195
az
-
fucko #75 jah:D -
sniper #74 Sztem is best of, a minoseggel eddig se volt gond a sorozatban, mostmar a grafika is franko lesz.
Vegre 1 rendes hagyomanyos strategia lovagokkal, ijaszokkal, nem az x+1. sarkany vs terminator. -
fucko #73 Huuu ez volt regen a kedvenc strategiajatekom.Imadtam az egeszet ugy ahogy volt,de foleg a zenejet es az egysegek hangjat(swordman,szamszerijas) -
sniper #72 Mar igazan kiadhatnak vegre... -
sniper #71
-
aiguo #70 Szia!
Mar en is nagyon varom, de a Knight of Honor nekem azert jobban bejon!:)
Lords of the Realm III.Home
Knights of Honor
Home -
[Walaki]D`Lair #59 sík. -
magyar ember 2 #58 fel -
magyar ember 2 #57 fel -
magyar ember 2 #56 Nemtom milyen akart volna lenni, de sztem ezek se szarok. -
magyar ember 2 #55 Vagy nem. :) -
#54 De a Knights of Honor az nem a LOTR! Vagy igen? :( -
#53 Nekem ne akard bemutatni. :)
Mar az elsovel is jokat jatszottam.
Sot meg is vannak.
Szal regi motoros vagyok.
De en arrol beszlek, hogy elkezdtek tok szep ikonokkal a fejlesztes elso fazisaban, azt jol elkurtak.
Csak azt nem tudom melyik fasz talalta ki, hogy csereljek le az elso ikonokat. -
magyar ember 2 #52 Hat nemtom, a LOTR mindig is kezzel rajzolt volt, tehat fotominosegu dolgokat ne nagyon varj benne, ez nem arrol szol. :) -
#51 Semmi info.
HomePage
Developed by Black Sea Studios
Published by Sunflowers
Release Date: TBA
More info will be available soon...
Amugy a faszom kivan a LoTR3 fejlesztokkel.
Egyre puritanabb menukkel csinaljak a gamat.
A kezdeti screenshotok a menukrol holt szepek voltak.
A mostani menuk mar annyira puritanak, hogy mar szinte faj. -
magyar ember 2 #50 Kar. Mikorra igerik? -
#49 Még nem. Ma ezek jöttek ki:
2003-06-14 Gothic 2 (c) Jowood 3 CDs IMMERSION
2003-06-14 Disciples 2 Guardians of the Light (c) Strategy First 94x15 MB IMMERSION
2003-06-14 Chariots Of War (c) Strategy First 30x15 MB IMMERSION
-
magyar ember 2 #48 Fasza. Ez mar kijott, vagy meg fejlesztes alatt? -
#47 RoftheR3 rajongók! Ehhez mit szóltok? :)
Knights of Honor:
-
magyar ember 2 #46
-
magyar ember 2 #45 -
magyar ember 2 #44 Es persze van info is a keszultsegrol. Az engine mar kesz, a balanceolasnal, es a scenariok keszitesenel tartanak. -
magyar ember 2 #43 Uj szkrinsotok:
http://games.sierra.com/games/lordsIII/gallery.php
Vegre lehet sajat kastelyt tervezni (mint a Castlesben), nemcsak az alap 6 felebol valogatni. -
magyar ember 2 #42 fel. -
#41 A Gamezone oldalrol van.
Altalaban jok a megjelenesi listak.
De persze elofordulhat csuszas ez nem toluk fugg.
De ami 1-2 honapon beluli megjelenesre van irva azoknak a jatekoknak pontos a megjelenesi datuma. -
magyar ember 2 #40 Ez mennyire tuti? Ugye nem arrol az oldalrol van, ahol a Duke Forevert is napra pontosan meghataroztak? :) A hivatalos oldalon augusztus ota nincs frissites, remelem azert mert a sok kodolas miatt nem ernek ra az oldallal foglalkozni. :) -
#39 Hat meg arra egy kicsit varnod kell. :)
Lords of the Realm III
Publisher: Sierra On-Line
Developer: Impressions Games
Media: Release Date
CD-ROM 09/01/2003 -
magyar ember 2 #38 Es a LOTR3-at? :) -
#37 ...innen le lehet szedni a Conquer AD. 1086-ot:
http://files.the-underdogs.org:8080/games/c/conq1086/files/conq1086.zip -
magyar ember 2 #36 Az AD1086ban a legjobb a var kirablas volt, tok jo ijakat meg full plate maileket tudtam ingyen beujitani. Igaz, szukseg is volt ra, mer' a katonak inkabb csak agyutolteleknek voltak jok, a varban semmi hasznosat nem tudtak felmutatni. :) -
magyar ember 2 #35 Jonak jo volt, de valahogy nem volt egesz. A LOTR mar inkabb az, csak a Castles szeruen epitheto egyedi varak es a DOC stilusu raid, meg a levagi tornan elnyerheto teruletek hianyoznak belole. -
#34 Sosem sikerült összegyűjteni a sárkány ellen (sárkányfű)bevethető fegyverzet minden darabját. Szóval ez kimaradt. De legyaktam a király várát úgy 10-15 alkalommal. Csak egy, "nagypofájú" nőt nem sikerült befűzni ...
Máig ez az etalon. Nem is értem, hogy miért nem készült még folytatása. Csak a grafikát kéne feljavítani ... -
fucko #32 Remelem nem baszzak el olyasmivel.De szinte biztos hogy nem. -
magyar ember 2 #29 Azt en is lattam, bar a hitelesseget +kerdojelezi hogy a Duke Foreverre is adtak konkret datumot (az is vmi 9. ho' koruli). Januarban volt ide a forumra bemasolva 1 +jelenesi lista, azon + jan. 15 volt, ami mar valszeg nem igaz. :) -
#28 Az EBGamesen azt mondják 2003.09.09 a megjelenés. -
magyar ember 2 #27 Jo kis game volt, meg anno a CD Galaxisban irattam fel. :) De a Castles sorozat se volt rossz, ott is lehetett sajat varat barkacsolni, a 2esben meg teruletet foglalni is, tisztara mint a LOTR-ban.
"jobbnál jobb fegyvereket is veszel, amiket FPS módban a lovagi játékokon ki is próbálhatsz."
Vagy ellopod 1 varkastelybol. :) Ijat asszem csak igy lehetett szerezni. -
#26 Pár kép a játékból (C.AD 1086)
Nem találtam többet ... -
#25 Ha igazán jó várat akartok építeni, akkor egy "kiphaszott" régi progit kell elővenni:
Conquer AD. 1086. Minden volt benne, ami a Defender of the Crownban, a castlesben stb. a várépítést jellemezte. Soke lemből építhetted fel a várad, és megvédhetted FPS módban is a betörő ellentől. A Sierra adta ki, de nem mai darab, ami a grafikán meg is látszik, de ma is az egyik kedvencem. A csata, mint a DofTheC-ban, de van benne lovagi toran, nősülés, kereskedelem, komplett managment rész, fegyvergyártás, némi RPG, sárkányvadászat, adóztatás és az FPS-en kívüli részek gyönyörűszépek!!! A cél Anglia feletti uralom megszerzése. Közben lovagitornákról lovagitornákra vándorolsz, fejleszted a hadsereged, a várad építed, mikromanagment részt "műveled", udvarolsz, bérgyilkolsz, "benyalsz" a királynak (H. Vilmos) ill. szövetségeket keresel, járod a városokat - amik gyönyörűszépek -, kocsmákat, fegyverkovácsokat, jobbnál jobb fegyvereket is veszel, amiket FPS módban a lovagi játékokon ki is próbálhatsz. Két csapat küzd, ahol az embereidet egy bizonyos terpen összeengedik az általad kihívott nagyúr embereivel. Pénzt kereshetsz, az ilyen játékokon találkozol a nőkkel, akiknek udvarolhatsz. Több közül kell lehet választani. Mindegyik egy egyéniség. A szereplők "szinkronja" szuper. Régi angolsággal beszélnek. Az ivókban lehet kikérdezni mindenki, hogy a sztori haladjon. A cél a királyság megszerzése, de a "Reign of Fire"-ban lévő sárkányhoz hasonló sárkány legyőzésével is lehet nyerni, de addigra a legjobb lovagi fegyverzettel kell rendelkezni. Ezeket a különböző karakterektől szerezheted be, ill egy-egy vár elfoglalásakor találhatsz rájuk. Az egész ellenséges várat is be lehet járni. A kor színvonalához - vmikor a 90-es évek közepe - képest zseniális az FPS rész is. Ami nem az igazi, az a csata. Aki ismeri a "Centurion" féle nagyon régi progit, annak azt mondhatom. Detto UA. Kevés a lehetőség. Ha a LOTR 2 csatáihoz lenne hasonló a várostrom és a csata, már jó lenne, de ha ezen túlléptek, akkor tök állat a játék. -
fucko #24 Meg semmi sajnos:((
A hp-n meg azt irjak 2003 semmi mast.:((((((
Pedig ez az a jatek amit leginkabb varok minden kozul. -
#23 Sziasztok!
Tudtok már valami közelebbit a kiadás időpontjáról? A második része tényleg nagyon kellemes és már nagyon várom a harmadikat. Ha netán valakinek már megvan, akkor odaadom érte a bal karomat!