Men of Valor: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hát a csapat túl sok hasznot nem hoz.Akkor már sokkal jobb volt a Vietcong-ban,ahol a társaid aktivan részt vettek a dologban.Vezettek,meggyógyitottak,stb...
És ahogy nézem a mentési rendszer is el van cseszve,mert hiába van már egy misszióbol vagy 4 mentésem,bármelyikre nyomok ha ujra betöltöm a game-et,mindig a misszio elejérõl adja.Bár lehet itt még lehet variálni,de a megoldás biztos nem kézenfekvõ,mert egyenlõre nem lelem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Next PC upgrade: 2022

De egy rpg,vagy kalandjátékban már egybõl nehezebb dolga van,mert ott sokkal gyakoribb az olyan rész amit ha nem értesz meg szó szerint,akkor képtelenség tovább menni,vagy csak össze vissza mászkálsz,esélytelenül a továbbjutásra.
Ezért több értelme lenne rpg-ket forditani,illetve több haszna,mint mondjuk egy rally-t.Vagy egy fps-t.
Persze ezzel együtt azt hiszem minden angolul kevéssé tudó játékos,csak köszönetet mondhat minden forditásért,függetlenül attól hogy az milyen játékhoz készült.
Egyébként megmondom én neked, miért magyarosítják túlnyomórészt a "harcos" játékokat.
Egyrészt mert az akciórajongók tábora is külön "állatfajta" és az RPG-hívõké is egy másik állatfajta - és meg kell mondanom, én személy szerint sokkal több akciókedvelõt ismerek, mint RPG-fant...
A másik ok, hogy egy RPG-ben hatványozottan sokkal több a rizsa - ez qrva nagy munkát jelent.
És persze az is oka lehet egy RPG magyarítás meghiúsításának, hogy a játékot egyszerûen nem lehet magyarítani - nem úgy írták meg, nincs meg hozzá a tudásbeli vagy "mûszaki" háttér, ... stb stb

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Szóval ez csak jelzésértékû "gesztus" volt, azt jelezve, hogy elkezdtem a magyarítását.

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Hát a robbanásokat én szörnyûnek látom.
Hát ezek sokat nem mutatnak ugyan,de a viz az pl. egész jó szerintem.A menü zenéje nekem nagyon bejön,meg ami a játék alatt megy azok sem roszak.A grafika szép,nekem 1024-ben nagyjából közepes beállitásokkal különösebb gond nélkül ment /nem tudom mi lesz ha megjelenik pár ellenség is,azért bizakodom.../
A fegyverhangok semmit sem változtak a multi demó óta.
A robbanás effekt borzalmas,kézigránátnál,és a tüzérség vagy légierõ vagy minek a bombázása alkalmával is.
Mindenesetre bele kell mélyednem jobban,mert ha tényleg visszaadja a háborús hangulatot /mint lentebb irták/ akkor a hibái szerintem bõven elnézhetõek lesznek.
gémközbeni kell 😛
mohpa-nál nem lesz jobb 😄D
- a robbanások, tüzek élethûek
- a játék zenéje néhol megható - mintha filmet néznénk
- ugrás gomb nincs
- a holtesteket át lehet vizsgálni
- célszerû, figyelmesen haladni, van 1 pár csapda
sztem
Összevan gyúrva COD+MOHAA
Men of Valor-t nem szabad kihagyni.
A Vietcong, Shellshok : 'Nam 67 , Line of Sign: Vietnam játékokat simán leveri !!!
Csak egyszerûen... "igazi háborús hangulatot kelt"
Az elemzést másnak hagyom.
Nekem is az a gonndom mint damned one-nak
Bizonyos szemszögbõl a textura fû,fák fehér árnyalatot kapnak!
A demonál nem volt ilyen gond!
Szerintem a közeljövöben egy patch lát napvilágot!
Ja és nvida kártyám van ha esetleg atisoknál is elõfordul akkor bugos a játék!
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Mint lentebb irtam,egyes cd-nek clone cd-s verziót szedtem,de nem megy vele.Ahonnan szedtem nem csak money-s változat volt,mint látható.

mindenki gyakorolhat addig mig ki nem jön (nov-ba) !
cod uo-t kár h olyan könnyû volt mert én 2 nap alatt végigtoltam regularon , egy hétvége alatt , de teccett.
Vietconggal eljutottam egy darabig , de nem kínlódtam vele letöröltem meg nem is teccett annyira , asszem anno azért nyomtam vele mert nem volt semmi jó más game.
dardevil ! raknál be sreenshotokat ? a te képeidet ! please !
Pangás van 1 kicsit a jó FPS-ek terén, ez most nagyon jó lesz !!!
VAn egy ki grafikai hiba a prógiban, de nem bírom megcsinálni, bizonyos szögekbõl minden textúra fehér lesz.... a fü... a házak....
Nem tud valaki segíteni, a legújjabb detonator van fenn, a directxet a progti rakta fel.... már próbáltam azt is hogy mindent leveszek róla de nem válltozik...
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
mindenhol money-s változat van !
akkor az megy ? próbálta valaki ?