51527
-
#11550 Hát ha kéritek, természetesen. De asszem lasvegasban a célvonal utána meg is csináltam, Atesz belém is jött hátulról, talán emlékszik, meg Atlantában is megpörgettem, mikor nyertem régen. -
Toya #11549 És a futamon mi lenne?
Ott a végén megcsinálnád ezt? -
Toya #11548 "(s#311) nekem nem okozna oromet egy olyan siker amit tudom,hogy csalassal ertem el
(s#311) inkabb maradok lassabb de korrekt
(s#311) 16.213 a legjobb idom helpek nelkul" -
#11547 De a 10 gyors kör után sem tudom kikapcsolni, érted? Szal tökmindegy hogy előre pörgök vagy utána, nem? -
Toya #11546 Sanzik írt valami jót a segítséggel elért körideje után.
Az érdemes lett volna kimenteni és ide berakni.
Nagyon bölcs szöveg volt. -
Toya #11545 De ugye azt nem várhatjuk el, hogy a felvezető körben blokkolj, kaparj és pörögj egyet. -
#11544 én eddig úgy tudtam, a fast setupnál nincs stabilabb (csak az easy......), de mindig tanulok valami újat :)
amúgy helppel mentem 16.3-at, help nélkül 16.4-et, csak ugye kicsit gyűröttebb lett a verda és jobban kopott a gumi -
#11543 traction controllal es es stability assistantal is lehet kiporgetni a kerekeket csak ra kell kuplungolni es meg is lehet csusztatni az autot ilyen segitsegek mellett is
az allora fekezest azt mar tenyleg nehezebb produkalni ha benn van az abs ....
:DDD -
#11542 Én ugytom multi játék közben nem. Csak ha pitbe beállok. Akkor lesz elérhető az esc menüben az options, menet közben ugye elő se jön, de hát elindulok, megyek ugye x kört, utána nem pitelek meg nem állok meg hanem állóra fékezem és társai.
Vagy van valami billentyükombináció rájuk? -
#11541 bár jobban belegondolva, ez sem adna biztos eredményt, és akkor megint csak lenne új vitaalap
maradjunk annyiban, hogy játszunk tovább, és aki csal, az élvezze, amíg lehet, aki nem csal, az meg ne aggódjon -
Toya #11540 A 0.4 help nélkül volt a példa :-) -
Toya #11539 De ennyire ne legyünk már bizalmatlanok egymással szemben.
Ezen az alapon én is mondhatom rád,hogy azért kaptál 0.4-et most mert ez volt az első eset hogy help nélkül mentél.
Szerintem igenis jól ment Norbi ma és help nélkül tette ezt.
Kicsit többet csúszott ki, de mint írtam kicsit lentebb ez a fast setupnak köszönhető szerintem.
Csak egy példa volt és ilyet eszembe sem jutna állítani.
Amúgy Norbi javaslata sem oldana meg semmit, mert a segítségeket bármikor be lehet kapcsolni ugye. -
#11538 mondjuk erre kíváncsi vagyok -
#11537 csak azt mondom, hogy nincs rá mód, hogy bármit is kiderítsünk -
#11536 Jaj istenemistenem. Akkor csináljuk azt hogy megyek 10 kört vagy valamennyit, és akkor azt ti nézitek, és akkor ha meguntátok akkor szoltok, és akkor állórafékezem meg kipörgetem meg minden megcsinálok a kocsival amit megakadályozna a help, na? -
Toya #11535 Freak akkor most őszintén mit szeretnél?
-Nem jó ha Bristolban megyünk mert itt nincsenek különbségek és nem derül ki semmi.
-Nem jó ha más pályán megyünk mert bárki használhat segítségeket és szintén nem derül ki semmi.
Nem hiszem amúgy, hogy Norbi segítségekkel futotta volna a kört, bár az tagadhatatlan hogy ő is és én is kipróbáltuk.
Neki sikerült egy keveset javulnia, én azonban meg sem tudtam közelíteni az időimet. -
#11534 ennek sem lenne sok haszna, mert HA CSAL, és helpet használ, akkor megint nem derül ki semmi -
Toya #11533 Ebben is van valami igazság, de közel sem biztos hogy ez változna más pályákon is.
Felőlem majd kipróbálhatjuk Darlingtont is Fast-al, de nekem most éppen dolgom van (nem is kevés).
Majd ha valaki ad szervert akkor megnézhetjük (akár már holnap is). -
#11532 Itt csak a tudást említettem, a gyakorlati használata más tészta. Tudni én tudnék közűletek a legtöbbet :))) De nem vagyok irígy fajta!!! -
#11531 és én itt FULL LÁMA vagyok..... -
#11530 most nem erről van szó
nagyobb pályákon 2 mp is szokott lenni a difi, vagyis itt most alaptalan a kis különbségekre hivatkozni
rövid táv - szorosabb idők -
#11529 ez mind szép, de a neten megtalálható híres setupokat még nálad és az autóversenyző haverodnál is sokkal okosabb emberek csinálták, ezért furcsa nekem, hogy jön valaki és a semmiből pár hónap alatt olyan setupot csinál, hogy csak néztem, miket lehet vele megfogni.... nem akarok kötekedni, de a tegnap megtekintett Norbi féle Glen qual replayben látott korrigálásokhoz hasonlókat én ma először produkáltam Bristolban, ugyanis ma először kapcsoltam be a helpeket...
ez is lehet véletlen egybeesés, szóval ezzel sem állítok semmit -
Toya #11528 Hogy egy klasszikust idézzek.
Körönként 0.4 mp az 200-al felszorozva... :)))) -
#11527 hát ezen a pályán elég nehéz nagy időkülönbségeket produkálni mivel 800 méter az egész... még én is 4 tizeden belül maradtam, amíg bent voltam, pedig itt még offline sem szoktam soha menni
ezért mondtam, hogy talán egy Las Vegas vagy Rockingham jobb lenne, ott már mindenkinek vagy kigyúrt ideje, és verseny is volt már -
Toya #11526 Én helpekkel meg sem tudtam közelíteni az elért időmet, de ebben gondolom én vagyok a hibás mert mint említettem nem tudok segítségekkel vezetni.
Elég agályosnak tartom azonban, hogy valóban számítanak a segítségek és ez látványosan ki is jött.
Ha újra szavazhatnék akkor már inkább fun race-re voksolnék a patchig, mert megint csak problémák lesznek. -
Toya #11525 Azért azt el kell ismerni, hogy kifejezetten jól ment Norbi.
Lehet vitatkozni, de a tényeket el kell fogadni. -
#11524 Freak, ha nem teszem közzé a setup guide fordítását, akkor 3 hét alatt én tudok legtöbbet a setupról, nem a nagyágyúk.És az autóversenyző haverom kommentárjait bele se írtam, amire még oda kéne figyelni. :))))))))))) -
#11523 Azert az csak elarul valamit,hogy Norbi es Toya gyakorlatilag ugyanazt az idot tudta autozni.
tok mind1,hogy helpel vagy help nelkul mert kiprobaltak mindketten igy is meg ugyis es nyilvan ugy mentek a legjobb idot ahogy nekik a legidealisabb.... -
#11522 pontosan
én helppel hibátlanul körözgettem, sem fékezésnél, sem kigyorsításnál nem csúsztam meg, legalább 30-40 százalékkal tovább bírják így a gumik, mint amikor rendesen stability, traction és ABS nélkül megy az ember
pont elég egy könnyű győzelemhez, ha az ember elég gyors, hogy mindezt az élen csinálja -
#11521 szerintem semmire nem volt jó ez a teszt, számomra semmi nem derült ki
mindenki folyamatosan variált, hogy most van help, most nincs help, egyiknek segített, másiknak nem, de a lényeg, hogy Bristolban nincs viszonyítási alapunk
egy olyan pályán lenne értelme tesztelni, ahol Norbi feltűnően jó volt, akkor közelebb kerülnénk a megoldáshoz -
#11520 az meg mindig sajnalatos teny,hogy a helpeket igy sem lehet letiltani es igenis sokat szamit a hasznalatuk ha nem is gyorsasagban (bar en gyorsabb voltam helpel) de stabilitasban igen... -
Toya #11519 És Norbi is nagyon jó fixed setuppal is, szerencsére így kicsit többet esik :D -
Toya #11518 Pontosan.
A különbségek szinte teljesen elvesztek. -
#11517 a lenyeg az,amire sokan kivancsiak ,hogy Norbi fixed setuppal is gyors csak igy kisebbek a kulonbsegek az idok kozott az elmezonyben... -
#11516 Az volt a szerencséd hogy közben ettem, igy nem maradt a végén elég időm válaszolni:) -
#11515 Én meg -2 tizedre :D -
#11514 Nem sokon mult:P -
#11513 en a vegere 1 tizedre csokkentettem a helpes es help nelkuli idoim kozott a kulonbseget... -
#11512 Kár, pedig utána jött a jó rész :) -
Toya #11511 Hát ez tanulságos volt, de legalább enyém volt a legjobb idő :D