80
Benny,Boby,Charlie...
-
#40 Nekem is a jelszó kéne!!!!!
Én nem is hittem, hogy ilyen sok része van. Gondoltam legalább 3, de hogy 9. És amit 2001-ben forgattak annak kik a szereplői, mert az 1. részből 81 óta, az akkori kb 18 évesek már 40 körül járnak. Még az a szőke cicababa is, pedig de milyen jó punci volt:))) -
#39 szuper, csak mi a jelszó a tömörített cucchoz?
a film zenéje nincs meg valakinek? -
#38 ha valaki le akarja szedni pár napig itt fenn lesz:
http://users.atw.hu/healer333/forroragogumi.part1.rar
http://users.atw.hu/healer999/forroragogumi.part2.rar -
#37 ...a 9. részt 2001-ben forgatták... -
K.András #36 Szerintem jo volt,régen láttam és jo volt ujra megnézni,remélem a többit is leadják mert ha jol emlékszem 7 részes! -
#35 Annyira jó volt, hogy elaludtam rajta. :(
Mi lett a vége? (Úgy emlkékeztem, hogy nem ez az első rész, de mindegy.) -
#34 elkezdődött :) -
#33 ma lesz a film :)) -
#32 Tök mind1
nem azt mondtam hogy ezt azokról másolták hanem hogy olyan csoportba tartozik mint a hangyák a gatyába,amerikai pite
szal tök mind1 melyik volt elöbb... -
#31 kár hogy ez kb 15-20 évvel korábbi szal inkább fordítva kellett volna írnod... -
#30 huu. nem pirossal irtak a cimet?:) valami remlik:) -
#29 már alig várom, hogy újra láthassam!:) egy jó pont a tv2-nek! -
#28 A bemutató alapján kicsit ilyen hangyák a gatyába,amerikai pite szerüség
-
#27 LOÁL. -
BUD SPENCER #26 hm!!!!
én még csak ízes rágógumit rágtam!!!!!!!!
amit a coop-ba árulnak!!!!
-
#25 ja -
#24 TV2/Rtl-n lesz mostanában a film!!!! -
#23 Ok. -
#22 Igazad van....bocsánat nem kötekedni akartam...csak megkérdeztem....Utána is nézek a dolognak. -
#21 Nem, innen nem lehet letölteni, de esetleg segíthet a beszerzésben az oldalon található info. -
#20 De innen nem lehet letölteni, vagy csak én nem látom? -
#19 Nincs mit. -
K.András #18 COOL!THX angol nevére nem is emlékeztem már :))) -
#17 http://devoted.to/lemonpopsicle -
K.András #16 Nekem bejönni szal ha valki tudja hol lelem meg szoljon nyugodtan nem harapom le érte a fejét :)))
Probáltam videotékában,dvd-n,netröl,haveroktol mindenkitöl és nem tudom megszerezni!!! -
#15 Nekem is teccett, de szvsz ma már nem jönne be. -
K.András #14 Még mindig nincsen meg senkinek??? -
#12 én emléxem rá és imádtam :)))))))) -
#11 Volt egy amerikai koppintása is:
"Utolsó amerikai szűz" címmel, azt a részt másolták le, amikor Benny összevész a barátjával egy csaj miatt, akit a másik teherbeejt. Ez a hülye segít neki -1 BB, a végén a csaj meg visszamegy a barátjához.
A legjobb forró rágógummancs a Német unokanővéres. Tiszta röhej, ahogy a dagadt srác is megkap benne jó nőket, de vhogy rákefél 1-2x.
-
Fred001 #10 Videókazin kaptam meg egy csajtól, és ennek már legalább 10 éve. Megint megnézném. -
Madmaxx #9 Benny + Johnny + Momo rulezz. Melyik is volt a dagó akit mindig elagyabugyáltak a felszarvazott férfiak? -
#8 Emlexem. Nagy kiraly volt :) -
#6 Ez nekem is kellene. -
K.András #5 Izraeli, zárojelben irtam, ezért nem vonatkozik rá a kérdöjel...De legalább más is emlékszik már rá, hátha befut valaki akinek megvan, jo lenne mert kb 10 éve nem láttam... -
#4 Ehhhh...
Fiatal koromban mennyit táncoltunk ezekre a filmekre Casy-vel az amerikai barátnőmmel....
Az első "erotikus" filmek amiket láttam....
De valami izraeli vagy más keleti népek csinálták, nem? -
K.András #2 Tényleg mindenki olyan fiatal itt, hogy nem emlékszik rá senki??? -
K.András #1 Sziasztok nincsen meg valakinek ennek a fantasztikus filmnek a részei(Egyébként a film az izraeli)?
7 részböl állt ha jol emlékszem, és iszonyat sokat nevettem rajta anno!!!
Ha esetleg valakinek megvan azt hadd kérjem már meg , csináljuk azt hogy hozzám is eljusson :D, legjobb volna nyilván vcd-n, de ha nincsen bármilyen megoldás érdekelne.