NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a pálya azért is jó mert viszonylag nehéz normálisan elõzni. Ez alatt azt értem hogy nem hozod a másikat szar helyzetbe úgy nehéz szvsz. Ugyanakkor elég gyors is.
Az tetszett mikor Mode-ot meg tudtam elõzni külsõ íven a kanyarból kijövett 😊
De amúgy is jó elõzgetések voltak és csak igen kevésszer volt az hogy azt hittem bumm lesz belõle. Az lesz a jó mikor lesz már 10-15 ember akivel így lehet menni jó kis bajnokságot lehetne csinálni 😊
Az tetszett mikor Mode-ot meg tudtam elõzni külsõ íven a kanyarból kijövett 😊
De amúgy is jó elõzgetések voltak és csak igen kevésszer volt az hogy azt hittem bumm lesz belõle. Az lesz a jó mikor lesz már 10-15 ember akivel így lehet menni jó kis bajnokságot lehetne csinálni 😊
Én mentem már elég sokat Nascar játékkal eddig talán ez a 2. esett ami elõfordult hogy feketét kaptam.
De nem értem hogy miért nem vette be a feketét? Mikor kimentem nem volt semmi kerékcsere stb. és mégis megtartotta a feketét 😞
Különben az eleje jó volt de ez nagyon felidegesített..
De nem értem hogy miért nem vette be a feketét? Mikor kimentem nem volt semmi kerékcsere stb. és mégis megtartotta a feketét 😞
Különben az eleje jó volt de ez nagyon felidegesített..
De bementem a büntire ez volt a gond. Nem cseréltette kereket a fõnök mondta hogy akkor fekete zászló letöltés lesz. Megállok mondta hogy go. Fekete marad. Megint megcsináltam fekete megint maradt.
Na ekkor lett tele a tököm.
Na ekkor lett tele a tököm.
én az elején basztam el (14. kör), berongyoltam a pitbe csúszás után, durr a falnak... utána még egy bünti, és ennyi volt 😊
azt azért hadd kérdezzem már meg Jacek, te gránit gumikkal mész?? 😄DD Nálam 40 kör után 150 volt a kanyarban a max, te meg lehúztál 55-60 kört
azt azért hadd kérdezzem már meg Jacek, te gránit gumikkal mész?? 😄DD Nálam 40 kör után 150 volt a kanyarban a max, te meg lehúztál 55-60 kört
Riszpekk
Riszpekk
igen persze hogy eszre vettem csak elotte jottem mint allat sokkal nagyobb speedel es a kanyar elott bezartal aztan bementem es egy kicsit folcsusztam sorry.
Hat ha nagyot akartok rohogni nezzetek meg a 2-ik boxkiallasom ha az nincs a vege is cool lett volna😊
Hat ha nagyot akartok rohogni nezzetek meg a 2-ik boxkiallasom ha az nincs a vege is cool lett volna😊
Mode bocs a kis koccert de semmi helyet nem adtal irni meg nem tudok race kozben::😊))
Egyebkent sajnalom a racet mert kurva jo volt es lett volna ha nincs az a gyonyoru boxkiaalasom ami egy pereccel kezdodott es ket fekete zaszloval ert veget magyarul 3 alltam ki egymas utan😊
Egyebkent sajnalom a racet mert kurva jo volt es lett volna ha nincs az a gyonyoru boxkiaalasom ami egy pereccel kezdodott es ket fekete zaszloval ert veget magyarul 3 alltam ki egymas utan😊
na bazz, már késõ..... 😄D
melletted állok Jacek, GPL pályákon menjen mindenki GPL-ben, Nascarozni oválon kell
melletted állok Jacek, GPL pályákon menjen mindenki GPL-ben, Nascarozni oválon kell
Riszpekk
ti mentetek már a nascarban gpl pályákon???
nagyon királyak!!
rounen,mexico,monza,kyalami stb...
nagyon királyak!!
rounen,mexico,monza,kyalami stb...
!Forza Ferrari!
- Erdemes minden belepesnel kalibralni a kormanyt, a jatekon belul.
- A Beallitasok/Advanced/Momentum alatt a Steering-et erdemes allitani, es alul a non-linerality potit.
- Palyankent, autonkent a garazsban, jobb oldalt felul, a Steering Ratio-t.
- Az allando balra huzas, a Camber beallitastol fugg. Nem csak a kanyarodast segiti, ha nem a gumi kopast is csokkenti. Nem csak balra van "tekerve" a kerek, kerekenkent mas-mas ertek van, a kanyar ivtol es a dolestol fuggoen. Elvileg jo beallitasnal, kanyarban max sebessegnel, egyenesen kell tartani a kormanyt, es kormanyrol "nem jon vissza semmi ero" (ffb). Mivel a kanyarok a "legfontosabb" szakaszok, igy ott kellene a legkonnyebben hasznalhatonak lennie a kormanyban. Ha "egyenesbe" van allitva a kormany, akkor kanyarodaskor folyamatosan "tepni" kell, sokkal nehezebb korigalni, elozni, mint ha elvileg "holt ponton", kozepen all a kormany.
De erdemes a Bump/ReBump-ot is allitgani, mert kanyar kimenet utan, igen nagyott tep a kormanyon ahogy vissza all😊 De ha tul "kemeny" a Bump/ReBump, akkor meg kanyar bemenetnel csuszik meg😊)
Basszus csak a holtjatekhoz akartam hozzaszolni😊))))
- A Beallitasok/Advanced/Momentum alatt a Steering-et erdemes allitani, es alul a non-linerality potit.
- Palyankent, autonkent a garazsban, jobb oldalt felul, a Steering Ratio-t.
- Az allando balra huzas, a Camber beallitastol fugg. Nem csak a kanyarodast segiti, ha nem a gumi kopast is csokkenti. Nem csak balra van "tekerve" a kerek, kerekenkent mas-mas ertek van, a kanyar ivtol es a dolestol fuggoen. Elvileg jo beallitasnal, kanyarban max sebessegnel, egyenesen kell tartani a kormanyt, es kormanyrol "nem jon vissza semmi ero" (ffb). Mivel a kanyarok a "legfontosabb" szakaszok, igy ott kellene a legkonnyebben hasznalhatonak lennie a kormanyban. Ha "egyenesbe" van allitva a kormany, akkor kanyarodaskor folyamatosan "tepni" kell, sokkal nehezebb korigalni, elozni, mint ha elvileg "holt ponton", kozepen all a kormany.
De erdemes a Bump/ReBump-ot is allitgani, mert kanyar kimenet utan, igen nagyott tep a kormanyon ahogy vissza all😊 De ha tul "kemeny" a Bump/ReBump, akkor meg kanyar bemenetnel csuszik meg😊)
Basszus csak a holtjatekhoz akartam hozzaszolni😊))))
"Daytonaban pl szinte csak 1-2 cetnit kell mozditani a kormnyon kanyarban."
Szerintem ez hiba, ugyanis pont Daytona-ban szokás centikre haladni egymástól, és ha te összvissz 2 centit kormányzol, akkor oda a precízió, és bukta van, ha mondjuk harmadikként (esetleg pont középen) fordulsz be egy kanyarba... Még mindig azt mondom, hogy minél nonlineárisabb, annál pontosabban lehet vezetni.
Szerintem ez hiba, ugyanis pont Daytona-ban szokás centikre haladni egymástól, és ha te összvissz 2 centit kormányzol, akkor oda a precízió, és bukta van, ha mondjuk harmadikként (esetleg pont középen) fordulsz be egy kanyarba... Még mindig azt mondom, hogy minél nonlineárisabb, annál pontosabban lehet vezetni.
Riszpekk
Na akkor szép sorjában.... Ezt a holtjáték dolgot nem értem. Nem lehet, hogy az incar kormány zavar? Azt jobb kikapcsolni a menüben, úgyis van már elõtted egy igazi.
A balra húzással meg az a helyzet, hogy sajnos legtöbb pályán szükség van rá. Lehet finomítani a felfüggesztés beállításainál, úgy, hogy a két oldal értékeit közelíted egymáshoz (néha negatív elõjellel, pl. camber), de ez a kevésbé döntött falú pályákon hátrányos lehet, könnyebben kisodródsz. Bár az is igaz, hogy sokkal stabilabb az autó. Azt én sem értem, miért nem lehet CSAK a kormánykereket állítani, mint minden rendes autóban...
A balra húzással meg az a helyzet, hogy sajnos legtöbb pályán szükség van rá. Lehet finomítani a felfüggesztés beállításainál, úgy, hogy a két oldal értékeit közelíted egymáshoz (néha negatív elõjellel, pl. camber), de ez a kevésbé döntött falú pályákon hátrányos lehet, könnyebben kisodródsz. Bár az is igaz, hogy sokkal stabilabb az autó. Azt én sem értem, miért nem lehet CSAK a kormánykereket állítani, mint minden rendes autóban...
Riszpekk
Wingman Formula Force kormányom van és igen nagy a holtjáték az NR2003-ban, bár még eddig a beállításokkal nem is igen foglalkoztam. Így elég nehezen tudom elképzelni, hogy 40-en megyünk egymás mellett centikre 200 körön keresztül, de majd próbálok valamit állítani. A másik amit még nem néztem, hogy nekem igen fárasztó, ha állandóan jobbra tekert kormánnyal kell mennem, meg tudná mondani valaki, hogy ezt hol tudnám beállítani, hogy ne legyen ilyen zavaró?
Na végre visszahozták a kormit. Egy kis gyakorlás és majd megyek. Szoktatok 24 óra után nyomulni? Mert nekem csak akkor jó. Ha nem akkor marad az AI. 😞
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Van, de jelenleg én még csak olyat láttam ami a CarViewer-ben üzemel.
A játékban általában csak a felniket szokták lecserélni, mivel az összes autóra hatással van a csere és akkor a Goooyear reklámos autók mutatnának hülyén.
A játékban általában csak a felniket szokták lecserélni, mivel az összes autóra hatással van a csere és akkor a Goooyear reklámos autók mutatnának hülyén.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Hát ez az, lehet valahonnan letölteni Bridgestone gumit? Nagyon kellene.😄
most nézem, milyen hülyén mutat a Bridgestone embléma a Goodyear gumik mellett 😄DDDDDDDDDD
Riszpekk
Nem, de legalább már tudom mi a különbség és HC-ban sokkal jobban érzem magam én is.
Juj, akkora durranásként jelentettétek be a Ferrari Team belépését a NR2003 futamokra, hogy már komolyan kezdtem aggódni 😉
Erre kiderül még csak nem Hardcore módban nyomjátok.
LOL
Erre kiderül még csak nem Hardcore módban nyomjátok.
LOL
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Aha, már értem mér voltam ilyen lassú, be volt kapcsolva minden help. Kikapcsoltam mindet, egybõl jobb köröket mentem.
bocsi, skacok, hogy kiléptem, de tényleg sok dolgom van, és semmi kedvem nem volt HC mode nélkül butulni, akkor már inkább a meló.....
azért remélem, egy hét elég, hogy mindenki megszokja a belsõ nézetet meg a helpek hiányát, és lesznek jó versenyek....
azért remélem, egy hét elég, hogy mindenki megszokja a belsõ nézetet meg a helpek hiányát, és lesznek jó versenyek....
Riszpekk
én is megnézem újra, de szerintem Gordon segítség nélkül tolta meg E. jr-t
viszont kétlem, hogy széndékos volt, ilyet még a játékban sem csinál az ember, nem hogy a valóságban....
viszont kétlem, hogy széndékos volt, ilyet még a játékban sem csinál az ember, nem hogy a valóságban....
Riszpekk
azért ez erõs, egyiket sem tudnám egy Schumacher helyébe képzelni
a Nascarban viszont csak a tulaj ugyanaz, de ha jól tudom a két csapat szerelõi gyakran nem is ismerik egymást
a Nascarban viszont csak a tulaj ugyanaz, de ha jól tudom a két csapat szerelõi gyakran nem is ismerik egymást
Riszpekk
a tegnapi Rockingham-i verseny utolsó 50 köre irtó komoly volt Jarrett és Busch között
ja, és Gordon apró lökésérõl mi a véleményetek?? a kommentátor szerint törleszteni akart Earnhardt Jr. felé, de szerintem ennyire õk sem betegek (pláne egy Gordon), hogy 250-nél lökdösõdjenek a hátuk mögött cirka 30 tonnányi száguldó fémmel....
ja, és Gordon apró lökésérõl mi a véleményetek?? a kommentátor szerint törleszteni akart Earnhardt Jr. felé, de szerintem ennyire õk sem betegek (pláne egy Gordon), hogy 250-nél lökdösõdjenek a hátuk mögött cirka 30 tonnányi száguldó fémmel....
Riszpekk
Ez így van F1-ben is, pl. ott van Montoya és Schumacher Junior, õk is egy csapat, sõt még ki is lökik egymást 😄DD Nem tudom miért, de Bobbi és Walaki jutnak róluk eszembe 😄