22786
Html-, css- és php-help
-
#13341 Nu, nem akartam én itt ilyen lavinát elindítani, csak arra próbáltam kicsit csípősen célozni, hogy az eddigi feltett kérdéseid alapján nem vagy olyan szinten, hogy ezt csak így az oldal célja, működésének pontos ismeretei nélkül megítélhesd. Főleg, hogy az ilyen összevont adatbázis kérelmek sokkal hatékonyabbak, függetlenül attól, hogy ezesetben a legjobb megoldásról van-e szó. Merthogy lusta voltam gondolkozni is rajta. És ez itt a lényeg, hogy ha valamire azt mondom, hogy nem jó, akkor azért leírom azt is, hogy mi nem jó benne, plusz felvázolok egy alternatívát. Egyéb esetben inkább be sem írok semmit. A látványvilághoz meg még mindig nem értem hogyan jutottunk el, de zárjuk is inkább le. -
Midas #13340 En is lassan csak meg beallitok par dolgot egy esti renderhez :P -
#13339 Én emberként most fekszem :) -
Midas #13338 a trollok soha sem alszanak ? -
#13337 Szerintem is mindenkinek jobb, ha lezárjuk :))) -
#13336 Nem provokáció miatt mondom, de egy napi 10 kommentet szülő topikban nem fognak bannolni, főleg nem egy webfejlesztős topikban, ahol kimondottan segítséget lehet kérni, illetve bemutatni az oldalad. -
#13335 ö inkább nem
nem reklámozok semmit, még a végén bannolnak .
Amúgy mióta lettem hazug? komoly témában soha nem hazudok -.-, akkor inkább meg sem szólalnák, hagynám a francba!
Én itt lezárom a témát, mert nem szeretnék offolásért büntit kapni :P -
#13334 Én csak azt nem értem, hogy egy SQL kérelemtől hogyan jutottunk el a weblapok megjelenéséig? Lehet én vagyok hülye, de még csak nem is láttam belinkelve Lazarustól oldalt. -
#13333 ez egy értékes oldal :-) -
#13332 Rendben és ha készen lesz, akkor nem az SG-s anime topicból fogod lopni egy az egybena banner rotatort hozzá? -.-
De rendben... mutass egy olyat amin látszik, hogy mennyire tisztában vagy a 2009-es webdesign trendekkel, kíváncsi vagyok. Őszintén.
Csak mert ha ilyen stílusban képes vagy beszólni most már több embernek is, akik hozzád képest mutattak már egész jó dolgokat, akkor talán ne csak az üres szavakat olvassuk... -
#13331 -.- az csak egy szar alap, azt hiszed kész van :D lol, csak azért néz ki így, mert még nincs kész :P, majd ha meglesz minden, akkor viszek bele idomokat is, jelenleg olyan mint egy kocka, nyugodtam szapulhatod :). -
#13330 Ezt nem tudom kihagyni...
Ugye ez a Te oldalad? http://abrion.extra.hu/
És TE írsz ilyet, hogy "tudom mi a mostani weblap dizájn"...
Ar arcocskádon jó vastag a bőr... :)))
-
#13329 Atyaég... -
#13328 -
#13327 olyasmi :) MLM rendszer webes nyilvántartáshoz kell -
#13326 és akkor mi van
Mert tudod mi hogy müxik még nem biztos hogy jobb vagy nálam :P
Jó elismerem többet tudsz PHPban mint én, de én meg többet tudok a fórumokról weblapokról, sok sok fórumot láttam már, több mint 100 egyedi weblapon ill. fórumon vagyok jelenleg, tudom mi a mostani weblap dizájn, amit lazarus akar csinálni az egy max. 2002 weblaphoz ill. fórumhoz illene :) én csak ennyit akartam mondani, nem kell ez miatt leharapni a fejemet, lehet véleményem nem? -
Cat 02 #13325 Biomage: sehol nem volt szó php-ről + sztem itt a legtöbben régebb óta foglalkoznak php/sql-el mint te.
Egyébként ez vmi ismerős rendszer lesz ? :D -
#13324 bagoly mondja verébnek -
#13323 Már bocs, nem baszogatásból, de te biztos jobban tudod mi a divat amikor még a nyelv alapjaival sem vagy tisztában és egy szar feltételt sem tudsz megírni magadtól. -
#13322 ? dehisz ebben egy bit php sincs. Nem kell hogy divatos legyen, nekem az is elég ha működik ;) -
#13321 nagy értelme amúgy nincs ennek a felesleges ősrégi meghívós php kapcsolásnak, rég kiment a divatból. -
#13320 Na végül sikerült, csak át kell nevezni connected_id mezőt. Az alábbi megoldás működik:
SELECT reg_id, name, connected_id, connected_id AS con_id, (SELECT name FROM users WHERE reg_id = con_id) AS connected_name FROM users
Thx! -
#13319 Igazából tudni kellene pontosabban, hogy mit is akarsz. Mert a példa sajnos rossz, mivel itt nem táblakapcsolatról beszélünk "Pista hozzá van kötve Józsihoz", hanem ugyanannak a táblának különböző sorairól. Az efféle lekérdezés pedig semmilyen bűvészkedést nem igényel, szerintem. -
#13318 legyen egy link pistánál ami Józsira mutat? -
#13317 Az is elég ha valaki megmondja hogy hívják ezt a parancs a parancsban eljárást aztán kiguglizom. -
#13316 Mysql-ben van egy táblám ami a következő oszlopokból áll:
reg_id, name, connected_id
Van benne 2 sor:
01, Józsi, 00
02, Pista, 01
Tehát Pista hozzá van kötve Józsihoz és amikor lefuttatom a listázási ciklust és elérek Pistához tudni akarom Józsi nevét is a connected_id alapján, további query nélkül. Ezt hogy lehet megcsinálni? Ezzel próbálkoztam, de nem megy:
SELECT reg_id, name, connected_id, (SELECT name FROM users WHERE reg_id = users.connected_id) AS connected_name FROM users
reg_id helyére ezeket próbáltam de egyik sem jó:
- users.connected_id /visszatérési érték nulla/
- connected_id /visszatérési érték nulla és eleve hülyeség/
- this.connected_id /Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource/
Köszi előre is :> -
Cat 02 #13315 Biomage ha még kell IE6 png fix elsőt nézd meg -
#13314 ez jó volt :) -
ldavid #13313 a vízszintes oszlopot sornak hívják :) -
#13312 css -
#13311 milyen oszlopra gondolsz? vízszintes vagy függőleges oszlopra? -
#13310 Hozzá kell adni még egy oszlopot. -
mdavario #13309 Légyszi, ha tudjátok, hogyan tudom, megváltoztatni, hogy blog-om 3-oszlopos legyen, kérlek segítsetek...! Köszönöm. -
Cat 02 #13308 Thnx, végülis megoldódott csak megint nem írtam be :D
ez lett: RewriteRule ^eu/(.*)\.html$ felszereles.php?t=eu&item=$1 -
Easy Rider #13307 RewriteRule ^(.*)\.html$ felszereles.php?t=eu&item=$1 -
mdavario #13306 Sziasztok!
Szerettem volna, régóta, egy blogot. Végre találtam, hozzá, tenplate-t, viszont szeretném, átalakítani, 3-oszlopossá, de nem értek hozzá. Tudna nbekem, segíteni valaki??? Előre is köszönöm!!! -
Cat 02 #13305 Van egy ilyenem
RewriteRule ^EU/([^/\.]+)/?$ felszereles.php?t=eu&item=$1
Így az EU/Spear-ről 'átirányít' a megfelelő részre, mit kéne ehhez hozzáadni, hogy az EU/Spear.html-ről is menjen ? (azt elvileg jobban szereti a google ^^) -
#13304 Köszi szépen, sikerült! :) -
#13303 leállt a MySQL az extrán, szal biztos az miatt kaptál ennyi errort :)
de ha jól látom most már jó :) -
ldavid #13302 a mérete 600x145 - a szöveget a háttérképre kell ráírnod
normál szöveget csak javascripttel lehetne beleírni, de nem sok értelme van