352
Kaszinók a neten
  • Dean Winchester
    maradt 80ft-om gondoltam játszok egyet :D
    2es szorzóra akartam feltenni de hát olyan nem volt két opció volt amire 1.14 volt a szorzó az meg gondoltam lófasz így bepróbálom ~9es szorzóért a válogatottság számát XD
    bejött... pedig filoztam h a magasságot vállaljam be vagy ezt ^^
    +500...

81ft-ért így rakok még valamire...
    ez elment :D
  • Montanosz
    Kedves Barátom!

A Rulettmania fórumra immár lehet regisztrálni!
    Várunk szeretetel!
    http://www.rulettmania.hu/forum/
    A weboldalra a tartalom feltöltés folyamatos!
  • Dean Winchester
    expekten a frankeinsteinre 10 ingyen pörgetést kaptam
  • Montanosz
    nincs hang mert csak pörgetés hangja lenne,,,de igy is 180megát konvertáltam feltölthető nagyságra, hanggal még több lett volna
  • Dean Winchester
    csak nálam nincs hang? :D
  • Montanosz
    nagyon? D-:
    mikogon vagy skypon bármikor meg mutatom élesben
  • dragon11
    mennyire eredményes?:P
  • Montanosz
    Sommerfield stratégiám

• dragon11
    mondom nekem is volt befizetve lóvé:D:D még ki is utaltam.. de én nem kaptam mailt..

bár én anno a ganso quest játékról se kaptam mailt, hogy lesz..
  • Dean Winchester
    hopp :D én kaptam hírlevelet...
    viszonylagrégen volt befizetve oda nekem pénz szóval lehet azért? :S vagy csak ugy találomra osztogatják az ilyet?!
  • dragon11
    fel volt töltve a számlám, sőt még a nyereményt ki is utaltam anno..

de most 0a az egyenleg.

hírlevelet se kaptam
  • dragon11
    Nekem miért nem engedi ?
  • Dean Winchester
    sorozatos pirosokkal felmentem 1.88 eurora :D
    aztán piros-fekete és igy jött váltakozva én meg a ragadásra raktam tehát ha piros volt akkor a pirosra ha fekete akkro a feketére de ezt a sort eljátszotta 4szer igy bebuktam :D
  • Dean Winchester
    3.pörgetésre beadott 1.1 eurót :D összesen 1.28 eurót nyertem
    no ezt megjátszuk ruletten hátha sikerül 3.28 körülre felmenni aztán az 500ft-ot meg eljátszuk a sportfogadáson
  • Dean Winchester
    Kedves Ügyfelünk!

Frankenstein szörnye feltámadt, és a Betclic Kaszinóban várja! Játsszon a fantasztikus új nyerőgépünkkel, és nyerjen akár 87 500 eurót!

Most ingyen forgatásokkal próbálhatja ki a nyerőgépet!
  • Montanosz
    @ssisstant működés közben))

vssisstant video
  • Montanosz
    assisstant: na egy honapos játék után ugy néz ki mindenkinél be állt ez a megjátszás ahhoz hogy pluszban maradjon:
    2 üres pörgetés+1 2 4 8 tétig tétemelés+utcák/vonalak mobilizálása
    10-15 nyertes kör hamar megvan ami bankroll emelkedést mutat

• Montanosz
    Lassan de biztosan megkezdődik a kampány))

• Montanosz
    Komplex rendszeremben egyszerre több mint 40 stratégia fut, ezért ha egyes stratégia veszt is, a többi nyeresége visszahozza a veszteséget és nyereséget is elérünk

• Montanosz
    ma egész nap kérésre outsiderider és sequential bemutato a mikogo: 082-499-835 ID-n
  • Montanosz
    Ma a nagysikerű Winroulette progit nézzük, ami egyik legjobb program rulettre, este 18-kor a szokásos mikogo ID-n
  • Montanosz
    szombat 18-kor a Roulette Swagger következik a bemutatón a lenti id-n
  • Montanosz
    kimo li the matrix - 30 perc 3sorozat 73 zseton nyereség, eddig live-n ez a leggyorsabb

péntek este 18-kor a VLSRoulette stratot vesszük górcső alá, a megszokott ID-n nézhető
  • Montanosz
    ma 18-kor Kimo Li - The Matrix kerül célpontba szokásos mikogo Id-n (saját tétrakással)

egyik esti menet (mikogo szükséges a lejátszáshoz):
    http://www.megaupload.com/?d=LZ5QQJI0
  • Montanosz
    "..olyan rosszul vannak megírva a véletlenszám-generátorok.."
    Nem!
    nem játszom kizárólag live ruletten csak,és mindenkit erre is biztatok a szoftveres rng-nek semmi köze a ruletthez, dob egy számot és kész -elmarad a tömeg,fajsúly,légnyomás,páratartalom,satöbbi befolyása))
    Csak és kizárólag omline live ruletten szabad játszani, elkerülve vesztés esetén a frusztráló érzést hogy maniplálták a szoftvert.

mai teszt eredménye:
    fisher roulette system -
    86 spin 20 zseton nyereség de ugy hogy egyszer sem ment le a nagyon a kezdő bankroll alá)) vagyis akár 10 zsetonnal kezdhettem volna..
  • Koppixer
    Nem akarom elhinni, hogy olyan rosszul vannak megírva a véletlenszám-generátorok, hogy azt így ki lehessen használni. Oké, hogy pszeudo, de ennyire?! Az nem lehet. Nem dedósok írják ezeket, főleg nem, ha arról van szó, hogy profitot kell termelni a kaszinónak.

Úgy látom, ez is a szokásos forgatókönyv szerint fog zajlani:
    Sokszor lesz kis nyeremény, és ritkán lesz hatalmas bukás. Negatív egyenleggel a végén.
    (kivétel, ha valaki Fortunát dugja...)
  • Montanosz
    piros,zöld,kék számos - ez a az strat amivel a ficko két honap alatt 38ezer€ rittyentett össze mig a kaszino megunta és kidobta,lásd valahol lejjebb a cikket

sima utcás -az csak a utcákat figyeli

trendvadász -ez a saját munkánk,ami futott rajta modul azon egyidejüleg 37 atratégia futott és két ora alatt 230zsetont hozott (volna ezt csak teszteltem)

..ma a fisher roulette systemet veszem górcső alá 18-kor a szokákok id számon..he megszakad a szerver miatt ujra megnyitom pár másodperc muilva, ismét elérhető lesz
  • Narusco
    de akkor meg hogy működnek a progik? volt az amin szinte csak a palettát láttam, volt a számos ami kicsit kiemelt pár számot kékkel meg rózsaszínnel, volt más is ? és mi ez a kék rózsaszín cucc?
    + ezeket te írtad?
  • Montanosz
    nem nagyon volt mit magyarázni - volt a assassasins ami felül futott, jobbra a trendvadász, meg a képen balra egy sima vonalakat figyelő progi.
    Live látszólag lassú, de látod ha termel itt is lehet nyerni, pusztán türelmesnek kel lenni, az idő meg ingyen van))
  • Narusco
    hát én elkezdtem nézni, pakoltál tétet meg pörgettél stb, de pár perc után már unalmas lett, a txt-be nem nagyon irtál csak ami alapból benne volt.
  • Montanosz
    nem azért irtam, meg azért mikogo mert az legkevésbé fogja le a gépem mivel netbookom van

ma esti mérleg -50 zsetonnal kezdtük (1000 helyett 950-el)

• Narusco
    hangnak nem kéne lennie? igy nem sokat értek :D
  • Montanosz
    tegnap előtt 86€ tegnap 130€

presentation ma 10,15,18-kor smartlive a las12 és 7seven stratokbol is, mikogo: 082-499-835
  • Montanosz
    18-kor élőjátékban bemutató a
    (www.mikogo.com) id 082-499-835 számon
  • Montanosz
    54 spin 15 perc 20zseton azaz 2€)

• Montanosz
    idézet a skype-on))

" [20:03:56] philip017 -tomi : Köszi Monti!

10 centes alapon 46 Eu-t nyertem kb 2 óra alatt. 15 Eu-t töltöttem fel délután és abból csináltam 61 Eu-t :).
    40-et kivettem :)."
  • Montanosz
    a sequential könyv+excel+magyaritás+leprogramozva

cikk róla:A fickot azért rugták ki a kaszinobol mert 28ezer€-t nyert két honap alatt

a NoLostLinE meg szintén program

mint irtam mikogon szivesen megmutatom, az ingyen van))
    aztán ha érdekel majd megbeszéljük))
    www.mikogo.com id 082-499-835
  • Shep
    Amúgy ezeket a könyveket milyen áron nyomod?
  • Montanosz
    egyenlőre csak 100ezres, de igen tervezem))

bemutató bármikor a nap folyamán a mikogo 082-499-835-es id-n
    [email protected]
  • DRFlame
    :)