51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Én inkább megnézném a bandát a GPL-ből átkonvertált Nürburgringen - néhányunkon tuti kifogna az a nyolvan valamennyi kanyar :-)
    Szerencsére megvan az a pálya is.
  • Alexease
    Ha megnezed a linket amit betettem, akkor lathatod, hogy lesz mindegyik. ~40 auto.
  • FREAK
    kipróbáltam ez eredeti M3 modot, és sztem botrányos... mintha rugók nélkül fakeréken kéne menni jégpályán... nálam még mindig az Alfa az etalon, ami az autók fizikáját illeti
  • Alexease
    Es ha mar itt hirezek:))
    Keszul az 1997 FIA GT Mod is: http://fiagt1997.racesimcentral.com/cars.html

Es a BMW M3 Mod is.
  • Alexease
    OFF
    Megjelent a GTR 2002 konvertalt valtozata az F1 Challenge '99-'03-hoz!
    http://www.m4driving.sm/
    ON
  • petesilver
    Kéretik meglátogatni a NASCAR Racers oldalon a következő topicot: Cípőben, papucsban, vagy mezitláb versenyzel?
  • ShaiHulud
    jaja sajnos :(( betyar anyjukat!!
  • Alexease
    Megneztem a Fraps-ot. Mar csak DEMO:((((((((
  • FREAK
    kivételesen engedélyezni kéne a helpeket :DDDDD eleve tanulságos kísérlet lenne :DDD
  • Alexease
    Igen megbukott:) De azt hiszem, ez latszik is a versenyeken:))
  • FREAK
    hibátlan gumi 4 körig van, tuti beállítás nincs, és mindenki rohan

ez megbukott :D
  • Alexease
    Most az edzesen mentunk 3-an is egymas mellet a kanyarokban. Annyira nem szuk, csak egy kicsit szoros:))) Hibatlan gumikkal, tuti beallitassal, "turelmes" sebesseggel lehet kozlekedni. De ha ezek kozul valamelyik hibazik, akkor mar gaz:))))
  • FREAK
    akkor jó, mert nekem is :D

mondjuk remélem, a truck modban kipróbáljuk, de a nascarban kész agyvérzés ott versenyezni... feelinges agyvérzés :D
  • ShaiHulud
    JAaaaajjj!! :))))
  • FREAK
    a verseny olyan, mint a háború, nincs "normál" helyzet, főleg ha a túlélés a tét

de csak érdekelne, mi a véleményed Bristolról??
  • ShaiHulud
    hat a tenylegesen versenyszakasza a palyanak az kurva szuk szvsz:) az hogy mellette ott van a "kiporgesi" sav az mellekes:) oda elvileg nem szabadna normal helyzetbe lemenni :D
  • FREAK
    mondjuk eleve 90%-ban akkor van gond, ha valaki gyorsabban megy, mint ahogy tud is menni.... aki úgy érzi, ez rá vonatkozik, gondolkodjon el rajta...
  • FREAK
    ez így nem igaz

rohadt széles a pálya, és stabil setuppal, nem kapkodva simán végig lehet menni

• ShaiHulud
    nah ez a Darlington ultra kaka egy palya...olyan szuk mint egy sikator es a kanyarkijovetelnel akkorakat lehet hibazni mint a *!$@$%^$#!#!!@ :]
  • FREAK
    Chicagoland volt, ha ugyanarra gondolunk. 1,5 óra alatt kivégeztük a futamot 2 kiállással, 160-190 között száguldva. Asszem utána kicsit remegett a kezem :D
  • Met
    Miért? Csak ennyi van?
  • petesilver
    Bazz, azt ismered mind:)))))))
  • petesilver
    És egy érdekesség a 12-ik oldalról:
  • Met
    Setup gyüjteményeket mutogassál:)
  • Met
    Jó, hogy vannak bent AI-k de nem tudok tőlük menni.
  • petesilver
    Aki NR2003 pályákra vadászik, annak egy gyűjtemény címe: http://www.extreme-dynamics.com/motorsports/2003trackspage.shtml
  • ShaiHulud
    huhu elne felejtsem hogy buntibe vagyok es nem mehetek idomerot!!:)))
  • ShaiHulud
    kosiz de atjott:))) majd mindjart megyek :)
  • Toya
    Nálam is ez az elsődleges cél Shai, de néha vannak olyan szituációk amivel nem lehet mit kezdeni.
    De ez eljön majd neked is mint ahogy mindenkinek.
  • Alexease
    DND vagy''' Nem tudom az IP-t atkuldeniÉ)
  • ShaiHulud
    bizony eddig hal`isten szerencses voltam...kisebb bajokkal megusztam a baleseteket...remelem tovabbra is igy marad...amit meg erdemes megjegeyzeni hogy a bajnoksag kezdete ota nalam elsodleges szempont hogy vegigi erjek es nem az hogy nyerjek...szal lehet ennek koszonhetem ezt.. :)

Ui.: tovabbra is ez marad az elsodleges direktiva:)
  • sanzik
    igen,erre en is emlekszem...

kulonben en meg nem panaszkodom mert az 560 korrel amit versenyben mentem a masodik legtobbet ment versenyzo vagyok :)
    nalam csak Hulud ment tobbet,pontosan 575 kort...

felteve ha pontos a statisztika a bajnoksag allasarol :D
  • Alexease
    THX!!!
  • Toya
    Szintén egy hír a videó készítőknek:

"Mai nap jelent meg a Fraps legújabb, 2.0-ás verziója. Aki nemtudná ez a program az OpenGL-t és DirectX-et használó alkalmazások és játékok alatt képes a képernyõre kiírni az aktuális FPS értéket, valamint screenshotok, videók készítésére is alkalmas. A készítõk telepakolták újdonságokkal, ebbõl egy párat megemlítenék:

- Videókészítésnél a hangot is képes "lelopni".
    - Mostmár 1024x768-as felbontásban is készíthetünk videót, nem fog úgy elcsúszni a kép, mint az elõzõ verzióban.
    - Felhasználóbarát kezelõfelület."
  • Alexease
    Csinaltam szervert, aki akar jojjon gyakorolni. IP-->ICQ :)
  • ibronk
    Akkor én biztos nem voltam ott :)
  • ibronk
    A letöltéseknél lévő pályák zipéhez tudja valaki a jelszót? :)
  • Toya
    Egyszer volt már egy ilyen versenyünk, nem tudom melyik pályán, nem tudom mikor de volt már egy ilyen futam.
    Még csak sárga sem volt.
  • ibronk
    Szvsz az idény végére talán lesz :)
  • Met
    Jó lesz ha 4-5 autó bent tud maradni a végére.
    Elképzelhető, hogy lesz olyan verseny amin nem lesznek kiesők?