2210
Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
-
#1250 Mélyen gyökerező hagyományos ünnepet....
Mostanság jellemzően melót (sütés főzés...stb).evvan. -
#1249 én óvtalak hogy kitárulgoz)))
itt senki nem az aminek kiadja magát.
én valójában neonáci vagyok csak provokálok, css 14 éves, solt meg csinos szőke felemás cipőben))))) -
#1248 De csavarjunk egyet!
Kinek mit jelent a Húsvét?
1. Hús-vét: azaz szigorúan vegetáriánus életvitel, példa: mazdaznan követői szerint a név jelentése hogy vétek húst enni.
2. Berúgás, hányás, öklendezés, aztán berúgáshányásöklendezés, aztán......
3.Ccsaládi ünnep már megint a nagyival.
4.az a mi, Jézus, Szentség, Ünnep.
5.Ortodox vagyok, jövő héten bulizok.
6.L.....om az egészet.
7.? -
#1247 Na erre azért már válaszolok: szerinted engem miért elmebetegeztek le? Akkora hatalmas okot nem adtam rá. Szerintem. Mi volt akkora ok, hogy ilyet kaptam érte? Ne már! -
Solt #1246 Ok - okozat! Nem szaporodnának, ha nem lenne kiváltó ok... -
#1245 -
#1244 csak általános szidalmazás lenne, a katolikusok besértődnének.
nem rád gondoltam, bár te is mondtál hasonlót, az utóbbi két év fórumáról beszéltem, azóta szaporodtak meg ezen emberkék. -
HUmanEmber41st #1243 Csaknem rám gondolsz? :D
Tényleg, még nem is fejtettem ki, szerintem mire is mentünk a kereszténységgel.
A kereszténység segítségével tudtunk adni annyi szentet a világnak. A Szentek pedig tudtak enyhíteni a világ nyomorúságán. Ez már megérte.
A topicot nem lehetne átkeresztelni arra, hogy "Mire mentünk a római katolikus egyházzal?"
Mert arról bőven lenne fröcsögnivalóm.. :D -
#1242 Hogy jön ki ebből, hogy a bíboros szerint hülyék a katolikusok? -
css #1241 Még mindig jobb, mintha te írnád. :) -
css #1240 Hopp, tényleg elírtam ... te idegbeteg majom. :) -
Solt #1239 És ezt Te írod ide? Azért ez elég kemény... :D
-
#1238 érdekes hogy pár fórumozó aki itt állandóan forradalomra buzdított, szőrén-szálán eltünt, és azóta nincs hozzászólása a topikokban amióta a terrorista csoportot lefülelték. tán csak nem valami összefüggés van e kettő dolg között.))))
mondjuk állandó feltünésmániájuk miatt fűne-fának elmondták céljaikat, nem is csoda hogy gameover nekik((( -
#1237 én tudok jobbat:
-Hé!...Áljon meg, ne legyen szamár!
-Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
azt hittem már tényleg beteg vagy...... -
#1236 Russell, te ostoba bohóc. -
css #1235 Értem kár lenne időt pazarolnod imádkozásra. Lepereg rólam. Meg amúgy sem vagyok túl jóban a nagy Manituval. A múltkor is összezördültünk, és taknyán tenyereltem. Azóta nem szól hozzám. ;)) -
css #1234 Nem érzem magam betegnek. De te biztos tudod. :)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel
;) -
css #1233 Ja, tehát érvek és érdemi hozzászólás nélkül mentél árulkodni. Értem. Van akinek ez a fontos. :)
De lehet, hogy a modik is úgy látták, hogy nem követtem el semmit. Semmi olyat, amit más ne követett volna el. ... Pl. te. :)
Miért regelnék újat? Nemtán magadból indulsz ki? Te így szoktad? :)
Én magasról teszek rá, ha kitiltanak. Rövidesen ígye-úgyse fogok ide írni, mert érdemtelen. Akkor meg már mindegy hogy előbb vagy utóbb. Csak röhögni jövök fel néha. Ahhoz meg regelnem se szükséges. :)
Egyébként elég csúnya, hogy trollnak nevezel. Ezért a sértegetésért véletlenül nem szoktak kitiltani innen? Meg a trágár szavakért esetleg, amivel nemrég jöttél elő? Mert akkor mehetnél beárulni magadat is, kis óvodás színvonalú, vitaképtelen pisis. :) -
css #1232 Hatan körben egy laptop körül és többszáz hsz. közül olvasgatni fél órán át? Vagy egyszerre csak egy olvas, majd cseréltek? Esetleg felolvasóest van ilyenkor? Szép látvány lehet, egyszer megnézném magamnak. :)) -
css #1231 ;DDDD Ez jó volt!
Micsoda érvelése van a csávónak! Le a kalappal előtte. :DDD -
css #1230 Hú, te jó ég! Micsoda szörnyűségek! ;D
Mi is lenne velem, ha nem írhatnék ide...? ;) -
#1229 hát a labda ezzel fel van dobva))) leglább van új imatémám))) -
uwu #1228 Csupa jószándékból mondtam, hátha meggyógyul. -
#1227 nekem nem ez jött le.... -
#1226 ismered személyesen? már hogy tudod hogy beteg...
de hát te is mondtál egy-két keresetlen szót neki, ha
tudod hogy beteg akkor inkább kíméletre szorul...
remélem semmi komoly és hamarosan felépül.
-
uwu #1225 Csak szánalomból nem kaptál büntit.
Én szóltam a modinak, hogy nézze meg mit művelsz, de a betegségedre való tekintettel megkértem, hogy ne büntessen meg téged.
De úgy látom értelme nem sok volt. Még kiharcolhatsz magdnak egy bannt is, aztán jöhetsz új néven, a többi troll is ezt szokta csinálni. -
Solt #1224 Lap-top? :)) -
#1223 a bíboros szerint a katolikusok hülyék :D -
#1222 thx
büntiponti?
nem szólhatsz hozzá bizonyos ideig a fórumban, akár egy hétig is)) -
css #1221 Mentem hunyni egyet. De nem ám trollkodni itt! :) -
css #1220 Jajjmán! Kezd este lenni. Írni se tudok. :) -
css #1219 És mire jó az a bünttőpont? ... Vagy mire rossz? :)
Ha kapok olyat, akkor naponta jön hozzám pár kétajtós szekrény, és rámhajtogatja a számítógépasztalt, vagy mi? :))
Ja, így már más. Nem láttam a Ragyogást, legalábbis nem rémlik.
Ez akkor valami olyasmi lehet, mint a "tamoszaf", vagy a "rádamsik gyavloh". ;)
A trollkodás a mi esetünkben kérlekszépen egy olyan, leginkább emberi kommunikáció során létrejövő vélt vagy valós tevékenység, ahol a kommunikáció résztvevői az általánosan elfogadott társadalmi és kommunikációs normák be nem tartásával közölnek egymással információkat. ... Vagy valami ilyesmi. ;) -
#1218 én kiraktam a dávid csillagot avatarnak kaptam is egy rakattal, de aztán visszavonták))) fura is lett volna mert van itt fasiszta nevű hálójáró, az meg nem kapott)))
kellögem=Ragyogás című film))=megöllek))) és átveszem a helyed..
na tied a labda: mi a manó a trollkodás? -
css #1217 Én a trollkodást értem. A "kellögem"-et nem.
Én megmondom mi a trollkodás, te meg a kellögem-et. Na? :) -
css #1216 Milyenek azok a büntetőpontok? Még soha nem volt olyanom; bár annyit nem is lógtam itt, hogy legyen. Mivel jár az?
És kaphatok én is olyat? :) -
#1215 hehe
A Nagy Testvér figyel téged)))
aztán kellögem és átveszem a helyed)))
amúgy öregszem vagy mi: az mit jelent hogy "trollkodás" itt a fórumon?
-
css #1214 Hoppá- Linkelés meg elmaradt. :)
Fanatikusok -
css #1213 Teraszon számítógép meg bor. Hajjaj. Ez még hihetőbb volt. :)
Nah, visszatérve a témára. Berakok egy ízelítőt a kereszténység áldásos hatásaiból. Már volt ugyan, de nem baj:
http://empiriamagazin.com/Miszcellanea/Fanatikusok.htm -
#1212 Megkérnék mindenkit, hogy a személyeskedést mellőzve folytassa a fórumozást eme topicban. A további személyeskedést és trollkodást büntetőpontokkal jutalmazzuk.
-
Solt #1211 Csak a gyöngyszemeket, te kis butuska... gyönyörű idő van, kint a teraszon egy pohár bor mellett csodálatos műsor vagy! :D
A te szádból dicséret, hogy szánalmasnak nevezel, a baj ott kezdődne, ha hízelegnél... :D
Mellesleg az egyik pszichológus, ha gondolod megadom a számát... szeretek segíteni beteg embertársaimon! :D