3439
-
Stockbauer33 #3079 -
Stockbauer33 #3078 -
#3077 Grat Doktor!
-
Stockbauer33 #3076 -
Stockbauer33 #3075 -
#3074 Egy limitált széria amit Talma világbajnoki évében dobott piacra az Aprillia, ezért is volt kedves Talmának.
Budapesten ha valaki motorral közelekedik, akkor ez a legjobb arra Talmának is. Kicsi, fürge, a célnak tökéletesen megfelelő. Nyilván van neki aszfaltszaggatója is, de ugye az nem egy nagyvárosba való ( hanem versenypályára ). Az szomorú hogy egy mélygarászból is szó nélkül elvisznek egy motort, annak tudatában hogy te fizetsz egy szolgáltatásért és úgy hagyod ott a gépet, hogy az bitonságban van a tolvajok, a károkózók és minden elől ami a nyílt utcán érheti azt... -
MaRee #3073 De miért robogózik egy MotoGP világbajnok?:D -
#3072 Budapest — Zsarukézre kerültek a Talmácsi Gábor (33) robogóját ellopó tolvajok. A tetteseket elfogta a rendőrség, de a járgányt már darabokra szedték a tettesek, és alkatrészként eladták egy orgazdának. Így aztán nem biztos, hogy valaha még használhatja a kétkerekűt a 2007-ben gyorsasági motoros világbajnoki címet szerző sportoló. Talma még július 11-én vette észre, hogy lakása mélygarázsából eltűnt féltett kincse. A rendőrök tegnap elfogták K. Richárdot (22) és Sz. Ádámot (22), akiket M. Zoltán (36) bérelt fel a motor ellopására. Mindhármukat letartóztatta a bíróság. – Még nem kaptam hivatalos értesítést, de örülök, hogy elkapták a tolvajokat. Abban bízom, hogy a motor alkatrészei is azonosíthatóak, előkerülnek, és össze lehet majd szerelni. Nagyon a szívemhez nőtt – mondta Talmácsi. -
MaRee #3071 Hm szerintem ez lesz az, köszi! Pedig a blog.hu-n végig néztem minden 'gumi'-val kezdődő blogot, de ezt nem írta, vagy átsiklottam :D -
ManoNegra #3070 Most így hirtelen egy keresésből, esetleg: "gumifal"? -
MaRee #3069 A legutóbbi motogp verseny végén a kommentátor (digisportos verzióban) említ egy blogot, ahol a motogp történelméről meg hasonlókról lehet olvasni, de nem értem a címét. Valami gumi****.blog.hu, vagy ilyesmi, de nem értem. Valaki nem ismeri ezt a blogot? -
#3068 -
#3067 Marquez 7/7,6 pole-ból. Eszméletlen ez a gyerek,oké hogy alatta van a mezőny legjobb motorja,de nagyon ott van a srác fejben is,21 évesen lesz 2x VB -
Stockbauer33 #3066 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154100698335006&set=a.10150422562750006.613170.250139135005&type=1&theater -
Stockbauer33 #3065 -
bodajoci #3064 Egy qrva jó verseny lett belőle :) -
#3063 időmérő digi1
futam digi2
férgek. -
#3062 :DD
mindenki -
#3061 Háát.. Egyelőre érdekesen alakulnak a dolgok a MotoGP-ben..
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.. -
Stockbauer33 #3060 -
bodajoci #3059 Nyugodjon békében :( -
#3058 Ez hihetetlen!
Úgy halt meg a motoros bajnok, ahogy az emlékverseny névadója
RIP -
#3057 Nagyon nagy gratula a kis csávónak,20 évesen,első évében a nagyok között rögtön világbajnok,egészen kivételes tehetség,DE még csak most jön majd a neheze,teljesen más lesz jövő tavasszal úgy a motorra ülni,hogy ő a címvédő,mindenki rá kiváncsi,és óriási lesz a nyomás rajta. Ha kezelni tudja,és ott folytatja,ahol abbahagyta,akkor sok-sok szép év áll még előtte :) -
bodajoci #3056 Azá csak behúzta a kis Marquez. Mikor a Nyalóka összezúzta magát, már akkor majdnem biztos voltam benne. Ellenkező esetben nem lett volna ilyen egyszerű :) Ettől függetlenül maximum grat. A moto3 sem volt semmi :) Csak egy bajom van a motogp sorozattal(nem csak nekem), h tényleg túl nagy a spanyol dominancia. Sajna nem csak a pályán dőlnek el a dolgok, persze evvel nem akarom senki érdemeit kissebbíteni. Fájt a szívem, mikor a Dorna vette át a Superbike sorozatot is. Igaz ott angol gyerek nyert egy kawasakival de vhogy nem tetszenek a változások :( -
Stockbauer33 #3055 Gratulálok -
bodajoci #3054 Igazából a doki indult 125-ben, rá egy évre vb lett, aztán indult 250-ben, rá egy évre vb lett, majd indult 500-ban és rá egy évre vb lett, és egész addig vb volt, míg abban a peches évében a kentucki gyerek nem nyerte meg eddigi egyetlen vb-jét...persze még nyert utána is a doki vb-t :)
-
#3053 de az első királykategóriás éve 2000-ben volt, igaz akkor még 500ccm-nek hívták és akkor második lett -
#3052 Rossi esete nem sokban különbözik, a pályafutásától kezdve gyári motoron ült, az első időszak persze nem volt könnyű, de pl. a királykategóriában már óriási támogatása volt Doohan és a HRC által.
Akkoriban nem is volt komoly kihívó...szinte csak a privát Honda-k.
kétütemű időszakban még a Yamaha, és a Suzuki is ott volt, de azért a fölény egyértelműen a HRC oldalán volt. -
#3051 de,volt,utánanéztem,2002-ben Rossi első motogp-s évében 11 győzelemmel világbajnok lett -
#3050 Persze hogy nem említhető még a neve Rossi szintjén,még ha tényleg világbajnok lesz,akkor se. Rossinak úgy mond nehezebb dolga volt,neki nehezebben indult a karrierje akkoriban,mint most ennek a spanyol srácnak,vagy Lorenzonak akár. A spanyol motorosok mögött már 16 évesen olyan szponzorok gyülekeznek,akik mindent megteremtenek nekik,tényleg csak a gázt kell húzni a kölyköknek,és menni előre. 2011-ben éppen betöltve a 18-at már csúcsmotort kapott első Moto2-es szezonjára Marquez,és tavaly VB is lett. Nagyon nagy tehetség az biztos,idén amit művel első évében a legnagyobb kategóriában,az szerintem egyedülálló,én nem emlékszek még egy emberre aki első évében így ment volna,persze a technika is kurvajó alatta ez vitathatatlan. -
#3049 Persze ez nem csak neked szól, tudom nem erről beszéltél, csak a topik utóbbi témájához tartozik:-))
Szóval nem támadás.. -
#3048 Ezen nincs is vita, de azért ne legyünk olyanok, mint pl Alonso csapata az első vb után, hogy ki az a Schumacher.
Rossi 7x világbajnok a motogp világába. Aki ezt megdönti vagy beállítja az lesz közelébe Rossinak..
Szóval én azt mondom, hogy Marquez baromi jól, megy mint ahogy Lorenzo is, de majd 10 év múlva beszéljünk arról, hogy mekkora nagy emberek.
Rossi megöregedett, ennyi. Még pár év és úgy is abbahagyja szerintem nem kel sok, én nem várnék már sokat tőle. -
bodajoci #3047 Egy fenomén a srác, még ha sokan úgy gondolják róla is, mint Rossiról anno, h nagy a hátszele... -
#3046 13 futam,12 dobogó,5 győzelem,34 pont előny 5 futammal a vége előtt :D -
#3045 Abban a pillanatban vége volt, ugyan az történt mint SuperSic esetében :((((( -
bodajoci #3044 ez kemény csak erős idegzetűeknek!!! -
#3043 -
bodajoci #3042 R.I.P. Andrea Antonelli -
#3041 Supersport versenyen szakadt az eső az egyik versenyző bukott egy másik meg elütötte. Red flag..baj van :( -
Csúnyán fest..
Jobbulást!:)