763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
#403 Kicsit késöbb mert nagy dvd irásban vagyok!Az msn az e-mail cimem alapján van! De benne vagyok a multizásban! -
#402 Az 1.2-es patchez kell crack?? -
#401 valaki kipróbálja velem a multi részét , TATYLA ! gyere ! msn vagy mittomén -
Gabe18 #400 Megnézem ezzel,hátha utánna már normálissan ment nekem is... -
#399 Kösz! Remélem ezzek már jó lesz! -
#398 Valóban... megvan minden! (patch,crack)
KÖSZI !!!
-
#397 Money féle váltózatom van. a Patche-et a hivatalos oldaról szedtem a lnk itt van a forumban lentebb valahól. A patch-hez cracket a http://www.gameburnworld.com oldalról szedtem. -
Gabe18 #396 Levél ment... -
Barocas #395 jó oké ez az 1.2 patch, de ezt nem kell külön krekkelni? -
Barocas #394 már lőni kéne nem olvasgatni :) köszi szépen :P
-
#393 LOL
Mért nem olvastok vissza?
Ottvan a #273-es hsz.-ban -
Barocas #392 Nekem a Money változat van meg. Thx help :) -
#391 Indításkor azt írja ki, hogy sérült az Engine.dll fájl (C:\Program Files\2015\Men of Valor\VIETNAM\SYSTEM). Eltudná ezt a fájl tvalaki küldeni nekem mailben [email protected]? Előre is kösz enélkül nem tudok játszani a játékkal. -
#390 Köszi,de milyen változat? (reloaded,money,stb)
Persze utána néznék,de munka idő alatt a szerver nem enged fel ezekre az oldalakra :C
(g.ci szerver nem látja,hogy munkaszüneti nap van :DD) -
Barocas #389 Ja én is ezt kérdezem :D -
#388 - 1.2 patch - honnan ?
- multi - hogyan ? -
Barocas #387 honnan szedtettetek 1.2 crack-et? -
#386 Én már igen! Müxik! -
#385 Én a 4cd crackelt váltózatott szedtem le majd telepítés utná felraktam még az 1.2-es patchet és így játszottam végig grafikai hibák ne voltak egyzser akadt ki a játék más próblémám nme volt. -
#384 Indításkor kell megadni neki. -
#383 Hello! A sorozatszámot hová kell beírni mert indításnál kiírja, hogy nem megfelelő a sorozatszám de a telepítésnél meg nemm kérte? -
#382 Hi
Most akkor melyik változat a jó? (jó tudom,a bolti :P)
thx :) -
#381 Huh Végeztem a játékkal király volt a vége. -
#380 próbálj meg kúszva menni utána lesz ott egy gödörféle bunker és egy adandó alkalomkor meg kell nyomni a gránátdobást és odabassza a faszi a piros füstös gránátot utána vissza a fedezékbe mert jönnek bombázni^.^ -
Gear #379 Hi!
Nagyon tetszik a game de már az elején elakadok ott ahol egy bunkert kell elintézni. Állandóan kifektetnek,pedig nem Rambózok hanem óvatosan fedezéktől fedezékig nyomulok előre és mégis mindig kapok egy halálos lövést vhonnan. -
#378 kipróbálta valaki a multit ? -
#377 szerintem is -
#376 Na és melyik vid.kártya a csúcs ár/teljesitményben NA?: HÁTAGEFORCE 6800!! (Tovább ne folytassuk mer elzavarnak! :) ) -
HammeRed #375 Ezek szerint jo lett neked is.Szivesen. -
#374 köszi HammeRed király vagy -
#373 nah és ki vezeti a tabellát ? R.A.D.E.O.N
-
#372 -
#371 Hát igen van egy kis különbség:
-
HammeRed #370 Igen,en miutan ezt feltettem megszunt teljesen a vibralas elotte 61.77-es driver volt fent de azzal jatszhatatlan volt. -
#369 ez valami Beta driver!!! de ha jó... -
#368 Ez a Forceware 70.41-es? -
#367 WEDGE 31-1.2-es patchet honnan szedted le? (Persze erre gondolok Men of Valor Update 1.2CRACKED)nekem is kellene! -
HammeRed #366 En ezt a drivert tettem fel es teljesen megszunt a feher vibralas http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=897&file=4&evp=1a83f803f912f1ec8138723aa4e9a93a.Pecs nincs fent. -
#365 AKKOR MÁR INKÁBB GEFORCE 6800-ast veszek mint gagyi 9600-ost :))) -
#364 huu az szép volt amikor meggyújtották a kunyhókat és úgy hullámzott a levegő meg minden , most a csónakázás utáni pályán vok , az hányadik ? ( nekem nagyon bassza a csőrőm ez a kevés mentés , ha abba akarom hagyni akkor el kell menni a pálya végére , vagy amikor következőnek jáccok vele pálya elejétől kezdem )
dehát ez van....