Men of Valor: Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 66.77-es drivert tedd fel!!!!!!!!!!!!!
fitutufi
én tom a megoldást!
reptesd az ablakon az nvidiat ! :D
vegyé olyat ami nekem van ! ;)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

wedge31
hello.valaki rájött mi a megoldás a fehér árnyalatokra?a legujabb nvidia driver és a 1.2patch is fenn van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Na én is elkzdtem a game-el nyomni nagyon bejön a víz példaértékû.

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
EZ MÁR SPOILER!!!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bon
A végén egy városba folyik a harc leginkább kommandos jellegûek a városos küldetések de nekem tetszenek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

fitutufi
jah...olvass vissza kicsit... ;)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Tatyla
de meg ám!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

JuanG
csá!

azt mondjátok meg, hogy a "vietnam feeling" megvan benne? Tudjátok: dzsungel para, magárcsicsergés, napalm, stb...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

fitutufi
LÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

látom összegyültek itt a csupa értelme figurák..., én már megse szolalok inkább mert minyá sírvafakad a fél bagázs hogy csunyát mondtam az õ drága játékukra...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

te meg aztán a fõ értelem vagy látom..., ha már nem tudsz mit irni nekiálsz személyeskedni..., msot én is irhatnám hogy te meg hupikéktörpike párti vagy de nem teszem mert a hupikéktörpike fanok agyilag értelmesebbek nálad...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nem szebb de maga a grafikai stilusa "szebb" jobban a stilushoz illik...

nem hurrogok le én mindent csak elmondom a véleményem..., nézz kcisit jobban körül találsz bõven oylan gamet amit nem hurrogtam le...

És azért nem kell ugrálni,mert elõre meghatározott útvonal van.Ez egy tökéletes játék...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fitutufi

Nálad lakásszerte....

grebber
Azért van elõre meghatározott útvonal hogy ne kelljen ugrálni.

fitutufi
fiúk nem lényeg az egész !
CSAK EZ ! >
> MEN OF VALOR A KIRÁLY ! :D

Ebben ezzel szemben a nyilt terepen fél méterre lévõtõl sem tudod ha egy 20 centis bucka van köztetek... :-)

grebber
Avietcongban legalább a falon keresztül feltudtad venni ami a halott csávonál volt :)

fitutufi

:)

grebber
A Vietcong jó game volt csak elszálllt felette az idõ abban milyen volt a viz és ebben milyen a viz, meg minden más.

Frank99
"Antijedi vagyok, a bátor!
khk..khk.. khk..
egy kis szõrcsomó"

hehe...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hát a Vietcongnál ez csak maximum grafikailag jobb.
A Vietcong-ban volt értelme a csapatnak,itt minek vannak?Hasznuk kb semmi,de legalább elakdsz bennük ha mozogni kéne a tûzharcban.
A Vietcongban legalább volt normális célzás,nem ugy mint ebben.
A Vietcongban legalább nem olyan helyen haltak meg az ellenfelek ahová te,a "csodás" játékfelépitésnek köszönhetõen ,oda se mehetsz hogy átkutasd õket.
A Vietcongban legalább megmaradtak a fegyverek,és sokkal tovább felvehetted,mig itt eltünik pár másodperc után a hullával együtt.
A Vietcongban sokkal nagyobb terepeken mászkálhattál,sokkal szabadabb voltál mint ebben.
Ugyhogy szerintem,ez alapossan lemaradt a Vietcong mögött...

fitutufi
az új Shrek 2 az teccik neki gondolom , kb az az õ szintje

fitutufi
"vietcong nem csak jobb volt de szebb is..."

mi volt abba szép mondd el kérlek , de lehet h te már a Vietcong 2-vel toltad vagy esetleg a 3-mal(kérdõjel) :P

Frank99
off:

te mindent lehurrogsz?
nem látok olyan csocsó topicot, ahol te nem anyázol valami játékot?
te mivel játszol?

amivel egyidõs vagy?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

miben jobb ez mint a vietcong? full arcade szar ahoz képest a grafika randa, monoton játékmenet, ráadásul full lineáris (bár ez vlaamennyire vietcongnak is felroható)
egyedül a kötözös sebzésrendszer ér az egészbõl valamit esetleg...
(amugy amentés vietcongban is szar votl szal ez nem a mentés miatt szarabb)...
dehát izlések és pofonok, végülis nem csinálnának enyi arcade fost ha nem lenne rá piac :PPP
és a kuss meg rád is áll...

fitutufi
nah most jövök én !! :D
a Vietcong egy nagy FOS ehhez képest , antijedi te meg nyugodj le király a game csak kevés a mentési lehetõség , de a mentés ugy van h pályánként ment amikor van bejáccás egy hosszabb lélegzetû közbeni save progress...ezek azért vannak mondjuk meghaltok és akkor nem lépsz ki a gémbõl hanem folytatod és akkor nem dob vissza a pálya elejére(pont) nekem csak a kevés mentés nem teccik , a game többi rész TUTI !!!! (igaza a mohpa qrvára lealázza de mind1) :) , ugyhogy antijedi kuss éjjen vietnam
üzenet vége... :)

jah fõleg hogy jóeséjel ha van vlami anticsit a magyaritáson tuti fennakad :P

ibrik
Úgy látom, a multiplayer-fanok sem fognak unatkozni...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

fhsasa
thx
akkor ez a játék az ami nem lesz meg :D

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

oks, hagyuk is inkább mert ez már off :P
amugy nem is tom mit kéne megindokolnom már a sok mellébeszélésed közepette :P (a nemgondolkodás ugytünik fertõzõ :/)

MINIMUM CONFIGURATION
DirectX® 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
Microsoft® Windows® 98/Me/2000/XP operating system
1.3 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ processor or equivalent
256 MB RAM
3 GB of uncompressed hard disk space for game files
DirectX® 9.0c (included)
DirectX®-compatible sound card and speakers or headphones
4X CD-ROM drive
Microsoft®-compatible mouse, keyboard
Broadband/LAN, DSL or faster Internet connection for online play

RECOMMENDED
Microsoft® Windows® XP
ATI® Radeon™ 9600 or NVIDIA® GeForce 5700 DirectX® 9.0c compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support or equivalent
2.8 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ or faster processor
512 MB RAM or more
24X or faster CD-ROM drive
For Dedicated Multiplayer Server: Broadband connection for 12 player maximum, T1 connection for 24 player maximum.

Hát szerintem elég valószinûtlen,hogy gond nélkül menjen.De ki tudja...

grebber
Látom nem tudod megindokolni ennyi elég is nekem.

hagyuk reménytelen vagy... :P
de igaz neked gondolkodni se kell ugy általában, az ugyis luxus felétek ahogy látom :P

grebber
A hangulaton mit kell gondolkodni??

Tatyla
NEM!

ki mondta hogy nem teccik? ami game igazán nem teccik oda nem is irok..., nem tom feltünt e, és nem szolok be mindenkinek csak akinek nehezére esik a gondolkodás (mint pl neked néha :P) :D

grebber
Nem vezed észre magad mindnkinek beszólsz ha valamelyik game nem tetszik neked és másnak igen egybõl mehet a picsába.
Na mindegy ahogy érzed.

fhsasa
üdv skacok
kérdésem: ezen a gépen menne-e szaggatás nélkül?

1133 mhz proci
512 ram
ati radeon 9100 asszem 128 mega

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

zoli80
jedi nemá,grebber jó arc!meg kéne már értened hogy nem vagyunk egyformák és nagyon szar lesz minden ilyen antiszoc hozzáállással:)

devan devan!!!
én nem beugatok csak a sok hülyeség már fáj ami beléd szorult, de szerencsére csak fokozatosan jön kib elõled :PPP

Jaja,pontossan,nem értem...
Pedig medium-on kezdtem,tehát még az sem lehet hogy ez az extra nehezités.

bon
Nálam is ilyen, hiába csinál mentéseket ha kilépek és visszstöltöm akkor kezdi a pálya elejérõl.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Csak azért nem mert akkor nem tudnál beugatni.És annak nincs hangulata.

Hát akkor nem tudom mi van ezzel,de nem hiszem hogy lesz kedvem "utánnajárni"...

szvsz a gáz nálad van mert nálam eddig iylen nem volt...

Na most lett elegem.Vagy én vagyok hülye /lehet/,vagy ez a játék az.Van egy missióból 6 darab mentésem,amit felajánl a LOAD pontban,de mindegy melyikre nyomom,csak elõröl hajlandó kezdeni az egész küldetést.
Ez akkor van ha kilépek a játékból aztán ujrakezdem.Hát ezek tényleg azt gondolták hogy mindig fél órával elõbrõl fogom folytatni mint ahol abbahagytam?