Feladat!!!!!!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnézném olaszországban vagy spanyolországban hányan mondták azt hogy az ember nem teremtett lény, hanem állatfajtákbol fejlõdõtt ki, szerintem szignifikánsan több mint más, kevésbé hivõ országokban
xxx: a ma ismert ember szerintem nem korabbi allatfajtakbol fejlodott ki hanem korabbi emberfajtakbol
xxx: en azt az egyet basztam el szerintuk, szerintem rosszul fogalmaztak meg
magyarázos, kifejtõs kérdések sztm joval hasznosabb és pontosabb eredményt nyujtatnának, bár értékelni is nehezebb
az apai gének határozzák meg - ugyan az apa határozza meg, de nem a gének, hanema KROMOSZOMÁK -> egyértelmuen szemét modon van feltéve a kérdés, mindenki azt gondolja hogy az apa a kérdés, nem pedig hogy gének vagy kromoszomák
az antibiotikum a bacikat és a virusokat is irtja - sose érdekeltek tulzottan a bacik - ugye az antibiotikumok azokat nem irtják?
sztm 13mat senki nem tölt ki tökéletesen, legalábbis ircn körbekérdeztem, és mindenki elbaszott legalább egyet
Az elektron/atom kérdést rontottam el.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nekem 12 lett jó, de óvást akarok beadni!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
egy újabb finom torna, 128 ponttal nevezek...
mielõtt félreértelmezitek a névvel ellentétben ez nem IQ, hanem vizuális logika teszt...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Bármelyik szám 9-szeres szorzatának a számjegyeinek összege, mindig kilenc.
A 34 csak példa volt a számjegyek összeadására...
Kicsit érthetõbben:
1x9=9
2x9=18 1+8=9
3x9=27 2+7=9
4x9=36 3+6=9
5x9=45 4+5=9
6x9=54 5+4=9
7x9=63 6+3=9
8x9=72 7+2=9
9x9=81 8+1=9
Innentõl kezdve tiszta sor, hogy mindenkinek ugyanaz lesz a végeredmény.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nagyon ordít hol a csel😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szerinted Dániában minden rigó narancssárga???
-Gondolj egy számra 1-10-ig.
-Szorozd meg 9-el.
-Az így kapott szám számjegyeit add össze(pl. 34-nél: 3+4=7)
-A kapott számból vonj le 5-öt.
-Ami számot most kaptál, azt számold ki az angol ábécében(Tehát ha pl.6-ot kaptál akkor a 6. betû(a,b,c,d,e,f)az "f" és gondolj egy ezzel kezdõdõ európai országra("f"-nél maradva pl.Franciaország)
Az ország 3. edik betûjével gondolj egy színre... majd a szin 3. adik betûjével egy madárra....
Legalábbis én ezt még középiskolában hallottam, az meg már jó 10 éve volt...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-Gondolj egy számra 1-10-ig.
-Szorozd meg 9-cel.
-Az így kapott szám számjegyeit add össze(pl. 34-nél: 3+4=7)
-A kapott számból vonj le 5-öt.
-Ami számot most kaptál, azt számold ki az angol ábécében(Tehát ha pl.6-ot kaptál akkor a 6. betû(a,b,c,d,e,f)az "f")és gondolj egy ezzel kezdõdõ európai országra("f"-nél maradva pl.Franciaország)
-Az ország utolsó betûjével egy déligyümölcsre.
Ha valakinek megvan, ne írja be az eredményt csak azt, hogy "megvan"
Aki meg ismeri az ne lõjje le...

shit happens
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)