NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinálja inkább valaki, aki ért hozzá
Riszpekk
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
pl. Metcup.car
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
War. War never changes.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
War. War never changes.
Szertnék má én is játszani ezel a gammával neten az új kormányommal. Szoljatok ha lesz meccs.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Na megjött a kormányom.
Nem is tudtam, hogy a NASCAR lényege, hogy pár centire a kocsiktól kell döngetni minnél többel és kerülni az ütközéseket.
Kormánnyal egyszerûen kezemre álla a dolog. Amíg billrõl nyomtam szinte mindig elõjött belõlem a Carmaheddon és.... 😊
Szóval kormánnyal egészen más játszani a játékkal.
Ma lesz multi? Nekem csak 24 óra után jó, szóval nekem az is jó, ha meg tudjátok mondani, hogy mikor lesz nekem jóidõben legközelebb...
Elõreiskösz!
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Riszpekk
Nem kell oda egy het szerintem, mindig elozo nap el kell donteni hogy masnap (vagy legkozelebb)melyik palya lesz es ha torik ha szakad akkor is az lesz, nem?
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Gondolj bele ha 20-an mennenek igy egy futamon.
Maga lenne a mennyorszag. :-)
Nagyon mexerettem a Nascart ezen keresztül!
Még béna vagyok , de gyakorlok és jövök harcolni...
Figyelem a fórumot és ha az asszony nem pakolja össze a cuccomat akko gyüvök!!!

Azt hittem vége van, aztán miután visszaálltam nem láttam, hogy bármi baja lenne az elejének, meg fülemre se szóltak, hogy gond van, ezért naívan azt hittem, hogy nincs is törés 😄
Sárga alatt felzárkóztam, majd a zöldet követõen vettem észre, hogy valami baj van. Kimentem pitbe, kilip-kalap, 3 kör hátrány, aztán mikor visszajöttem csak mégrosszabb lett, 2 kör után is erõsen túlkormányozott volt az autó. Miután kétszer is felszántottam a gyepet a pit elõtt, jobbnak láttam nem folytatni, mert nem akartam veszélyeztetni a többieket. De azért jó verseny volt, vagy lehetett volna.
Jövõje tényleg lehet, elég profin megy mindenki és egyre többen leszünk remélem.
Amúgy végre egy mozgalmas replay, az elsõ 30 körben elég sok dolog történt, amibõl lehet tanulni, mindenkinek ajánlom, nézegessétek az összes autóból, fõleg a face2face akciókat, és hibákat (pl. Marki és Atesz ütközését az elején, vagy Norbi pályára gurulását).
bocs, ha sokat pofázok, de engem felpörgetett a mai verseny, végre azt éreztem, hogy van jövõje a dolognak 😊
És Toya-ék még a közelben sem voltak!
Riszpekk
Riszpekk
pl. Dover (vagy Darlington?), amelyiken a kanyarokban két külön síkban megy a pálya, és külsõn kell egyensúlyozni, na azt kipróbálnám
Riszpekk
Én mondjuk mennék Watkinsban is de tudom ezzel egyedül vagyok 😊
nagyon el kell találni a setupot, hogy ott ne legyenek gondok, legalábbis én így tapasztaltam
érdekes, hogy NR2002-ben viszont minden gond nélkül mentem ott is
Riszpekk
mi legyen a köv? North Carolina meg Texas eléggé hasonlít Atlantára, talán ezeken kéne folytatni
Riszpekk
Riszpekk
ezt az Alex féle crasht érdemes megnézni a belsõ kamerámból, 25. kör eleje, elég horror volt belülrõl belerohanni a füstbe
Riszpekk
Láttam Markit kiesni, Norbit és Alexease-t is 😊
Riszpekk
Jó hogy jött a sárga mert a gumik viszont nem szerették a fékezést 😊