#202 DOOM -
#200 PlanetSide -
#199 Hmuda style logó rulezebb. :D -
#198 Lacc style logó RULEZ! :-D -
#197 Mármint nem a lógónkon, hanem a logónkon. :DDD -
#196 Látszik is alogónkon. :D -
#195 sztem is :) -
#194 Legjobb FPS? Vitathatalanul a PlanetSide. :D -
#192 BATTLEFIELD 1942 -
Robbb #191 Én nyomultam a System Shock 2 SP-vel anno, éa az elején még nagy reményeket fűztem hozzá. Később kezdett kopni a dolog, bár szuper hangulata volt. Ott hagytam abba, mikor töltögetni kezdtem magam az egyik fali terminálnál és a hátam mögött állandóan rágták a nyakam a zombik. Ettől azért elmegy az ember életkedve, pláne ha lőszer sincs a közelben. A Deus Ex-ben finomítottak kissé ezeken a szívatásokon, ezért imádtam :) Bocsi, a MOHAA-t kifelejtettem legutóbb, az meg a Ryan-es hangulat miatt volt a tuti, a Spearheaddel együtt! -
#190 Na, az pl. egy régi, talán nem is beszerezhető játék, ami nekem kimaradt... :/ -
#189 Milyen kevesen ismerik itt a singleplayer FPS-ek királyát, a System Shock 2-t.... -
#188 single módban sztem half-life és kiegészítői a legjobbak,multiban meg a mohaa,vagy anno cs. ennyi.. -
#187 Érdekes ízlés :) -
#186 Ha egy kis eszetlen gyilkolászásra vágyom: Postal 2
Ha multizok: BF1942
Amúgy nálam a MOHAA és az Unreal 2 viszi a prímet -
TheZsenyka #185 Aminek a multija nagyon agresszor volt az a BLOOD. De csak multiban volt király. -
Robbb #184 Eddig a Half-Life és a Deus Ex volt szerintem a legjobb FPS technikailag. Mindkét cuccnak készülget a második része, de a DE2 nem fog akkorát ütni véleményem szerint, mint a nagy előd. Biztosan tökjó megoldások lesznek benne, remek taktikázási lehetőségek meg minden nyalánkság, de az előzetes képek szerint a grafika már kicsit régies. Persze enélkül is el lehet adni egy játékot, sőt sokan lesznek akik inkább a játékélményre nyomulnak. De egy ilyen erős mezőnyben (D3, HL2, Stalker) nemigen rúghat labdába.
Nagyon izzítok a Half-Life 2-re. Nekem ő a BEST.