3439
-
bodajoci #2919 Nem irigylem... -
McCormick: C5-ös csigolya kettétört, idegsérülés nincs, a szezonja véget ért. De legalább megúszta maradandó sérülés nélkül. -
bodajoci #2917 Jól megkeverte tegnap az eső a futamokat, meg a versenyzőket is az Sbk-ban. Németh Baluért kár, h elhasalt :/ -
#2916 Hétfőn délután Brit Superbike futamok az eurosport2-n:
14:15
Superbike (élő)
Egyesült Királyság bajnokság, 1. futam
17:15
Superbike (élő)
Egyesült Királyság bajnokság, 2. futam
Ma este meg MotoGP első futam -
bodajoci #2915 Jah a kawasakiknak meg külön örülök ;) -
bodajoci #2914 Ilyen is ritkán fordul elő, h mind2 superbike verseny első 4 helyezettje ugyanaz. Checa, Sykes, Haslam, Biaggi. Balu nagyot motorozott az ssp-ben, kár, h a rajtot elrontotta. -
#2913 már tavaly bejelentették, hogy nem lesz gyári yamaha -
RYO21 #2912 Hova tűntek a yamahák az sbk-ból? -
bodajoci #2911 Most már tudom mi volt a baj :) -
bodajoci #2910 Jó kis verseny volt mind1ik, örülök a kawasakiknak, ssp-ben remélem így folytatják, sbk-ban meg csak jobb lehet :) Én akkorát zakóztam volna, mint Checa papa, valszeg úgy söpörnek össze...:D Magyarokért meg kár, főleg Baluban bíztam, még nemtom mi lehetett a baj, de lehet a gumi fogyta el magát. -
#2909 Jó versenyek voltak! -
#2908 ..hát nem volt gyenge :) -
#2907 Apa kezdődik ( SBK ). -
#2906 Nyugodjon békében.. -
#2905 Adtam neked pár pozitív hsz értékelést, mert sosem látszottál::D Remélem így már okés::D -
#2904 :(( -
#2903 Újabb motoros halt meg :(
Superpole cancelled after support race tragedy -
bodajoci #2902 Tegnap néztem a Macau gp-t, szerencsére nem volt semmi balhé, mert ott csak falra kenődni lehet... őrültek azok a fickók :O -
#2901 vasárnapi eset
-
bodajoci #2900 Lassan elfogynak, ketté fog szakadni a mezőny, lesznek a prototípusok, utánuk egy szakadék, aztán a crt-k. -
#2899 Suzuki hivatalosan is kiszállt:( -
bodajoci #2898 Ha nem lenne egykerekezés gátló akk, még tökvizen is hanyattvágná :), ha nem vigyáz, hiába tud gyengébben kigyorsítani... -
#2897 Sztem az teljesítménykülönbség, biztos hogy Stoner rákoncentrált a kigyorsra+ az egész évben látható Honda elgyorsulás.
De így betojni mint Stoner és Pedrosa :D
Dovi' hozzájuk képest sokkal tökösebben nyomta, és le is nyomta Pedrosa-t a pontversenyben, Dani nagyon elfélte a végét. -
#2896 csak jelzem..stoner egykerekezett a végén és ugye elvben ilyenkor lassabb az a motor :) -
bodajoci #2895 A honda szinte egész évben abból profitált, h jó a kanyarkijáratokban, meg utána, magyarul jó a kigyorsítása. A yamaha fordítva, nekik legtöbbször a fékezés, kanyarbejárat volt az erősségük. A ducatinál minegyikre panaszkodtak :O, h nem mernek mindent beleadni, mert nem tudják hol a holtpont. Viszont ha visszanézünk, akkor vizes körülmények közt a duc is jól ment, mert akkor már nem annyira csak a motorok határait feszegetik, a gépek tudásuk alatt teljesítenek, mert a körülmények olyanok, a pilóták közt meg sokkal kisebb a különbség, persze még egy rahedli oka van ennek a dolognak. Egyébként sztem a ducatik pont ezért ma jól mentek volna arra mérget veszek, csak "szegény embert még az ág is"... -
bodajoci #2894 Vagy a honda hipergyors váltója...Minél jobb a tapadás, annál jobban előjön ez a honda előny, mert kigyorsításhoz az kell. Nem elég, h erősebb a hondablokk, még a váltója is gyorsabb. Mikor vizesedik a placc, akkor eléggé elfogy ez az előny, Spies azért lett jobb, ráadásul a féktávokon meg amúgy is jobb volt az egész versenyen. Viszont az uccsó kört, sztem Spies is egy kicsit elóvatoskodta, talán már neki is kezdett túl csúszós lenni a dolog, Stoner meg mindent beleadott, h pont ott erjen a közelébe, ahol még ilyen körülmények közt is kicsit jobb a honda... Persze ez csak az én magánvéleményem :) -
#2893 kérdés..Spies hibázott vagy a LE közti különbség döntött.. -
bodajoci #2892 Francba...Spiesnek drukkoltam, azért az milyen fura volt, h egy kicsit jobban kezdett esni, a hondáknak egyből végük lett. -
#2891 Hát izgalmas kis verseny volt. Nem gondoltam volna hogy Spies fél lerékkel marad csak le a győzelemről. Óriásit ment! -
#2890 mondták nincs baja..legfeljebb ütődöttebb lett mint volt :)
nagyon beverte a fejét... -
#2889 Jó kis verseny volt. Kíváncsi leszek a GPre mit alkotnak. -
#2888 Jah, nagy volt, az aszfaltra vágodott a levegőből háttal fejjel. -
#2887 Nem láttam, de állítólag Takahashi nagyon nagyott esett..megint para van. -
#2886 már mindegy mi okozta a halálát...
viszont sajnos a versenyzésébe ez benne volt bármikor megtörténhet.. -
pacclacc #2885 Én mintha videoban azt láttam voln h a lerepülö sisakja letépte volna az álkapcsát is! Lehet tévedek de töbször megnéztem, és mindha azt láttam volna! Persze számos törése is lehet az mellet! -
#2884 Nem abba halt bele... Rossi kereket pont a nyakán "ment" át... Edwards pedig ahol elkapta a testét ott is biztos súlyos belső sérüléseket szenvedett. -
pacclacc #2883 Ha a sisak helyén marad, vagy ha nem azt találják el akkor talán most is élhetne! -
Bullitt #2882 Ma sétáltam haza suliból és az egyik boltban Marco egyik szponzorának (San Carlo) egy szállítója pakolta ki a chipseket. A kocsi hátulján és elején is ott volt a vigyorgó Simoncelli. Elég fura érzés volt...
A TV-ben meg délben megint róla volt nagyrészt szó, kérdezgettek utcai motorosokat is, akik közül többen is könnyeztek.
Amúgy Rossi itt született a városban, ahol épp tanulok. -
#2881 Nyugodjék békében, óriási tehetség volt! Nagyon sok volt még benne! -
#2880 Malajoktol mit varsz? Magellant is megettek.