3439
-
bodajoci #2839 Biaggi amúgy a lábát törte még pénteken. A 2. verseny Hagáé lett volna, ha kilóméternyi előnye ellenére nem hasal el a szakadó esőben. Így aztán Sykes-é lett a győzelem a zx 10-essel:-) -
bodajoci #2838 Vééégre nyert a Kawasaki az sbk-ban:-) -
bodajoci #2837 Ahogy nézem közben az sbk-ban Checa papa győzelme borítékolva van:-) Biaggi meg padlózott? -
bodajoci #2836 Csak azt nem értem, h Zarco mi a bánatot akart a befutóban, ha nem nézeget hátra, meg nem kapálózik akkor nyer kb. -
bodajoci #2835 Jah mikor már lement vagy 5-6 esetleg 10 kör a csirke futamból:-) akkor már a myp2p utántzaton is volt 2 link legalább. De induláskor csak ezt találtam... -
#2834 vagy itt -
#2833 nem kis pálya volt az utolsó kör 125-ben :)
digi sport plus-on nézem -
bodajoci #2832 itt:-) -
bodajoci #2831 ha vki nézné akk itt -
bodajoci #2830 Bazz nem elég, h motogp-t streamek hiányában( mivel myp2p halott) nem igazán tudok nézni( max a parabolámon a dsf reklámközvetítését, azok is a motogp futamot rendszeresen helyettesítik vmi szar német focival), akkor még a juró sem adja a superbike első futamát, a másodikat is csak késve -
thrillkill #2829 Egy jó kis blog a témában
http://vroom.blog.hu/ -
#2828 nem tudtok róla, hogy Brno-ba indul-e busz vagy valami járműféleség amivel kitudnék menni csak vasárnapra? -
#2827 Én is néztem, szépen előre jött! -
bodajoci #2826 Meg kell, h emeljük a kalapunkat Németh Balu előtt aki 7. helyen jött be az ssp600-ban, soxor jobb körket futva, mint a versenyben vezetők! Max gratula!!! -
bodajoci #2825 Jó kis futamok voltak most tényleg. A 125-ben a befutó az hatalmas volt. Előbb olvastam, h utoljára 2004-ben volt ilyen a 125-ben( nem emléxem, pedig tuti, h néztem:-) ),akkor Lorenzo és Dovi futott be egyszerre. -
#2824 Izgalmas volt a GP is. Lorenzo hihetetlen utolsó kört ment és az előzés is parádés volt. -
#2823 Durva volt a 125ös futam! Ennyi előzést az első 6ban te jó ég, már rég láttam... -
bodajoci #2822 Én azért még meg-meg nézem, de amióta nincs Talma, meg a Doki is csak szenved azóta nem érdekel igazán, a Superbike sokkal jobb. -
#2821 Péntek
Digisport
13:10
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, szabadedzés, 125 kcm
14:05
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, szabadedzés, MotoGP
15:05
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, szabadedzés, Moto2
Szombat
12:55
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, időmérő edzés, 125 kcm
13:50
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, időmérő edzés, MotoGP
15:05
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, időmérő edzés, Moto2
Vasárnap
10:30
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, 125 kcm, a futam
12:05
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, Moto2, a futam
13:15
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, MotoGP, a futam
http://tv.stream.com.ru/ -
#2820 Igazad van.
Van digisportom, de ennek ellenére én már nem követem 2-3 éve. -
bodajoci #2819 Jah de azért lesz a németeknél motogp futam is:-) -
#2818 Vasárnap
ESP2
14:15 Superbike
Egyesült Királyság - Első futam (45perc) Felvételről
19:30 Superbike
Egyesült Királyság - 2. futam (30perc) Felvételről -
bodajoci #2817 Persze a lóvé már megint...Imje menni fog, bármilyen balfax is. Dehát meg lehet érteni apucit. -
bodajoci #2816 Vki nem tudja esetleg, h Németh Balu mi a faxért nem indul az ssp600-ban? Mert megy a ködösítés, de semmi konkrétum...magyarok vagyunk v mi -
#2815 túl sok jobb választása nem lett volna, vagyis semmi nem lett volna szerintem :) -
bodajoci #2814 A fene sem gondolta volna, h lenyomják a kenguru gyereket ketten is a végére:-D Dokinak meg szar húzás volt a Ducatihoz menni, egyre nyilvánvalóbb... -
ManoNegra #2813 Jaja. Apám is meg én is ott néztük. Marad a torrent... -
#2812 Neten nézés pofon a szarnak sajnos... igaz hagyhatták volna, de akkor sokan nem fizetnek elő a csatornára ahol kizárólagosan nézheti a versenyt. Biztos sokan követték neten így hamar le is lőtték... -
ManoNegra #2811 Azért van különbség pl a királyi adása és a netes stream közt... -
Laceee #2810 Ha a képminőség neked másodlagos akkor nézd neten... -
ManoNegra #2809 De legalább hagyhatták volna online nézni. :/ -
#2808 Nekem már elegem volt hogy sosem látok semmit, mert mindig máshol van... szerdától olyan csomagra álltunk át ahol van Euro 1-2, Sport 1-2-M, Sportkulb, Digi. Máshogy ez sajnos nem megy manapság... -
ManoNegra #2807 A normálisat úgy értem hogy (az én esetemben) az upc csomagban is bent legyen. A képminőség már másodlagos. :-) -
Laceee #2806 Hol van még egy adó ahol normális HD-ben tudnák adni ?, mert a királyi tv az egy bullshit -
ManoNegra #2805 Igazán megvehetné valami normális csatorna a digitől... -
#2804 10:3012:05
Motorsport (élő) Fogadok az eseményre
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj, 125 kcm, a futam
12:05
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj, Moto2, időa futam
13:15
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj, MotoGP, a futam -
#2803 Eurosport 2
18:00
SUPERBIKE:: Egyesült Királyság bajnokság,Egyesült Királyság - Első futam (30perc) Felvétel
18:30
SUPERBIKE:: Egyesült Királyság bajnokság,Egyesült Királyság - 2. futam (30perc) Felvéte -
bodajoci #2802 Azé' BigBennek már kijárt egy trófea. Megérdemelte:-) Supersic meg megint birka volt:-D -
#2801 Digisport
11:25
Gyorsaságimotoros-vb, Holland Nagydíj, 125 kcm, a futam
13:00
Gyorsaságimotoros-vb, Holland Nagydíj, Moto2, a futam
14:15
Gyorsaságimotoros-vb, Holland Nagydíj, MotoGP, a futam -
lama king19 #2800 terollal van vmi h ilyen lassú volt az időmérőn???