51527
-
#11390 Elküldtem Toyának az én replayemet a watkinsi qualify körömről, azt elemezte gondolom. -
#11389 engem az a Gleni replay érdekelne a te cockpitedből, mert abban én is láttam olyat, amire nem találtam magyarázatot -
ShaiHulud #11388 errol a replay nezegetesrol.: szal ha pl en a sajat replayemen at nezve nezek egy masik versenyzot, akkor annak a valtasai maskepp vannak mint eredetiben...neha beugrik nullaba meg ilyenek..szal nem a realis kepet adja vissza a replay, csak a sajat kocsit illetoen...remelem ertheto... -
#11387 vannak akik figyelnek erre is kulonben...
en mar kaptam vissza igy kort,igaz nem Norbitol de mind1 :) -
#11386 Mivel eselyem nincs elol vegezni - abszolut sajat setup es nagyon nem mennek a rendes ivek - igy leginkabb magammal versenyzek.;) Nekem az jo erzes, hogy egy teljesen lenullazott setup-bol olyat "epitek" amivel versenyben tudok maradni. Meg ha az utolso helyen is:D -
#11385 én Giovannitól kérek bocsánatot, falra kentem egyszer, amikor mindketten elbizonytalanodtunk a kanyarban
a Pumy-Petya féle kavarodásban nem tudom mennyire voltam részes, ha igen, akkor oda is sorry (mondjuk ott nem volt helyem, így is a falon húztam végig) -
#11384 Kösz Freak az öszinteséget, ezt szeretem.
Hát, egyszerüen nem tudok mit mondani amugy... Gyakoroltam, gyakoroltam és gyakoroltam...
LFS miatt is értek a setupoláshoz. Elolvastam Peter setup guidját is nagyjából már, elég sokat tanultam belőle, amit alkaltaztam is ennek a setupnak az elkészitése közben. Főleg az a kerékhömérséklet alapján való állítgatás a legfontosabb és a legjobb rész.
Toyával beszélgettünk, emlitette hogy őszerinte watkinsban autómata váltóval mentem, mert megnézte valami analizerrel vagy nemtom. Nem, nem azzal mentem. Tudom hogy nem hisztek nekem, de azért leirom. Nem azzal mentem. Ideális ív, és kuplung help volt. Ennyi. Ugy váltok ahogy LFS-ben, felengedm a gázt egy pillanatra és taposom is gyorsan vissza, közben nyomom a váltást. North Carolinában beszoptam mert kiszakadtak a fokozatok, azóta ugy váltok hogy teljesen felengedem a gázt, váltok, és utána nyomom, tehát nem nyomom olyan gyorsan vissza.
Mentettem replayt a versenyről, feltölöm ha akarjátok. Lehet bent látni a kormány, és pedál kezeletés, lehet látni ahogy korrigálom a csuszásokat. Ma is csak a szokásos ideális iv, és kuplung helpeket használtam, semmi mást. Feltöltsem? -
#11383 Nem kell sorry én voltam a hibás úgyhogy ismét bocs. -
#11382 hát nyilván ha épp harcolsz valakivel, nem segítesz neki
de így a 8. helyen maradva kiestem a lead lapből, és hiába tudtam lépést tartani a többiekkel, ha nem volt értelme előzni... -
#11381 az az igazan jo versenyzo aki ilyen szelsoseges korulmenyek kozott is kepes a jo teljesitmenyre :DDD -
#11380 Nem gond. Elengedtelek volna. Csak hirtelen jott, aztan valahogy osszeakadtunk. Sorry.
Alatalban mindenkit elengedek, meg ha azonos korben vagyunk akkor is. Nem szoktam izmozni, 160-200 kor eleg hosszu ido:) -
Toya #11379 Én általában elengedem a lassabb kocsikat ilyen esetben (kivétel ez alól Norbi, Petya és még néhányan - őket jobban szeretem körhátrányba tudni). -
ShaiHulud #11378 hopp most latom ezt:)) na mind1:) jobb 2x:) -
ShaiHulud #11377 See : # 11329 -
#11376 Én voltam de nem direkt. Volt ott hely sajnos összeértünk szerintem egy kis lag is belejátszott. De azért mert 2 kör hátrányban vagyok főleg a verseny elején nem fogok nem harcolni. Igenis megpróbáltam ledolgozni de aztán elegem lett az egészből is kiálltam. -
#11375 ja juteszembe, Norbi kicsit velem is kicseszett
lekörözött (csak engem), és 1-2 kör múlva 1 mp-re volt előttem, amikor sárga lett
vártam volna, hogy visszaadja a kört, alkalma is lett volna rá, de nyomta a vonalig, pedig az üldözői még jócskán mögöttem voltak...
ebből persze az lett, hogy utána ott autóztam mögöttetek, csak semmi értelme nem volt sietnem, mert előzni már nem tudtam körhátrányból
ideges is lettem, a kedvem is szar lett, ennek köszönhetően elbénáztam a pitet, 2 fekete....
szóval tudom, hogy nincs ilyen szabály, de figyelni kéne a fairplay-re is, és az ilyen apróságokra, amikkel viszont nagy szívességet tehetünk a versenytársaknak -
#11374 Heat VW Golf Gti MOD:DDDD
-
#11373 Koszi, de ha becsukom az ajtot, a kutya megprobalja lebontani:)) Rinyal, hogy elveszem:) -
#11372 bazz, megadjam egy jó lakatbolt címét????? :DDD -
#11371 Amugy nekem pech verseny volt.:) Ez mind akkor, amikor 4-6 hely kornyeken autoztam:
- Az elejen valaki a -2 korevel kicsit felkent a falra,
- Megerkezett sogorom, es beszelt. Pedig nem hallok semmit a fejhalgatotol. Hiaba mutogattam,
- Megjott kutyam, kicsit odebb lokott, hogy elferjen, aztan elkezdte nyalni a fejem, hogy foglakozzak vele,
- Kutyam kitepte a fejhalgato vezeteket a csatibol, "suketen" autoztam a kovetkezo sargaig. Mivel nem halottam a fordulatot, frankon mindig elcsesztem a kanyarokat
- A vegen kaptam meg egy kokit egy korhatranyban levotol de az mar nem igazan szamitott. -
#11370 #11329 -
Toya #11369 Na, megcsináltam a szavazást a másik fórumban.
Valaki rakja már fel a végeredmény HTML-t valahova. -
#11368 Most neztem. 3 kort vezettem:))) -
Petya777 #11367 Na én lépek szunyálni. Köszi a versenyt, majd megy a nyilatkozat, sziasztok! -
#11366 hihi :DDDD
látod, megérte :D -
#11365 Enyit tudok meg a nevemet:((
Lattalak meg az elso sargaknal, hirtelen vissza is huztal a palyara. Akartam is irni, hogy LOL:DDD -
#11364 őszintén szólva a gumikopás ellen nagyon jó az ABS is..... -
#11363 Ja igen, és ez is szóbajött már, amikor néztünk egy replayt, és elég "érdekes" váltások szemtanúi lehettünk...
De tényleg nincs értelme most nagy vitát indítani, mert én komolyan gondolom, hogy akár született zseni is lehet, várjuk meg a végét. -
#11362 Bazd meg, te akartal kepeket csinalni nem en!!!!!! -
Petya777 #11361 Abból max steering asistance lehet előnyös, az jó időkre nézve. -
#11360 de vazzeg a sárga alatti vezetett kör is számít, simán kimehettél volna :DDD
nézd csak meg, nekem is így lett +5 pontom, és még ki is mentem rajt előtt :) -
#11359 Ja. Lehet hogy egyszeruen genius. Ezert nem is megyek bele ebbe a setup vitaba.
Majd a Patch ugyis eldionti szolidan... -
#11358 Ott a setup nagyokos, nézd meg, ott shot hasonlít össze!!
Azért vagyok felháborodva rajta, mert már watkins óta hallottam hogy csitereznek xy-ék rám! Azthittem hogy most ha csinálok shotokat akkor talán le tudom mosni magamról. De emiatt elbuktam a versenyt, amit már a kezeim közt éreztem, olyan sima lett volna, de elbuktam a szarakodásod miatt! -
#11357 vagy segitsegekkel megy (ezt kihagytad Freak) -
#11356 Jaja.:(( Direkt kint maradtam sarganal, nem mentem a Pit-be, hogy elol legyek, es ha tudok menni elol egy kort, az plusz 5 pont:DDD
De a nagy izgalomban, tul nagy gazt adtam, es frankon meg porgott a kerek:(((
De szerencsere letudtam huzodni, es mindenki elment gondnelkul. -
#11355 Hát hajrá!
Azt azért megértheted, hogy bizonyos dolgok majdnem mindenkiben felkeltik a gyanút, mint pl.
-majdnem minden pályán megdöntöd a hivatalos rekordot
-szinte soha nem rontod el a QUAL-t, ha igen, akkor is top5
-versenyen rendíthetetlenül élen haladsz
-nem hibázol (nagyokat)
-többnyire +5MPH-del nagyobb a végsebességed bárkinél
és mindezt úgy, hogy tavasszal még egyenesen nem tudtál menni, most meg mosolyogva vered a rutinos profikat, akik 5-6 éve nyomják
én annyit mondok, amit másoknak is mondtam, hogy vagy egy szaros csíter vagy, vagy a játék földi istene, és ez hamarosan el fog dőlni (de a kettő közül az egyik, ez tuti) -
ShaiHulud #11354 na nekem meg jo szar volt:) elejen mar megcsusztam ...aztan pete silverrel akadtam ossze faszan...fejteton kb 60 meter csuszas...motor kampo...vontatas..."we can`t fix.." :( -
Toya #11353 Nem lehet bizonyítani sem ezt, sem azt az állítást és itt zárjuk is le ezt a kérdést.
Majd a másik fórumon a szavazás eldönti a kérdést. -
Petya777 #11352 Jah, volt egy sárga nem is olyan sokkal a vége előtt, amikor még te voltál elől, de akkor eléggé bragadtál rajtnál és mindenki elment. Az volt az, amikor rögtön az első kanyarban benyomtak még 1 sárgát. -
#11351 Nekem speciel jo verseny volt:) Ez volt az elso bajnoki, amin vegig tudtam menni - nem loktek ki, nem mentem bele balesetbe, nem esett szet a kocsi es nem kaptam "szivrohamot":)) - es meg nem is lettem korhatranyban: