Men of Valor: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ismerõsöm Xbox-on próbálta,azt mondja nem rossz.Hát talán a single részt összehozták jóra,majd kiderül.
Remélem a hangulata is fasza lesz.
Next PC upgrade: 2022
<2004-10-11 @ 21:51 - G-San>2004-10-11 @ 21:51 - G-San>
A Medal of Honor PC-s sikerei után a fejlesztõcsapat 2 részre bomlott, ebbõl az egyik megalapította a 2015 elnevezésû fejlesztõcsapatot. Rögtön is belevágták a fejszéjüket egy újabb FPS-be, hiszen már volt némi gyakorlatuk. Hosszú évek teltek el azóta, és végre elkészült a Men of Valor - mely a változatosság kedvéért - a manapság egyre divatosabb vietnámi harcterekre kalauzol minket. Október 26-án neki is eshetünk a zöld bozótos és persze a vietkongok kiirtásának.
info:Gamestar
Eh nincs is oly messze.

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szvsz ez hülyeség,és illúzióromboló.
Bár ez valami vietnámi betegség lehet mert a Shellshock-ban sem volt ugrás,az is el lett ezzel cseszve rendessen...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Single részre kiványcsi leszek,az lehet jó,ha normálissan megcsinálják.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De mások is úgy gondolják, hogy szégyen kiadni ilyen játékot. Olyan szervercimek is vannak Gamespy-ban, hogy:
low budget, worthless game :))))

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nekem nem akadt a sima városi pályán.1024ben sem.
Mondjuk én medium beállításon nyomtam 800x600-ban hogy játszható legyen... de hát ilyen graffal... :) A FarCry a nyomába se ér :) (Tényleg! megnézem kijött-e már valami izgi mod a FarCry-hoz)

hát akkor nagyon de nagyon eltér az ízlésünk^^ ekkora ratyit még nem láttam.... azért próbáld ki neten is lehet neekd is megváltozik a véleményed^^ Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
El kéne érni Liveforce-t hogy zuzzon fel egy magyar szervert mert nagyon cool a game.
Várom a teljest ezerrel.

Na ezt mondom én is,teljessen értelmetlen...
Egy városi pályát néztem,annak elég jó grafikája volt.
Viszont van néhány siralmas megoldás is benne.
Az egyik a fegyverhangok,amiket tényleg nem tudom honnan vettek.Én ugyan valóságban persze ilyen fegyvereket nem halottam,de igencsak meglepõdnék ha ilyen hangja lenne nekik.
A másik,és ez jópár más játékban is oriási hiba szerintem /Far Cry,Doom3,Shellshock Nam,stb.../,hogy annó a Vietcongban és késõbb a Call of Duty-ban behozták ezt a "fegyveres célzást",tehát amikor a nézet ráközelit a fegyverre,és valóban a fegyver célzójával célzol./ez hülyén hangzik de nem tudom jobban megfogalmazni/
Ez egy nagyon szuper ötlet,ok.Na de könyörgöm annak mi értelme van hogy vagy az alap célzás a célkeresztel,illetve a ráközelitõs megoldás de ugyanugy a célkeresztel kell célozni?Hát igy gyakorlatilag nem csináltak semmit,kicsit felnagyitódik a környezet azt annyi,semmi olyan hatás nincs na,most valóban én megcéloztam azt a valakit,aztán durrr...
Multiban nem fogott meg engem sem,talán egy használható single playert kihozhatnak belõle.
DirectX® 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
Microsoft® Windows® 98/ME/2000/XP operating system
1.3 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ processor or equivalent
256 MB RAM
500 MB of uncompressed hard disk space for game files
DirectX® 9.0c (included)
DirectX®-compatible sound card and speakers or headphones
4X CD-ROM drive
Microsoft®-compatible mouse, keyboard
Broadband/LAN, DSL or faster Internet connection for online play
RECOMMENDED
Microsoft® Windows® XP
ATI® Radeon™ 9600 or NVIDIA® GeForce 5700 DirectX® 9.0c compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support or equivalent
2.8 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ or faster processor
512 MB RAM or more
24X or faster CD-ROM drive
For Dedicated Multiplayer Server: Broadband connection for 12 player maximum, T1 connection for 24 player maximum.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]