51527
-
ShaiHulud #11350 az en velemenyem az hogy szerintem nem cheates setuppal ment Norbi...de ez csak az en velemenyem... -
Petya777 #11349 rendben! -
#11348 Nefélj, tőlem most már AZÉRT SEM SZABADULTOK MEG!
Most még többet fogok gyakorolni azt érte el kedves versenyzőtársam, és kurvára rajta leszek hogy bajnok legyek! -
Toya #11347 Sigle line-nál szerintem nem. -
#11346 Giovanni 9 kör hátrányban volt, őt előzheted... -
Petya777 #11345 Kezdek félni, hogy mé kevsebben leszünk, DE NE LEGYEN IGAZAM! :( -
Toya #11344 Nem, Giovanni-val történt valami és hirtelen belassult. -
#11343 Szerintem ha nem lenne igaz, akkor nem is haborodnal fel rajta ennyire. -
#11342 En voltam elotted? -
Petya777 #11341 VOlt egy jó szakasza, amikor PuMyval meg TOyával csatáztam, egyébként bazi hosszú volt... rengeteg sárga, ráadásul brumszolnom is kellett, ami sárgánálm volt igazán rossz :) -
#11340 Egy vicc ez bazmeg.
Már a multkori watkins gleni verseny utána visszahallottam hogy én csites setuppal megyek!
Gyerünk bazzeg, most irjatok, most lehet pofázni, meg vádaskodni a másikra, aki rászán a háten két órát hogy feljessze a szaros setupját meg gyakoroljon!!! -
Toya #11339 A végén a beragadás volt a végzetem.
Ha rendesen elrajtol az előttem lévő autó, akkor nincs gond...mondjuk én voltam a f@sz. -
Toya #11338 Hát ja. -
#11337 kibaszott unalmas egy verseny volt -
Petya777 #11336 :))) Srácok, ebben inkább nem szólok bele... :\ -
#11335 semmi különös, épp futam után vagyunk, tudod :D -
#11334 Mi van itt? -
#11333 Mit vársz nagyokos, mi? Örüljek neki hogy lecsiterezel meg elbaszod a versenyem?! -
#11332 ti mi a fasznak írkáltok privátban??? -
#11331 146 vezetett kör, 146 bazmeg. Más nem is vezett versenykört mint én. Annyira enyém volt már, és erre elbaszom ez a faszság miatt!!!! -
#11330 Gratulalok.
Az IQ dominal, dehat mit mast varhat az ember toled. -
ShaiHulud #11329 http://web.axelero.hu/mortel1/Darlington_bajnoki.html -
#11328 Most írj pumy, most legyen nagy a pofád!!!!!
Remélem bent görcsölsz single playerben és teszteled a csites setupom!!!!!!!!!!!!!! De ugyse tudod elvezetni mert egy láma vagy! -
#11327 Az alsó shotokhoz annyi magyarázad hogy:
A 4 alsóból az első azért készült, hogy lássátok, bent a serveren, a verseny csináltam. Látszodnak rajta gumi hőmérsékletek, ez alapján be lehet azonositani hogy a következő 3 shot is akkor és ott készül. -
#11326 Na itt lettem elöször lecsitereve valahol a verseny közepén! Köszi!
Ugyhogy boldog voltam kurvára, de azért az megnyugtatott valamennyire hogy én tudtam hogy nem csalok. Ott basztam el de kurvára hogy megigértem hogy csinálok shotot őlámaságának hogy mennyire koptak el a gumijaim:
Eközben véletlen megelőztem a pace cart, és ugye jött a fekete meg a többi.
Itt vannak a setupjaim:
http://web.axelero.hu/ibronk/nascar/dar/darlsetup.rar
A JG24 race setupját feljesztettem tovább, és abból csináltam a qualfy setupom.
Ezzzel futottam az időmérőn: JG_Darlington_Q[1].cup.sim
Ezzel pedig a verseny, a hires csites setupom, éjjen lol: JG_Darlington_Race[1].cup.sim
Még pár shot, hogy BIZONY TÉNYLEG ezzel mentem:
-
#11325 stopandgo volt, csak nemtom hogy a kurva picsába lehet azt letölteni
Amugy minnya még irok, csak töltöm fel a szükséges dolgokat, addig annyit hogya: Pumy, a kurva anyád! -
ShaiHulud #11324 nah elszurta nagyon...azthitte stop and go...kozben csak drive through...johetett ki meg1x...legalabbis azt hiszem ez tortent vele...bukta az elso helyet kemenyen...pedig megerdemelte volna. -
ShaiHulud #11323 nah norbi beszopta...gondolom blackflag -
ShaiHulud #11322 Ez a Norbi gyerek nem semmi :) veri rendesen a mezonyt. -
ShaiHulud #11321 na HaZso ra rajar a rud... -
#11320 De utána megtanultam menni 4 kerékkel a külső falon:)))))))))))) -
ShaiHulud #11319 simpla versenybaleset...enis korrigaltam te is..aztan igy lett rosz:) -
ShaiHulud #11318 no problemo :) ugyis utalom ezt a palyat:) -
#11317 Bocsi Shai, láttam, hogy előzni akarsz, és korrigálni akartam, hogy elférj. Nem kellett volna. Bocsi. -
ShaiHulud #11316 na ez gyors volt:) -
#11315 Na, most kivételesen magamnak köszönhetem a kiesésemet:) -
#11314 Persze, a konverter is erdekelne, de az fizetos;) -
#11313 Igen. Reggel ota probalkozok. A negativ csucs 4byte/sec volt:D -
#11312 Honnan szeded azokat a palyakat? Ahonnan en szedtem, le volt vedve, nem lehetett kicsomagolni.
Valami "helyet" megbeszelhetnenk. Engem az osszes "klasszikus" road palya erdekelne az NR2003-hoz. Foleg, ha a GPL-bol konvertaltak:) HEELP! -
Toya #11311 Hát elég reménytelen a letöltése.