763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
#323 Nem vezed észre magad mindnkinek beszólsz ha valamelyik game nem tetszik neked és másnak igen egyből mehet a picsába.
Na mindegy ahogy érzed. -
#322 üdv skacok
kérdésem: ezen a gépen menne-e szaggatás nélkül?
1133 mhz proci
512 ram
ati radeon 9100 asszem 128 mega -
#321 jedi nemá,grebber jó arc!meg kéne már értened hogy nem vagyunk egyformák és nagyon szar lesz minden ilyen antiszoc hozzáállással:) -
antijedi #320 devan devan!!!
én nem beugatok csak a sok hülyeség már fáj ami beléd szorult, de szerencsére csak fokozatosan jön kib előled :PPP -
Gabe18 #319 Jaja,pontossan,nem értem...
Pedig medium-on kezdtem,tehát még az sem lehet hogy ez az extra nehezités. -
#318 Nálam is ilyen, hiába csinál mentéseket ha kilépek és visszstöltöm akkor kezdi a pálya elejéről. -
#317 Csak azért nem mert akkor nem tudnál beugatni.És annak nincs hangulata. -
Gabe18 #316 Hát akkor nem tudom mi van ezzel,de nem hiszem hogy lesz kedvem "utánnajárni"... -
antijedi #315 szvsz a gáz nálad van mert nálam eddig iylen nem volt... -
Gabe18 #314 Na most lett elegem.Vagy én vagyok hülye /lehet/,vagy ez a játék az.Van egy missióból 6 darab mentésem,amit felajánl a LOAD pontban,de mindegy melyikre nyomom,csak előröl hajlandó kezdeni az egész küldetést.
Ez akkor van ha kilépek a játékból aztán ujrakezdem.Hát ezek tényleg azt gondolták hogy mindig fél órával előbről fogom folytatni mint ahol abbahagytam? -
antijedi #313 amugy minnél többet jáccok vele annál inkább az az érzésem hogy a vietcong nem csak jobb volt de szebb is... -
antijedi #312 akkor miért nem aknakeresőzöl inkább? annak is van hangulata... -
netuddki #311 -
#310 Nekem még nem ért le de az tuti hogy le nem törlöm max ha végigvittem.Szép,ugrás nincs engem egyátalán nem érdekel.Hangulata ha nem annyira jó akkor nem,kevés hangulat is hangulat. -
Gabe18 #309 Hát a Vietcong nekem is jobban tetszett.
Most ezzel megyek,aztán közben azon ingadozok hogy "letörlöm,nem jó ez" , "de nem törlöm,mert nem is rossz ez"....
Ha nem 4 cd lett volna mire leér,lehet nem variálnék rajta ennyit,hanem abbahagynám,de igy már ugy vagyok vele nyomom kicsit ha már leszedtem. -
antijedi #308 szvsz vietcong fényévekkel jobb volt..., ez iylen arcade valami ahozképest...
egyedül eza sebkötözéses sebzésrendszer a jobb benne -
#307 Hát nem hinnám, hogy monoton lesz. Különféle típusúak a megoldandó feladatok.
Na meg persze ott vannak a multi feladatai... -
#306 Én most próbálltam ki,nekem bejön tök hangulatos szerintem de remélem nem válik monotonná! -
antijedi #305 nem csak a processor számit az még nem jutott eszedbe? :P -
hajrá -
#303 Na egy nap megfeszített munka után kész az első hadművelet küldetéseinek magyarítása, a menüé és a multi nagy része is. -
#302 Tegnap dél óta játszok vele folyamatosan. Nekem nagyon tetszik a játék. A legnagyobb hibája a bármikor mentési lehetőség hiánya. A gép nagyon ritkán ment. -
#301 mé játék végén vagy má ???? :D
én még csak most kezdtem ! 2× jáccottam vele , de ha állandóan jáccanék akkor én is ott tartanék , mert elég könnyű (eleje) :D -
#300 Azon a részen már tuljutottam ahol elakadtam. De majd ha te is a játék végén jársz úgy ahogy én akkor meggondolod indőnként a csalást. -
#299 cheat ???????????????
hüle vagy :D
ehhez ?
az elrontja a game hangulatát , lúzerség a cheat
igez néha én is szoktam ! de ehhez ? lol -
Gabe18 #298 Hát most abba az egy cd-be nem haltam bele,amit pluszba leszedtem,de kellemetlen volt az biztos. -
#297 Nem tud valaki cheat kodót a játékhoz? Elakadtam az egyik pályán kevés a löszerem és nem nagyon lehet megközeliteni a meghalt vc-ket mert nyilt terepen vagyok és hamar lelőnek. Köszi -
#296 Nem lehet idáig 2x volt olyan, hogy a helikopteren lévő géppuskát tudtam kezelni. De vezetni egyik jármüvet se lehetett idáig. -
#295 addig még szerintem nem jutott el senki...de elképzelhető...mi mindent rejteget ez a 4 cd... :) -
#294 LOL
1024×768 -on van mivel 17'-os a monyitor , de tutin minden high-on van meg mindent felnyomtam maxra amit lehetett , semmi rezenés semmi akadás mondom....ha nem hiszed...a te bajod -
#293 Lehet benne légi járművekkel menni? -
gesa #292 Semmi esetre sem szeretnék kötekedni, ne úgy vedd, de nekem kicsit furcsa ez a minden full-on és semmi rezzenés. Igaz felbontást nem írtál és azt sem, hogy mi mennyire van tunningolva.
Nálam egy 2.4-es P4-en, GeForce FX 5900 XT, 1GB DDRAM, fullon 15-20 fps között produkálja magát. Közepes felbontáson egész élvezhető. Kicsit nehéz elhinnem, hogy a processzoraink közötti 400 Mhz(ha annyi)
ennyi változást eredményezne.
Vagy eseteleg én csinálok rosszul valamit. -
#291 lessssz -
#290 kb mikorra ? -
#289 De akkor most van magyaritás vagy nincs? -
#288 király -
#287 részvényilvánító=részvétnyilvánító -
#286 Amire te gondolsz, az a parancsnokod részvényilvánító levele a hozzátartozóidnak.
Azok is le lesznek fordítva a végén, na meg a pályák elején a fényképes idézetek is. -
#285 a víz is nagyon király , meg ha meghalok akor az üzenetemet felolvassa vagy mi az nagyon király , a nádasba amikor voltam és tiszta mező volt semmi dzsungel ott éreztem a cod hangulatát amikor kinnt vagy a csatamezőn és 5 féle helyről jön az ellen.... ..de ez a 4 cd ez elevszi sokaknak a kedvét..főleg aki clonecd-s be töltötte :D ...ugye gabe... :D -
#284 Ja és ha kész lesz a magyarítás, majd közzé lesz téve a szokásos "hivatalos" csatornákon...