51527
-
#11470 Ha nem hallom a nevemet, hanem csak azt hogy "valaki biztos csitel" ahogy icqn irtad, Freak, akkor nem veszem magamra. Icqn persze nem mertél már nevekkel dobálozni. -
#11469 Nem én vettem magamra, hanem megtudtam hogy személy szerint engem vádoltok! -
#11468 Giovanni szombathelyi vagy, ha akarsz eljöhetsz hozzám, megnézhetsz, akár még ma, és akkor már ha ketten mondjuk hogy nem csalok talán elérünk valamit! -
#11467 Na de csak te vetted magadra, nekem ez volt furcsa...
Ha te sem akarsz többet beszélni róla, akkor részemről ejthetjük a témát. -
#11466 És nem véletlen hozzád mentem... De nem tudom mire számitottam... -
#11465 Mert utálom ha a hátam mögött csalással vádolnak. Mondja meg ide a szemembe aki azt gondolja, ennyi. -
#11464 LFS találkozó valami hungarókart centerben lesz majd valamikor asszem, és mindenképp el szeretnék menni. -
ShaiHulud #11463 :DD -
#11462 Jó ötlet :-) -
#11461 és ha már ott van, kérjen pár szerszámot is, hadd lássanak csodát a szerelők.... -
Toya #11460 Valóban ki kellene próbálnod magad az életben is.
Vannak itt is akik szoktak Petyán kivül is gokartozni (persze nem versenyszerűen), menj el velük egy fun race-re. -
#11459 Én ezt nem találom ilyen viccesnek. -
#11458 Érdekes, mintha pont arról beszéltem volna, hogy szerintem mekkora istenadta tehetség vagy, és az igazi versenyeken a helyed, mert ekkora tudást kár itt elpazarolni. Én a helyedben beszélnék Petyával, intézzen egy gokartot jövőre, mert vár rád a világhír, és ez nem vicc.
Egy szóval nem mondtam, hogy csíter vagy, te mondtad. Ahogy érdekes módon Glen után is kizárólag te jöttél fél órán át magyarázkodni, pedig senki nem mondta, hogy téged vádol csalással... De akkor mégis miért védekeztél??
"Tényleg, mikor jön a patch? Egy év mulva?"
Nos, ha mégis csaltál, akkor reménykedj, hogy csak egy év múlva jöjjön, és addigra csít és help nélkül is megtanulsz így versenyezni. Ha nem csaltál, akkor drukkolj, hogy minnél hamarabb jöjjön. -
#11457 Amugy hihetetlen ez a bizalmatlanság, amit bemutatsz itt Freak, komolyan mosolygok rajta. -
Toya #11456 Nem kell itt egymást gyanusítgatni.
Feltételezzük mindenkiről a legjobbakat, én szerintem ez a normális.
Jól megy Norbi és ez tény, Petyáról is tudtuk már rég hogy jó lesz csak kell neki egy kis idő. -
#11455 Jó, akkor szerinted én egy kis köcsög csiter vagyok, kösz :D
Na jöjjön az a patch, mekkorát fogsz nézni, majd csinálj magadról fotót.
Tényleg, mikor jön a patch? Egy év mulva? -
#11454 Nem arról van szó, hogy aki rekordot fut csíter... Szerinted a többiek hány pályán képesek erre? -
#11453 Ezesetben nem csak az itteni menőknél tudsz többet, hanem a világ összes profi setup készítőjénél is, ugyanis eddig mindet vered sebességben és stabilitásban. Komolyan kezdek felnézni rád, és tényleg érdekel, miért baszod itt a rezet, amikor egy ilyen Baumgartner feljut az F1-be? Öregem, ha ezt a tudást valós versenyzésben kamatoztatnád, Barichello önként adná át a helyét a Ferrariban, csak hogy gyönyörködhessen a művészetedben... -
#11452 Nem arra, a mi futamainkra!
Jacek, Hazso, Codered, akárki, simán! -
#11451 jobb leszel, hidd el, én szinte mindig javítok valamennyit a PB-men, ha visszatérek egy pályára
de van egy egészséges menete a dolognak, gondolj csak bele, ha Norbi már most világrekordokat fut, mit fog csinálni 1 év múlva? vagy tényleg ilyen szuperember, és 8 hetesen már beszélt, 4 évesen meg autót vezetett, simán el tudom képzelni ezek után.... -
#11450 Mert miért ne tudhatnák többet, ne viccelj már?
Szerintem az egész setuphoz értés csak nyelvtudás kérdése, hogy mennnyire érted meg az angol guidokat, de Peter munkája már ezt is rövidre zárta igy mindenki előtt ott a lehetőség hogy kitapasztalja a setupolás rejtelmeit. -
#11449 "Nézd meg pl. atlantában hányan a rekord alatt tudtak menni!"
Ha a rank-re gondolsz, azt felejtsd el, olyan számot írok be neked, amilyet akarsz. -
ShaiHulud #11448 :D nem tudom :) van egy szint ami fole mar nem lehet menni...akarhogy is probalkozik az ember...lehet hogy ezt a szintet mar 3 honap alatt el lehet erni...na joh azert ez tulzas:) de pl en ugy erzem magamon hogy nem igazan leszek ennel jobb...persze majd kiderul :) (huh ha nyernek egy futamot de orulnek:) pezsgot bontanek az tuti :DD) -
#11447 miért lassítanának? Daytona-ban talán, de technikás pályákon nem lassítanak -
Toya #11446 Nem egyforma beállítással mentünk a pályán.
Minden autó más setuppal futott, én történetesen sima BS-el mentem, mert a JG egyszerűen botrányos volt a vezetési stílusomhoz :-)
Én továbbra sem mondtam azt, hogy cheat setuppal mész. -
#11445 naja, de mindketten amatőrök vagyunk, ne meséld már be nekem, hogy Norbi 3 hónap alatt többet tud a setupokról, mint Atesz, Pumy, Hazso, Toya és a többi nagyágyú.... -
ShaiHulud #11444 csak amig nincis patch addig nem lesz megoldas csak a fixed setup...ekkor marcsak a helpek adnak okot aggodalomra...de azok ugyis csak lassitanak meg az latszik is ha hasznalatban van...egy ketto kivetelevel.. -
Toya #11443 Persze, hogy a jobb setup, de pont ezen robbant ki a vita is :-)
Majd a patch megold minden ilyen problémát. -
#11442 Toya ott a setupom esküszöm, ez nem lehet igaz már.
Ja meg még egy dolog... A setup képernyön lehet csites setupot csinálni. Nos, nekem erről az a vélemyénem hogy asszem a setup képernyő mindenkinek azonos, és mindenkinek ott a lehetőség a a csuszka két széle között oda állitsa az adott értéket ahova tetszik, és ott a lehetőség, hogy kiprobálja használt vagy ártott. A lényeg azon van hogy mindenkinek! HSW team szerzett egy setupot, hüdejó, ezzel toljuk. Én is szereztem egy setupot, de bele mertem nyulni, és jobb lett. De ugyan ezt megtehettétek volna Ti is. Ha pedig az alakitgatások során mégis olyan setup kerekedne ki, amelyik sokkal gyorsabb mint a tiétek, attól még nem csites. Nézd meg pl. atlantában hányan a rekord alatt tudtak menni! Itt darlingtonban meg még sehol se vagyunk a rekordhoz képest!!!! Ebből annyi következik hogy ne az én setupom csites, hanem egyszerüen a tietek egy szar! -
#11441 na, ha mégis megmaradt a téma, én is elárulom, hogy engem is csak a hihetetlen gyors fejlődés zavar
nem tudom, mások mennyi gyakorlás árán, és milyen ütemben fejlődtek, de én másfél éve nyomom a nascar-t
először a NR2002-vel játszottam csak offline, azt is nehéz volt megszokni, de a 2003 még csúszósabb, még nehezebb, nekem az átállás is külön problémát jelentett, volt olyan pálya, ahol nem tudtam bevenni a kanyarokat (míg 2002-ben simán)
kb. január óta nyomjuk páran rendszeresen a 2003-at, az elején minden este volt verseny, és érdekes módon mindegyikünk kb. ugyanolyan ütemben fejlődött (sanzik, Jacek, Met...)
utána Jacek és sanzik MOMO Force-ra váltottak, ami meg is látszik a teljesítményükön, lényeg, hogy a sok bénázásból mindennapos gyakorlással olyan 4-5 hónap alatt lett normális versenyzés
és akkor jöttek a Ferrarik, és sem Norbi, sem Marki nem tudott úton maradni, ami érthető is
amit viszont nem értek, hogy maximum egy hónap alatt mindketten stabilan az élbojba kerültek (csak Marki mindig kilépett valamiért), és Norbi azóta is szinte verhetetlen, ha nem kerül balesetbe
na ez már kicsit furcsa, szerintem teljesen érthető, ha némelyikünknek gyanús is, mert az egy dolog, hogy nálam gyorsabb lett a srác, de vannak itt olyanok, akik a játék első része óta rendszeresen játszanak, a felszerelésük is top, és mégsem bírnak lépést tartani egy 3 hónapos újonccal... nos, ez nem az a játék, ahol ilyen javulás létezik, ezért is mondom, hogy kizárólag 2 lehetőség van: vagy csíterek vagy istenek
és ha már itt tartunk, Petya még ezt a rekordot is megdöntötte, ő röpke 2 hét alatt jutott fel az élmezőnybe egy igencsak szegényes és nevetséges kezdés után
persze rá is érvényes az "isten vagy csaló", és remélem, mindenkinek lesz alkalma valamelyiket bebizonyítani
egyszóval elhiszem, hogy a gyakorlás sokat segít, de csodákra nem képes, itt lennie kell másnak is -
ShaiHulud #11440 ezis igaz... -
Toya #11439 Sokkal jobb ezeket a kérdéseket tisztába tenni, mint rossz szájízzel versenyezni vagy esetleg bojkotálni a futamokat. -
#11438 Jobb steup :-) Én pl nem értek a setuphoz, ezért nem is foglalkozom vele, csak a verseny élményéért megyek. De amikor Sanzikkal csatáztunk multkor, én voltam az üldözö és kb 15 körön kresztűl együtt mentük, aztán én lelassultam és ő elhúzott. De ebbe én nem akarok jobban melemélyedni... -
Toya #11437 Így van.
Mint mondtam neked én az egész ügyet nem is hoztam volna ide a fórumra, de legalább egy valós problémát beszélünk meg. -
Toya #11436 Nem elment, hanem elengedtem és az nagy különbség.
Akkor már kevés volt a végéig és bíztam benne, hogy nem lesz sárga és ezért spóroltam a gumikkal. -
ShaiHulud #11435 gumikopas....ugyanez volt freak es en koztem is... -
#11434 Megtörtént...
Toya ott a replay, ezért adom oda nagyon szives a setupommal együtt. Meg lehet nézni hogy a 3-as kanyar előtt mikor nem sittem szinte sosem nyomtam padlóféket, ezért nem blokkol. Ki lehet probálni a setupomat hogy hogyan lehet vele menni. Meg lehet nézni a practicek alatt ahogy megyek, és hibázok mert akkor többet kockáztatok, és ha kiállok általában állóra fékezem. Ezt azért lehet látni, nem? Bár általában testing sessionban egyedül fejlesztem a setupot, és az igazi esések, kelések ott vannak. A versenyserverre általában már számomra nagyon jól használható setuppal lépek be.
Pocono, 3. lettem. Az azért nem olyan rossz, nem? Igen kicsusztam, általában kanyarból kijövet, mert akkor még tényleg nem tudtam a setupban hogy a track bar mire való. Szerintem ez egy nagyon lényeges beállitás a setup stabilitása tekintetében. Az első versenyeim után viszont tényleg komolyan kezdtem készülni a versenyekre, setupot gyüjtöttem, teszteltem, és utánanéztem hogy mit jelentenek azok a dolgok amiket nem tudtam, mert LFS-ben nincsenek olyanok. Ezekután már képes voltam számomra jól vezethető, stabil, de gyors setupok készitésére, és természetesen sokat teszteltem velük.
Na mindegy kár koptatni a gombjaimat mert ugysem hisztek nekem...
Majd jön a patch, és meglátjátok! -
Toya #11433 Igazából nem tudod mi ment elől.
Autóztunk Norbi mögött azonos íveken azonos sebességgel, szinte nem is volt eltérés...Eltelt 30 kör és Norbi ekkor olyan 1-1.5 mp-el kezdett el jobb köröket futni mint a többi versenyző.
Ez elképzelhető, de elég furcsa hogy amikor a 2. helyezettől lefele mindenki 30 mp feletti köröket megy akkor az első még mindig 29.1-29.3 közötti köröket tud autózni.
Ekkora eltérések azért nem szoktak lenni közöttünk és nem a vezetési stílusban volt különbség és még csak nem is a sebességben.
De mint mondom mindez elképzelhető... -
#11432 Érdekes, nekem mikor leszerelték a hátulját, csak piruettezni tudtam, aztán megtörtem az elejét is, és akkor már jobb volt :-D -
ShaiHulud #11431 amugy Pumynak is volt egy erdekes par kore a futamon...amikor megserult es leszereltek a hatuljat akkor mint a meszes tort elore...siman elment Toya mellett is...neztem is hogy ezt hogy csinalja...