22786
Html-, css- és php-help
-
karajjj #13741 az a baj, hogy ez magyarhonban nincs így :S -
#13740 -
#13739 -
#13738 hát igazából szerintem a reguláris kifejezéseket kellene megnézegetni hozzá, hogy jobban szét tudd cincálni a "stringedet". -
Cat 02 #13737 Több változót átadjon. Eddig annyit tud, hogy eu/valami az átadja h valami, de nekem kéne még 1-2 (akár eu is változóként + még 1 változó) -
#13736 CMS rendszerekből egyértelműen a drupal-t választom, de ha oldalt kell csinálnom [ természetesen feladattól függően, van ahol szükségszerű lehet a drupal ] akkor én is a normál programozást választom :) -
#13735 mire kellene kb? -
#13734 Ha a spanyol viaszt fel akarod találni ismét, csak nyugodtan :) -
#13733 had mondjak valamit, noob voltam fél évvel ezelőtt a PHP programozásban :) igaz még mindig nem értek teljesen hozzá de állítom könnyen megtanulható! csak egy kis ész kell hozzá. -
bracsek #13732 Te írd :D -
#13731 vagyis en iirjam? annyira azert nem ertek hozza... vagy az is egy motor? :D
2 Drupal
1 e107
1 hand coded -
bracsek #13730 hand coded +1 -
#13729 2 Drupal
1 e107
Szavazas lezarasa holnap delutan :D -
Cat 02 #13728 e107 ^^ -
karajjj #13727 +1
Drupal -
#13726 Jo akkor szavazzunk! :D
Kezdem: Drupal. -
karajjj #13725 dobj fel egy appservert a gépre és próbáld ki mindkettőt, aztán amelyik tetszik... :D -
#13724 Akkor szerintetek Drupal legyen ne joomla 1.5 ? -
Cat 02 #13723 Tud valaki valami nagyon jó Rewrite rule-os tutorialt ? Mert van 1-2 példám, de azokat továbbfejleszteni már nem tudom =\ -
ldavid #13722 na most már kipróbálom én is, eddig sose használtam drupalt -
karajjj #13721 meg ez is drupal -
karajjj #13720 szintén drupal -
#13719 drupal
drupal
mutass hasonlóságot :) -
#13718 Drupalt azért nem nagyon akarok, mer az osztálylapnak is druupal van... :D
Akkor szerinted a joomla a második?
-
bracsek #13717 a form onsubmit attributumába beírod, hogy
if(!(/^\w+([\.-]?\w+)*@\w+([\.-]?\w+)*(\.\w{2,5})+$/.test(email.value))){alert('ez nem vicces mert nem email') return false;}
esetleg valamilyen módszerrel a mezőt is megjelölheted hogy azzal van a baj... -
karajjj #13716 bár lehet, hogy több feltétel is kell hozzá, ha pontos akarsz lenni, akkor lehet, hogy egy kevés -
karajjj #13715 mondjuk egy if-fel? :D -
Flower #13714 <td>email:</td>
<td><input type = "text"
name = "email"
tabindex = "20">
</td>
Hogyan tudom elérni azt, hogy kötelezően be kelljen írni egy formailag helyes ([email protected]) címet? -
Easy Rider #13713 $.each()? -
#13712 Joomla 1.5 nekem tetszik, csak kiiváncsi vagyok a véleményetekre. -
#13711 köszi ! -
karajjj #13710 itt válaszd ki a cms-t, aztán van egy halom portálmotor, nézelődj :D -
#13709 suliban láttam, hogy miket tud csinálni az admin, van neki egy külön admin csiik neki a lap tetején(drupal)
php-fusion ehhez hasonló vagy teljesen más? nem akarok sem webáruházat, sem pedig több száz oldalas oldalt. -
karajjj #13708 a én a drupalt találom a leghasználhatóbbnak, de pl a joomla sem rossz, csak az kicsit bonyolultabb szerintem, vagy ha híroldalt-blogot akarsz, akkor wordpress, ha alap portálrendszert, akkor php-fusion -
#13707 annyi elemet akarok csinálni, ahány az ui.value
slide: function(event, ui) {
$('.cigik').html('');
for(i=0;i<ui.value; i++){
$('.cigik').append("<span></span>");
}
}
van ennél elegánsabb megoldás? -
#13706 Lenne egy ujabb kerdesem. Mivel mostmár nem csak egy sima honlapot akarok, hanem olyat ahova be is lehet regisztrálni meg ilyenek, milyen honlap motort ajánlotok vagy mi kell ehhez pontosan? Az osztályom honlapját a drupal hajtja, ez nem is rossz csak én egy kicsit másra gondoltam :/ nemtudom érthető e, ehhez én nem nagyon értek, ezért gondoltam Titeket kérdezlek meg. -
bracsek #13705 Akinek nincs java szkriptje az a nemi szervemet segíthetné az ajkaival örömökhöz. -
#13704 ok kosz -
#13703 amit meg lehet csinálni css-el azt érdemesebb azzal megcsinálni -
#13702 Szerintetek lenyilo menut css el vagy javascripttel erdemes megcsinalni? vegul is nem lenne fontos ha nem nyilik le, de gondoltam megkerdem ti mit ajanlotok.