763
Medal of Honor széria legújabb tagja
  • ssebo
    A 66.77-es drivert tedd fel!!!!!!!!!!!!!
  • fitutufi
    én tom a megoldást!
    reptesd az ablakon az nvidiat ! :D
    vegyé olyat ami nekem van ! ;)
  • wedge31
    hello.valaki rájött mi a megoldás a fehér árnyalatokra?a legujabb nvidia driver és a 1.2patch is fenn van.
  • grebber
    Na én is elkzdtem a game-el nyomni nagyon bejön a víz példaértékű.
  • Tatyla
    EZ MÁR SPOILER!!!
  • bon
    A végén egy városba folyik a harc leginkább kommandos jellegűek a városos küldetések de nekem tetszenek.
  • fitutufi
    jah...olvass vissza kicsit... ;)
  • Tatyla
    de meg ám!
  • JuanG
    csá!

azt mondjátok meg, hogy a "vietnam feeling" megvan benne? Tudjátok: dzsungel para, magárcsicsergés, napalm, stb...
  • fitutufi
    LÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • antijedi
    látom összegyültek itt a csupa értelme figurák..., én már megse szolalok inkább mert minyá sírvafakad a fél bagázs hogy csunyát mondtam az ő drága játékukra...
  • antijedi
    te meg aztán a fő értelem vagy látom..., ha már nem tudsz mit irni nekiálsz személyeskedni..., msot én is irhatnám hogy te meg hupikéktörpike párti vagy de nem teszem mert a hupikéktörpike fanok agyilag értelmesebbek nálad...
  • antijedi
    nem szebb de maga a grafikai stilusa "szebb" jobban a stilushoz illik...
  • antijedi
    nem hurrogok le én mindent csak elmondom a véleményem..., nézz kcisit jobban körül találsz bőven oylan gamet amit nem hurrogtam le...
  • Gabe18
    És azért nem kell ugrálni,mert előre meghatározott útvonal van.Ez egy tökéletes játék...
  • fitutufi
  • Gabe18
    Nálad lakásszerte....
  • grebber
    Azért van előre meghatározott útvonal hogy ne kelljen ugrálni.
  • fitutufi
    fiúk nem lényeg az egész !
    CSAK EZ ! >
    > MEN OF VALOR A KIRÁLY ! :D
  • Gabe18
    Ebben ezzel szemben a nyilt terepen fél méterre lévőtől sem tudod ha egy 20 centis bucka van köztetek... :-)
  • grebber
    Avietcongban legalább a falon keresztül feltudtad venni ami a halott csávonál volt :)
  • fitutufi

:)
  • grebber
    A Vietcong jó game volt csak elszálllt felette az idő abban milyen volt a viz és ebben milyen a viz, meg minden más.
  • Frank99
    "Antijedi vagyok, a bátor!
    khk..khk.. khk..
    egy kis szőrcsomó"

hehe...
  • Gabe18
    Hát a Vietcongnál ez csak maximum grafikailag jobb.
    A Vietcong-ban volt értelme a csapatnak,itt minek vannak?Hasznuk kb semmi,de legalább elakdsz bennük ha mozogni kéne a tűzharcban.
    A Vietcongban legalább volt normális célzás,nem ugy mint ebben.
    A Vietcongban legalább nem olyan helyen haltak meg az ellenfelek ahová te,a "csodás" játékfelépitésnek köszönhetően ,oda se mehetsz hogy átkutasd őket.
    A Vietcongban legalább megmaradtak a fegyverek,és sokkal tovább felvehetted,mig itt eltünik pár másodperc után a hullával együtt.
    A Vietcongban sokkal nagyobb terepeken mászkálhattál,sokkal szabadabb voltál mint ebben.
    Ugyhogy szerintem,ez alapossan lemaradt a Vietcong mögött...
  • fitutufi
    az új Shrek 2 az teccik neki gondolom , kb az az ő szintje
  • fitutufi
    "vietcong nem csak jobb volt de szebb is..."

mi volt abba szép mondd el kérlek , de lehet h te már a Vietcong 2-vel toltad vagy esetleg a 3-mal(kérdőjel) :P
  • Frank99
    off:

te mindent lehurrogsz?
    nem látok olyan csocsó topicot, ahol te nem anyázol valami játékot?
    te mivel játszol?

amivel egyidős vagy?
  • antijedi
    miben jobb ez mint a vietcong? full arcade szar ahoz képest a grafika randa, monoton játékmenet, ráadásul full lineáris (bár ez vlaamennyire vietcongnak is felroható)
    egyedül a kötözös sebzésrendszer ér az egészből valamit esetleg...
    (amugy amentés vietcongban is szar votl szal ez nem a mentés miatt szarabb)...
    dehát izlések és pofonok, végülis nem csinálnának enyi arcade fost ha nem lenne rá piac :PPP
    és a kuss meg rád is áll...
  • fitutufi
    nah most jövök én !! :D
    a Vietcong egy nagy FOS ehhez képest , antijedi te meg nyugodj le király a game csak kevés a mentési lehetőség , de a mentés ugy van h pályánként ment amikor van bejáccás egy hosszabb lélegzetű közbeni save progress...ezek azért vannak mondjuk meghaltok és akkor nem lépsz ki a gémből hanem folytatod és akkor nem dob vissza a pálya elejére(pont) nekem csak a kevés mentés nem teccik , a game többi rész TUTI !!!! (igaza a mohpa qrvára lealázza de mind1) :) , ugyhogy antijedi kuss éjjen vietnam
    üzenet vége... :)
  • antijedi
    jah főleg hogy jóeséjel ha van vlami anticsit a magyaritáson tuti fennakad :P
  • ibrik
    Úgy látom, a multiplayer-fanok sem fognak unatkozni...

• fhsasa
    thx
    akkor ez a játék az ami nem lesz meg :D
  • antijedi
    oks, hagyuk is inkább mert ez már off :P
    amugy nem is tom mit kéne megindokolnom már a sok mellébeszélésed közepette :P (a nemgondolkodás ugytünik fertőző :/)
  • Gabe18
    MINIMUM CONFIGURATION
    DirectX® 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
    Microsoft® Windows® 98/Me/2000/XP operating system
    1.3 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ processor or equivalent
    256 MB RAM
    3 GB of uncompressed hard disk space for game files
    DirectX® 9.0c (included)
    DirectX®-compatible sound card and speakers or headphones
    4X CD-ROM drive
    Microsoft®-compatible mouse, keyboard
    Broadband/LAN, DSL or faster Internet connection for online play

RECOMMENDED
    Microsoft® Windows® XP
    ATI® Radeon™ 9600 or NVIDIA® GeForce 5700 DirectX® 9.0c compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support or equivalent
    2.8 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ or faster processor
    512 MB RAM or more
    24X or faster CD-ROM drive
    For Dedicated Multiplayer Server: Broadband connection for 12 player maximum, T1 connection for 24 player maximum.

Hát szerintem elég valószinűtlen,hogy gond nélkül menjen.De ki tudja...
  • grebber
    Látom nem tudod megindokolni ennyi elég is nekem.
  • antijedi
    hagyuk reménytelen vagy... :P
    de igaz neked gondolkodni se kell ugy általában, az ugyis luxus felétek ahogy látom :P
  • grebber
    A hangulaton mit kell gondolkodni??
  • Tatyla
    NEM!
  • antijedi
    ki mondta hogy nem teccik? ami game igazán nem teccik oda nem is irok..., nem tom feltünt e, és nem szolok be mindenkinek csak akinek nehezére esik a gondolkodás (mint pl neked néha :P) :D