Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fontos volna ez a mûködõ képdolog..thx.
A letöltés szabályozásán kívül még mondjuk arra is használhatod pl. a felhasználók csak akkor tölthetnek le fájlokat ha regisztráltak és be vannak jelentkezve. A scripten belül leellenõrizheted, hogy be-e vannak jelentkezve és csak akkor kapja meg az emberke a filet.
Az elõnye az, ahogy fent is említettem, hogy "átlátszó" mert a böngészõ címsorába nem jelenik meg a user_down.php, helyett hivatkozhatsz közvetlenül a fájlra pl. http://www.domain.com/downloads/the_file.zip 😊
phoenix1 neked is köszönöm, próbálkozok akkor majd vele^^
[O_O] (.)(.)
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(<^.>^.>+\.)?domain\.com/
RewriteRule (^.*\.(bmp|gif|jpe?g|png)$) /user_down.php?file=$1
</IfModule>
a user_down.php -be pedig megírod, hogy beolvassa a filet a tárhelyrõl és kiküldje a kliens gépére. Itt lehet(ne) használni a sleep() PHP funkciót?!
Hasonló próbálkozás
fpassthru fügvény
Még egy kis érdekesség
Bandwith control with pure PHP
sok sikert!
Meg még az érdekelne hogy azt meg lehet-e csinálni vmelyik programnyelvvel hogy a letõltéseknek a sebbességét szabályozuk? Pl ha regisztrálva van az ember akkor tudjon tölteni 300kb/s-mal
[O_O] (.)(.)
<?php
header("Content-type: 'application/octet-stream'");
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$filename\"");
$fp = fopen("$path/$filename","r");
fpassthru($fp);
fclose($fp);
?>
a változókba pedig igy kell berakni az értékeket:
$path = "main/docs";
$filename = "proba.pdf";
[merlinw.org]
Letezik-e barmifele weblapba implementalhato message forwarding megoldas. Ugyanis most probalom osszerakni a szemelyes weboldalamat (jovobeli munkavallalasi celokra) es szeretnem, ha az esetleges latogatok tudnanak nekem uzenetet kuldeni, anelkul, hogy tenylegesen meg kene adnam az e-mail cimem.
Valami olyasmire gondolok, hogy van egy mezo, ahol a delikvens megadja az e-mailjet (hogy vissza tudjak neki irni), egy tenyleges uzenet rublika, meg egy "mehet' gomb, es a plugin automatikusan atforwardolja a beirt uzenetet az email-emre, anelkul, hogy a tenyleges e-mail cimem egyszer is elokerulne.
Jah es meg valami. Alap html-hez ertek, ami annal bonyolultabb azzal mar problemak lehetnek. Forumokat, message board-okat berakni egy weboldalba meg nem akadaly, de hamar valami komolyabb programozast igenyel az baj. Tehat nem art, ha van hozza valami reszletes tutorial, hogyan kell beagyazni a weblapba.
Letezik valami ilyesmi?
benne lévõnek postition:absolute; és top:-5px; left:-5px;
hogyan lehet azt megoldani, hogy egy benne lévõ div-re ez ne vonatkozzon, szóval kiérjen az 5px padding-es div széléig?
UTF8-hoz:
<?php
header("Content-Type: text/html; charset=utf-8");
?>
Második kérdésedre, ha futtatható progikat akarsz használni php-ból, akkor ismerkedj meg ezzel a tutoriallal (csak most csak neked töltöttem fel 😊 ): Munka kiszolgálói környezetben
Miért van az, hogy php vel txt filebol beveszem a tartalmat az oldalra, viszont az ékezeteket ugye kérdõjellel helyettesíti... hogyan tudom belõni az utf8 kódolást, vagy egyáltalán hogyan tudom ezt a problémáût kiküszöbölni?
Valamint lehet e nem txt file t beolvasni? ami már nem csak szöveget tud tartalmazni?
Bõvebben
Példa
Ha szét akarod nyújtani
a háttérképemet mozaikszerûen teszi be. hogy kell egészben betenni??
milyen kóddal?
Lenne két hibám amit ki kellene javítani, de nem tudom hogyan, meg hogy mit jelentenek.
- Doubled float margin bug
- Three pixel text jog
Mit jelentenek? Mi lehet rájuk a megoldás?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A képekre és egyéb htmlekre meg ilyenekre relatívan hivatkoztam de amikor megnézem a neten a lapomat, a képek stb nem jelennek meg mintha nem jol hivatkoztam volna. pl háttér sincs ott.
a saját vinyomon mindem müködik. lécci help
de ha valami gond van ezzel akkor írjad (vagy bárki más)
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Viszont itt egy újabb kérdés: javascriptbõl php-be át lehet adni valahogy értéket, vagyis azt szeretném, hogy amikor megnyomok egy gombot, akkor az általam beállított input értékét adja hozzá egy php-ban lévõ változóhoz! És fontos, hogy nem submit, hanem button a típusa, annak a gombnak, amit megnyomok! Köszi elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
"... ha rányomok a "hozzáad" gombra, akkor az oldalra (újratöltõdés nélkül) megjelenít egy újabb input-ot, ..."
Basszuskulcs, csak kiindulópontot adtam. Miért kell mindjárt rámförmedni. 😞
Az IPS DRIVE ERROR hiba az IPB fórumon mit jelent?
Nem mindig csinálja, de most egyáltalán nem éri el az adtbázist..
kösz
What about the forests?
var input = document.createElement('input');
input.setAttribute('name','');
input.setAttribute('id','');
...
content.appendChild(input);
Nem igazán találtam rá megoldást neten és jelenlegi tudásommal sem tudtam megcsinálni😊
Szóval az a gondom, hogy javascriptben szeretnék csinálni egy olyat, hogy ha rányomok a "hozzáad" gombra, akkor az oldalra (újratöltõdés nélkül) megjelenít egy újabb input-ot, vagy akármit! Ezt hogy lehetne megoldani? Próbálgattam, de nem jött össze, mert egy teljesen új lapon adta ki a függvényem kimenetét!
Elõre is köszi a választ!
köszi