763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
#443 Valaki adna egy linket az 1.2 crack exe-hez? Nem a patch-re gondolok az megvan! -
deicide #442 Szenvedek rendesen...mert még ilyet nem láttam hogy fehér lett volna minden:((
-
deicide #441 akkor tehát marad a 61.77 Detonátor....? -
#440 Tudtommal nem hivatalos driver. Én valahogy nem bizzok bennük. -
#439 Nekem jó a link használj letöltő managert. -
#438 Asus v9950 (fx5900) -
deicide #437 És milyen ez a Forceware 70.41..driver...?
Segit a fehér efektus leküszdésében....? -
#436 Köszi. most már töltök le egy 66.81-es verziót. gondolom az is jó lesz. Köszi a quick help-et. -
#435 http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 -
#434 Nekem is ezzel javult meg a fehér fü ,meg a fehér ház effektus :)
(66.77)
Gf4 Ti4400-asom van (Asus) -
#433 Nem jó a link. -
#432 És milyen vidkari-d van? -
#431 Nekem ezzel tökéletesen megy: 66.77_win2kxp_international_whql -
#430 És nem tudod, hogy honnan tudnám letölteni? Mert az nvidia.com-on csak a 61.77 van fent. -
#429 ok. köszi +próbálom -
#428 -
ssebo #427 Tegyétek fel a Forceware 70.41 Drivert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#426 Nekem este is fehéren világítanának a textúrák. :) -
#425 Nagyon jó ez a game tök cool volt az első olyan pálya amikor vittek csonakban este. -
#424 Szerintem nem, hiszen a játék működéséhez kell a 9.0C.
A Játék readme-jében irt valami kompatibilitási problémákat, de asszem csak a Gf4 Mx-es kártyákhoz. Ha minden igaz. Úgyhogy én passzolok. -
The Biker #423 Nekem is pont ilyen kártyám van és a jelenség ugyan az mint Neked. Nem lehet, hogy a CX 9C az oka? -
#422 nem valószínű, sok directx 9-es játék megy a gépemen, max nem használja a vid.kártya a directx9-es effekteket. Amúgy meg a directx9.0 c van a gépemen. De úgyhiszem a Men of Valor is azt teszi fel. -
Gabe18 #421 Most lehet hülyeséget mondok,de nem a DirectX 9 a baja?
Mert azt tudtommal a Ti4200 még nem tudja.
De nem értek hozzá,csak valami kósza ötlet... -
#420 Feltettem ezt a hülye peccset és még mindig fehérek a texturák, de most már az emberek ruhája is. Gf4 Ti4200-asom van. Havernak Gf5700 Ultra, azon meg hibátlan. Nem tudjátok mi lehet a baj? Vagy akinek ilyen volt, annak sikerült valahogy megoldani? -
#419 nekem is sp2 van , nem attól van a baja neked ! -
#418 Ja, homemade crap :DD -
#417 nem az sp2 miatt van nekem is az van és semmi baja -
sleve #416 patch csak akkor megy fel ha nem volt előtte crackelve -
HammeRed #415 Nekem ugyanezt irja ki,viszont en tegnap kileptem belole azota hozza se nyultam a gamehoz,most meg inditanam es semmi.Gyanitom hogy az a kiba sp2 csinalja amit szombaton tettem fel tesztelni,masnal is vannak gondjaim ugyhogy masra nemtok hirtelen gondolni. -
#414 csak NUKE-olva van ^.^ -
#413 Kijött dvd-n is.. -
ssebo #412 Ha már egyszer kicserélted az exe fáljt,vagyis megcrackeltad, akkor nem engedi a peccset. Először install, majd a patch,utána az exe fálj csere. 1.2-es patchez 1.2exe kell!!!!! -
#411 hmmm... :/ -
#410 nekem sem müxik -
#409 pontosn valahol pont ez a problém hogy kéri a patchet! -
#408 Peccs nélkűl nem jó? -
#407 NAH EZ A HELYZET !
hogy kell multizni ???? melyik server ?? mert eddig egyikre sem csatizott egyiknél kiírt vmit másiknál rossz cd-key tehát ezek nem crackelt serverek(pont) akkor h lehet multizni ???
valaki aki tudja meg aki nem HELP !!! pls
jah meg a pecs !
pecseltem :) , de xar , azt is mondjátok el pls ! -
#406 betettem a pecset és ezt írja ki !
---------------------------
MenofValor.exe - Belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (?ValidateCDKeyRelease@@YAHXZ) nem található a DLL-ben (Engine.dll).
OK
-
#405 Kicsit lehet most per/pill nem volt kedvem olvasni. -
#404 Hülye vagy?
Nemigaz,hogy 3 sort nem tucc' visszaolvasni bazeg'