3439
-
ManoNegra #2799 -
bodajoci #2798 Verseny szombaton lesz, ne feledjétek:-)
Ezt meg nézzétek meg, érdemes:-D -
#2797 Maradjunk annyiban aki egy kicsit is ért az autó és motorsporthoz az hanyagolja a VF brigádot.
Erről elég sokat lehet olvasni az indexen.
Én meg tudom VF-ről, hogy sokszor nem is nézi a monitort a papírokból olvas fel amit Párizsból küldenek nekik... -
bodajoci #2796 Jó a barmozás erős volt egy kicsit hirtelen felindulásból de ha annyira szuper munkásságai vannak akkor igazán elolvashatna egy-két weboldalt, h vmi köze is legyen ahhoz amit közvetít. De ilyet mondani, h azért csúszott meg mert leért a térde...Talán nem tudja , h azért van a térdkoptató? A vak is látta, mármint akinek életében már volt köze motorbiciklihez, h az első kerék elment kissé. Ennyi. Nem oda való. Nem igaz, h a jurónál ezt nem látják. -
#2795 Nézz utána a munkásságainak. Ismétlem, ha nem tetszik nem kötelező nézni... persze le lehet írni, de barmozással kezdeni az csak téged minősít. -
bodajoci #2794 Hogy kiemelkedő lenne? Vannak kiemelkedők de ő nem tartozik közéjük az biztos. Ha hülyeséget tud mondani csak akkor inkább ne szóljon semmit. Nem csak én szidom, hanem sztem 10-ből 8 ember aki szereti a motorsportot... -
#2793 Egyrészt nem kötelező nézni, másrészt lebarmozni hazánk egyik kiemelkedő szakkommentátorát elég primitív dolog. Kis hazánk Eurosport csapata nem olyan nagy így sok az átfedés, sokan 6 féle sportot is kommentálnak, és próbálnak mindben helytállni. Várhegyi stílusa nem túl szerencsés a technikai sportokhoz, de ez van. Ha nem tetszik akkor nézd az angolt, senki sem gátol benne. -
bodajoci #2792 A 2.-ban meg Macio szúrta el. Hangosan felsírtam mikor Várhegyi "űberbarom" Feri szerint a térde leért, azért indult meg alatta a motor. Nna ekkor kapcsoltam be a paraantennát, azt néztem tovább németül. Ez a 2 ember soxor fizikai fájdalmat okoz nekem komolyan. Annyira semmit nem érő dumájuk van, h akár a kabócák nemi életéről is dumálhatnának a versenyek alatt. Legalább egyszer vennék a fáradtságot, azt olvasnák el a széria honlapját, és közölnének konkrétumokat a versenyről, de nem, sohasem. Ugyanezt csinálták, mikor még a motogp-t is ők "kommentálták". Pepi vagy a régmúlt időkről csöpög, vagy kinéz magának egy drivert (pl. Smrz)és róla áradozik, Ferink meg olyan közhelyeket beszél, h az tényleg fáj. Egyszer néznék meg, h az angolok h csinálják. Én kissé értek angolul, szal megértem a lényeget, és abból sokkal több hasznos infót hámozok ki, sőt még a németből is, mint ebből, amit ezek csinálnak. Most sorolhatnám, de tényleg nincs kedvem itt oldalakat írni minden egyes közvetítésük hülyeség tömkelegéről. Inkább nyomnák angolul nálunk is, aki nem érti annak úgyis mindegy, mert ebből sem tud meg semmit, aki meg érti az sokkal jobban járna... -
#2791 Kár hogy Biaggi elszúrta, megnéztem volna hogy előz Melandri a kanyargós részen:) -
bodajoci #2790 Amúgy a juró odalán szoktak nagy baromságokat írni... -
bodajoci #2789 De az lesz:-D Mondjuk a 2. verseny elejét nem látjuk sztem, mert az nem 15:45-kor kezdődik, hanem 15:30-kor:-/ -
#2788 Eurosport oldalán ez van :)
lehet nem is SBK lesz? :D -
#2787 Aragóniában lesz a futam -
#2786 WSBK
Vasárnap, Eurosport 2
10:30
SUPERSTOCK:: Világbajnokság,Spanyolország - . (30perc)
Vasárnap, Eurosport
12:00
SUPERBIKE: Világbajnokság,Valencia,Spanyolország - 1.futam (45perc)
Eurosport 2
13:30
SUPERSPORT: Világbajnokság, Valencia,Spanyolország - . (45perc)
Eurosport
15:45
SUPERBIKE: Világbajnokság,Valencia,Spanyolország - 2.futam (45perc) -
bodajoci #2785 Rájöttem:-) utána kell még írni az /en.html-t akkor jó:-O tehát a helyes cím: http://www.worldsbk.com/en.html. Így megy legalábbis nálam. -
#2784 még csak pingelni se tudom se tracert indítani.. -
bodajoci #2783 Bazzeg megint itt vok melóhelyen, simán bejön a worldsbk.com, otthon meg nem. Felhívtam a gyerkőcöt, h nézze meg, de mondta, h ugyanaz a szitu. Nem értem. -
#2782 nem is ép elméjű aki ott indul ;)
asszem végrendeletet is iratnak a versenyzőkkel. -
bodajoci #2781 Letöltöttem és megnéztem a Man szigeti TT senior futamának az összefoglalóját ismét, amellett h ezek a fickók nem normálisak, minden elismerésem az övék. Sztem érdemes megnéznetek, aki szereti a motorsportot, annak unikum:-O -
bodajoci #2780 Nekem a t-home, de ugyanúgy egy nagy büdös fehér oldal jön be... -
#2779 ki a szolgáltatód?
nekem a digi és egy nagy üres fehér oldal jön be ;)
az is lehet, hogy a honlap szervere lepukkant. -
bodajoci #2778 Hú bazz a Dokinak nagyon nem jött be ez a Silverstone...Jah amúgy azt nem tudja vki, hogy a worldsbk.com mi a bánatért nem jön be? Van itthon 3 gép, mindegyiken más víruskereső tűzfal anyámkínnyja, mindegy, ha kikapcsolom őket akk sem műxik. Csak az az érdekes, h a melóhelyen 80 proxi mögött meg atombiztos szarok mögött pár napja meg tudtam nézni. Persze azt nemtom, h akk itthon bejött-e:-O -
bodajoci #2777 meg is büntették érte a franciát. A motogp-n drukkoltam az esőnek, de nem bírt eleredni. Talán a Dokinak csurrant-csöppent volna vmi. Legalább már így is csak kb 7 sec volt a hátránya a verseny végére:-O -
#2776 Ez mi befutó volt!! te jó ég, epik:) -
bodajoci #2775 hát igen nekem is ez jött le elsőnek, de ha beírom akk lehet lehülyéznek itt egypáran, de látom másoknak is ez a véleménye...Hala superbike, de ami ott folyik az is kezd ebben az irányban elmenni sajna -
#2774 Mert:
1. spanyol esett el
2. mert a DORNA spanyol
3. mert a legtöbb pénzt spanyol szponzor tolja a MotoGP-be
4. mert korrupt szar cég a DORNA.. -
#2773 mert "összetörte" a spanyolok kis kedvencét, ha Stoner van ott Pedrosa helyett akkor szerintem nem lett volna semmi büntetés -
bodajoci #2772 Sztem Supersic semmi rosszat nem csinált, nem értem mért kellett megbüntetni, oké, hogy régebben sáros volt sok mindenben, de most ezért az előzésért abszolút nem volt az... -
#2771 Csak mondom hogy a pluson lesz az össze futam. Nem kommentálom, mert bann lenne a vége....................... -
#2770 Azért valaki nagy agyhalott a jurónál..
vasárnap
Eurosport 2
17:30
Superbike: Egyesült Királyság bajnokság,Egyesült Királyság - 2. futam (45perc) Élő
na de hogy az 1. futamon mi volt?? ki a francot érdekel szerintük...nem adják. -
#2769 engem speciel vasárnap a digin jobban érdekel a FTC női kézi KEK döntő 2. meccse :) -
#2768 Nem kell kapcsolgatni, mert pont a moto2 után lesz a race1, a race2 meg már 15 után amikor rég vége a motogp-nek
Race 1: Sun
13:05 - 13:35
Race 2: Sun
15:15 - 15:45 -
#2767 WTCC mellett. -
#2766 Erős kapcsolgatás lesz ha a MotoGPt is látni szeretné az ember és lesznek átfedéseik is sajna:((( -
#2765 Hétvégi menetrend:
Péntek
9:15 - 125 szabadedzés
10:10 - MotoGP szabadedzés
11:10 - Moto2 szabadedzés
13:15 - 125 szabadedzés
14:10 - MotoGP szabadedzés
15:10 - Moto2 szabadedzés
SZOMBAT
09:15 - 125 szabadedzés
10:10 - MotoGP szabadedzés
11:10 - Moto2 szabadedzés
13:00 - 125 időmérő
13:55 - MotoGP időmérő
15:10 - Moto2 időmérő
VASÁRNAP
08:40 - 125 warm up
09:10 - Moto2 warm up
09:40 - MotoGP warm up
11:00 - 125 futam
12:15 - Moto2 futam
14:00 - MotoGP futam -
#2764 SBK Race 1 kezd a eurosporton -
#2763 Ezt nem tudtam. Minden esetre nagyon örülok neki, remélem új csillag születik:)
Vasárnap Portugál Nagydíj! -
#2762 Ez így volt év elejétől, ha betölti a 16-ot akkor onnantól a hátralévő szezont nyomja 125-ben. -
#2761 Sebestyén Péter a 125cc-be szerződött az év hátralevő futamjaira egy a Forward Racing Team KTM csapattal!!! -
bodajoci #2760 Ma éjjel éjféltől egyig ad összefoglalót a bol d'orról a jurósport. Kemény egy óra nabazzeg.