Men of Valor: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reptesd az ablakon az nvidiat ! :D
vegyé olyat ami nekem van ! ;)
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
azt mondjátok meg, hogy a "vietnam feeling" megvan benne? Tudjátok: dzsungel para, magárcsicsergés, napalm, stb...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

CSAK EZ ! >
> MEN OF VALOR A KIRÁLY ! :D
Next PC upgrade: 2022

:)
khk..khk.. khk..
egy kis szõrcsomó"
hehe...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A Vietcong-ban volt értelme a csapatnak,itt minek vannak?Hasznuk kb semmi,de legalább elakdsz bennük ha mozogni kéne a tûzharcban.
A Vietcongban legalább volt normális célzás,nem ugy mint ebben.
A Vietcongban legalább nem olyan helyen haltak meg az ellenfelek ahová te,a "csodás" játékfelépitésnek köszönhetõen ,oda se mehetsz hogy átkutasd õket.
A Vietcongban legalább megmaradtak a fegyverek,és sokkal tovább felvehetted,mig itt eltünik pár másodperc után a hullával együtt.
A Vietcongban sokkal nagyobb terepeken mászkálhattál,sokkal szabadabb voltál mint ebben.
Ugyhogy szerintem,ez alapossan lemaradt a Vietcong mögött...

mi volt abba szép mondd el kérlek , de lehet h te már a Vietcong 2-vel toltad vagy esetleg a 3-mal(kérdõjel) :P
te mindent lehurrogsz?
nem látok olyan csocsó topicot, ahol te nem anyázol valami játékot?
te mivel játszol?
amivel egyidõs vagy?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
egyedül a kötözös sebzésrendszer ér az egészbõl valamit esetleg...
(amugy amentés vietcongban is szar votl szal ez nem a mentés miatt szarabb)...
dehát izlések és pofonok, végülis nem csinálnának enyi arcade fost ha nem lenne rá piac :PPP
és a kuss meg rád is áll...

a Vietcong egy nagy FOS ehhez képest , antijedi te meg nyugodj le király a game csak kevés a mentési lehetõség , de a mentés ugy van h pályánként ment amikor van bejáccás egy hosszabb lélegzetû közbeni save progress...ezek azért vannak mondjuk meghaltok és akkor nem lépsz ki a gémbõl hanem folytatod és akkor nem dob vissza a pálya elejére(pont) nekem csak a kevés mentés nem teccik , a game többi rész TUTI !!!! (igaza a mohpa qrvára lealázza de mind1) :) , ugyhogy antijedi kuss éjjen vietnam
üzenet vége... :)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
akkor ez a játék az ami nem lesz meg :D
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
amugy nem is tom mit kéne megindokolnom már a sok mellébeszélésed közepette :P (a nemgondolkodás ugytünik fertõzõ :/)
DirectX® 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
Microsoft® Windows® 98/Me/2000/XP operating system
1.3 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ processor or equivalent
256 MB RAM
3 GB of uncompressed hard disk space for game files
DirectX® 9.0c (included)
DirectX®-compatible sound card and speakers or headphones
4X CD-ROM drive
Microsoft®-compatible mouse, keyboard
Broadband/LAN, DSL or faster Internet connection for online play
RECOMMENDED
Microsoft® Windows® XP
ATI® Radeon™ 9600 or NVIDIA® GeForce 5700 DirectX® 9.0c compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support or equivalent
2.8 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ or faster processor
512 MB RAM or more
24X or faster CD-ROM drive
For Dedicated Multiplayer Server: Broadband connection for 12 player maximum, T1 connection for 24 player maximum.
Hát szerintem elég valószinûtlen,hogy gond nélkül menjen.De ki tudja...
de igaz neked gondolkodni se kell ugy általában, az ugyis luxus felétek ahogy látom :P
Na mindegy ahogy érzed.
kérdésem: ezen a gépen menne-e szaggatás nélkül?
1133 mhz proci
512 ram
ati radeon 9100 asszem 128 mega
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
én nem beugatok csak a sok hülyeség már fáj ami beléd szorult, de szerencsére csak fokozatosan jön kib elõled :PPP
Pedig medium-on kezdtem,tehát még az sem lehet hogy ez az extra nehezités.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ez akkor van ha kilépek a játékból aztán ujrakezdem.Hát ezek tényleg azt gondolták hogy mindig fél órával elõbrõl fogom folytatni mint ahol abbahagytam?