22786
Html-, css- és php-help
-
#11901 nem poitikusokról beszéltem. annyit mondtam, hogy ms-nél 400-ért nem dolgoznék, 1 milláért igen (persze oda simén kevés vagyok sajnos).
a mostani életemet (a magam ura vagyok, itthon dolgozom) és a mostani pénzemet, amit havonta megkeresek, nem adnám fel egy napi 10-12 órás kőkemény reggel-bemegyek-este-hajaövök-plusz-túlórázom melóért. jobb hónapokban így is közelítem a 400k-t. -
dav1d #11900 Ezzel csak az lenne a probléma amúgy hogy akkor az 1-5ig kilistázott nevekben nagy valószínűséggel több Neo lenne mint kellene. Amit mondtál akkor tudnám elfogadni ha csak egy kiíratott nevem lenne de nekem ebből van 5 versenyzőm és azt szeretném ha bizonyos szinten ez véletlen szerű lenne de dominálna a nevekhez hozzá adott százalék is pl:
1. Neo 90%
2. Trinity 80%
3. Morpheus 77%
4. Cypher 78%
5. Tank 60%
ez nekem magas -
#11899 Szerintem ha a 100-at felosztod, például így:
Neo 70%
Trinity 20%
Morpheus 10%
Utána úgy hozod létre a tömböt, hogy abban 7 Neo, 2 Trinity és 1 Morpheus van, akkor már valami olyasmit kapsz, amit szeretnél.
Persze lehet, van rá valami másféle módszer is. -
dav1d #11898 Na most kédésem a következő az alábbi példa programot lehet-e úgy modositani hogy minden név kap egy bizonyos százalékot pl: Neo 90% Trinity 60% és akkor a véletlenszerű sorsolásban értelem szerüen Neonak nagyobb esély-e lenne hogy ő legyen a lista első.Bocs ha nem túl érthető -
dav1d #11897 Sziasztok, szükségem volt egy olyan srcipt-re ami neveket listáz véletlen szerűen, erre találtam egy jó kis példa programot:
<?php
$input = array("Neo", "Morpheus", "Trinity", "Cypher", "Tank");
$rand_keys = array_rand($input, 5);
echo $input[$rand_keys[0]] . "<br />";
echo $input[$rand_keys[1]] . "<br />";
echo $input[$rand_keys[2]] . "<br />";
echo $input[$rand_keys[3]] . "<br />";
echo $input[$rand_keys[4]] . "<br />";
echo $input[$rand_keys[5]] . "<br />";
?> -
#11896 Tolj rá egy maszkot, az a legtutibb, úgy még az se gond, ha a sitebuilder elcseszve rakja be. -
#11895 Nincs mit. Egyébként a movie properties-ben tudod megadni a flash tényleges méretét, képfrissítését, stb. Valamelyik felső menüben van. -
#11894 Köszönöm!!!! -
#11893 Sima Flash topikban van mozgás -
#11892 Ha nem bánjátok, ezt betenném ideis, mert van pörgés, némileg kapcsolódik a témához és SOS segítségre lenne szükség
Ha zavaró töröljétek nyugodtan.
THX -
#11891 Politikusok... 1 millió... Oh gyerekek hol éltek ti?:) Mindenesetre kívánom nektek, hogy 400 fölött keressetek:)
Mellesleg MS-nél 5ft-ért is megéri dolgozni, mert utána azzal az ajánlólevéllel jó pár évig nincs gond a munkaszerzéssel. Én IBM-nek dolgoztam 2 évig, mint alvállalkozó, azóta is élvezem az előnyeit (nem anyagiakról beszélek) -
#11890 400K nem olyan sok, annyiért én sem dolgoznék nekik, de mondjuk 1 millióért már megfontolnám :) -
#11889 Azért az sem mindegy, hogy azt a 400k-t melyik országban kell elkölteni. -
bracsek #11888 Szerinted hány politikus kap ennél több juttatást? nem csak a jól meg nem érdemelt fizetésére gondolok?...
Még mindig sok? nekünk az... de én 400 k ért se melóznék nekik, 10 éve szidom, égne a pofám :) és én velük ellentétben nem tudok hazudni. -
#11887 Havonta 400 ezer ft-ért már mosolyogva dolgoznék, hidd el:) -
#11886 Hát ha neked az kevés... -
bracsek #11885 az meg szerinted sok... -
#11884 Ha degeszre nem is keresik magukat, 2000 dolcsiról indulnak a bérek...:) -
bracsek #11883 Szégyelled mi? :P :)) Én is letagadnám :) és nem keresik maguk degeszre a Mikorszopszosok se, persze, nekünk úgy tűnik, mert mi zsebpénzért dolgozunk :) -
#11882 Éppen engem keresnek munkaerőnek!
http://www.microsoft.com/hun/karrier/
Senkit. :D -
#11881 bárcsak nekik dolgoznék, csöppet több pénzem lenne, mint most :) -
bracsek #11880 Nem, nem sértődik, beperel, neki még több pénz és hírnév kell, és a perek csak jó hírverések, nekik dolgozol, ne tagadd :))
-
#11879 és akkor megsértődik a Microsoft ha elküldöm a picsába. :) -
#11878 De ez nem, ez csak egy kis faluban van... Ott még a rendszergazda is eléggé lúzer... -
bracsek #11877 könyvtárban nagy valószínűséggel nincs saját ip, mert egy nagyobb intézmény belső hálozatán szokott lenni. -
#11876 nah, azt már passzolom... :)
Igazándiból ez egy könyvtárban volt(és rendszergazdai jogokkal rendelkezek ott), szal már nemnagyon sokra emlékszem, de mind1... Ez csak meglepett, h mindent megcsináltam amit kellett (tudomásom szerint), csak aztán mégse működött... De később lehet, h újra próbálkozok... -
bracsek #11875 A rooter előtti modemről beszélek, vagy ki tudja mi van előtte, vagy egyáltalán a szolgáltatód ad e saját ipt vagy subnetre tesz... -
bracsek #11874 vagyunk páran xampp osok, de mindenki másra esküszik, de nekem maximálisan kielégíti vágyaimat webszerver tekintetén, van apache php mysql jsp ftp kis tudással mail is kimegy, progsqlt is be lehet lőni ha nagyon kell, és nekem más már nem igen kell jelenleg, és nem is igen tudok egyebet nagyon elképzelni, ha aspzni nem kezdek, de még az hiányzik nekem. és a legjobb, hogy linuxon is használhatom ugyanazt, és képes vagyok már azon is feltenni az xampp omat. -
#11873 Azt h érted, h"az első rooter előtti rootereken"? Csak egy router van, utánna jön egy swich, és utánna a gép... Más nincs is... -
bracsek #11872 pedig másra nincs szükség, a rooteren a 80 as portot a saját gépedre kell írányítani (NAT) és a tűzhalakon a 80 as portos kommunikációt engedélyezni, ha meg ezt megcsináltad, és mégsem megy, ez azt jelenti, hogy a rooternek sincs saját ip je. akkor meg az első rooter előtti rootereken is el kell végezni a 80 as port átírányítását, és ha tűzfala van a rooternek, akkor a 80 as port engedélyezését. -
#11871 Nem wifis, a router tűzfalán pedig felvettem a címet is, a portot is, hogy átengedje, illetve a windows tűzfalon(igen, windows tűzfal, de csak mert szűz gépezet volt, és akkor még nem szarakodtam a többi 600program újrarakásával...)is akadálytalanul átmehetett... -
phoenix1 #11870 Tűzfal kiengedi? Router? Ha WIFI-s net, a szolgáltató adott külső IP-t neked? -
#11869 Jah, télleg, az hogy van, h van 1 roline router, és portforwardoltam, meg minden, de akármit csináltam, nem tudtam elérni a gépemet kívülről... Még ha a saját IPcímemet írtam be a saját gépemen, akkor se találta a kiszolgálót... viszont ha localhostot, vagy 127.0.0.1-et írtam be a böngészőbe, akkor múkodott...
Még a myip-s progit is kipróbáltam, de azzal sem működött a dolog :(
Ez mitől van? xampot használjak, vagy mit? Jelenleg az EasyPHP-t használom... -
#11868 zene :) -
#11867 jah, azzal lett meg, csak előtte gondoltam megcsinálom az xampp beépített cuccával, tuti tudja az ssl-t...hát nem :) -
bracsek #11866 stunnel el? -
#11865 én is kb 1 hete állítottam be a gmail smtp-t, szívtam vele vagy fél napot :) -
bracsek #11864 igen, ha nem személyesen kezd minden carságot feltelepíteni, és síránkozni, hogy ezt hogy, azt hogy, ha van annyi esze, hogy wampot vagy xampot használjon és végre rájöttem, megtaláltam neten, hogy lehet az xamppal a gmail smtp jét használni, ezt már sokat kerestem. -
Cat 02 #11863 De tesztelni tökéletes :p -
bracsek #11862 dinamikus ip vel nem olyan jó.