51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    provisional start...ergo itt az hogy nem fut az emebr idomerot es megis indul...nekem azert van 2 mert egyszer buntetesem miatt nem mehettem egyszer meg direkt nem mentem..qualifyt
  • Petya777
    A Nascar hőskorát emlékeztetik ezek a nevek :) Mikor izzítod a szervert?
  • FREAK
    ezek annyira klasszikusak, hogy a feléről még nem is hallottam :D
  • Alexease
    Szereztem nehany klasszikus palyat:DDDD
    Austral, Bathurst, Elkhart, Golden_sands, Hillside, Kyalami, Laguna Seca, Landry, Long Beach, Mexico, Mid Ohio, Monaco, Monza, Mosport, NurburgRing, Oschtering, Rouen, Silverstone, Spa, St. Jovite:))
    texas
    toronto
    trenton
    vancouvr
    watglen
    zandvort
  • Petya777
    Viszont a kis sebesség miatt kicsit nem lehet túlottan nagyot esni :) De nagyon könnyen lehet köröket kapni.
  • FREAK
    mi az a Prov?
  • Petya777
    Viszont a kis sebesség miatt kicsit nem lehet túlottan nagyot esni :) De nagyon könnyen lehet köröket kapni.
  • ShaiHulud
    ooo...felek ez lesz a masodik futam amit nem fejezek be :( ezen a palyan fokozottan ervenyes hogy a gumikopas fugg a vezetesi stilustol..mennyire fekezel kemenyen mennyire hagyod sodrodoni...mennyivel ersz a kanyarba stb :)
  • Petya777
    SŐT! Ha én a hátralévő harmincvalahány versenyt megnyerem, még bajnok is lehetek! :DD
  • petesilver
    Frászt:)) Ha kiestek, és Alex vagy én nyerünk, lesz tüzijáték az ötödik helyért :DDDDDDDDDDD
  • Petya777
    igen, ezt mondtam én is... A második kijelentésednek is van egy csepp valóságtartalma :)
  • Alexease
    Ahoz kepest, hogy a darlington-i verseny volt az elso amit betudtam fejezni, eleg jo helyen vagyok:))))
  • Toya
    A kizárásért csak magadat okolhattad, nem hiszem hogy így visszagondolva másképp döntenénk.
    Ráadásul legalább látszatja is van azóta a vezetési stílusodon.
  • Petya777
    Jah, csak ha simán elindulsz a versenyen és kiesel az első körben akkor is kapsz 120 pontot, viszont ha kizárnak 0át kapsz, ha meg nem vagy itt, akkor 50et. Ennyi a különbség. De tényleg, a tények dominálnak, úgyhogy nincs sok értelme az elmélkedésnek...
  • Giovanni #11616
    Hát igen, sajna kimarad ez a futam, de utánna behozom a lemaradásomat, igaz arra a versenyre meg úgy esek be, mert akkor akkor jövök haza, és még gyakni sem tudok.
  • Toya
    Az autósportban nincsenek HA-val kezdődő mondatok és ez itt is igaz :-)
  • Petya777
    "a pályának nem nevezhető képződményen"

Szerintem is inkább rendezhetnének rajta pályakerékpáros vb-t... :)
  • FREAK
    ilyesmibe csak te szoktál belegondolni, szal nyugodtan gondolj bele mindenkinél, aki legalább egyszer kiesett, de vegyél figyelembe olyan dolgokat is, mint pl. "mi van ha nem kopik annyira a gumi", "mi van, ha nem megyek a falnak a 134. körben" stb stb stb

de ha ezzen nincs kedved (amit megértek) akkor maradhatunk a száraz tényeknél is :PP
  • FREAK
    annak nem örülök, főleg, ha megint kitalálsz valami varázs-setupot :D

mondjuk talán nem ezen fog múlni, inkább arra vagyok kíváncsi hány erős jobbról érkező ütést visel el a "versenytechnika" (by masta Palik), mert azt előszeretettel osztogatom a gépnek ezen a pályának nem nevezhető képződményen... :D
  • Petya777
    hát nagyon sok, viszont azért belegondolhattok, hogy milyen lenne, ha nincs 1 0 pontos versenyem, 1 50-es meg 1 100 körüli :) De haggyuk, hosszú még a bajnokság, persze a bünti miattam volt, nem miattatok :)
  • ShaiHulud
    :D jah ...bar Giovanni nem indul penteken...szal kettonk kozt lesz verseny :)
  • FREAK
    Huhh, az ötödik helyért asszem véres balhé lesz, itt most tényleg minden pont számít.

Viszont figyelemreméltó Petya 3/2-es eredménye, kíváncsi vagyok mennyi volt benne a mázli :D
  • Toya
    Jéééé,ezen felbuzdulva megnéztem mikor írtam be elöször a topicba...a második oldaltól jelen vagyok.
    Igaz Freak, Alex és még néhányan megelőztek :-)
  • Toya
    Remélem nem fogsz az első hozzászólásig visszamenni ;-)
  • Petya777
    Nem vótam itthun te jómunkásembör! :)
  • Petya777
    Ezt megjegyeztem! :) Amúgy nagyon megtisztelő ... :D
  • ShaiHulud
    reakcio ido megvolt:)))
  • Petya777
    Köszi Shai! :)
  • Petya777
    OK, akkor gyakok fastra majd este veletek :) Kipróbáltam a páylát, hát ez is borzamasnak tűnik így elsőre -ahogyan a darligntoni is-, de inkább csöndbe maradok, elvégre minden pályát meg lehet előbb-utóbb tanulni...
  • Toya
    Ateszra neked kell figyelni, nekem nem annyira :-)
  • Toya
    Hát én megkérdeztem GTR2002 fanokat és állítólag megnézni is kár a Xzibit féle konvertálást.

A másik meg majd meglesz, de ha gondolod küld át mutatóba :-)
  • Alexease
    Erkeztem:) Az "elfoglaltsag" most kivetelesen a szorakozassal vol kapcsolatos:D Sikeresen osszeraktam a biciklit, es elmentunk turazni a hegyekbe. Jol el is tevedtunk:))

Kozben lecsorgott a FIA GT 2002 X-Spec az F1CC-hez. meg nem igazan neztem, most csomagoltam ki, de benne van az osszes csapat, auto, de csak 3 palya. Nincs sajat futatoja, menuje, pre-game stb., az F1-el futatja magat. De legalabb egyszeru, nem lesz vele gond. Nekem azonnal indult. Az hogy milyen, azt majd kaja, pancsi stb. utan:)))

Az oldalt meg megprobalom ma rendbe szedni. A szavazason a Fixed Setup "nyert", vagyis kedden azzal lesz futam. Hogy melyik a Fix, arrol nem volt meg dontes, de szerintem mindenki a Fast-re szavazna;) A Jasper nagyon specko - felfuggesztes, motor beallitasra - a Easy meg lassu es gumitemeto... Ha valaki meg sem a Fast mellett voksolna, akkor inditson szavazast a forumban. Talan meg ma inditok szervert Bristolon kb. 00:00-ig. Aki akar johet.

Toya: Mivel nem voltam, nem igazan haladtam. De van 3-4, max atkuldom mutatoba, de nem az igazi:((

Na megyek silozni...
  • ShaiHulud
    hat most ugyis fixed setupos lesz...fast-tal
  • Petya777
    De egyébként van ételme 'belekzdenem'? Vagy gyakjak fast setuppal?
  • Petya777
    THX!
  • petesilver
    Nem kell acrobat, amit a NASCAR Racers-re belinkeltem, az Word doc
  • ibronk
    Mert Atesz kiszáll? :)
  • Toya
    Sanzikra kell nagyon figyelni, mert ott van a nyomunkban Giovanni-val és Shai-val együtt.
  • Toya
    Az igaz, de arra nem adnak ám pontot.
    Én sem megyek semmire azzal, hogy a legtöbb TOP 5-ös helyezésem van :-)))
  • Petya777
    Na elvoltam 2 napra Balcsira, am gyüttem hazaq és elolvastam az összes hozzászólást, nagyon tanulságosak! Ha belegondolok, hogy én teljesen 0 vagyok setupban... mindig leszedem az aktuális ccr setupot kipróbálom a variációkat, aztán ami a legjobban megy, azzal versenyzek. Úgyhogy most beszerzek egy acrobat readert és leszedem Peter munkáját! :)