51527
-
Toya #11310 Én inkább megnézném a bandát a GPL-ből átkonvertált Nürburgringen - néhányunkon tuti kifogna az a nyolvan valamennyi kanyar :-)
Szerencsére megvan az a pálya is. -
#11309 Ha megnezed a linket amit betettem, akkor lathatod, hogy lesz mindegyik. ~40 auto. -
#11307 kipróbáltam ez eredeti M3 modot, és sztem botrányos... mintha rugók nélkül fakeréken kéne menni jégpályán... nálam még mindig az Alfa az etalon, ami az autók fizikáját illeti -
#11306 Es ha mar itt hirezek:))
Keszul az 1997 FIA GT Mod is: http://fiagt1997.racesimcentral.com/cars.html
Es a BMW M3 Mod is.
-
#11305 OFF
Megjelent a GTR 2002 konvertalt valtozata az F1 Challenge '99-'03-hoz!
http://www.m4driving.sm/
ON -
#11304 Kéretik meglátogatni a NASCAR Racers oldalon a következő topicot: Cípőben, papucsban, vagy mezitláb versenyzel?
-
ShaiHulud #11303 jaja sajnos :(( betyar anyjukat!! -
#11302 Megneztem a Fraps-ot. Mar csak DEMO:(((((((( -
#11301 kivételesen engedélyezni kéne a helpeket :DDDDD eleve tanulságos kísérlet lenne :DDD -
#11300 Igen megbukott:) De azt hiszem, ez latszik is a versenyeken:)) -
#11299 hibátlan gumi 4 körig van, tuti beállítás nincs, és mindenki rohan
ez megbukott :D -
#11298 Most az edzesen mentunk 3-an is egymas mellet a kanyarokban. Annyira nem szuk, csak egy kicsit szoros:))) Hibatlan gumikkal, tuti beallitassal, "turelmes" sebesseggel lehet kozlekedni. De ha ezek kozul valamelyik hibazik, akkor mar gaz:))))
-
#11297 akkor jó, mert nekem is :D
mondjuk remélem, a truck modban kipróbáljuk, de a nascarban kész agyvérzés ott versenyezni... feelinges agyvérzés :D -
ShaiHulud #11296 JAaaaajjj!! :)))) -
#11295 a verseny olyan, mint a háború, nincs "normál" helyzet, főleg ha a túlélés a tét
de csak érdekelne, mi a véleményed Bristolról?? -
ShaiHulud #11294 hat a tenylegesen versenyszakasza a palyanak az kurva szuk szvsz:) az hogy mellette ott van a "kiporgesi" sav az mellekes:) oda elvileg nem szabadna normal helyzetbe lemenni :D -
#11293 mondjuk eleve 90%-ban akkor van gond, ha valaki gyorsabban megy, mint ahogy tud is menni.... aki úgy érzi, ez rá vonatkozik, gondolkodjon el rajta... -
#11292 ez így nem igaz
rohadt széles a pálya, és stabil setuppal, nem kapkodva simán végig lehet menni
-
ShaiHulud #11291 nah ez a Darlington ultra kaka egy palya...olyan szuk mint egy sikator es a kanyarkijovetelnel akkorakat lehet hibazni mint a *!$@$%^$#!#!!@ :] -
#11290 Chicagoland volt, ha ugyanarra gondolunk. 1,5 óra alatt kivégeztük a futamot 2 kiállással, 160-190 között száguldva. Asszem utána kicsit remegett a kezem :D -
#11289 Miért? Csak ennyi van? -
#11288 Bazz, azt ismered mind:)))))))
-
#11287 És egy érdekesség a 12-ik oldalról: -
#11286 Setup gyüjteményeket mutogassál:) -
#11285 Jó, hogy vannak bent AI-k de nem tudok tőlük menni. -
#11284 Aki NR2003 pályákra vadászik, annak egy gyűjtemény címe: http://www.extreme-dynamics.com/motorsports/2003trackspage.shtml -
ShaiHulud #11283 huhu elne felejtsem hogy buntibe vagyok es nem mehetek idomerot!!:))) -
ShaiHulud #11282 kosiz de atjott:))) majd mindjart megyek :) -
Toya #11281 Nálam is ez az elsődleges cél Shai, de néha vannak olyan szituációk amivel nem lehet mit kezdeni.
De ez eljön majd neked is mint ahogy mindenkinek. -
#11280 DND vagy''' Nem tudom az IP-t atkuldeniÉ) -
ShaiHulud #11279 bizony eddig hal`isten szerencses voltam...kisebb bajokkal megusztam a baleseteket...remelem tovabbra is igy marad...amit meg erdemes megjegeyzeni hogy a bajnoksag kezdete ota nalam elsodleges szempont hogy vegigi erjek es nem az hogy nyerjek...szal lehet ennek koszonhetem ezt.. :)
Ui.: tovabbra is ez marad az elsodleges direktiva:) -
#11278 igen,erre en is emlekszem...
kulonben en meg nem panaszkodom mert az 560 korrel amit versenyben mentem a masodik legtobbet ment versenyzo vagyok :)
nalam csak Hulud ment tobbet,pontosan 575 kort...
felteve ha pontos a statisztika a bajnoksag allasarol :D -
#11277 THX!!! -
Toya #11276 Szintén egy hír a videó készítőknek:
"Mai nap jelent meg a Fraps legújabb, 2.0-ás verziója. Aki nemtudná ez a program az OpenGL-t és DirectX-et használó alkalmazások és játékok alatt képes a képernyõre kiírni az aktuális FPS értéket, valamint screenshotok, videók készítésére is alkalmas. A készítõk telepakolták újdonságokkal, ebbõl egy párat megemlítenék:
- Videókészítésnél a hangot is képes "lelopni".
- Mostmár 1024x768-as felbontásban is készíthetünk videót, nem fog úgy elcsúszni a kép, mint az elõzõ verzióban.
- Felhasználóbarát kezelõfelület." -
#11275 Csinaltam szervert, aki akar jojjon gyakorolni. IP-->ICQ :) -
#11274 Akkor én biztos nem voltam ott :) -
#11273 A letöltéseknél lévő pályák zipéhez tudja valaki a jelszót? :) -
Toya #11272 Egyszer volt már egy ilyen versenyünk, nem tudom melyik pályán, nem tudom mikor de volt már egy ilyen futam.
Még csak sárga sem volt. -
#11271 Szvsz az idény végére talán lesz :) -
#11270 Jó lesz ha 4-5 autó bent tud maradni a végére.
Elképzelhető, hogy lesz olyan verseny amin nem lesznek kiesők?