MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eplus2>Hülye Marquez... mekkorát ment <#eljen>

Visca El Barça!

gercse
Reméljük 😊
Frankó volt a vége 😊

Vállal-e??? A kalóz elpusztíthatatlan, sosem volt a leggyorsabb, de hogy a legszívósabb, az tuti<#eljen>

Visca El Barça!

b-type
Nagyon kemény volt, szerettem volna Sykes-nek szorítani..., de Biaggi-t nagyon kedvelem.
Nagyon örülök neki, és Sykes-nek azt kívánom nyerjen a jobb jövõre...nem tudom Max vállal-e még egy komoly évet. Sztem nem.
De Sykes megtett mindent azt tény, Biaggi pedig megnyerte a VB-t aminek nagyon örülök.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A magyaroknak is grat ssp-ben Talma 9., Balu 12., Imi 13.

Visca El Barça!

Bammeg Kalóz... fél pont, még én is megkönnyeztem, pedig kawasaki mániás vagyok. Kár, h vége, rem jövõre a zöldek tönkrevernek mindenkit <#eljen>

Visca El Barça!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem értem én sem, h mért nem fektette el a vasat. Persze így kívülrõl könnyû okosnak lenni...

Visca El Barça!

Dietrich
Hayden nagyott bukott...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Török gyerek kawasakival ssp bajnok <#eljen> Sajna superbike-ban nem fog összejönni, mert a 2. futamban megállt Sykes alatt a motor <#falbav> A kalóznak disznó mázlija van mostanság <#mf1>

Visca El Barça!

ha meg nem tudod, h miként lehet akkor szólj, és segítünk elhiheted<#eljen>

Visca El Barça!

digi2 nekem sincs de stream az van 😊

Visca El Barça!

Minstrel
ha nagyon érdekelne akkor néznéd valahol

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Idén még egyetlen futamot sem láttam... thx Digi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jó kis versenyek voltak ismét 😊 Pedrózsiért kár talán, na nem azért mert õ lenne a kedvenc, hanem mert szorosabb lenne a meccs...

Visca El Barça!

Hát ez az, h nem tudom, h Balunak lenne-e lehetõsége másik, vmilyen szinten versenyképes csapathoz szerzõdnie.

Visca El Barça!

b-type
Rossz döntések sorozata...az ami a Toth csapatot egyre lejjebb kényszeríti.
Én nem igazán értem meg id. Tóth-t sem, mert ahogy neki is írtam, a fia megítélésében neki is felelõssége van,...valamint a nála dolgozó emberek felé is...és szvsz felénk is.
Az meg hogy Balázzsal mi és miért történik, azt meg intézze el magával. Én elszerzõdnék Balázs helyében...ha van hova persze.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amíg Imi ott megy addig esélye sincs. Amióta monzában 4. lett az Imi, azóta nagyon feltünõen õt nyomják, pedig baluval többre mennének. Dehát vhol a fatert is meg lehet érteni.

Visca El Barça!

És Balu ismét lenyomta Imit...

Visca El Barça!

b-type
Bazsi jó motoros, el kellene szerzõdnie a Tóth csapattól.

Nem mellesleg szép volt Talma. <#eljen>

Visca El Barça!

Macio kétszer is eldobta a bömbit 😞 A kawával meg tényleg kéne vmit kezdeni, h végig bírjon egy versenyt...

Visca El Barça!

Nézegettem a superbike, meg a supersport edzéseket...számomra azért most is fura, h az idény elején még a Tóth csapat sokkal jobban ment, azon is belül Balu szinte végig verte Imit, versenyeken általában most is, éppen ezért érdekes, h az edzéseken újabban ekkora különbségek vannak Imi javára... Vkinek már le kéne írni, vagy el kéne mondani a frankót, h mért is van ez.

Visca El Barça!

A superbike 2 futama kisebb roncsderbi<#zavart1>, Talma meg 8. az ssp-ben<#taps><#eljen>

Visca El Barça!

Motogp se volt rossz, csak kár h 2 ember ment az elejében.

Visca El Barça!

Huh moto2 mekkora verseny volt<#taps><#eljen>

Visca El Barça!

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

SitatiS
Rossi 2013..<#eljen>

Let the good times roll.

Egész jó volt a mai motogp futam 😊 De a moto3 fõleg!

Visca El Barça!

A kalóz behúzta mind2õt, Carlos papa meg eldobta megint 😞

Visca El Barça!

Az is tök érdekes, h pont Balunak nem volt felújított blokkja az elmúlt versenyeken 😮

Visca El Barça!

Balu ismét lenyomta az Imjét, Talma meg lehet mindkettõjüket megfogta volna, ha nem bénázik elõtte a német gyerek...(asszem német 😊 )

Visca El Barça!

Totti5
Mi történhetett? a béna Imi alá betoltak egy szabálytalan erõsebb motort, amivel jól tud menni? vagy eddig Imit hátráltatták és most Balázst? mi lehet, hát nem is tudom..........

ma a hungaroringen FIM oldalkocsis motorverseny lesz jön innen vki?
Holnap Sbk és Ssp immár Talmával, igaz volt már jobb edzés is, de bármi lehet! Nem értem Németh Baluval mi van mostanában, de kiváncsi lennék, h mi az igazi oka annak, h ennyire visszaesett, Imike meg "javult". Az idény elején még szabályosan "alázta" Imikét, most meg...persze értem én, h a sajtónak nem lehet elmondani mindent. Talmának meg grat, h ennyi kihagyás után, hozza az elvárható szintet simán 😊

Visca El Barça!

Akkor is, nem attól tette függõvé. Bár én még nem vennék mérget rá 😊

Visca El Barça!

stoner akkor is visszavonul ha idén nem õ lesz a bajnok?
Nyalóka egyre jobban elhúz Stonertõl, a verseny szokás szerint nem volt vmi jó, ellentétben a 2 kisebb kategóriával, azok szuperek voltak!

Visca El Barça!

Én sem vártam addig, felvettem a fél éjszakát, gondoltam abba belefér 😊 De én sem értem mit kellett annyit vakerni egy olajfolton másfél órát kb...

Visca El Barça!

Totti5
Addig szarakodtak a szakik azzal a pár méterrel hogy a rajtra pont elaludtam😊

A másodikon meg eldobta a vasat 😮 Mégegy bömbi siker, az sem rossz 😊

Visca El Barça!

Carlos papa behúzta megint, hihetetlen hogy fexik neki ez a pálya 😊 Kiv leszek a 2. futamra...

Visca El Barça!

kiváncsi vagyok stoner akkor is visszavonul ha idén nem õ lesz a bajnok.
még sok van hátra.
eusportnak meg a kanyuját h teniszt kell este néznem, marad a stream-
Minstrel
egyre jobban utálom ezt a tenisz dolgot <#falbav>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ma este sbk futam, valójában 8 órától, de a eurosport csak 10:45-tõl adja felvételrõl az elsõ futamot, a másodikat élõben 11:30-tól!!!

Visca El Barça!

Azért az látszik, h a legbivalyabb gépeket vezeti leginkább az elektronika 😊 Anélkül megnéztem volna egy-két kigyorsítást... Mindegy, legalább esõben még használható a Duc, bár sztem régebben jobb volt. Jó verseny volt mind3 futam!

Visca El Barça!

Moto3-ban ismét hullottak mint a legyek, mert megint esik, ezúttal Le Mans-ban. Moto2 már jobb volt, kiv leszek a Motogp-re 😊

Visca El Barça!

Stoner mindig fura figura volt egy kicsit, de én kedvelem, mert nagyon jó motoros, kár, h elmegy, talán, ha Rossi ott menne az elejében akkor nem így dönt 😊 Lehet neki is hiányoznak a régi nagy meccsek. Mert az manapság csak a hátsóbb régiókban van így a motogp-ben.

Visca El Barça!

Nem gyenge, pedig mégcsak 27 éves. családja van és nem szeretne kockáztatni...Simoncelli halála tuti benne van a dologban

amúgy Richardson nagyon tehetséges salakmotoros volt régebben néztem ezeket, Gollob volt a kedvencem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.