51527
-
#11510 sorry, hirtelen ki kellett lépnem -
#11509 bemegyek, de közben az asszony átrendezte a napirendet, szal nemtom meddig leszek -
#11508 Na az lol -
ShaiHulud #11507 hihi fast setupnal a grille tape 20% :)) -
#11506 Kira, megyek. -
ShaiHulud #11505 addig jojjon aki akar:) -
ShaiHulud #11504 majd gyere ide:) majd ha lejar 90 perc akkor repractice lesz:) en raerek :) -
ShaiHulud #11503 62.201.98.65 -
Toya #11502 Stargate után please!!! -
#11501 csinaljon valaki szervert ,jovok en is... -
Toya #11500 Aki még nem szavazott tegye már meg a HNR fórumban, hogy mi legyen a folytatásban.
Futamok-Darlington 2003.07.12 topicban van a szavazás, ott kell voksolni. -
#11499 Ok, akkor hostoljak?
Csak nemtom, hogyan lehet befixel egy setupot? -
#11498 uhh tényleg az a szar jön
nekem ok, bár lehet hogy néha meg fog ugrani a pingem -
#11497 Mit gondoltok arról, hogyaha már igy összegyültünk ide flamelni ilyen szépen, hogy gyakjunk egy kicsit britolban fixed setuppal?
Most:) -
#11496 ez bizony így van, jelenleg egyedül te tudod -
#11495 Én meg már tudom is hogy melyik :P -
#11494 én sem akarok, de tanulságos lenne kipróbálni -
#11493 én mindenképpen mondani fogom, mert a két állításom közül az egyik be fog igazolódni :D -
Toya #11492 Én nem tudok helpel menni és nem is akarok. -
#11491 fast setup lesz -
#11490 szerintem sokkal többre mennénk egy fixed setupos, helpes futammal egy olyan pályán, ahol a helpek egyértelműen segítenek
így kizárható bármiféle előny bárki részéről -
ShaiHulud #11489 bizony...es melyik setup lesz a fixed?? vagy ezt is VOTE tal oldjuk meg? en a fastot esetleg jaspert ajanlom mert az meg vezetheto es gyors is...es megvan midnenkinek :) -
#11488 Na mindegy, ejtsük a témát most már tényleg, a patchig a fixed setup megoldja, utána meg majd kitaláljátok hogy feltörtem a patchot :DDDDDDDDDDDDDDD -
Toya #11487 Na majd szeretném látni a fixed setup futam után ahogy Freak itt mondja, hogy én megmondtam....
Előre szólok, hogy a fixed setup futamokból nem lehet majd messzemenő következtetéseket levonni és nem is szabad. -
#11486 Akkor azért örülök hogy elérek valamit. :) -
#11485 ha megvádolnak valamivel, és hallgatsz, az nem túl biztató, logikus, hogy védekezel (ami megalapozott is, ha igazad van, és nagyon meggyőzően csinálod, ha nincs igazad) -
#11484 Szerinted csinálnám ezt a vitát itt ha tényleg helppel mennék, meg csites setupom lenne? Hülye azért nem vagyok. -
#11483 nem kezdtem el beszélni róla, csak megemlítettem, mint a megbízhatatlanságotok bizonyítékát - csak egy okkal több a gyanúra, ennyi -
#11482 lassan a testtel, fiatalúr... majd mindent a maga idejében -
#11481 Te kezdted el, de tényleg befejeztem a #11480-al. -
#11480 Jó hát inkább hagyjuk az egészet a picsába, ne is szoljunk egymáshoz amig nem lesz a patch. De elkezdhetitek írni a bocskérő e-mailt... -
#11479 erről itt NEM fogok veled vitatkozni, ha neked egy ígéret nem számít, az csak téged minősít -
#11478 Nem azért, de Prezsi azt irta Markinak hogy "megigérted előtte hogy nem azzal mész"
Ebből tényleg az jön hogy tudta hogy megvan nekünk a setupja. És szerintem sok más embernek megvan a mi setupunk, de engem nem érdekel tulságosan. -
#11477 én mondtam ilyet másoknak ez igaz, de minden alkalommal odaírtam a másik alternatívát is, miszerint isten vagy
hadd ne kutassak több hetes historykban, de ha akarod, megkeresem, összesen talán 2 ilyen beszélgetésem van -
#11476 nagyon nem érint, mit nem hallottál, főleg a múltkori LFS setup trükkötök után... ha Prezsi nem nyomozza ki, sosem szóltatok volna, mi? -
#11475 Mondom, szivesen látok akárkit itt nálam, ha akartok pestről vagy ahonnan akarsz eljöhetsz megnézni személyesen... -
#11474 Ja, most megint ki lehet találni minden szépet és jót hogy azért védem ennyire magam, mert én bizony csalok. Pedig nem, csak azért mert tényleg nem azt hallottam hogy páran helpet használnak, hanem hogy NORBI!! -
#11473 Hát én nem egészen ezt hallottam... -
#11472 a fórumon sem dobálóztam nevekkel, mert úgysem tudok semmit bizonyítani
akinek meg nem inge, az ugye nem szokta magára venni.... -
#11471 Szó szerint az hagzott el, hogy az idők alapján valószínű, hogy páran helpeket használtak. És ezután csak te jöttél magyarázkodni, pedig ICQ-n sem vádoltalak semmivel.