Lords of the Realm 3

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jonak jo volt, de valahogy nem volt egesz. A LOTR mar inkabb az, csak a Castles szeruen epitheto egyedi varak es a DOC stilusu raid, meg a levagi tornan elnyerheto teruletek hianyoznak belole.
a.carkey
Sosem sikerült összegyûjteni a sárkány ellen (sárkányfû)bevethetõ fegyverzet minden darabját. Szóval ez kimaradt. De legyaktam a király várát úgy 10-15 alkalommal. Csak egy, "nagypofájú" nõt nem sikerült befûzni ...
Máig ez az etalon. Nem is értem, hogy miért nem készült még folytatása. Csak a grafikát kéne feljavítani ...

A medve nem játék.

Remelem nem baszzak el olyasmivel.De szinte biztos hogy nem.

Azt en is lattam, bar a hitelesseget +kerdojelezi hogy a Duke Foreverre is adtak konkret datumot (az is vmi 9. ho' koruli). Januarban volt ide a forumra bemasolva 1 +jelenesi lista, azon + jan. 15 volt, ami mar valszeg nem igaz. 😊
Gundark
Az EBGamesen azt mondják 2003.09.09 a megjelenés.

Jo kis game volt, meg anno a CD Galaxisban irattam fel. 😊 De a Castles sorozat se volt rossz, ott is lehetett sajat varat barkacsolni, a 2esben meg teruletet foglalni is, tisztara mint a LOTR-ban.

"jobbnál jobb fegyvereket is veszel, amiket FPS módban a lovagi játékokon ki is próbálhatsz."
Vagy ellopod 1 varkastelybol. 😊 Ijat asszem csak igy lehetett szerezni.
a.carkey
Pár kép a játékból (C.AD 1086)

Nem találtam többet ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ha igazán jó várat akartok építeni, akkor egy "kiphaszott" régi progit kell elõvenni:
Conquer AD. 1086. Minden volt benne, ami a Defender of the Crownban, a castlesben stb. a várépítést jellemezte. Soke lembõl építhetted fel a várad, és megvédhetted FPS módban is a betörõ ellentõl. A Sierra adta ki, de nem mai darab, ami a grafikán meg is látszik, de ma is az egyik kedvencem. A csata, mint a DofTheC-ban, de van benne lovagi toran, nõsülés, kereskedelem, komplett managment rész, fegyvergyártás, némi RPG, sárkányvadászat, adóztatás és az FPS-en kívüli részek gyönyörûszépek!!! A cél Anglia feletti uralom megszerzése. Közben lovagitornákról lovagitornákra vándorolsz, fejleszted a hadsereged, a várad építed, mikromanagment részt "mûveled", udvarolsz, bérgyilkolsz, "benyalsz" a királynak (H. Vilmos) ill. szövetségeket keresel, járod a városokat - amik gyönyörûszépek -, kocsmákat, fegyverkovácsokat, jobbnál jobb fegyvereket is veszel, amiket FPS módban a lovagi játékokon ki is próbálhatsz. Két csapat küzd, ahol az embereidet egy bizonyos terpen összeengedik az általad kihívott nagyúr embereivel. Pénzt kereshetsz, az ilyen játékokon találkozol a nõkkel, akiknek udvarolhatsz. Több közül kell lehet választani. Mindegyik egy egyéniség. A szereplõk "szinkronja" szuper. Régi angolsággal beszélnek. Az ivókban lehet kikérdezni mindenki, hogy a sztori haladjon. A cél a királyság megszerzése, de a "Reign of Fire"-ban lévõ sárkányhoz hasonló sárkány legyõzésével is lehet nyerni, de addigra a legjobb lovagi fegyverzettel kell rendelkezni. Ezeket a különbözõ karakterektõl szerezheted be, ill egy-egy vár elfoglalásakor találhatsz rájuk. Az egész ellenséges várat is be lehet járni. A kor színvonalához - vmikor a 90-es évek közepe - képest zseniális az FPS rész is. Ami nem az igazi, az a csata. Aki ismeri a "Centurion" féle nagyon régi progit, annak azt mondhatom. Detto UA. Kevés a lehetõség. Ha a LOTR 2 csatáihoz lenne hasonló a várostrom és a csata, már jó lenne, de ha ezen túlléptek, akkor tök állat a játék.

A medve nem játék.

Meg semmi sajnos😞(
A hp-n meg azt irjak 2003 semmi mast.😞(((((
Pedig ez az a jatek amit leginkabb varok minden kozul.

Loxa
Sziasztok!
Tudtok már valami közelebbit a kiadás idõpontjáról? A második része tényleg nagyon kellemes és már nagyon várom a harmadikat. Ha netán valakinek már megvan, akkor odaadom érte a bal karomat!

Megneztem 1 interjut, nem lehet varat epiteni, maradnak a szokasos elore gyartott tipusok. 😞
Az UFOnak is jon szerencsere folytatasa, igaz nem holnap.
Nem, en csak REMENYKEDEK. 😊

De volt regen a Castles 1-2, abban tok jol lehetett varat barkacsolni, es megvedeni, mint a Strongholdban, a 2-ben meg teruletfoglalas is volt.
3P
Nem kevered ezt a Castle Tycoon (egyenlore nem letezo) progival? 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ja, es remelem a kinai palyan nem a pancelos lovag lesz a fo harceszkoz. 😊
Remelem vegre olyan varat lehet epiteni amilyet akarok, nemcsak 3-4 elore megadott tipusbol valaszthatok.
Kivancsi vagyok itt mekkora hadsereget lehet vezenyelni 1szerre,persze a normalis 1500 is jo lenne de hatha itt mar sokkal nagyobat is lehet.Meg vajon itt is egy egyseg tobb embert is kiad?

Sztem ez tok jo, en rosszabbra szamitottam. A LotR sorozat sosem a grafikajaval remekelt, hanem az osszetettsegevel, minden megvolt benne ami kellett 1 strategiaba (mondjuk lehetett volna Settlers szintu a gazdasagi resz). Ezentul megjobban varom. 😊

Az igaz de ha jatszottal a 2-vel anno akkor tudnod kell hogy korszakalkoto jatek lehet a strategiak kozott ha grafikat leszamitva nem ter el tole.

a.carkey
Az meg egy ganaj!

A medve nem játék.

PREMIERE1
KB ilyen szintü a grafikája a Highland Warriorsnak ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Ez kibaszottul jo,vmi hasonlora szamitottam.

PREMIERE1
Pár kép ízelítõnek (van az introból és van négy a játékból, csak ha vki vizuális típus -> mellesleg bocsi a modemesektõl ... : ( ):

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Remelem a zeneje is hasonloan korrekt lesz mint a 2-nek.Hat en ugy lattam vhol hogy januarban jelenik meg,te hol lattad hogy marciust irtak?

Kepet tudnal kilinkelni,mert en csak idetlen animaciokat lattam swordmanekrol.

A grafikai motor használni fogja a 3D nyújtotta lehetõségeket. A csatákban lesz fontos szerepe. A stratégiai térkép is szebb lesz ezáltal, de lényegi változásokat nem fog kieszközölni, maximum a jobb átláthatóságot és a részletekben való jobb elmerülést egyensúlyozza ki. A program márciusban várható, addig lehet szalonnázni és Unreal2-t fogyasztani vacsorára. Már ha ízlik.
Asszem nem lesz 3D, csak izometrikus, de a kepek alapjan eleg kulturalt.
En nem lattam sehol hogy arany lenne de rohadtul varom mar.Ha olyan lesz mint a 2 csak persze 3d akkor repesni fog a szivem a boldogsagtol.Ezt varom mar evek ota.

Nemreg mintha azt irtak volna vhol hogy aranyba van. Reg volt mar 1 igazi kozepkori, nem fantasy strategia.
Na ezzel most mi van?
← ElőzőOldal 4 / 4