51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ibronk
    Azért legalább a Led%-et jól felnyomtam
  • Toya

Mivel Alex valóban elég elfoglalt, így kirakom nektek addig ide a bajnokság jelenlegi állását.
    Ja és megtörtént a csoda - egyetlen egy óvás sem érkezett :-)
  • ShaiHulud
    latom szegeny Alexnek megint sok a dolga :(
  • ibronk
    Ugyértem hogy ha clear az időjárás, akkor akármennyi fokot állítasz be sem fog olyan gyors lenni a kocsi, mint cloudyban, nem? Vagyis nekem még clearban sosem sikerült gyorsabbat mennem mint cloudyban. Erre jön ez a Eddie és clearben leveri a cloudy időmet, szal van hova fejlődnünk, nem? :D
  • ShaiHulud
    NO WIND :) elobb elbasztam :)
  • ShaiHulud
  • ShaiHulud
    Toya errol beszelt: "BTW: I tested your Q set and ran a 28.34 with it. Weather was 70 clear, no wind."
  • ibronk
    Az én quali setupommal :D

Toya, a hömérséklet is ennyit számít? Nekem ugytünt az azért nem annyira, csak a grille tape miatt, de qualinál mindegy, ugyis 100%
    A szél meg mindenhol ugyanugy fuj, nem, tehát ha pl az egyik egyenesben szembe fuj, akkor a másikban hátszél van, és kiegyenlíti egymást, nem?
  • Toya
    70 Fahrenheit fokban és szél nélkül, azt azért ne felejtsd el megemlíteni - ha jól néztem (bár csak beszaladtam az említett oldalra).
  • ShaiHulud
    biztos cheatel!!
  • ibronk
    Semmi gond :)
    Amugy az az Eddie Johnson a 28.34-el clear időben...háát van még hova fejlődnünk...:)
  • ShaiHulud
    jesszus:)
  • Toya

Sorry nem tudtam megállni.
    Freak itt van neked a legújabb Nascar Heat MOD.
  • Toya
    Így van a téma itt egyenlőre lezáródott.
    Én elnézést kérek tőled a feltételezésért.
  • ibronk
    A témában közzétett setupnak csak a neve más. Toya tanácsolta hogy nevezzem át a JG-ről, ugyhogy megtettem. Természetesen letölthetőek maradnak, és össze lehet hasonlítani az itt, korábban belinkelt setuppal.
  • ibronk
    Okké, nagy csak hogy rövidre zárjuk a témát a setupommal kapcsolatban felvetettem a hivatalos Nascar Raceing 2003 forumon, és eddig két embertől érkezett válasz, és mindekettő aztmondta hogy a setup rendben van.
    A téma itt található, angol természetesen.
    http://community.vugames.com/[email protected]@.efe4130
    Aki nem érti, de kiváncsi, szivesen lefordítom.
  • petesilver
    huh, most jöttem rá, hogy engem sem gyanusítanak. Kikérem magamnak! Kullogni nem ér cheattel?
  • Met
    Most akkor kedden fix setuppal megyünk? Ne is túrjam a netet?
  • Met
    nabazz, most le lettem leplezve:)
  • FREAK
    szerintem pedig te valami lassító csíttel futsz :)
  • Met
    Azért örülök neki, hogy nem kerül szóba a neven az ilyen vitáknál:)
  • FREAK
    tudom, de lassan leszokhatnál a jövendőmondásról, hiszen úgyis minden kiderül ha eljön az ideje
  • ibronk
    Hát most mit mondjak erre :)
    Csak abból adódik hogy tudom hogy nem használok semmit, igy nem lesz gond a patch után. Ennyi az egész :)
  • FREAK
    örvendetes ez a mindent elsöprő önbizalom....
  • FREAK
    más neve is szóba került, ha ez megnyugtat
  • ibronk
    Patch után is biztos ki lesz találva valami, hogy feltörtem vagy nemtom
  • ibronk
    Mondom, csak azért koptatom a szám, mert az én nevemet emlegettétek.
  • petesilver
    Eh, mintha az asszonnyal vitáznék, ott sincs semmi esélyem:)) Vagy igaza van, vagy sértődés:)) Amúgy ebből az addig páran másképp fognak hozzáállni dologból kimaradtam. Nem is értettem miért maradtak távol a versenytől. Patch-es körülmények között is lesznek konfliktusok, addig is érdemes hajtani a pontokért szerintem, hiszen a bajnokság is hosszú. Sajna most is elhúztál tőlem, de remélem nem sokáig :)))))
  • ibronk
    Megbeszéltük már azt Pumyval, semmi gond, azthiszem :)
  • FREAK
    1. Ez nem bíróság, itt nincsenek bűnösök, jogok, tárgyalások

2. "az összes hozzászólásod arról szól, hogy Norbi bármit csinál a patchig, az nem bizonyít semmit az ártatalanságából" - és fordítva, a másik oldal kezében sincs bizonyíték

Mellesleg SENKI nem kérte meg Norbit, hogy bármit is csináljon, kizárólag ő próbálja az igazát bizonyítani, pedig a legelején meg lett mondva, hogy a patch fog dönteni.

"Patch után ráérünk visszatérni a dologra"

Ez így is lesz, csak addig páran máshogy fognak a dolgokhoz állni, amit személy szerint meg is tudok érteni. A kurvaanyázás meg azt hiszem végképp nem az a kategória, amit tolerálni szoktunk.
  • petesilver
    Először mindíg a gyanút, a bűnösséget kell bizonyítani minden törvény szerint. Utána jön a tárgyalás, ahol már a vádlott védekezhet a vád BIZNYÍTÉKAI ellen. És jő az ítélet. Az ítéletig viszont mindenki ártatlan jogilag. A patchig fejezzük már be, lesz fixed setup és kész. Ennyire belemenni egy feltételezésbe már túlzás. FREAK hiába mondod a végén, hogy Pumy kezében nincs bizonyíték, az összes hozzászólásod arról szól, hogy Norbi bármit csinál a patchig, az nem bizonyít semmit az ártatalanságából. Szeretném, ha 2 oldalon keresztül azt taglalnád, miért nem állja meg a helyét Pumy feltételezése, vagy hogyan nem tudja bizonyítani a vádját. Ha ez nem megy hasonló részletességgel, fejezzük be végre szerintem. Patch után ráérünk visszatérni a dologra.
  • FREAK
    automata kuplung :D
  • FREAK
    nem tudom mi ebben a különleges, az emberek ennél sokkal durvább átbaszásokat is elkövetnek sokkal kevesebbért, nekem te csak egy név vagy az interneten, nem ismerlek, sosem láttalak, nem tudom miért kéne elhinnem mindent, amit állítasz

nem mondom, hogy hazudsz, csak felhívtam a figyelmed rá, hogy ahogy Pumy kezében sincs bizonyíték, úgy a tiedben sem, kár a gőzért
  • Toya
    Szerintem már kicsit túlragozzuk ezt a témát :)
    Felesleges erre ennyi szót vesztegetni, a patchig a szavazás jelenlegi állása szerint fixed lesz és utána minden segítség ellenőrizva lesz (kivétel az automata váltó).

Addig már bírjuk ki...
  • ibronk
    Jaj istenem. Hát ez már tényleg no comment Freak. Ez a kurva nagyfoku bizalmatlanság, ez hihetetlen már.
  • sanzik
    igy van
    az egy dolog,hogy atveri a tobbieket az aki helpeket es mindenfele okossagokat hasznal,de legjobban szerintem sajat magat csapja be igy az ember
    akinek ezt megengedi a lelkiismerete az gondolkozzon el ezen....
  • FREAK
    de megértheted, hogy aki bele akat kötni, az bele tud, mert pl. a leghasznosabb help, a stability control engedi a kipörgést meg a blokkolást is, és semmilyen módon nem lehet kiszűrni
  • ibronk
    Ugy hirtelen ezekre emlékszek, de általában törni zuzni szoktam a befutó után:)
  • FREAK
    az ideális ívre van hotkey, a többire is lehet

de tökmindegy, ilyen teszt szerintem nem lesz

figyi, ha te vagy a legjobb, hozzá kell szoknod, hogy egy sokak szemét szúrja, és ez mindig is így lesz, ha meg csalsz, akkor ne csodálkozz
  • Toya
    Amúgy ez a lényeg.
    Ha valakinek örömöt jelent az így elért jó helyezés hát lelke rajta, de a patch után ezek a dolgok úgy is kibuknak majd.
    Aki meg jó az úgy is jó marad.