763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
#523 nem szar a game
a game jó !!!
A PATCH A SZAR HOZZÁ , ELBASSZA AZ EGÉSZ GAMET !!!
-
antijedi #522 montam én hogy szareza game :P -
#521 ibrik hiába csinálod aki felrakta a pecset az baszhatja a magyarosítást én má nem szenvedek ezzel a gémmel , nem ment semmit és semmikor és sehogyan(pont)
ez van...
-
#520 Nem.
Egy sima 128 MB-os FX5600-asom van. -
OLIII #519 és fogadni mernék hogy valami Geforce 6800 6800GT vagy 6800 ultrád van és közben simán elfut egy gef 2őn vagy 3 on is..... na ehhez mit szólsz...egyébként meg nem egy nagyon húdeszép grafikája van...... -
#518 Ízelítő...
-
#517 a patch-et felejtsétek el!!! -
troc #516 GeForce 2 GTS-em van, 800*600 nem szaggat, színhibák sincsennek. csak ahogy állnak a krapekok... -
#515 Három dolog elngedhetetlenül szükséges a játék futtatásához
- DirectX 9.0c kompatibilis VGA-kártya (tehát gagyi butított MX kártyával nem is érdemes próbálkozni)
- feltelepített DirectX 9.0c (ez rajta van a telepítőn is)
- WinXP-hez 61.77-es ForceWare driver (nálam ezzel fut) -
troc #514 nekem ismét más gondom van. :) a figurák krisztus pózban állnak, és nem esnek el, hiába lövök rájuk. a kalapjuk a levegőben lóg mellettük. nagyon lol az egész, de így persze játszahatlan. sima gaméval, peccselve és a 61.77 a 66.77 drivert használva is. mivel próbálkozzak még? -
#513 Fitutufi barátomnak igaza volt! Óvakodjatok a patch-töl mert ha felrakjátok csak egy rendszer újratelepités segithet! -
#512 Indisd újra gépet!Ha olyanja van nekem is ezt csinálja! -
#511 Ha feltelepitem a játékot kell még valami hozzá hogy müködjön? Mert folyton az intro után kilép a desktop-ra.Tud valaki segiteni mi lehet a gond? -
#510 gránálövövel kell lőni a bunkerre ! -
#509 De csak nem hiszem el hogy ebben el lehet akadni.
Én kimentem kinyirtam mindenkit már csak az a bunker maradt dobtam feléjük gránátokat azt közelebb ment az emberem és asszem jött repülő azt lebombázta vagy emlékszik má a tököm mi vot ott. -
deicide #508 na mivan nem játszik a gammával senki...?:((((((((!!!!!! -
deicide #507 Megoldást keresek ahoz a részhez ahol felgyullad a tank..!!Az utasitás az hogy menjek ki az ucsó Upc mögött és jussak el a bunkerig!
De ez sehogyan sem megy...((Mit kell itt tenni és föleg merre kell menni...? -
#506 Kicsit jobban rágyúrtak volna erre a gamre nagyon ott lett volna a szeren, de nálom igy is ott van a szeren. -
#505 easy-n játszottam. Cheat-et nem találtam hozzá amikor játszottam. Pedig kerestem néha elkellet volna. A játék végén a fő amcsi báziból kellet kijutni majd átrágni magam az éjszakai őserdön hemzsegetet a vc-ktől majd bekellet jutni egy kisebb amcsi bázisba (elég kemény volt mert mindig levadásztak) Majd ott támogatni az ottani erőket majd megsérült a parancsnok ha jól emlékszem azt fell kellet venni és eljutni vele a folyhoz. Onnét már gyerekjáték volt eljutni egy másik bázisig. Ez a játék vége. jönnek az amerikai bombázok és megszorják a VC-ket. -
#504 továbbra se ment , meg most patch nélkül is ledob vmikor a pályára fegyver meg élet nélkül , mi a f*sznak kellett felrakni azt a pecset igaz mind1 , mert a végét uccse vittem volna végig cheat nélkül ! -
#503 BON !
te vagy cheattel nyomod vagy easy-n !
igazm van ?
mert má rájött profile name : BON , és behozta a mentéseket végignéztem a pályákat hát bazzeg az utolsó 4-5 számomra cheat nélkül átvihetetlenek vagy lehet h mediumon nyomom azé .
de látom milyen gyorsan etted a pályákat , itt valami cheat van a dologba ! mi volt az uccsó pálya végének , vagyis az egésznek a vége ? mert én cheat nélkül nem állok neki , nagyon nehéz ! -
#502 van msn-ed vagy ilyen dumáljuk ott meg vagy vmi más progi ?? -
#501 Ha kell elküldhetem a profil fájlomat hátha azzal belehet töltenni az állásokat. -
#500 újratettem a gémet most meg iccse ment , pecs nélkül sem . vmit átírt rendessen a pecs ,de mind1 nekem uninstall a game , ez a pálya végi mentés nem jött be , meg most h ugy sem ment....uninstall...elvittem a háromnegyed részéig vagy nemtom..de nekem elég volt belőle , ha vmi dolgom van ki akarok lépni és nem értem a pálya végére akkor kezdjem előről ha nem fejeztem be...hát lol...na mind1...ez van...uninstall -
#499 nem műxik csak az enyémeket fogadj el és látja a te mentéseidet nem látja hogy kell azt h lássa ? vagy nem is lehet ? -
#498 Milyen eredeti -
#497 Lehet menni különféle amerikai és vietnámi katonákkal.
A feladatok amolyan robbantsd fel, védd meg, tisztítsd meg az ellenségtől, akadályozd meg, szerezd meg, szerezd vissza, foglald el, .... stb stb -
#496 kössz -
#495 megtörtént -
#494 [email protected] ide küldd a másik cím az msn-es ! -
#493 A MULTI rész milyen? Vietnámiakkal is lehet lenni?Pályák milyenek? -
Gabe18 #492 "a játék a páylaközbeni mentéseket nem tartja meg ha kilépsz."
Tehát ez a patch-el sem javul?Helyes,már törlöm is... -
#491 Az állásokat elküldtem -
#490 a patch jó. Én végigjátszottam és semmi egetverő problémám nem volt. a játék a páylaközbeni mentéseket nem tartja meg ha kilépsz. De minden pálya eleji mentést megtart. -
#489 küldje el már valaki a mentéseket !!! msn : [email protected] -
#488 de még csinált nagy balfaszságokat a pecs miatt :
-fegyver és élet nélkül rakott le a pályára
-a graf szebb lett
-meg egyéb apróságok !
tehát nehogy feltegyétek , legalábbis nálam ezt csinálta ! -
#487 hali all !
a patch xar , igy h felraktam ami mondtatok FTP címről a pecset meg a másik cracket igy pálya végén sem menti el az állást ! így jártam mikor most 2 óráig toltam és jósokáig elvittem és lámlám nem mentett semmit így egy jó nagyot szoptam !
nagyon kérnék vkit aki eljutott legalább amikor a helikopáter lezuhan utána 1 pálya asszem ott tartottam egy szűk folyosónak tűnő zöldes volt a pálya vége !
valaki küldje el mail címemre : [email protected] , vagy írjon privit msn-be elküldje vagy icq-n a mentéseket !
előre is kösz
bye -
deicide #486 Igen ez igy van...mert végig nyomtam én is az összes...Moha..és Call of...küldetést...meg mindenféle kiegészítöt!!!
Láttam a Demoját az új Moh..demot...és jólesz az..biza:))) -
Gabe18 #485 De azért problémás... -
#484 Valaki pls segítsen!