763
Medal of Honor széria legújabb tagja
  • grebber
    Nem vezed észre magad mindnkinek beszólsz ha valamelyik game nem tetszik neked és másnak igen egyből mehet a picsába.
    Na mindegy ahogy érzed.
  • fhsasa
    üdv skacok
    kérdésem: ezen a gépen menne-e szaggatás nélkül?

1133 mhz proci
    512 ram
    ati radeon 9100 asszem 128 mega
  • zoli80
    jedi nemá,grebber jó arc!meg kéne már értened hogy nem vagyunk egyformák és nagyon szar lesz minden ilyen antiszoc hozzáállással:)
  • antijedi
    devan devan!!!
    én nem beugatok csak a sok hülyeség már fáj ami beléd szorult, de szerencsére csak fokozatosan jön kib előled :PPP
  • Gabe18
    Jaja,pontossan,nem értem...
    Pedig medium-on kezdtem,tehát még az sem lehet hogy ez az extra nehezités.
  • bon
    Nálam is ilyen, hiába csinál mentéseket ha kilépek és visszstöltöm akkor kezdi a pálya elejéről.
  • grebber
    Csak azért nem mert akkor nem tudnál beugatni.És annak nincs hangulata.
  • Gabe18
    Hát akkor nem tudom mi van ezzel,de nem hiszem hogy lesz kedvem "utánnajárni"...
  • antijedi
    szvsz a gáz nálad van mert nálam eddig iylen nem volt...
  • Gabe18
    Na most lett elegem.Vagy én vagyok hülye /lehet/,vagy ez a játék az.Van egy missióból 6 darab mentésem,amit felajánl a LOAD pontban,de mindegy melyikre nyomom,csak előröl hajlandó kezdeni az egész küldetést.
    Ez akkor van ha kilépek a játékból aztán ujrakezdem.Hát ezek tényleg azt gondolták hogy mindig fél órával előbről fogom folytatni mint ahol abbahagytam?
  • antijedi
    amugy minnél többet jáccok vele annál inkább az az érzésem hogy a vietcong nem csak jobb volt de szebb is...
  • antijedi
    akkor miért nem aknakeresőzöl inkább? annak is van hangulata...
  • netuddki
  • grebber
    Nekem még nem ért le de az tuti hogy le nem törlöm max ha végigvittem.Szép,ugrás nincs engem egyátalán nem érdekel.Hangulata ha nem annyira jó akkor nem,kevés hangulat is hangulat.
  • Gabe18
    Hát a Vietcong nekem is jobban tetszett.
    Most ezzel megyek,aztán közben azon ingadozok hogy "letörlöm,nem jó ez" , "de nem törlöm,mert nem is rossz ez"....
    Ha nem 4 cd lett volna mire leér,lehet nem variálnék rajta ennyit,hanem abbahagynám,de igy már ugy vagyok vele nyomom kicsit ha már leszedtem.
  • antijedi
    szvsz vietcong fényévekkel jobb volt..., ez iylen arcade valami ahozképest...
    egyedül eza sebkötözéses sebzésrendszer a jobb benne
  • ibrik
    Hát nem hinnám, hogy monoton lesz. Különféle típusúak a megoldandó feladatok.
    Na meg persze ott vannak a multi feladatai...
  • Tatyla
    Én most próbálltam ki,nekem bejön tök hangulatos szerintem de remélem nem válik monotonná!
  • antijedi
    nem csak a processor számit az még nem jutott eszedbe? :P
  • fitutufi

hajrá
  • ibrik
    Na egy nap megfeszített munka után kész az első hadművelet küldetéseinek magyarítása, a menüé és a multi nagy része is.
  • bon
    Tegnap dél óta játszok vele folyamatosan. Nekem nagyon tetszik a játék. A legnagyobb hibája a bármikor mentési lehetőség hiánya. A gép nagyon ritkán ment.
  • fitutufi
    mé játék végén vagy má ???? :D
    én még csak most kezdtem ! 2× jáccottam vele , de ha állandóan jáccanék akkor én is ott tartanék , mert elég könnyű (eleje) :D
  • bon
    Azon a részen már tuljutottam ahol elakadtam. De majd ha te is a játék végén jársz úgy ahogy én akkor meggondolod indőnként a csalást.
  • fitutufi
    cheat ???????????????
    hüle vagy :D
    ehhez ?
    az elrontja a game hangulatát , lúzerség a cheat
    igez néha én is szoktam ! de ehhez ? lol
  • Gabe18
    Hát most abba az egy cd-be nem haltam bele,amit pluszba leszedtem,de kellemetlen volt az biztos.
  • bon
    Nem tud valaki cheat kodót a játékhoz? Elakadtam az egyik pályán kevés a löszerem és nem nagyon lehet megközeliteni a meghalt vc-ket mert nyilt terepen vagyok és hamar lelőnek. Köszi
  • bon
    Nem lehet idáig 2x volt olyan, hogy a helikopteren lévő géppuskát tudtam kezelni. De vezetni egyik jármüvet se lehetett idáig.
  • fitutufi
    addig még szerintem nem jutott el senki...de elképzelhető...mi mindent rejteget ez a 4 cd... :)
  • fitutufi
    LOL
    1024×768 -on van mivel 17'-os a monyitor , de tutin minden high-on van meg mindent felnyomtam maxra amit lehetett , semmi rezenés semmi akadás mondom....ha nem hiszed...a te bajod
  • Buba007
    Lehet benne légi járművekkel menni?
  • gesa
    Semmi esetre sem szeretnék kötekedni, ne úgy vedd, de nekem kicsit furcsa ez a minden full-on és semmi rezzenés. Igaz felbontást nem írtál és azt sem, hogy mi mennyire van tunningolva.
    Nálam egy 2.4-es P4-en, GeForce FX 5900 XT, 1GB DDRAM, fullon 15-20 fps között produkálja magát. Közepes felbontáson egész élvezhető. Kicsit nehéz elhinnem, hogy a processzoraink közötti 400 Mhz(ha annyi)
    ennyi változást eredményezne.
    Vagy eseteleg én csinálok rosszul valamit.
  • fitutufi
    lessssz
  • fitutufi
    kb mikorra ?
  • Tatyla
    De akkor most van magyaritás vagy nincs?
  • fitutufi
    király
  • ibrik
    részvényilvánító=részvétnyilvánító
  • ibrik
    Amire te gondolsz, az a parancsnokod részvényilvánító levele a hozzátartozóidnak.
    Azok is le lesznek fordítva a végén, na meg a pályák elején a fényképes idézetek is.
  • fitutufi
    a víz is nagyon király , meg ha meghalok akor az üzenetemet felolvassa vagy mi az nagyon király , a nádasba amikor voltam és tiszta mező volt semmi dzsungel ott éreztem a cod hangulatát amikor kinnt vagy a csatamezőn és 5 féle helyről jön az ellen.... ..de ez a 4 cd ez elevszi sokaknak a kedvét..főleg aki clonecd-s be töltötte :D ...ugye gabe... :D
  • ibrik
    Ja és ha kész lesz a magyarítás, majd közzé lesz téve a szokásos "hivatalos" csatornákon...