GeForce FX: az Nvidia nagy melléfogása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20-22 +tréfáért lehet kapni 128MB-s Radeon 8500-at. Azért nem egy fos kártya és korrekt áron is van.
Nyugaton aki vga kartyat vesz az meg tudja fizetni a 100ezer+ ftot. A fo piac pedig mint tudjuk nem romania 😊 Raadasul a nyereseg is ezeken a kartyakon a legnagyobb. Arrol nem is beszelve hogy a ti4200 az elozo generacios csucskategorias nvidia chip (4600) underclockolt verzioja. A versenyben az nvidia alulmaradt szvsz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
"...Anandtech felrakott ket videot amiben a kartyakat lathatjuk es hallhatjuk mukodes kozben..."
Ehhh... 😊
És pontosan milyen pozicióra kell helyeznem a hangerõcsúszkámat és az erõsítõm potméterét hogy hiteles legyen? 😊
Ehhh... 😊
És pontosan milyen pozicióra kell helyeznem a hangerõcsúszkámat és az erõsítõm potméterét hogy hiteles legyen? 😊
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1779&p=1 itt a teszt.... Lehet bámulni.
"...9700prot problemamentesen le fogja nyomni a gffx minden tekintetben"
Na ez ami nem lesz így, már mint a "minden tekintetben". Van amiben nem lesz jobb, akármit csinál az nV.
Na ez ami nem lesz így, már mint a "minden tekintetben". Van amiben nem lesz jobb, akármit csinál az nV.
Hasonlo a szitu mint anno 3dfx-Nvidia korában.Egyszóval Nvidia bukta!!!!!!!!!!!!!
Hajrá ATI😊)))))))))
Hajrá ATI😊)))))))))
gf4 csalad eleg sikeres lett, az boven nem volt bak..
jaja. arrol nem is beszelve hogy manipulalhatoak a tesztek. nezd meg a geforce fx forumban amit irtam
Azért csak várjuk meg, amíg elborítanak minket a tesztek. Anno az 9700-at is hasonló módon fogadták egyes tesztoldalak. Várjuk meg az optimalizált drivereket és a kártyák tömeges felbukkanását.
Nos megnéztem a HWSW-n lévõ linkekben a teszteket .
Ez bizony nem nagy durranás az Nvidia részérõl , hanem csak egy újabb rókabõr , azaz Gef4 széria szuperfeltúrbózott változata , ami hmmm ... semmi újat nem hoz nekünk .
El kell ismerni , az ATI most jól megfogta -elõzte az Nvidia-t , akinek most fel kell kötni e a gatyáját de rendesen .Ugyan abba a csapdába esettt bele , amibe az Intel is ... elkényelmesedett és hirtel csak azon kapta magát , hogy vki már ott liheg a nyakába és már elõzi is .
Mondjuk az én gépembe is egy Gef4 4200 van , ami nagyon is jó vétel még most is .
Ez bizony nem nagy durranás az Nvidia részérõl , hanem csak egy újabb rókabõr , azaz Gef4 széria szuperfeltúrbózott változata , ami hmmm ... semmi újat nem hoz nekünk .
El kell ismerni , az ATI most jól megfogta -elõzte az Nvidia-t , akinek most fel kell kötni e a gatyáját de rendesen .Ugyan abba a csapdába esettt bele , amibe az Intel is ... elkényelmesedett és hirtel csak azon kapta magát , hogy vki már ott liheg a nyakába és már elõzi is .
Mondjuk az én gépembe is egy Gef4 4200 van , ami nagyon is jó vétel még most is .
"A BC a jobbik csapat jutalma."