NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
mondanám, hogy én, de félek, hogy túlvállalom magam

csinálja inkább valaki, aki ért hozzá

Riszpekk

FREAK
Marki kívülrõl neked csapódott, de õ szívta meg

Riszpekk

Ha valaki karbantart egy ilyen oldalt, akkor a helyet adjuk hozzá.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Mnemomic
belülrõl szorosabnak tûnt 😊

Met
Jó ötlet, idõpontokkal, versenyzõkkel és a skineikkel, hogy le lehessen tölteni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mnemomic
Ja és ha már ennyire beindul ez a versenyzés dolog akkor szerintem kénne egy honlap a versenyek idõpontjáról stb.

Mnemomic
"Marki és Atesz ütközését az elején"

Erre nem emlékszem mi volt?

Met
Azt a skint kell elküldeni másoknak amit ebben a könyvtárban találok magamról, hogy lássátok ?Papyrus\NASCAR Racing 2003 Season\series\cup\cars
pl. Metcup.car

én onnét még nem töltöttem semmit le, hogyan megy?

War. War never changes.

M@TriX
hát csak a leg mexokottabb helyet tudom ellõni: DirectConnect...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lécci lécci mondjátok meg honnét lehet letölteni, nagyon érdekel a gamma, tök jól néz ki. talán beszállnék én is a multiplyaer meccsekbe, ha szoktatok néha nyomulni. Elõre is köszi

War. War never changes.

Hi all!
Szertnék má én is játszani ezel a gammával neten az új kormányommal. Szoljatok ha lesz meccs.

M@TriX
Whaoo! Alighogy visszamenntem a 9-esnek égett végig az alja. Nagyon brutálul nézett ki...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Erre bekapcsolom a MotorsTVt erre a NASCAR futamot adják, és a pont a kedvenc pályámon mennek, a Daytona-n. a 9 és a 21-es nagy harcot vív. Tuti.. 😊

M@TriX
Hát énsem játszottam az össez pályán, öszvissz vagy 3 darabon. 😊

Na megjött a kormányom.
Nem is tudtam, hogy a NASCAR lényege, hogy pár centire a kocsiktól kell döngetni minnél többel és kerülni az ütközéseket.
Kormánnyal egyszerûen kezemre álla a dolog. Amíg billrõl nyomtam szinte mindig elõjött belõlem a Carmaheddon és.... 😊

Szóval kormánnyal egészen más játszani a játékkal.
Ma lesz multi? Nekem csak 24 óra után jó, szóval nekem az is jó, ha meg tudjátok mondani, hogy mikor lesz nekem jóidõben legközelebb...
Elõreiskösz!

PuMy
Mi ABC sorrendbe mentunk vegig a palyakon, az ejszakai futamokat meg a vegere hagytuk (csak egy 5let).

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
ertem en, de akkor is jo lenne ha lenne egy fix sorrend es akkor mindenki tudna mi lenne a kovetkezo futam, sot elore ki tudna szamolni hogy melyik futam lesz azon a napon mondjuk mikor tud jonni.

FREAK
de én pl. nem ismerem az összes pályát, NR2002-ben nem mûködött a bajnokság módom, úgyhogy összevissza nyomattam single race-eket és a pályák harmada totál kimaradt

Riszpekk

PuMy
Mi, Toya-val 20 percet szoktunk edzeni egy palyara mielott lejatszunk egy 50%-os futamot. :-)
Nem kell oda egy het szerintem, mindig elozo nap el kell donteni hogy masnap (vagy legkozelebb)melyik palya lesz es ha torik ha szakad akkor is az lesz, nem?

Met
És ma hol lesz game?

FREAK
azért lenne jó egy héttel elõre tudni, melyik pályán megyünk, mert rá lehetne gyúrni

Riszpekk

ibronk
Amugy tényleg király volt a verseny, én is rohattul élveztem, csak kicsit lassu vagyok még jacekékhoz képest 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Én vagyok ott az az 1-es 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

FREAK
Ennyi volt:

Riszpekk

FREAK
ok

Riszpekk

FREAK
eddig is imádtam, de csak offline nyomtam, szal ez most tök új, és sokkal királyabb 😊

Riszpekk

FREAK
huh én nem értem, mi ennek a lényege?

Riszpekk

PuMy
Jo latni hogy Freak-et elkapta a jatek hangulata. :-)))
Gondolj bele ha 20-an mennenek igy egy futamon.
Maga lenne a mennyorszag. :-)

GSiZSolti
Szijasztokk! Asszem becsatlakozom ebbe a versengésbe is ,mert igencsak full a game...
Nagyon mexerettem a Nascart ezen keresztül!
Még béna vagyok , de gyakorlok és jövök harcolni...

Figyelem a fórumot és ha az asszony nem pakolja össze a cuccomat akko gyüvök!!!
Pár pofon 😄DD
Azt hittem vége van, aztán miután visszaálltam nem láttam, hogy bármi baja lenne az elejének, meg fülemre se szóltak, hogy gond van, ezért naívan azt hittem, hogy nincs is törés 😄
Sárga alatt felzárkóztam, majd a zöldet követõen vettem észre, hogy valami baj van. Kimentem pitbe, kilip-kalap, 3 kör hátrány, aztán mikor visszajöttem csak mégrosszabb lett, 2 kör után is erõsen túlkormányozott volt az autó. Miután kétszer is felszántottam a gyepet a pit elõtt, jobbnak láttam nem folytatni, mert nem akartam veszélyeztetni a többieket. De azért jó verseny volt, vagy lehetett volna.
Jövõje tényleg lehet, elég profin megy mindenki és egyre többen leszünk remélem.

FREAK
Azért jó volt a pirosakat is látni a versenyen, ha nem is tartott sokáig az élmény. Mondjuk nem is értem, hogy Marki miért állt ki. Megnéztem a replayt, és igaz, hogy attól a pár pofontól lassult a verda, de max 10 MPH-et veszített a végsebességbõl, amivel viszont vígan végig lehetett volna gurulni, de Marki egyszer csak megállt, és kiszállt. Az én szekerem is rosszul volt a 14. körben történt pitwall lefejeléstõl, de végigmentem minden további gond nélkül.

Amúgy végre egy mozgalmas replay, az elsõ 30 körben elég sok dolog történt, amibõl lehet tanulni, mindenkinek ajánlom, nézegessétek az összes autóból, fõleg a face2face akciókat, és hibákat (pl. Marki és Atesz ütközését az elején, vagy Norbi pályára gurulását).

bocs, ha sokat pofázok, de engem felpörgetett a mai verseny, végre azt éreztem, hogy van jövõje a dolognak 😊

És Toya-ék még a közelben sem voltak!

Riszpekk

Alexease
Nem Nascar, de autos😊 Gondoltam ide beteszem. Egy jo sikerult box kiallas😊))
FREAK
akkor itt a gond

csak drive thru-t kapott, de megállt

"Megállok mondta hogy go"

Riszpekk

PuMy
A fekete zaszlorol annyit hogy figyelni kell mikor megkapod, hogy be kell allni a pitbe vagy csak at kell hajtani a piten, nem mind1. Ha nem jol csinalod akkor nem fogja levenni.

FREAK
figyi, végül is ezek is nascar pályák, de ilyen pályákra ott a GPL, meg még 20 másik játék, szóval szerintem maradjunk a 320 kmh-nál és az arénáknál.... de ha sokan szavaznak Glen-re, egyszer nyomhatjuk......

Riszpekk

FREAK
nekem mindegy, imádom Atlantát, de van még annyi érdekes pálya

pl. Dover (vagy Darlington?), amelyiken a kanyarokban két külön síkban megy a pálya, és külsõn kell egyensúlyozni, na azt kipróbálnám

Riszpekk

Mnemomic
Hát Atlanta most volt szerintem azt mostmár hagyjuk 😊

Én mondjuk mennék Watkinsban is de tudom ezzel egyedül vagyok 😊

Mnemomic
igen tudom ezért mondom hogy nem nehéz de technikás. Jól mondod ott az utolsó kanyar nagyon sokat számít.

FREAK
akkor mi is megint ott menjünk?

Riszpekk

FREAK
nekem jó, bár az a lapos utolsó kanyar sunyi köcsög tud ám lenni!!!

nagyon el kell találni a setupot, hogy ott ne legyenek gondok, legalábbis én így tapasztaltam

érdekes, hogy NR2002-ben viszont minden gond nélkül mentem ott is

Riszpekk

Mnemomic
Pocono szerintem. Ovál de szerintem nem olyan nehéz csak annyiben hogy technikás de megcsúszni nehéz rajta szerintem.

FREAK
tényleg ki volt a titokzatos "M" versenyzõ? 😊

Riszpekk

FREAK
azért nem rossz, már 2 pályán is végig tudtunk menni, igaz Daytonában csak ketten értünk célba 😄D

mi legyen a köv? North Carolina meg Texas eléggé hasonlít Atlantára, talán ezeken kéne folytatni

Riszpekk

FREAK
na elszívok egy cigit, mert még mindig pörgök, és enyhén balra dõlve mozgok a lakásban 😄DD

Riszpekk

Jacek
lol

FREAK
hát igen, sok izgalmas jelenet tanúja voltam

ezt az Alex féle crasht érdemes megnézni a belsõ kamerámból, 25. kör eleje, elég horror volt belülrõl belerohanni a füstbe

Riszpekk

Jacek
szegeny alex mindig masba rombol bele😊

FREAK
valószínûleg láttam, de asszem az összes bukás pont elõttem volt, szal nem tudom, ez melyik 😄D

Láttam Markit kiesni, Norbit és Alexease-t is 😊

Riszpekk

Mnemomic
igen az nem volt vészes a gumik még nem bírták meg eleve szarul is mentem be a kanyarba.

Jó hogy jött a sárga mert a gumik viszont nem szerették a fékezést 😊

FREAK
neeeem, téged a helcsi zavart meg!!

Riszpekk