51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    sorry, hirtelen ki kellett lépnem
  • FREAK
    bemegyek, de közben az asszony átrendezte a napirendet, szal nemtom meddig leszek
  • ibronk
    Na az lol
  • ShaiHulud
    hihi fast setupnal a grille tape 20% :))
  • ibronk
    Kira, megyek.
  • ShaiHulud
    addig jojjon aki akar:)
  • ShaiHulud
    majd gyere ide:) majd ha lejar 90 perc akkor repractice lesz:) en raerek :)
  • ShaiHulud
    62.201.98.65
  • Toya
    Stargate után please!!!
  • sanzik
    csinaljon valaki szervert ,jovok en is...
  • Toya
    Aki még nem szavazott tegye már meg a HNR fórumban, hogy mi legyen a folytatásban.

Futamok-Darlington 2003.07.12 topicban van a szavazás, ott kell voksolni.
  • ibronk
    Ok, akkor hostoljak?
    Csak nemtom, hogyan lehet befixel egy setupot?
  • FREAK
    uhh tényleg az a szar jön

nekem ok, bár lehet hogy néha meg fog ugrani a pingem
  • ibronk
    Mit gondoltok arról, hogyaha már igy összegyültünk ide flamelni ilyen szépen, hogy gyakjunk egy kicsit britolban fixed setuppal?
    Most:)
  • FREAK
    ez bizony így van, jelenleg egyedül te tudod
  • ibronk
    Én meg már tudom is hogy melyik :P
  • FREAK
    én sem akarok, de tanulságos lenne kipróbálni
  • FREAK
    én mindenképpen mondani fogom, mert a két állításom közül az egyik be fog igazolódni :D
  • Toya
    Én nem tudok helpel menni és nem is akarok.
  • FREAK
    fast setup lesz
  • FREAK
    szerintem sokkal többre mennénk egy fixed setupos, helpes futammal egy olyan pályán, ahol a helpek egyértelműen segítenek

így kizárható bármiféle előny bárki részéről
  • ShaiHulud
    bizony...es melyik setup lesz a fixed?? vagy ezt is VOTE tal oldjuk meg? en a fastot esetleg jaspert ajanlom mert az meg vezetheto es gyors is...es megvan midnenkinek :)
  • ibronk
    Na mindegy, ejtsük a témát most már tényleg, a patchig a fixed setup megoldja, utána meg majd kitaláljátok hogy feltörtem a patchot :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Toya
    Na majd szeretném látni a fixed setup futam után ahogy Freak itt mondja, hogy én megmondtam....
    Előre szólok, hogy a fixed setup futamokból nem lehet majd messzemenő következtetéseket levonni és nem is szabad.
  • ibronk
    Akkor azért örülök hogy elérek valamit. :)
  • FREAK
    ha megvádolnak valamivel, és hallgatsz, az nem túl biztató, logikus, hogy védekezel (ami megalapozott is, ha igazad van, és nagyon meggyőzően csinálod, ha nincs igazad)
  • ibronk
    Szerinted csinálnám ezt a vitát itt ha tényleg helppel mennék, meg csites setupom lenne? Hülye azért nem vagyok.
  • FREAK
    nem kezdtem el beszélni róla, csak megemlítettem, mint a megbízhatatlanságotok bizonyítékát - csak egy okkal több a gyanúra, ennyi
  • FREAK
    lassan a testtel, fiatalúr... majd mindent a maga idejében
  • ibronk
    Te kezdted el, de tényleg befejeztem a #11480-al.
  • ibronk
    Jó hát inkább hagyjuk az egészet a picsába, ne is szoljunk egymáshoz amig nem lesz a patch. De elkezdhetitek írni a bocskérő e-mailt...
  • FREAK
    erről itt NEM fogok veled vitatkozni, ha neked egy ígéret nem számít, az csak téged minősít
  • ibronk
    Nem azért, de Prezsi azt irta Markinak hogy "megigérted előtte hogy nem azzal mész"
    Ebből tényleg az jön hogy tudta hogy megvan nekünk a setupja. És szerintem sok más embernek megvan a mi setupunk, de engem nem érdekel tulságosan.
  • FREAK
    én mondtam ilyet másoknak ez igaz, de minden alkalommal odaírtam a másik alternatívát is, miszerint isten vagy

hadd ne kutassak több hetes historykban, de ha akarod, megkeresem, összesen talán 2 ilyen beszélgetésem van
  • FREAK
    nagyon nem érint, mit nem hallottál, főleg a múltkori LFS setup trükkötök után... ha Prezsi nem nyomozza ki, sosem szóltatok volna, mi?
  • ibronk
    Mondom, szivesen látok akárkit itt nálam, ha akartok pestről vagy ahonnan akarsz eljöhetsz megnézni személyesen...
  • ibronk
    Ja, most megint ki lehet találni minden szépet és jót hogy azért védem ennyire magam, mert én bizony csalok. Pedig nem, csak azért mert tényleg nem azt hallottam hogy páran helpet használnak, hanem hogy NORBI!!
  • ibronk
    Hát én nem egészen ezt hallottam...
  • FREAK
    a fórumon sem dobálóztam nevekkel, mert úgysem tudok semmit bizonyítani

akinek meg nem inge, az ugye nem szokta magára venni....
  • FREAK
    Szó szerint az hagzott el, hogy az idők alapján valószínű, hogy páran helpeket használtak. És ezután csak te jöttél magyarázkodni, pedig ICQ-n sem vádoltalak semmivel.