Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor melyik topikba tudnának ezzel segíteni?
A probléma azzal kezdõdött, hogy szarakodott a java, nem mindig engedett linkekre kattintani, se firefoxxal, se explolerrel. Újra lett rakva a java, nem lett jobb... újra lett rakva ismét a java, kipucolva a regisztritõl elkezdve, minden a firefoxxal és az expolerrel együtt, aztán újra lett téve, és az eredmény az lett, hogy semmilyen oldal nem jön be tökéletese! SEMMILYEN!!! Se képek, se szinek, se háttér, csak a linkek söteten kiemelkednek az oldaról, és a szöveg is fekete vastagon szedett lett.....
Van ötletetek, hogy mi lehet a baj és mi lehet a megoldás??? (lannal kap netet a gép, kerioból már minden lehetséges dolog ki van lõve, hátha az fogja meg, de még így sem javult a helyzet...)
Elvileg a 12pt, vagy 1pc, de nekem ez túl nagynak tûnik, nameg DPI függõ. a 12px meg kicsi.
[merlinw.org]
<input type="nev" value="'.$fetch<'nev'>'nev'>.'" />
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Van egy táblád, amit bõvítettél (ALTER) egy mezõvel.
Tisztázás végett: UPDATE felülír, SELECT lekérdez. Attól hogy mindkettõt "query"-ben adod ki, ne keverjük a fogalmakat😊
Ha az összes rekordban értékkel szeretnéd feltölteni az új mezõt, akkor vagy WHERE feltétel nélkül adsz ki egy UPDATE-et a táblára:
UPDATE tábla SET ujmezõ="konstans"
vagy minden egyes rekordhoz külön rendelsz értéket, amit a PRIMARY vagy egy UNIQUE kulcs segítségével frissítesz.
UPDATE tábla SET ujmezõ="érték1" WHERE id="rekordazonosító1"
UPDATE tábla SET ujmezõ="érték2" WHERE id="rekordazonosító2"
UPDATE tábla SET ujmezõ="érték3" WHERE id="rekordazonosító3"
Ez utóbbit, logikusan ciklussal érdemes véghezvinni, amit a POST-olt értékekkel pörgetsz.
[merlinw.org]
1 kérdés
van egy listám MYSQLben, írtam be ma 1 új mezõt, és tudni szeretném, ha csinálok egy olyan updates lekérdezést, ami minden sort lekér MYSQLböl inputba és csak egy submit van, feltudom küldeni a módosítót sorokat
egy sima update el?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ezt azért nem nehéz megtalálni, a legjobb pedig, ha magadnak írsz egyet 😊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ám keress rá a jquery google map-ra.
már átnyálaztam google-t és hotscripts.com-ot, nem találtam semmi jót😄
ötlet?
echo "valami nagyon nagy string aminek a közepebe ".((true)?"kellene":" nem kellene")." egy if de nem kellene megszakítani.";
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
magyarázat:
ha ez teljesül ? csináld ezt : különben ezt
[merlinw.org]
vagy valahogy iigy?? 😄
Csak probalkoztam, semmi kozom sincs egyenlore a php hoz... 😄
Szoval ne vedd keszpenznek akkor se ha erre gondoltal (csak igy tudtam ezt rovidiiteni) 😄
if (melyikoldal=='asd') {
$lang_menu❤️>3> = "dsa";
}
Letudom rövidíteni ezt az ifet valahogy? tehát ne kelljen mindenhol odeírni, hanem csak pl asd: helyette😄
<style>*{position:relative}</style>
<table><input></table>
Vaxi: ez a rewrite nem is vészes 😄 csak beraktam egy (.*)-ot meg változóhoz $2 kellett. Azt hittem van valami csavar, de ez így jóó.
mysql_free_result
Gyakorlatilag közvetlen felszabadítás. Enélkül csaj a script lefutása után szabadítja fel. Tehát nagyobb és/vagy ciklusba ágyazott lekérdezések, esetén hasznos.
Továbbá az alacsony erõforráshasználat és sebesség érdekében célszerû az alapvetõ, ismétlõdõ lekérdezések tárolt eljárásokkal (Stored Procedure) végeztetni, illetve statikus tartalmak esetén view táblákkal dolgozni.
SQL triggerekkel is rengeteg idõt és energiát lehet spórolni.
[merlinw.org]
na látod, ezt nem néztem meg...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Egy iframe belsõ framejét belinkelni ide példálózva irtó nagy bunkóság és gerinctelenség. Na de ez saját véleményem, nem kell velem egyet érteni.
http://ciankali.uw.hu/base.htm
[ természetesen az ilyeneknek soha nem lehetne eladni ]
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az Ultraweb még mûködik😊
[merlinw.org]
http://extrahurip.ath.cx
Merlin: ha nyomok egy free_result-ot, akkor az kikerült a gyorsítótárból is nem ? Ergo ha megint meghívóm az oldalt, akkor újra lekéri, vagy a gyorsítótárazás csak egy oldallekérésen belül van ?
Nem a sok adat miatt, hanem a béna adatbevitelektõl, a millió értelmetlen select * -tól, a fetch, sql close, free_result nemhasználásától, stb. Magyarul a kontárok miatt😊
Huhh, sosem üzemeltetnék ingyenes tárhelyet...😊
[merlinw.org]
Valaki utána érdeklõdhetne ennek.