763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
#483 Már feltörték a StarForceot. -
Gabe18 #482 És amilyen szerncsénk lesz amit nagyon várunk mind StarForce-os védelem-el lesz ellátva,aztán akkor jöhet a
-
#481 az igaz , ha választani kell akkor énn is hl2-t de a mohpát se becsüljük le mert nekem a háborús FPS-ek a kedvenceim főleg a cod meg a moh sorozat tehát.....
de a hl2 is pöpec lesz tehát jó lesz ez a november nem is beszélve a többi király gammáról...
-
#480 Olvastam, hogy a 66.77 driver megoldja, de ez a driver csak a media centeres winfoshoz van, sima xphez még csak a 61.77-es van, amivel villódzik a kép. -
#479 Felraktam a patchet, de ugyanolyan szar, és villódzik az egész. -
#478 Már megoldottam. -
deicide #477 Nem szenvedek és nem gyötrődöm...és odáig nem vagyok...!
De ha már választani lehet akkor ezútán inkább a HL2-nek esek majd..!
Nem izgat annyira a "mopha"....RW-Dvd elfér majd...és ha nem lesz más game akkor majd előszedem!!!! -
deicide #476 Nekem most már nincs gondom a játékkal...!
Eltünt a fehér köd..és müxik...minden rajta...!!!
-
#475 Eredeti exet el tudna valaki juttatni hozzám? Nem akarom újrafelrakni a 4cdt :( -
#474 JA látom erről van szó. Tehát akkor a patch megoldja? -
#473 Van egy kis problémám!
A játékban a a környezet textúrája villódzik folyamatosan, hol szürkébe, hol fehérbe. :( Van erre valami orvoslás?
Legújabb nvidia driver van fent. -
#472 Egyszerű.
imyke-vel mindketten mindig a legfrissebb verziókon dolgozunk.
Azt a 11 MB-ot (amit a patch és a hozzá készült crack együtt kitesz) nehogy már ne bírd letölteni és feltelepíteni...
Ráadásul a példa is mutatja, hogy nem mindenkinek sikerült a problémáját a patch nélkül megoldani, és persze nem fogok amiatt kétféle magyarítást csinálni, mert az egyiknek nincs szüksége rá, a másiknak meg csak azzal megy.
Viszont a patch-el mindenkinek megy.
Ennyi. -
#471 mit vagy oda !?!?
ugyis itt lesz a mopha most ezzel szenvedsz , hagyd a p*cs*ba ! :D
de egyszer végig lehet tolni , gyakorlásképp ! -
12.-ig még 5× végigtolom :D
most vok a kommandós dzsungeles pályán asszem az 5. vagy a 6 pálya vagy nemtom h pályázzák ezek ! -
deicide #469 Nem kerek nekem hogy miért annyra fontos ez az 1.2 patch...!!!!
Mitöl lesz jobb....?
Olvasva...sok mindenki szenvedet a fehérséggel...de úgy tünik ezt kilehet küszöbölni a 61.77 Detonatorral vagy a Forceware 70.41. Beta-val...!!! -
deicide #468 Köszi az infot:)
és honnan lehet majd letölteni....?:) -
#467 igaz...de már csak pár nap és megjelenik a pacific assault... nem sok időtök van ezzel gyakorolni :) -
#466 Az nem elég, hogy csak kiveszed a krekkel fájlt.
A patc-elés előtt vissza kell rakni az eredi EXE fájlt is. -
#465 arra rábaszol ! :)
mi gyakorlunk addig a mohpa-ra a gémmel ;) -
#464 Én készítem.
Még hátravan két singleplayer hadmület és pár multiplayer pálya szövegei. Már elkezdtem a fényképes betöltöképernyökön látható idézetek fordítását is, valamint még hátravan az összes levél fordítása (a katona levelezése a szüleivel, meg az elhalálozásodkor a parancsnok által a hozzátartozóknak írt részvétnyilvánító levelek).
Pár napon belül kész lesz az egész. -
#463 én inkább már kivárom a Medal of honor : Pacific assaultat -
#462 Nekem továbbra sem jó a patch !
Kivettem a crack-kelt exe fájlt és elkezdtem feltenni az 1.2 patch-et, és ezt kapom: Patch error - Old file does not exist
Mit csináltam már megint rosszul ??? -
deicide #461 Hol lehet a játékhoz Magyarosítást találni.....? -
#460 Nálam a 61.77-es nVidia ForceWare driver-el tökéletesen megy FX5600-ason a játék (plusz P4 2.8GHz Prescott, 1GB RAM).
A magyarításom az 1.2-esre "peccselt" játékra épül - a log-ban megnéztem, és láttam, hogy a patch néhány szövegfájlt is módosít. -
#459 pecs téma megvan oldva ? mert nekem uan ugy azt írja ki amit alantabb leírtam(pont) -
#458 figyuzzatok van egy olyan icon is hogy Men of Valor Dedicated Server ráklikkeltem és vmi DOS ablakot nyitott meg és a gamespy-ra akart csatizni , ez jó lenne ? vagy ez h műxik ? -
Barocas #457 köszi ez müxik -
#456 Na igy már sikerült egy kicsit multiznom!
68.227.108.198:7777/MPPCO2 volt az ip cime de pályaváltásnál kidobott az invalid cd-keyre hivatkozva! -
#455 Tényleg bocs csak a föoldalt néztem! Köszi! -
#454 http://www.nvidia.com/object/winxpmce_66.77.html
na ez a jó verzió a fehér textúrákra most olvastam forumon^^ -
#453 megjavult! 70.41 a nyerő. -
#452 innen próbáld meg. -
The Biker #451 Szerintem fent van az 1.2 is. Onnan szedtemle én is.
TB -
#450 Nézd meg jobban, ott az 1.2-es is. Nekem is onnan van. -
#449 Ok. most a 70.41-es jön lefele. Többen mondták, hogy azzal jó.
Kipróbálom azzal is. hátha. -
#448 ott még csak az 1.0-ás van! -
The Biker #447 Ez volt fent nekem is és nem jó. Próbáld meg a Forceware drivert!!!!
TB -
#446 www.gamecopyworld.com -
#445 ez sem jó:( -
The Biker #444 Hali!
Nekem ezzel most jó. Az 1.2 patch fent van + Forceware 70.41.
Egyébként ez milyen driver?
TB