Lords of the Realm 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
En igen, ugy ment alegjobban ha fele aranyban vetettem be es hagytam uresen mezonek, akkor hozta a maxot. Es csomo penzt kerestem azzal hogy lovagokat gyartottam es eladtam a penzbol megint alapanyagokat vettem es lovagokat gyartottam...es igy tovabb. Gyorsan tizezreket lehetett keresni😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Lehet hogy csak engem erdekel jobban ez a game mint az unreal2k4 es farcry egyutt?😊
Ez itt a lényeg😊
Elvileg jovohet szerdan mar ki is tudjuk probalni😉
We are pleased to officially announce that Lords of the Realm III will be on sale beginning Tuesday, March 16th for the suggested retail price of $19.99. For availability and pricing outside of North America, please contact your local software retailer.
Vegre 1 rendes hagyomanyos strategia lovagokkal, ijaszokkal, nem az x+1. sarkany vs terminator.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mar az elsovel is jokat jatszottam.
Sot meg is vannak.
Szal regi motoros vagyok.
De en arrol beszlek, hogy elkezdtek tok szep ikonokkal a fejlesztes elso fazisaban, azt jol elkurtak.
Csak azt nem tudom melyik fasz talalta ki, hogy csereljek le az elso ikonokat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
HomePage
Developed by Black Sea Studios
Published by Sunflowers
Release Date: TBA
More info will be available soon...
Amugy a faszom kivan a LoTR3 fejlesztokkel.
Egyre puritanabb menukkel csinaljak a gamat.
A kezdeti screenshotok a menukrol holt szepek voltak.
A mostani menuk mar annyira puritanak, hogy mar szinte faj.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
2003-06-14 Gothic 2 (c) Jowood 3 CDs IMMERSION
2003-06-14 Disciples 2 Guardians of the Light (c) Strategy First 94x15 MB IMMERSION
2003-06-14 Chariots Of War (c) Strategy First 30x15 MB IMMERSION
A medve nem játék.
http://games.sierra.com/games/lordsIII/gallery.php
Vegre lehet sajat kastelyt tervezni (mint a Castlesben), nemcsak az alap 6 felebol valogatni.
Altalaban jok a megjelenesi listak.
De persze elofordulhat csuszas ez nem toluk fugg.
De ami 1-2 honapon beluli megjelenesre van irva azoknak a jatekoknak pontos a megjelenesi datuma.
Lords of the Realm III
Publisher: Sierra On-Line
Developer: Impressions Games
Media: Release Date
CD-ROM 09/01/2003
http://files.the-underdogs.org:8080/games/c/conq1086/files/conq1086.zip