3439
  • bodajoci
    Nem irigylem...
  • Dietrich

McCormick: C5-ös csigolya kettétört, idegsérülés nincs, a szezonja véget ért. De legalább megúszta maradandó sérülés nélkül.
  • bodajoci
    Jól megkeverte tegnap az eső a futamokat, meg a versenyzőket is az Sbk-ban. Németh Baluért kár, h elhasalt :/
  • Minstrel
    Hétfőn délután Brit Superbike futamok az eurosport2-n:

14:15
    Superbike (élő)
    Egyesült Királyság bajnokság, 1. futam

17:15
    Superbike (élő)
    Egyesült Királyság bajnokság, 2. futam

Ma este meg MotoGP első futam
  • bodajoci
    Jah a kawasakiknak meg külön örülök ;)
  • bodajoci
    Ilyen is ritkán fordul elő, h mind2 superbike verseny első 4 helyezettje ugyanaz. Checa, Sykes, Haslam, Biaggi. Balu nagyot motorozott az ssp-ben, kár, h a rajtot elrontotta.
  • Minstrel
    már tavaly bejelentették, hogy nem lesz gyári yamaha
  • RYO21
    Hova tűntek a yamahák az sbk-ból?
  • bodajoci
    Most már tudom mi volt a baj :)
  • bodajoci
    Jó kis verseny volt mind1ik, örülök a kawasakiknak, ssp-ben remélem így folytatják, sbk-ban meg csak jobb lehet :) Én akkorát zakóztam volna, mint Checa papa, valszeg úgy söpörnek össze...:D Magyarokért meg kár, főleg Baluban bíztam, még nemtom mi lehetett a baj, de lehet a gumi fogyta el magát.
  • Totti5
    Jó versenyek voltak!
  • b-type
    ..hát nem volt gyenge :)
  • Totti5
    Apa kezdődik ( SBK ).
  • gordon 24
    Nyugodjon békében..
  • gordon 24
    Adtam neked pár pozitív hsz értékelést, mert sosem látszottál::D Remélem így már okés::D
  • Totti5
    :((
  • Dietrich
    Újabb motoros halt meg :(

Superpole cancelled after support race tragedy
  • bodajoci
    Tegnap néztem a Macau gp-t, szerencsére nem volt semmi balhé, mert ott csak falra kenődni lehet... őrültek azok a fickók :O
  • Dietrich
    vasárnapi eset

• bodajoci
    Lassan elfogynak, ketté fog szakadni a mezőny, lesznek a prototípusok, utánuk egy szakadék, aztán a crt-k.
  • Totti5
    Suzuki hivatalosan is kiszállt:(
  • bodajoci
    Ha nem lenne egykerekezés gátló akk, még tökvizen is hanyattvágná :), ha nem vigyáz, hiába tud gyengébben kigyorsítani...
  • b-type
    Sztem az teljesítménykülönbség, biztos hogy Stoner rákoncentrált a kigyorsra+ az egész évben látható Honda elgyorsulás.
    De így betojni mint Stoner és Pedrosa :D
    Dovi' hozzájuk képest sokkal tökösebben nyomta, és le is nyomta Pedrosa-t a pontversenyben, Dani nagyon elfélte a végét.
  • Dietrich
    csak jelzem..stoner egykerekezett a végén és ugye elvben ilyenkor lassabb az a motor :)
  • bodajoci
    A honda szinte egész évben abból profitált, h jó a kanyarkijáratokban, meg utána, magyarul jó a kigyorsítása. A yamaha fordítva, nekik legtöbbször a fékezés, kanyarbejárat volt az erősségük. A ducatinál minegyikre panaszkodtak :O, h nem mernek mindent beleadni, mert nem tudják hol a holtpont. Viszont ha visszanézünk, akkor vizes körülmények közt a duc is jól ment, mert akkor már nem annyira csak a motorok határait feszegetik, a gépek tudásuk alatt teljesítenek, mert a körülmények olyanok, a pilóták közt meg sokkal kisebb a különbség, persze még egy rahedli oka van ennek a dolognak. Egyébként sztem a ducatik pont ezért ma jól mentek volna arra mérget veszek, csak "szegény embert még az ág is"...
  • bodajoci
    Vagy a honda hipergyors váltója...Minél jobb a tapadás, annál jobban előjön ez a honda előny, mert kigyorsításhoz az kell. Nem elég, h erősebb a hondablokk, még a váltója is gyorsabb. Mikor vizesedik a placc, akkor eléggé elfogy ez az előny, Spies azért lett jobb, ráadásul a féktávokon meg amúgy is jobb volt az egész versenyen. Viszont az uccsó kört, sztem Spies is egy kicsit elóvatoskodta, talán már neki is kezdett túl csúszós lenni a dolog, Stoner meg mindent beleadott, h pont ott erjen a közelébe, ahol még ilyen körülmények közt is kicsit jobb a honda... Persze ez csak az én magánvéleményem :)
  • Dietrich
    kérdés..Spies hibázott vagy a LE közti különbség döntött..
  • bodajoci
    Francba...Spiesnek drukkoltam, azért az milyen fura volt, h egy kicsit jobban kezdett esni, a hondáknak egyből végük lett.
  • Totti5
    Hát izgalmas kis verseny volt. Nem gondoltam volna hogy Spies fél lerékkel marad csak le a győzelemről. Óriásit ment!
  • Dietrich
    mondták nincs baja..legfeljebb ütődöttebb lett mint volt :)
    nagyon beverte a fejét...
  • Totti5
    Jó kis verseny volt. Kíváncsi leszek a GPre mit alkotnak.
  • Totti5
    Jah, nagy volt, az aszfaltra vágodott a levegőből háttal fejjel.
  • Dietrich
    Nem láttam, de állítólag Takahashi nagyon nagyott esett..megint para van.
  • Dietrich
    már mindegy mi okozta a halálát...
    viszont sajnos a versenyzésébe ez benne volt bármikor megtörténhet..
  • pacclacc
    Én mintha videoban azt láttam voln h a lerepülö sisakja letépte volna az álkapcsát is! Lehet tévedek de töbször megnéztem, és mindha azt láttam volna! Persze számos törése is lehet az mellet!
  • Totti5
    Nem abba halt bele... Rossi kereket pont a nyakán "ment" át... Edwards pedig ahol elkapta a testét ott is biztos súlyos belső sérüléseket szenvedett.
  • pacclacc
    Ha a sisak helyén marad, vagy ha nem azt találják el akkor talán most is élhetne!
  • Bullitt
    Ma sétáltam haza suliból és az egyik boltban Marco egyik szponzorának (San Carlo) egy szállítója pakolta ki a chipseket. A kocsi hátulján és elején is ott volt a vigyorgó Simoncelli. Elég fura érzés volt...
    A TV-ben meg délben megint róla volt nagyrészt szó, kérdezgettek utcai motorosokat is, akik közül többen is könnyeztek.
    Amúgy Rossi itt született a városban, ahol épp tanulok.
  • JGTC
    Nyugodjék békében, óriási tehetség volt! Nagyon sok volt még benne!
  • mcmoha
    Malajoktol mit varsz? Magellant is megettek.