Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget szeretnék kérni!
A Blogger.com-os blogomba először beraktam kapcsolatfelvétel modult. Kipróbáltam, de nem jött át a beállított e-mailemre semmilyen üzenet.
Többször is kipróbáltam, de semmi...
Aztán megszerkeztettem egy űrlapot az 123contactform.com oldalon, a html kódot beillesztettem az egyik bejegyzésembe.
Azt is többször kipróbáltam, de semmi...
Mi lehet a probléma?
Nagyon megköszönnék mihamarabbi segítséget, mert nagyon kellene.
zita
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.12. 20:19:34
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"C:\Users\xxxx\AppData\Local\Google\Chrome SxS\Application\chrome.exe" --disable-web-security --allow-running-insecure-content
gyanítom, hogy a chrome://flags/ -en belül is állíthatók ezek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
szerk szerk: megoldottam. common-ba másoláskor cseréli ki a stringeket.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.12. 15:55:20
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jelenlegi project struktúra
Szeretnék egy src meg dist mappát, mivel kb ugyanaz a kód kell több böngésző alá, így a gulp segítségével 1 paranccsal tudnám elkészíteni a különböző verziókat, nem pedig manuális másolgatásokkal...
Készülő struktúra tervezet:
|- src/
|- css/
|- img/
|- js/
|- libs/
|- manifest.json
|- dist/
|- gulpfile.js
|- node_modules/
|- package.json
|- dist/
|- common/
|- Chrome/
Sikerült azt elérnem, hogy minified kód, és js/lib fájljai összefűzve szerepeljenek a dist/common mappában. Viszont a common - Chrome mappába történő másolás nem igazán működik:
gulp.task('chrome', function () {
gulp.src(commonFilesToMove, {base: './dist/common/'})
.pipe(gulp.dest('dist/Chrome'));
if (argv.version > 3) {
gulp.src(<'./dist/common/manifest.json'>'./dist/common/manifest.json'>)
.pipe(replace(/\$build:browser/g, 'Chrome'))
.pipe(replace(/\$build:version/g, argv.version))
.pipe(gulp.dest('./dist/Chrome'));
return gulp.src(<'./dist/common/js/settings.js'>'./dist/common/js/settings.js'>)
.pipe(replace(/\$build:browser/g, 'Chrome'))
.pipe(replace(/\$build:version/g, argv.version))
.pipe(gulp.dest('./dist/Chrome/js'));
}
});
gulp.task('chrome2', function () {
return gulp.src(<'./dist/common/js/settings.js'>'./dist/common/js/settings.js'>)
.pipe(replace(/\$build:version/g, "4"😉)
.pipe(gulp.dest('./dist/Chrome/js'));
});
chrome --version 4 paranccsal simán eljutok odáig, hogy Chrome project is megkapja a fájlokat, manifest.json is átmásolódik, és kicseréli a $build:version-t 4-re, $build:browser-t Chrome-ra. Viszont a settings.js-ben nem csinál semmit. Ha külön futtatom akkor oké (chrome2). Nem kapok hibaüzit meg ilyenek. Miért nem lehet jó?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ne gondolkozz más domainben, nem fog működni
Sziasztok! Van egy informatikához nagyon keveset értő ismerősöm (na én sem vagyok programozó) akinek van egy kőkorszaki weboldala és akar egy fórumot rá, és megkért, hogy segítsek neki létrehozni a weboldalán.
A legújabb phpBB-t akarom beüzemelni neki, viszont nem akarom, hogy az ő tárhelyén legyen.
Tehát azt akarom, hogy az ő weboldalán kitesszük a Fórum gombot, viszont az én domainemen levő fórum nyíljon meg az én tárhelyemen, de böngészőben azt akarom, hogy úgy látszódjon, hogy az "ő domain neve/forum" (esetleg csak az "ő domain neve"😉 alatt nyílt meg az oldal. Mintha csak az ő tárhelyére töltöttük volna fel a fórumot.
Ezt milyen kóddal tudnám elérni?
Köszi
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2016.09.26. 11:34:36
Windows alatt tesztelnék, pár részt kihagynék a @requires OS Linux segítségével de nem megy.
Egy hangyányit jobb lenne mint @group-ot használni...
fixed... rossz phpunit verzióm volt...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.09.24. 11:18:06
Catchable fatal error: Method....__toString() must return a string value in ... on line 29
alapból null-t adna vissza, kicseréltem "" -re és mindjárt jó lett <#falbav>#falbav>
Mert ennyi alapján, akkor a kocsi() visszaadja a Kocsi instance-t (singleton, szóval gondolom Kocsi::getInstance(), vagy ilyesmi) és azzal úgy mennie is kell.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
// abstract osztály
abstract class Jármű extend Singleton
{
protected static $jarmuvek = [];
public function hozzaad(..) {
// hozzaadom a $jarmuvek -hez
}
public function elvesz(..) {
...
}
public function felrobbant(..) {
...
}
}
// Kocsi
class Kocsi extends Jármű
{
public function valami() {
...
}
}
// Másik 'random' osztály
class Parkolo
{
public static function kocsi(..)
{
}
}
// És azt szeretném, hogy máshol ez meg működjön:
Parkolo::kocsi()->hozzaad('Honda');
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.08.28. 18:28:32
Van egy kis gondom.
Van nekem egy Parkolo osztályom, abban van egy function kocsi(), aminek nem más lenne a célja, mint a Kocsi osztálynak megmondani, hogy adja hozzá az eddigi járművekhez a Honda-t (járművek tömb és a hozzáad metódus is a Jármű abstract osztályban van) (class Kocsi extends Jármű, Jármű osztály pedig singleton osztályt(!))
A következőt szeretném csinálni:
Parkolo::kocsi()->hozzaad('Honda)';
// és ezt a működést részesíteném előnyben ezzel szemben:
Parkolo::kocsi('hozzaad', 'Honda)';
Parkolo::kocsi('elvesz', 'Honda)';
Parkolo::kocsi('felrobbant', Honda);
Minek kéne a kocsi metódusban lennie, hogy ez működni tudjon?
u.i, kitalált osztályok, talán így könnyebb megérteni.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.08.28. 15:10:55
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Lehetne onchange in, oninput annyit tesz, hogy még miközben ráncibálod a csúszkát már lefut a handler.
De amit jonny írt, hogy
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.08.25. 17:07:14
(\__/) ( X.x) ( } . { )
kérdezted, mi a hiba, felsoroltam párat - valóban lehetett számítani ilyen hszre
persze ha az volt a célod, hogy más megoldja helyetted, akkor tényleg nem számíthattál rám, ezesetben my bad <#eljen>#eljen>
j0nNyKa: elnezest kerek, amugy sejtettem, hogy lesz legalabb egy a tiedhez hasonlo hozzaszolas...
- az alsó 2 inputnak nincs name-je
- az egész 100x bonyolultabb mint kéne
- htmlben data-rangeslider, jsben data-rangeSlider
- element.parentNode.getElementsByTagName('output')<0>0>; ez a selector mindig ugyanazt választja ki, jóhogy ugyanaz változik
- a kód.. hát nevezzük rondának
- delim = (i < len) ? '&' : '&'; öööö ez... ez igen
- js egyik felében plain js, másik felében jQuery, most akkor melyik?
- hasraütésre a js kód kb 8-10 sorból megoldható a jelenlegi 33 helyett
Volna ez a kis takolmanyom es az istenert sem tudok rajonni a probelmakra:
1, nem jelenik meg a csuszka erteke, mint az input haromnal
2, az input 4 csuszka mozditasara az input 3 erteket valtoztatja
3, az urlap elkuldesenel az utoljara mozditott csuszka erteket kuldi ki az input 3-ra es 4-re
A kesobbiekben tobb csuszka is lesz majd, szoval olyan megoldast keresek, ami ezek szamatol fuggetlen.
Volna vkinek kedve segiteni? Koszonom.
Utoljára szerkesztette: Agy Halott, 2016.08.25. 04:30:17
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
perl.org
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.17. 18:18:43
[merlinw.org]
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Kaptam egy kész kódot amit Perl-ben írtak, hogy tudom használható programmá tenni?
[merlinw.org]
Tehát nem így van?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.18. 08:57:38
[merlinw.org]
A Maxthon böngészővel történő online vásárlás és "internet banking" mennyivel kockázatosabb illetve kockázatosabb-e mint ugyanezek Firefox és Chrome esetén?
A Maxthon fő fejlesztői csoportja részben kínai, részben kaliforniai illetőségű és "Cloud Browsing", vagyis sokmindent (pl. a jelszavakat) felhőben tárol...
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.07.17. 16:23:27
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8