MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubio
Köszi!

Én eddig itt nézem a 125 ccm-ek versenyét, épp most akartam adni a linket. (Esetleg jó lesz a késõbbiekben tartaléknak, ha a digisport mégis meggondolná magát.)

gordon 24
Mégis lehet nézni Digin😄

Belejelentkezés, és nézés😄

Itt a link:
GP

Downhill!!

tigeroo
tudtok olyan DSF közvetítést a neten amit kevesen használnak? hogy ne legyen túlterhelve

(ismerõsnek kell,én hülyevagyok ehhez)
Rubio
Nézd végig itt a videót, s megtudod!

Kár, hogy ezen a héten nem lesz semmi érdemleges se. Vacak kimondhatatlan nevû vulkán <#boxer> Kellene rátenni valami tetõt , hogy ne szóljon bele a légi közlekedésbe <#help>
CaptainJack
a digisport-n ha jól láttam olyan 500ft körül vannak a futamok, de ez változó. szerintem ahhoz képest elég drága, fõleg ha minden motor kategóriát meg akarsz nézni 😞

Arra panaszkodtak, hogy beállítás lehetett a probléma, mert a csapattársának nem volt problémája. Amúgy mennyibe kerül a digisport.hu-n egy verseny, ha meg akarom nézni??
CaptainJack
Azt lehet tudni, hogy Talmának mi volt a problémája, hogy 3 helyet visszaesett?
A japán nagydíj meg gondolom mindenki tudja, hogy elmarad, szóval addig lehet próbálkozni, hogy milyen progival nézitek majd a következõ futamot 😊

Ilyen bújtató progi nekem is jól jönne, ha van egyáltalán. Amúgy én a veetle-s streameket szoktam nézni ha vannak.

Visca El Barça!

Airbus A380
Van szerintem ott még másmilyen stream is nem csak justin-os azért mondtam hogy próbálkozz vele,

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Rubio
És ennek a proginak mi a neve? Esetleg pm-ben írnál róla bõvebben? Köszi elõre is!

Rubio
Hát akkor sokra megyek vele!

gordon 24
Az,de van hozzá egy progi, amit ha leszedsz "elbujtat" így nem dob le. Magyarul ingyen tudod nézni.

Downhill!!

Leszophatnak a szemét digisek. Ezért pénzt kérnek. Múltkor is a bl meccs alatt haldoklott a szerverük ehhh. Nemtudjátok a dsf adja még a motogp futamokat? Mert azt tom nézni, van parabolám.

Visca El Barça!

Airbus A380
És az fizetõs is nem ????

Legalábbis nekem tavaly NASCAR alatt bõszen írogatta ki hogy ha nézni akarom fizessek..

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

gordon 24
Hát akkor kapják be😄 De most elég bonyolult lett a dolog, full nem tudod nézni csak egy egy közvetítést ha jól látom.

Mindegy akkor marad a Justin.tv😄 Csak az nem magyar sajna.

Downhill!!

Airbus A380
De sok tv-nél itt is fizetni kell..

Legalábbis amikor NASCAR-t néztem tavaly soknál kb 10 perc után kiírta hogy akkor most fizess ha nézni akarod....

idén is láttam már ilyet mikor belenéztem valamibe,de attól még megpróbálhatod hátha vannak ingyenes tv-k.

Rubio
Köszi!

Airbus A380

Rubio
A következõ futamot már nem fogod! Legalábbis ingyen nem, mivel fizetõssé vált ott is! Épp az imént lepõdtem meg, mikor meg szerettem volna nézni, hogy most a DigiSporton mi megy, hát számomra semmi! Szívás!

Egyébként üdv mindenkinek!

Szóval akkor ki hol is fogja nézni (ingyen) a következõ MotoGP futamot? Remélem addig jön egy mûködõ link, ahol majd nézhetõ!

Persze, bár abból a 41 emberbõl nem sokkal találkozott! 😊
Azért nem lehet egyszerû 40 ember között motorozni
Jó lesz ez, csak meg kell szokni! Vagyis bele kell rázódnia...
jó volt látni, ahogy Talma versenyzett, végre talán a technika is jó lesz, bár ez még csak 1 futam, úgyhogy nem szeretném elkiabálni...
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ombika
Nah errol lemaradtam ,remelem torrenten vhol fennt lesz!

Thx amugy!

gordon 24
Faja volt a Gp is. Rossit bírom, de asszem idén Spiesnek szurkolok😄

Lesznek meglepetések! SBK ban is nézem mit mûvelt eddig😄 Amerikai Superbikeban is. Õ fog kellemetlen helyzeteket teremteni az "él menõknek"

Doki meg úgy ment ahogy elvárjuk tõle! Szóval Hajrá Yamahások!😄

Downhill!!

Totti5
Látványosan gyors volt ott, de csak ott...

Qrva gyorsak a hondák az egyenesben, ez már láccott az edzéseken is...De a Doki az Doki. Nameg hajráá Talmaaaa<#kacsint>

Visca El Barça!

TV-ben is voltak érdekes akadások, hangelváltozások.
A Honda nem gyengén hasít az egyenesben.
Totti5
Hát a közepén már majdnem bealudtam, de a végére csak sikerült belevinni valami életet. Stoner jól elszúrta, a Doktóre meg behúzta és Lorenzo is összekapta magát, mint ha a tavalyi évet látnám😊. Spies szépeket elõzött és nagyot ment<#eljen>

Nagy meccsek lesznek ebben a moto2-ben:-)
Hajrá Talma:-)

Visca El Barça!

b-type
Eddig telitalálat ez a géposztály...qva jó kis verseny volt, vártam hogy Debon csak kilök valakit annyira törte a féket, de végül fizetett neki.
Elias viszont egy állat hogy ebben az állapotban ilyet lemotorozott.
Nagyon kemény lesz ebben az évben.
Gabinak nagy grat, a verseny feléig még ott volt az élboly is neki, ez jó.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
9. hely, kezdésnek nem rossz. Tetszik ez a géposztály, kár hogy a felétõl egy kicsit szétrázódtak ott elõl, mert addig hatalmas race volt!

Totti5
Hajrá Talma!! Undorító a képminõség, undorító hogy 2*2es képernyõn kell a gép elõtt görnyedve nézni a MotoGpt.... de nézem, mert nem bírtam ki hogy nem.

gordon 24

Downhill!!

gordon 24
Én digisport.hu n néztem tegnap.

Regisztrálj, és álõ közvetítésre katt.

Downhill!!

Ombika
Hol is nezitek?

Nagy meccsek lesznek holnap az tuti:-)
Én ezt a Spies-t már néztem az ama bajnokságban is, meg az sbk-ban is, ha ez alá egy gyári gépet tolnak hááát, sztem Rossi legnagyobb ellenfele lehet.

Visca El Barça!

Totti5
40bõl😊 durva lesz a rajtrács. 1 mp csak a lemaradása ami nem tragédia, mert itt ezredek, tizedek döntöttek a helyezésekrõl.

gordon 24
Gabika 14 dik.

Hajaj😄

Downhill!!

gordon 24
Komoly volt az idõmérõ😄

Volt csata de Spiesnek nem igen jött össze egy tiszta kör. Remélem holnap ott lesz. Nagyon komoly arc az a pali😄

Downhill!!

Airbus A380
Viszont akik szeretik nézni és lesz lehetõségük annyiból jól jártak hogy mivel sporttal foglalkozó tévé adja valószínûleg színvonalasabb lesz közvetítés az mtv-nél,

Airbus A380
Én nem nézem 😊 (már tavaly se kötött le)

Anders
http://www.digisport.hu/home

a fõoldalon egybõl a tvmûsort olvashatod. egyébként 20:55-kor a 125 ccm, utána motogp, utána moto2

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

köszi! azt is meg tudnád mondani, hogy mikor kezdõdik? mert eddig kinn volt a motogp oldalon, de most nem találom :S
köszi elõre is 😄

Airbus A380

Airbus A380
a digisport.

ott nézheted vagy egyéb stram oldalon

sziasztok!
ugye jól tudom, hogy most hétvégén indul a szezon? valamelyik csatorna közvetíti majd a futamokat?? nem szeretnék semmirõl se lemaradni <#vigyor0> köszike

skate00
igaz hogy az MZ is beszált??<#beka3>