3439
  • Laceee
    RIP
  • Dietrich
    az első hírek a helyszínről, hogy Simoncellit a marshallok többször is leejtették a hordágyról, és kb úgy húzták le a pályáról elnézést " mint a dögöt"

• Kaszi46
  • Dietrich
    ez nem európa és nem olaszország
  • Bullitt
    Mostmár a következő dolog amitől félek, hogy valamelyik nagyon okos kitalálja, hogy akkor vonjunk felelősségre valakit.....
  • Dietrich
    Marco Simoncelli olyan balesetben halt meg, amelyet lehetetlen volt elkerülni. Elcsúszott, és semmilyen biztonsági intézkedés sem okolható a szörnyű tragédiáért, amely elkerülhetetlen volt" nyilatkozta megrendülten Mark Russo, a MotoGP mobilklinikájának orvosa az Italia 1-nek.

A tény az, hogy egy kerék átment a nyakán. Nagyon, nagyon nehéz megvédeni ezt a testrészt. A versenyzőknek tudniuk kell mozgatni, és így rendkívül nehéz hatékonyan megvédeni. Simoncelli szíve már megállt, amikor bekerült a mobilklinikára, és látható volt a kerék nyoma a nyakán. Megpróbáltuk újraéleszteni, de már nem tudtuk" tette hozzá a szakember.

NSO
  • Totti5
  • Dietrich
    igazán Rossi találta el a fején és mivel jó barátja volt...nem tudom lelkileg ezen hogy teszi túl magát. lehet befejezi a versenyzést?...

többször megnéztem a felvételt és mintha a motort fogta volna nem engedte el, mintha vissza akarta volna hozni..ha elengedi simán kicsúszik a kavicsba..talán.

RIP Dan és Marco
  • Dietrich

• Tomo15
    Nyugodjon békében!
  • Zsolti9014
    Nyugodjon békében! Szörnyű ami történt.
  • gordon 24
    Edwards is igen De sajna Rossi adta meg a kegyelem döfést...
  • Bullitt
    RIP Simoncelli.

Itt Olaszországban azért látszik, hogy nem kellemes vasárnapjuk van. A koli menzájában nagy duma megy mindig, most meg mindenki kussban és nézzük a déli híradót, aminek kb. 3/4-e megy Simoncelli-ről. A Sepangban lévő olasz tudósító könnyeivel küszködött a bejelentéskor. Mutatták a többi versenyző arcát, ahogy a Hondánál a mérnök ott guggol a motornál és nem akarja elhinni. Látszik, hogy eléggé fejbe vágta őket a dolog.

Egyébként Edwards neki is ment, nem? Vagy Rossi is eltalálta még? :S Ők mit érezhetnek basszus...
  • gordon 24
    sajnálom jó arc volt... És a legszörnyűbb hogy a legjobb haverja nyírja ki.. ÁÁÁ Ezzel Rossinak is vége sajna..

R.I.P Marco..
  • mcmoha
    R.I.P
  • attila46
    http://arnold.speedattackers.com/counter-strike-clan-blog/2011/10/23/macro-simoncellis-sepang-crash-video-photage/

nem tudok mit hozzáfüzni!!
  • oneal1
    R.I.P
  • bodajoci
    Nem hiszem el... nyugodjon békében. Remélem jó sokáig nem kell ezt leírnom többet.
  • Minstrel
    hát ez nem lehet igaz... szomorú vasárnapok egymás után :( Szegény Marco..
  • ManoNegra
    AAA Nyugodjék békében!....
  • b-type
    Nem csodálom, én is kész vagyok...
  • Totti5
    :((( ez sokkolt most...
  • Miguel125
    Nyugodjék békében! http://www.facebook.com/pages/simoncelli/156697601064237

• b-type
    Meghalt :(
  • Totti5
    Ez még nem tiltották le

• Totti5
    Uh:((((((((((( ez nagyon csúnya... a sisak hamar feladta:(

Ahogy látni pont a fejénél, válla körül kapta el a másik kereke... reméljük nincs nagy baj és szerencséje volt.
  • b-type
  • b-type
    Sic' remélem megúszod...
    egy egyszerű elcsúszásból ekkora baleset ehh :((((
  • bodajoci
    Stoner újra vb, meg is érdemli, még ha meg is könnyítették neki...Doktor úr meg csak szenved, sztem kár erőltetni ezt a Ducati dolgot.
  • bodajoci
    Ja még annyit, h Németh Balu 11. lett, Imike meg 20, de biztos megint lesz vmi kifogás h mért. Persze meg lehet érteni az öreget, ha a fia menni akar, hát menjen. Én nem irigylem tőle.
  • bodajoci
    Néztem én is reggel, több streamen is, mert vmelyik mindig behalt. Sajna itt tartunk, h évekig a tv-n néztem, most meg mindig keresgélni kell. Bár hallanám Pepi hangját, meg a tv-n nézhetném...Néztem a Superbike-ot is, azt legalább tv-n Csárli papa vb lett, meg is érdemli, mert egy pályafutásnak ez a csúcsa, és el kell ismerni, h idén lehengerlő volt, már tavaly is jól ment. Monbdjuk a Ducati nagyon sunyin adta elő ezt a n"nemveszünkrésztazsbkvb-nakiakarmehetprivátban" doilgot, mert sztem Checa mindent megkapott, amit kell, de ha belegondolok, akkor tavaly a gyári csapat is megkapta, mégis a Kalóz lett a vb...Szal maximum grat az öregnek. Az, hogy Várhegyi Ferink meg akkor jön rá, hogy Carlos a vb, mikor kiírják a monitorra, mindent elmond róla...Egy 13. hely elég lett volna neki, h az legyen.
  • bakkerman
    valamelyik nap szabadnapom volt,reggel felkeltem,benyomtam a tévét,eurosport jött be,leültem a gép elé,és hallottam fél füllel Pepi hangját,eküszöm kirázott a hideg,és 2 percen át csak a monitort bámultam...amikor Talma 2007-ben a VB címért ment,minden egyes futamot élőben néztünk faterral,a hangját,meg a híres idézeteit ezer emberé közül felismerem. :((
  • JGTC
    Néztétek? Reggel volt.
  • JGTC
    Nyugodjon békében! Bírtam ahogy lökte a szokásost hétről hétre, az oroszlán szívő Loris Capirossi, meg a tanári módon való motorozást stb... kár hogy itt hagyott bennünket!
  • bodajoci
    Amúgy, ha most szabad ilyent mondani én nem szerettem Várhegyit, meg Pepit, mert nem jött be, ahogy kommentáltak, de mint embert nagyon sajnálom. Részvétem a hozzátartozóknak.
  • bodajoci
    Nyugodjék békében...
  • ManoNegra
    Nyugodjék békében!
  • Minstrel
    Szegény Pepi bácsi, nyugodjon békében! Szerettem mikor mondta, hogy "a fantasztikus Vale" :)
  • Totti5
  • Dietrich
    Hatvanhárom éves korában elhunyt Böröczky József, az Eurosport népszerű motorsport szakkommentátora

RIP