Feladat!!!!!!!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most hogy mégjobban elgondolkodtam, egy mélyen hivõ embernek eleve gázos ez az állatfajtás kérdés

megnézném olaszországban vagy spanyolországban hányan mondták azt hogy az ember nem teremtett lény, hanem állatfajtákbol fejlõdõtt ki, szerintem szignifikánsan több mint más, kevésbé hivõ országokban

na egy ujabb vélemény:

xxx: a ma ismert ember szerintem nem korabbi allatfajtakbol fejlodott ki hanem korabbi emberfajtakbol
xxx: en azt az egyet basztam el szerintuk, szerintem rosszul fogalmaztak meg

magyarázos, kifejtõs kérdések sztm joval hasznosabb és pontosabb eredményt nyujtatnának, bár értékelni is nehezebb

én kettõt rontottam, de továbbra se értek egyet
az apai gének határozzák meg - ugyan az apa határozza meg, de nem a gének, hanema KROMOSZOMÁK -> egyértelmuen szemét modon van feltéve a kérdés, mindenki azt gondolja hogy az apa a kérdés, nem pedig hogy gének vagy kromoszomák

az antibiotikum a bacikat és a virusokat is irtja - sose érdekeltek tulzottan a bacik - ugye az antibiotikumok azokat nem irtják?

sztm 13mat senki nem tölt ki tökéletesen, legalábbis ircn körbekérdeztem, és mindenki elbaszott legalább egyet

Pheel
12. Fiú/Lányt rontottam 😊
12.
Az elektron/atom kérdést rontottam el.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dzsini
több vizsgálat szerint a petesejt 'választja ki', hogy X vagy Y kromoszómás spermiumot fogad be (vagyis fiú vagy lány lesz)... én is ezt tévesztettem, mert ahány vizsgálat annyi eredmény...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pyx
"Az apai gének határozzák meg a születendõ gyermek nemét, vagyis, hogy fiú lesz-e vagy lány." Ez biztos hamis?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
nekem 11 😞

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Dzsini
nekem is 12 😊 de egy csomó válasz nem bizonyított, csak jelenleg elfogadott... ezért is tévesztettem be egyet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Link
nekem 12 lett jó, de óvást akarok beadni!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

harakiri
123

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

123

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Lteebee
123

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Pheel
128 😊
2XP
Nekem 126 lett ...

Lacee
nekem csak 117 lett... de legalább 100 fölött van, nem? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Buddy
hapci 😊)....szóval jó, csak most is karikák ugrálnak elõttem

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
am]gz j=pofa, csak m;g most is karik'kat l'tok

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
nem tudom mennyire szamit az ido, de csak mellekesen figyeltem ra, az ido odalent kozben ketyegett /mikozben mas oldalakon tenferegtem/....igy 128 pontot hozott ki

Dzsini
http://www.iqtest.dk/

egy újabb finom torna, 128 ponttal nevezek...
mielõtt félreértelmezitek a névvel ellentétben ez nem IQ, hanem vizuális logika teszt...

Dynamic
Válasz 'PAStheLoD' üzenetére (#244)

No comment...
CSOCSO
és akkor mivan?...ezt eddig is tudtam de ha nem ismered és megcsinéltatom veled nem fog feltünni neked ez a dolog.. nemtom mit kötözködsz.. vagy most mit akarsz bizonyítani?
RelakS

Ron Ragm
10X9-et kihagytad ami 90 9+0=9 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dynamic
Vazz😊)
Bármelyik szám 9-szeres szorzatának a számjegyeinek összege, mindig kilenc.
A 34 csak példa volt a számjegyek összeadására...
Kicsit érthetõbben:
1x9=9
2x9=18 1+8=9
3x9=27 2+7=9
4x9=36 3+6=9
5x9=45 4+5=9
6x9=54 5+4=9
7x9=63 6+3=9
8x9=72 7+2=9
9x9=81 8+1=9
Innentõl kezdve tiszta sor, hogy mindenkinek ugyanaz lesz a végeredmény.
CSOCSO
????
[HUN]PAStheLoD
miféle csel??? meg logika?? 34 nem osztható 9.el de ez mellékes

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ron Ragm
ja

Buddy
igen, de attol meg jo otlet

Ron Ragm
ezeknek a logikájára csak a hülyék nem jönnek rá
nagyon ordít hol a csel😊

CSOCSO
of korsz hogy kijött😊))))
RelakS
Én is ezért nem értettem, hogy hol itt a pojén

Carlos
QL !

Þór vígi þessi rúnar

Buddy
irjatok meg lecci ilyeneket, elkezdem gyujteni

Buddy
nagyon ott van !!! 😊)) es be is jott 😊

Dynamic
Lényegében ugyanaz.Lehet 100 féleképpen cifrázni..
Dynamic
Aki meg a #226-ost csinálta😊)
Mondd, mi köze Dániának az ananászhoz??
CSOCSO
Ha megcsináltad a feladatomat akkor jelöld ki a köv. sort!!
Szerinted Dániában minden rigó narancssárga???
CSOCSO
hftzidhgc
CSOCSO
ITT A JÓ:!!!
-Gondolj egy számra 1-10-ig.
-Szorozd meg 9-el.
-Az így kapott szám számjegyeit add össze(pl. 34-nél: 3+4=7)
-A kapott számból vonj le 5-öt.
-Ami számot most kaptál, azt számold ki az angol ábécében(Tehát ha pl.6-ot kaptál akkor a 6. betû(a,b,c,d,e,f)az "f" és gondolj egy ezzel kezdõdõ európai országra("f"-nél maradva pl.Franciaország)
Az ország 3. edik betûjével gondolj egy színre... majd a szin 3. adik betûjével egy madárra....
Dynamic
Hogy-hogy nem jól mondtam?Lehet, hogy te nem ismered jól.Nem?
Legalábbis én ezt még középiskolában hallottam, az meg már jó 10 éve volt...
CSOCSO
ez azz!! vazze😊 a minusz 5 nem jutott az eszembe!! de nemjol mondtad!! nehogy elmond a csattanóóóóóóóóóót
RelakSfromhome
Aha, és itt mi a pojén?!?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dynamic
Valahogy úgy van, hogy:

-Gondolj egy számra 1-10-ig.
-Szorozd meg 9-cel.
-Az így kapott szám számjegyeit add össze(pl. 34-nél: 3+4=7)
-A kapott számból vonj le 5-öt.
-Ami számot most kaptál, azt számold ki az angol ábécében(Tehát ha pl.6-ot kaptál akkor a 6. betû(a,b,c,d,e,f)az "f")és gondolj egy ezzel kezdõdõ európai országra("f"-nél maradva pl.Franciaország)
-Az ország utolsó betûjével egy déligyümölcsre.

Ha valakinek megvan, ne írja be az eredményt csak azt, hogy "megvan"
Aki meg ismeri az ne lõjje le...
CSOCSO
õõõ..én szinnel,országgal,madárral ismerem....de mond ha ismered..én elfelejtettem már
Dynamic
Nem egy európai országra és egy déligyümölcsre kell gondolni a végén?
Mert azt ismerem.
CSOCSO
ki ismeri azt aminek az az eleje hogy gondolj egy számra 1-9 ig... majd szorozd meg 9 el.. az igy kapott számot ha kétjegyû akkor add össze..stb...és a kijött szavaknél pl ilyen hogy a szó harmadik betüjével modndj egy madarat..szint....stb..az legalább KIRÁLY
cSuwwi
A topic elején is írtam néhány "feladatocskát", amit 10 percen belül megoldott mindenki. Ez egy kicsit nehezebb, mert még csak 1 ember jött eddig rá... 😊

shit happens

RelakSfromhome
Nehezebb?!?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsini
nem volt ez nehéz...