152
-
#48 nah azért nem volt annnyira húúúde rossz.. nem mindig a q3 meg unreal.... -
Zsoltee_a_bator #47 ha utananezel az itteni forumban lathatod hogy lehet a 9500 -bol 9700 -at csinalni. 50.000 -es kategoriabol mindenkepp az magasan a legjobb. 30 korul meg a 9100.. ezek a gf4-4200-k gyorsabbak mint a 9100 de nem erik meg ilyen dragan. -
#42 nem kifort... eléggé elkapkodták sajnos.. azért az s3-ra kiváncsi leszek a saját szegmensében kitűnő kártya volt meg maradt is -
nyunyu #38 Bazz, egy hirhedten nv-re optimalizalt gameval demonstralod, hogy jobb a gef4mx a 8500le-nel... -
nyunyu #37 41.5+fa az a 9500, ami 9700-za alakithato.
Es egyaltalan nem garantalt, hogy hibatlanul fog mukodni... -
Zsoltee_a_bator #35 ebben amugy igazad van, viszont az nvidia most meg nem esik ki a ringbol mint anno a 3dfx.. "csak" fel evet kestek, nem egy egeszet, es be tudtak izzadni nehany helyen a 9700+ nyi teljesitmenyt, ugy hogy raraktak egy porszivot a kartyara :) -
Zsoltee_a_bator #34 neked jol atmostak az agyad :) -
RpPRO #28 Azert az nvidia mindig hires volt drivereirol es supportjarol, varjuk meg, mig normalis drivereket kihoznak. Biztos vagyok benne, h. vagy 30 %-ot sikerul gyorsitani. -
#24 és akkor a másik oldalon: veszel 36 nettóért r9500-at, megforrasztgatod 9700Pro-ra, kicsit megtuningolod, és szinte ott vagy mint egy FX-el...jó ez kicsit szélsőséges eset, de ha veszed azt, hogy bőven nem kivitelezhetetlen, akkor azért az a 45 ezer mégsem 160 !!!!!! -
#23 ott b@szta el az nVidia, hogy nekiállt szarakodni a 128bites DDRII-vel, ami ügye lassú, akkor már simán jó lett volna DDRI de 256 biten, az még 800Mhz körül eldöcög, és így is majd 30%-al gyorsabb....+ azt sem értem hogy egy félGHZ-es GPU-ból hogy a fenébe hoztak ki csak ennyit ??? Mert ügye elvileg ezekhez kell a 12 rétegű nyák, ami szintén QURVA drága ! Na meg az a hűtés rajta az már egyszerűen lol ! Én szeretem az nVidiát, és egészen a GF4-ig maximálisan jó kártyáknak tekintettem őket, de ezzel az FX-el valami nagyon, de nagyon nincs renben..... Ezen a helyzeten driver, meg miegyébb már csak vajmi keveset fog változtatni....kár érte.... :( -
TheZsenyka #22 20-22 +tréfáért lehet kapni 128MB-s Radeon 8500-at. Azért nem egy fos kártya és korrekt áron is van. -
#18 Nyugaton aki vga kartyat vesz az meg tudja fizetni a 100ezer+ ftot. A fo piac pedig mint tudjuk nem romania :) Raadasul a nyereseg is ezeken a kartyakon a legnagyobb. Arrol nem is beszelve hogy a ti4200 az elozo generacios csucskategorias nvidia chip (4600) underclockolt verzioja. A versenyben az nvidia alulmaradt szvsz. -
TheZsenyka #16 "...Anandtech felrakott ket videot amiben a kartyakat lathatjuk es hallhatjuk mukodes kozben..."
Ehhh... :)
És pontosan milyen pozicióra kell helyeznem a hangerőcsúszkámat és az erősítőm potméterét hogy hiteles legyen? :) -
Árnyvadász #14 http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1779&p=1 itt a teszt.... Lehet bámulni. -
Power #13 "...9700prot problemamentesen le fogja nyomni a gffx minden tekintetben"
Na ez ami nem lesz így, már mint a "minden tekintetben". Van amiben nem lesz jobb, akármit csinál az nV. -
djcom #10 Hasonlo a szitu mint anno 3dfx-Nvidia korában.Egyszóval Nvidia bukta!!!!!!!!!!!!!
Hajrá ATI:)))))))))) -
Zsoltee_a_bator #9 gf4 csalad eleg sikeres lett, az boven nem volt bak.. -
Zsoltee_a_bator #3 jaja. arrol nem is beszelve hogy manipulalhatoak a tesztek. nezd meg a geforce fx forumban amit irtam -
TheZsenyka #2 Azért csak várjuk meg, amíg elborítanak minket a tesztek. Anno az 9700-at is hasonló módon fogadták egyes tesztoldalak. Várjuk meg az optimalizált drivereket és a kártyák tömeges felbukkanását. -
#1 Nos megnéztem a HWSW-n lévő linkekben a teszteket .
Ez bizony nem nagy durranás az Nvidia részéről , hanem csak egy újabb rókabőr , azaz Gef4 széria szuperfeltúrbózott változata , ami hmmm ... semmi újat nem hoz nekünk .
El kell ismerni , az ATI most jól megfogta -előzte az Nvidia-t , akinek most fel kell kötni e a gatyáját de rendesen .Ugyan abba a csapdába esettt bele , amibe az Intel is ... elkényelmesedett és hirtel csak azon kapta magát , hogy vki már ott liheg a nyakába és már előzi is .
Mondjuk az én gépembe is egy Gef4 4200 van , ami nagyon is jó vétel még most is .