Lords of the Realm 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eleg gaz hogy meg a hivatalos hpn sincs semmi rola😞

Izonyu'zon meg nincsen, valahogy nem csalodtam.... 😞

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

"En meg a gazdasagi reszet is elveztem,mindig lenyomtam a teheneket es csak gabonat termesztettem,mas is igy tett?"

En igen, ugy ment alegjobban ha fele aranyban vetettem be es hagytam uresen mezonek, akkor hozta a maxot. Es csomo penzt kerestem azzal hogy lovagokat gyartottam es eladtam a penzbol megint alapanyagokat vettem es lovagokat gyartottam...es igy tovabb. Gyorsan tizezreket lehetett keresni😊
Na majd a 7en kiderul tenyleg orulunk-e.

Pluskast
Õszintén szólva már nem is ártott mert valami olyan szintû pangás volt már, hogy azt hittem soha többet nem csinálnak valami használható gamát.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

GaVino
Ez is megjelenik a és unreal2k4 es farcry mellett... királyság lesz gamma ügyben.

Pluskast
Igen az elözõ 2 rész nagyon jó volt, -a második részét mind a mai napig próbálom ismét megyszerezni😊- de ahogy az elõzetes képeket és videokat néztem kicsit csalódott vagyok.

Eddig meg az elozo 2 reszeben nem csalodtam.

Pluskast
Engem is érdekel. De szerintem gyenge game lesz. Túl sokáig csinálták és ez már inkább káros mint jó. Szóval szerintem a Crusader Kings vagy a Knights of Honor sokkal jobb lesz.

Haho,elvileg holnap tolthetjuk!
Lehet hogy csak engem erdekel jobban ez a game mint az unreal2k4 es farcry egyutt?😊

A keszitok fejlesztoi geperol. 😊

ricsi1
helló!
ezt honnét lehet leszedni?

Majd ha a kezemben lesz, elhiszem. Tavaly januarban is holtbiztos megjelenest igertek.

"We are pleased to officially announce that Lords of the Realm III will be on sale beginning Tuesday, March 16th"
Ez itt a lényeg😊
Elvileg jovohet szerdan mar ki is tudjuk probalni😉

Lords of the Realm III Ship Date Announced! — February 3, 2004
We are pleased to officially announce that Lords of the Realm III will be on sale beginning Tuesday, March 16th for the suggested retail price of $19.99. For availability and pricing outside of North America, please contact your local software retailer.

1et hianyolok: konkret megjelenesi idopontot. Ahhoz kepest milyen shotokat loknek a jatekbol, megcsak 1 homalyos igeret sincs.

Me'nem, biztos csinal majd nepesseget hogy ne pangjon az elobb letarolt tartomany. 😊

Jaja el is felejtettem a fegyvergyartast, az vmi iszonyat filinget adott a jateknak,juj de varom mar ugyanakkor felek is kicsit hogy mit basztak el benne.Vannak mar uj egysegek ha jol olvastam mint pl egy ilyen falucsinalo faszi.Hat ez igy elore nem tulsagosan teccik.

Ja. 😊 Mongyuk azt sajnalom hogy a teheneszet csak alsobbrendu kajaforras volt, ugy lett volna az igazi ha nagyobb kockazatert nagyobb hozamot produkal, akkor lett volna ertelme is. A fegyevrgyartas meg kicsit lehetett volna osszetettebb, mint mongyuk a Settlersben, de meg igy is buntette a tobbi strategiat, amik meg ennyit se tudtak.

En meg a gazdasagi reszet is elveztem,mindig lenyomtam a teheneket es csak gabonat termesztettem,mas is igy tett?

jah😄

Sztem is best of, a minoseggel eddig se volt gond a sorozatban, mostmar a grafika is franko lesz.

Vegre 1 rendes hagyomanyos strategia lovagokkal, ijaszokkal, nem az x+1. sarkany vs terminator.

Huuu ez volt regen a kedvenc strategiajatekom.Imadtam az egeszet ugy ahogy volt,de foleg a zenejet es az egysegek hangjat(swordman,szamszerijas)

Mar igazan kiadhatnak vegre...

Szia!
Mar en is nagyon varom, de a Knight of Honor nekem azert jobban bejon!😊

Lords of the Realm III.Home

Knights of Honor
Home

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

[Walaki]D`Lair
sík.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fel
fel
Nemtom milyen akart volna lenni, de sztem ezek se szarok.
Vagy nem. 😊
a.carkey
De a Knights of Honor az nem a LOTR! Vagy igen? 😞

A medve nem játék.

[Jakuza]
Nekem ne akard bemutatni. 😊
Mar az elsovel is jokat jatszottam.
Sot meg is vannak.
Szal regi motoros vagyok.
De en arrol beszlek, hogy elkezdtek tok szep ikonokkal a fejlesztes elso fazisaban, azt jol elkurtak.
Csak azt nem tudom melyik fasz talalta ki, hogy csereljek le az elso ikonokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hat nemtom, a LOTR mindig is kezzel rajzolt volt, tehat fotominosegu dolgokat ne nagyon varj benne, ez nem arrol szol. 😊
[Jakuza]
Semmi info.

HomePage

Developed by Black Sea Studios
Published by Sunflowers
Release Date: TBA

More info will be available soon...

Amugy a faszom kivan a LoTR3 fejlesztokkel.
Egyre puritanabb menukkel csinaljak a gamat.
A kezdeti screenshotok a menukrol holt szepek voltak.
A mostani menuk mar annyira puritanak, hogy mar szinte faj.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kar. Mikorra igerik?
a.carkey
Még nem. Ma ezek jöttek ki:

2003-06-14 Gothic 2 (c) Jowood 3 CDs IMMERSION
2003-06-14 Disciples 2 Guardians of the Light (c) Strategy First 94x15 MB IMMERSION
2003-06-14 Chariots Of War (c) Strategy First 30x15 MB IMMERSION

A medve nem játék.

Fasza. Ez mar kijott, vagy meg fejlesztes alatt?
a.carkey
RoftheR3 rajongók! Ehhez mit szóltok? 😊

Knights of Honor:

A medve nem játék.

Es persze van info is a keszultsegrol. Az engine mar kesz, a balanceolasnal, es a scenariok keszitesenel tartanak.
Uj szkrinsotok:
http://games.sierra.com/games/lordsIII/gallery.php

Vegre lehet sajat kastelyt tervezni (mint a Castlesben), nemcsak az alap 6 felebol valogatni.
fel.
[Jakuza]
A Gamezone oldalrol van.
Altalaban jok a megjelenesi listak.
De persze elofordulhat csuszas ez nem toluk fugg.
De ami 1-2 honapon beluli megjelenesre van irva azoknak a jatekoknak pontos a megjelenesi datuma.

Ez mennyire tuti? Ugye nem arrol az oldalrol van, ahol a Duke Forevert is napra pontosan meghataroztak? 😊 A hivatalos oldalon augusztus ota nincs frissites, remelem azert mert a sok kodolas miatt nem ernek ra az oldallal foglalkozni. 😊
[Jakuza]
Hat meg arra egy kicsit varnod kell. 😊

Lords of the Realm III

Publisher: Sierra On-Line
Developer: Impressions Games
Media: Release Date
CD-ROM 09/01/2003

Es a LOTR3-at? 😊
Kánya
...innen le lehet szedni a Conquer AD. 1086-ot:
http://files.the-underdogs.org:8080/games/c/conq1086/files/conq1086.zip

Az AD1086ban a legjobb a var kirablas volt, tok jo ijakat meg full plate maileket tudtam ingyen beujitani. Igaz, szukseg is volt ra, mer' a katonak inkabb csak agyutolteleknek voltak jok, a varban semmi hasznosat nem tudtak felmutatni. 😊